|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
|
|
|
|
#1832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja