Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki. - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-20, 08:16   #4891
zekori
Wtajemniczenie

Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.

Jeejeku w końcu Was nadrobiłam, byłam pewna, że jak wstanę to będzie nowa część, a tu :dupa:

Cytat:
Napisane przez sweeney Pokaż wiadomość
http://miikax3.blogspot.com/ Słoneczny dzień, a tu kalosze i bluza z pianki neoprenowej W ogóle to WTF z tymi bluzami ?
Tak nabiłyśmy Kamili wejscia, ze teraz u niej reklama kosztuje 25zl/dzień
Taką bluzkę z pianki miała na okładce jakiegoś magazynu o modzie, jakaś laska do eleganckiej sukienki.
A skoro Kama tyle zarabia dzięki nam, to niech nas wyśle na wczasy odchudzające. I będziemy już tylko brzydkie, zakompleksione i pełne jadu kobiety, z kotem na kolanach i kubkiem z kawą z TESCO w ręku.

Cytat:
Napisane przez GagaFace Pokaż wiadomość
Napisałam tutaj, żeby dowiedzieć się czy coś technicznie kuje w oczy.
No ale czego mogłam się spodziewać, jak tu nikt czytać nie potrafi.
Niby przed kim mam się reklamować ? Przed Tobą. Jeszcze czego.
Widać, że nie studiujesz kierunku pozwalającego radzić sobie z krytyką.

Cytat:
Napisane przez pingwintastas Pokaż wiadomość
http://modnapolka.pl/look/29721/title/Galaxy_Leggins - mój faworyt Widzę, że Kamila została zupełnie zdetronizowana
http://modnapolka.pl/look/21454 - jej, skąd ona bierze te ciuchy? :O
Ja mam całą masę takich szmatek na strychu, jak ktoś chce to oddam za miskę fluo ryżu.

Cytat:
Napisane przez agneshelene Pokaż wiadomość
CO JA PACZE?

Cytat:
Napisane przez Karolllka7 Pokaż wiadomość
Obecnie jestem na diecie, żeby się zmieścić w XXXXXS, zeby mi sie te zacne printy na brzuchu nie rozlały!
Najlepszy rozmiar XXX jest!

Cytat:
Napisane przez Grassy Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, orientuje się któras z was czy to jakis nowy trend takie noszenie imion na szyi? bo widze pelno dziewczyn z takimi.
swoja droga czy wie ktoras gdzie mozna takie dostac w miare tanio??
:
Ja raz, na weselu, widziałam panią z wisiorkiem Renia. Do tego miała różowe boa z piór i różową sukienkę. Pani ma 20-letniego syna.

http://lamode.info/tl_files/moda%20z.../imgJxSgc0.jpg mam taki sfeter! Jestem niczym LamaDelRey?

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=CS9OO...eature=related ależ mają ałtfity!
zekori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 10:13   #4892
mmm3m
BAN stały

http://www.youtube.com/watch?v=z5bF4cw52z8
Cytat:
Napisane przez sayurii Pokaż wiadomość
Nie widziałam Poka!
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 10:15   #4893
Troian
Raczkowanie

Cytat:
Ten 'wiersz' detykuję nam drogie siostry mjętówki

"Historia prawdziwa"

Weź wyluzuj, nie szczuj jadem
lepiej zajmij się obiadem
potem relaks, spokój błogi
ale najpierw się zastanów
czy umyte są podłogi
potem odpal szybko lapka
jedząc przy tym słodkie jabłka
lecz pamiętaj jedz zielone
nie te zgniłe, nie czerwone
wszakże zieleń- kolor czasów!
gości nawet u lampasów
przeglądając trendi wpisy
to Kamilki, to Szarlizy
niecierpliwie plujesz w brodę
jakby tu polubić modę
wszelka zazdrość Cię ogarnia
jad się sączy.. już uwalnia
wiem ma droga co wnet czujesz
że tu wcale nie pasujesz
nie znasz się na stylizacji
od lat nie korzystasz z wakacji
Jesteś grubą, tłustą świnią
w brudnym dresie z kwaśną miną
zamiast wciąż rozliczać innych
weź się do mych uwag pilnych
Chcesz być feszyn?
wyjdź z pieleszy
pognaj szybko do galerii
nie rób z tego fanaberii.
jeden wieszak, hop następny
nogi 'krzyczą' tędy, tędy
i kolejne pomieszczenie
torby, paski, buty, żele
tu neony, tam baskina
można prosić zimnego drinka?
i nachodzi Cię myśl złota
niczym orzeźwiająca woda
od tych całych fluo fleszy
wolisz skromny próg pieleszy.
Łaaaaaaaaaaaał
Też chciałam opublikować swój wiersz (o Kamie), ale teraz to ja nie mam odwagi.

A co do wąsów, słyszałam, że są takie modne, bo hipsterzy uważają je za ironiczne (tak, też nie widzę związku)
Troian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 10:19   #4894
Karolllka7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mal00nie Pokaż wiadomość
kłamczuszek
Eee? Bo nie zajarzyłam
Stary 2012-07-20, 10:19   #4895
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Troian Pokaż wiadomość
Łaaaaaaaaaaaał

A co do wąsów, słyszałam, że są takie modne, bo hipsterzy uważają je za ironiczne (tak, też nie widzę związku)

Ale w jakim sensie ironiczne?
Jestem już bliska poznania odpowiedzi na to co mnie nurtuje od jakichś dwu lat : D
Stary 2012-07-20, 10:20   #4896
Karolllka7
Zakorzenienie

Cytat:
Łaaaaaaaaaaaał
Dawaj ten wiersz
Stary 2012-07-20, 10:22   #4897
mmm3m
BAN stały

http://www.youtube.com/watch?v=Lp2qc...feature=fvwrel ----
> około 0:55 scena przy ringu. Tam jest taka laska w biały leginsach i krótkich blond włosach (radiostationlove?) ktoś ogarnia dlaczego ona patrzy się w dół i trzyma dziwnie za głowę jak nasze szatniarki?
Stary 2012-07-20, 10:26   #4898
Troian
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
Ale w jakim sensie ironiczne?
Jestem już bliska poznania odpowiedzi na to co mnie nurtuje od jakichś dwu lat : D
Cytując nonsensopedię:

Drugą rzeczą jest ironia. Ironia jest ważną rzeczą w życiu hipstera. To jego tarcza przeciw normalnemu światu. Ironia objawia się w koszulkach, wąsach bądź też sytuacjach życiowych (na przykład: wziąłem parasol, ale nie padało! So ironic!).

Być może poprzez wąsy informują jednocześnie, że są lepsi od zwykłych ludzi, ale oni (ci zwykli ludzie) tego nie wiedzą i hipsterzy uważają to za ironię? Sama nie wiem
Cytat:
Dawaj ten wiersz
Może potem, gdy naniosę poprawki

Edytowane przez Troian
Czas edycji: 2012-07-20 o 10:29
Troian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 10:29   #4899
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Cytując nonsensopedię:

Drugą rzeczą jest ironia. Ironia jest ważną rzeczą w życiu hipstera. To jego tarcza przeciw normalnemu światu. Ironia objawia się w koszulkach, wąsach bądź też sytuacjach życiowych (na przykład: wziąłem parasol, ale nie padało! So ironic!).

Chyba nigdy nie zrozumiem hipsta
Stary 2012-07-20, 10:50   #4900
smerfetk_a
Żona Gargamel

Nieładnie tak po nocach siedzieć i pisać bez nas

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 10:55   #4901
GagaFace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
GagaFace, oto konstruktywna krytyka:

Pokusiłam się o wejście na Twego nierozwiniętego jeszcze bloga i pierwsze co rzuciło mi się w oczy to zdjęcia jakości, którą określić można jako fatalną. Następną sprawą jest brak umiejętnosci pozowania lub też chociaż udawania naturalnej. Zmień fotografa, pobaw się w lepsze ujęcia lub naucz się pozować. Strój z koszulką "dżek deniels" fatalny - pod koszulką zgubiłaś talię i biust, a z uwagi na nie-patykowate nogi wyglądasz jak 15letni metal, który dla żartu przebrał sie za dziewczynę.

Zrób tez coś z włosami - masz buzię fajną, ale bez niczego charakterystycznego, makijażu nie widzę, więc albo go nie ma albo jest naturalny, a fryzura "spływające długie włosy" podkreśla tylko ów brak czegokolwiek charakterystycznego.

Dziękuję.
Nie używam fluidu latem, gdy jest tak ciepło.
A co do reszty to spoko, uśmiałam się czytając o tym metalu.

Troian - z uśmiechem mufsfeszyn nei zabłyście w wołdzie. Tfu, wołgu. Uśmiech jest niefeszyn i nieseksi.
Na plus za to to, że mufsfeszyn chyba przytyła ze 3 kg, bo na najnowszych zdjęciach nie wygląda jak poważnie chora, a jedynie jak osoba chuda.
Cytat:
Napisane przez sszeri Pokaż wiadomość
sorki

Pewnie maja kogos, kto ich wynosi [/COLOR]

[/COLOR]

[/COLOR]

No jak to po co kalosze? Do skakania w fontannie

co tu ma byc technicznego? za wiele nie ma. prosty, czysty szablon, porządek w linkach. spoko.
Napisałaś, że chciałaś zwrócic uwage na koszulke, dlatego nie masz spodenek przypominaja mi sie feministki ukraińskie świecące cyckami a niby walczące o coś (dokladnie nie wiem, bo głównie na boobsach sie skupiam zawsze ). jesli faktycznie chcialas skupic uwage na koszulce, to ubierz cos na tyłek

1)
2) me gusta! która to była, przyznawać się
Nie rozumiem o co kaman z tym tymi szortami.
Raptem 3 zdjęcia na których stoję. Normalnie, po ludzku. A nie za przeproszeniem wystawiam tyłek przed aparat. Wyolbrzymiasz raczej.

GagaFace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:13   #4902
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Napisane przez trudna sprawa Pokaż wiadomość
Mi też coś narysujecie, siostry-mientufki?
Narysowałam Ci kopię mojej tareczki
Cytat:
Trochę nielegalne pytanie, opd. na priv - jak ściągnęłaś? Z jutuba? :}
oczzywiście, że nie, kupiłam na iTunes!
Cytat:
Napisane przez sszeri Pokaż wiadomość
Oemdżi, jakie to drogie

Btw. narysowałam Ci galaxy ledżinsy
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=Lp2qc...feature=fvwrel ----
> około 0:55 scena przy ringu. Tam jest taka laska w biały leginsach i krótkich blond włosach (radiostationlove?) ktoś ogarnia dlaczego ona patrzy się w dół i trzyma dziwnie za głowę jak nasze szatniarki?
Widzę ją! To ona musiała zapoczątkować ten trąd.
Cytat:
Raptem 3 zdjęcia na których stoję. Normalnie, po ludzku. A nie za przeproszeniem wystawiam tyłek przed aparat. Wyolbrzymiasz raczej. [/B]

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:18   #4903
RiverOfDirt
Rozeznanie

Cytat:
Nie rozumiem o co kaman z tym tymi szortami.
Raptem 3 zdjęcia na których stoję. Normalnie, po ludzku. A nie za przeproszeniem wystawiam tyłek przed aparat. Wyolbrzymiasz raczej.
Szorty szortami - mogłyby być ciut dłuższe, ale ja bym postawiła przede wszystkim na bardziej kobiece T-shirty. Ten z ostatniego posta jest męski? Rozumiem, że lubisz styl rockowy, ale laskom w workowatych koszulkach mówię stanowcze nie. Masz spoko figurę (tzn. górna jej część jest tak zamaskowana, że nie mam o niej wyobrażenia, ale wnioskuję, że źle chyba nie jest), więc podkreślaj też czasem górę, a nie tylko nogi. Aa, przeczytałam, że nie używasz teraz podkładu, zazdroszczę ładnej cery - w ogóle ładna z Ciebie laska, styl co prawda totalnie nie mój, ale przyjemnie mi się na Ciebie patrzy.

No rest is worth anything except the rest that is earned.

(Aparatka od 28.02.2013 )
RiverOfDirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:21   #4904
samiha
Raczkowanie

Cytat:
Cytując nonsensopedię:

Być może poprzez wąsy informują jednocześnie, że są lepsi od zwykłych ludzi, ale oni (ci zwykli ludzie) tego nie wiedzą i hipsterzy uważają to za ironię? Sama nie wiem
TAk jak piszesz ironia odnosi sie do zjawisk niezgodnych z oczekiwaniami, rezultatow przecistawnych wobec zamiarow. Ironia jest gdy Edyp angazuje sie w stosunki seksualne z wlasna matka, albo kiedy Romeo popelnia samobojstwo myslac ze Julia umarla.

W wspolczesnym spoleczenstwie zachodu wasy sa kojarzone z starszymi ludzmi, profesorami, dziadkami ktorzy zapuszczaja wasy latami i sprawiaja ze czlowiek zapomina jak wygladal bez nich. Sa tez znane wasy jak te: Mario, Luigi, Teddy Roosvelt, Salvador Dali, Tom Sellect etc. Wygladaja super i pasuja do ich wlascicieli.

Hipsterzy chcac byc przeciwko ustalonemu porzadkowi swiata uwazaja ze graja wszystkim na nosie kiedy zapuszczaja malego, biednego wasika.

Druga sprawa:
Mlodzi faceci zazwyczaj chca wygladac jak najlepiej, dbaja o cialo, pakuja na silowni, nie chodza zarosnieci wiec meska czesc Hipsterow uwaza to za super ironiczne kiedy wychudzony 19 latek bez zadnej masy miesniowej ma wasa.

Czytalam kiedys o tym artykul caly. Lubie czytac. Tyle mam na obrone.

Cytat:
Napisane przez mmm3m
Chyba nigdy nie zrozumiem hipsta
The only mystique that hipsters have is the lack thereof.
Stary 2012-07-20, 11:26   #4905
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość
Szorty szortami - mogłyby być ciut dłuższe, ale ja bym postawiła przede wszystkim na bardziej kobiece T-shirty. Ten z ostatniego posta jest męski? Rozumiem, że lubisz styl rockowy, ale laskom w workowatych koszulkach mówię stanowcze nie. Masz spoko figurę (tzn. górna jej część jest tak zamaskowana, że nie mam o niej wyobrażenia, ale wnioskuję, że źle chyba nie jest), więc podkreślaj też czasem górę, a nie tylko nogi. Aa, przeczytałam, że nie używasz teraz podkładu, zazdroszczę ładnej cery - w ogóle ładna z Ciebie laska, styl co prawda totalnie nie mój, ale przyjemnie mi się na Ciebie patrzy.
ale kim my jesteśmy? Będziemy każdej blogerce, która poprosi oceniać jak wygląda albo co ma poprawić w blogasku? A ktoś nam chociaż płaci za te rady? Nie, tylko żale i lamenty, że jesteśmy szczere aż to do bólu. Szanujmy się i olewajmy takie prośby(reklamy)

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez samiha Pokaż wiadomość
TAk jak piszesz ironia odnosi sie do zjawisk niezgodnych z oczekiwaniami, rezultatow przecistawnych wobec zamiarow. Ironia jest gdy Edyp angazuje sie w stosunki seksualne z wlasna matka, albo kiedy Romeo popelnia samobojstwo myslac ze Julia umarla.

W wspolczesnym spoleczenstwie zachodu wasy sa kojarzone z starszymi ludzmi, profesorami, dziadkami ktorzy zapuszczaja wasy latami i sprawiaja ze czlowiek zapomina jak wygladal bez nich. Sa tez znane wasy jak te: Mario, Luigi, Teddy Roosvelt, Salvador Dali, Tom Sellect etc. Wygladaja super i pasuja do ich wlascicieli.

Hipsterzy chcac byc przeciwko ustalonemu porzadkowi swiata uwazaja ze graja wszystkim na nosie kiedy zapuszczaja malego, biednego wasika.

Druga sprawa:
Mlodzi faceci zazwyczaj chca wygladac jak najlepiej, dbaja o cialo, pakuja na silowni, nie chodza zarosnieci wiec meska czesc Hipsterow uwaza to za super ironiczne kiedy wychudzony 19 latek bez zadnej masy miesniowej ma wasa.

I stąd moda na ten denny motyw wąsa? No proszę was, czy my jesteśmy aż tak cofnięci umysłowo w tych czasach? Filozofia zacna, ale ja tego nie kupuję. Dobrze, że nigdy mi się nie podobał motyw wąsika na jakimś pierścionku ^^
Stary 2012-07-20, 11:28   #4906
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:

Druga sprawa:

A propo wąsów: jestę hipsterę. Wczoraj ich oglądałam w Pytaniu na Śniadanie. Wygląd no... oryginalnie . Bardziej mnie rozwaliło zachowanie Julii Pietruchy, która chyba nie jadła rano snickersa, bo strasznie gwiazdorzyła. Nie taka kuchnia, nie takie składniki, albo kupione tylko w jednym sklepie w PL w Warszawie etc. Wiem o niej tylko tyle, że jest jakąś miss czy coś i że grała w jakimś serialu.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:30   #4907
Clarity
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
co to było, opowiadaj
A no kiedyś zanim miała bloga i była "sławna" nie mieszkała w Warszawce tylko w.. hmm w Wupertal lub innym miejscu gdzie nie było sieciówek i nie mogła być fashion. Zgadała się z jakąś laską na modowym, że niby tamta miała coś jej kupić i wysłać. Za jakąś nawet chyba większą kasę. Niestety tamta zrobiła ją w bambuko i jej nie wysłała ubrań, pieniędzy również nie oddała.

Cytat:
W sumie trzeba pochwalić, że się szanuje i czytelniczki również, bo walczyła też o nagrodę dla nas, która nie będzie zegarkiem za kilka groszy.
Tak, Kama teraz będzie biznes woman

Widziałyście nowy ałtfit fashionelki? Nie wiem na czym ona zrobiła "karierę", bo w porównaniu nawet do takiej Kamy czy Szarlizy jest bardzo, ale to bardzo przeciętna.

Edytowane przez Clarity
Czas edycji: 2012-07-20 o 11:33
Clarity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:31   #4908
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
A propo wąsów: jestę hipsterę. Wczoraj ich oglądałam w Pytaniu na Śniadanie. Wygląd no... oryginalnie . Bardziej mnie rozwaliło zachowanie Julii Pietruchy, która chyba nie jadła rano snickersa, bo strasznie gwiazdorzyła. Nie taka kuchnia, nie takie składniki, albo kupione tylko w jednym sklepie w PL w Warszawie etc. Wiem o niej tylko tyle, że jest jakąś miss czy coś i że grała w jakimś serialu.
Miss nastolatek pl.

U nas na wydziale chodził gościu z podobnymi wąsami - nie wiem czy to było chwilowe z jego strony czy jak, ale więcej go w tych wąsach nie widziałam - na szczęście. Wyglądał jakby z jakiegoś teatru się urwał ^^

Edytowane przez mmm3m
Czas edycji: 2012-07-20 o 11:32
Stary 2012-07-20, 11:32   #4909
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Clarity Pokaż wiadomość
A no kiedyś zanim miała bloga i była "sławna" nie mieszkała w Warszawce tylko w.. hmm w Wupertal lub innym miejscu gdzie nie było sieciówek i nie mogła być fashion. Zgadała się z jakąś laską na modowym, że niby tamta miała coś jej kupić i wysłać. Za jakąś nawet chyba większą kasę. Niestety tamta zrobiła ją w bambuko i jej nie wysłała ubrań, pieniędzy również nie wysłała.
To tamta wizażowa Karo to charlie? Jaki człowiek nieogarnięty

W ogóle patrzę na jej najnowszy wpis i mam wrażenie, że coś zrobiła z twarzą, bo wygląda tak jakoś... normalniej
Stary 2012-07-20, 11:36   #4910
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Też to widziałam i razem z mamą zastanawiałam się czy ten koleś dla jaj dokleił sobie wąsa
Cytat:
Napisane przez Clarity Pokaż wiadomość
Widziałyście nowy ałtfit fashionelki? Nie wiem na czym ona zrobiła "karierę", bo w porównaniu nawet do takiej Kamy czy Szarlizy jest bardzo, ale to bardzo przeciętna.
Widziałam. Ogólnie według mnie fashionelka nie ma nic ciekawego do zaproponowania. Wylansowała się, zaprzyjaźniła z kominem no i teraz jest wzajemne uwielbienie, podróże peżotem po świecie i wspólne zakupy. Według jest bardzo przeciętna.

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:41   #4911
Karolllka7
Zakorzenienie

Wkurza mnie ten układ strony u fashionelki, lubię normalne blogi gdzie wpis jest pod wpisem, a nie że muszę wychodzić, szukać wchodzić.
Stary 2012-07-20, 11:42   #4912
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Też to widziałam i razem z mamą zastanawiałam się czy ten koleś dla jaj dokleił sobie wąsa

Widziałam. Ogólnie według mnie fashionelka nie ma nic ciekawego do zaproponowania. Wylansowała się, zaprzyjaźniła z kominem no i teraz jest wzajemne uwielbienie, podróże peżotem po świecie i wspólne zakupy. Według jest bardzo przeciętna.
Dla mnie większość tych znanych blogerek nie ma nic sobą do zaprezentowania. Wszędzie to samo, te same ciuchy i minki. Wolę blogi osób, które ubierają się oryginalnie, np. Baglady. Może ja bym się tak do końca nie ubrała, ale zawsze mogę sobie pomarzyć, a nuż się kiedyś odważę.
Stary 2012-07-20, 11:43   #4913
samiha
Raczkowanie

Cytat:
I stąd moda na ten denny motyw wąsa? No proszę was, czy my jesteśmy aż tak cofnięci umysłowo w tych czasach? Filozofia zacna, ale ja tego nie kupuję. Dobrze, że nigdy mi się nie podobał motyw wąsika na jakimś pierścionku ^^
Mi troche zajelo zrozumienie ze sa mlodzi, podobno wyksztalceni i inteligentni ludzie ktorzy maja problem z tym ze ktos oglada harry pottera, slucha mainstranowych piosenek i nie zabiera ubran babci.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3797298_700b.jpg (225,9 KB, 93 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1nfm.jpg (77,9 KB, 84 załadowań)
Stary 2012-07-20, 11:47   #4914
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:

Mi troche zajelo zrozumienie ze sa mlodzi, podobno wyksztalceni i inteligentni ludzie ktorzy maja problem z tym ze ktos oglada harry pottera, slucha mainstranowych piosenek i nie zabiera ubran babci.
Ja z bycia alternatywną wyrosłam w LO . Nie widzę problemu w tym, że lubię posłuchać sobie np. AC/DC a potem dżingla Euro Oceany . Uważam, że życie jest za krótkie na martwienie się takimi bzdurami i warto robić coś, na co ma się ochotę. Raz byłam na weselu, gdzie wszyscy byli punkami (ok prawie wszyscy) i był jeden wielki pokaz pozertwa, że "nie będę się bawić przy weselnej muzyce, bo to nie jest No Future" . Najlepsze jest to, że państwo młodzi lepiej się bawili na naszym weselu, niż na swoim.
Stary 2012-07-20, 11:48   #4915
mmm3m
BAN stały

Niezła jazda w hameryce http://link.brightcove.com/services/...=1543560289001 ^^
Stary 2012-07-20, 11:50   #4916
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
I pójdź tu na premierę filmu
Stary 2012-07-20, 11:51   #4917
mmm3m
BAN stały

Cytat:
I pójdź tu na premierę filmu
brrrrr, a może to jednak efekty specjalne były?
Stary 2012-07-20, 11:52   #4918
Karolllka7
Zakorzenienie

Kurde, ładna jest. Taką delikatną urode ma, co widać na tym zdjęciu WG mnie tylko czoło ma za wysokie i przydałaby się jakaś grzywka, może na bok, bo prosta by jej nie pasowała Nie ma może mega wysokiego czoła, ale tak jak teraz dziwnie wygląda wg mnie.
http://4.bp.blogspot.com/-M6fnkp-V3-...+of+182%29.jpg

Edytowane przez Karolllka7
Czas edycji: 2012-07-20 o 11:53
Karolllka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 11:53   #4919
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde, ładna jest. Taką delikatną urode ma, co widać na tym zdjęciu WG mnie tylko czoło ma za wysokie i przydałaby się jakaś grzywka, może na bok, bo prosta by jej nie pasowała
http://4.bp.blogspot.com/-M6fnkp-V3-...+of+182%29.jpg
Jej jest ładnie w ciemnych włosach . Te czerwone nie podobają mi się za bardzo.

Co do hAmeryki... to nie efekty specjalne
Stary 2012-07-20, 11:55   #4920
Karolllka7
Zakorzenienie

Tu wygląda obłędnie i włosy dobrze leżą
http://4.bp.blogspot.com/-uxYz-5ElLE...+of+182%29.jpg

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości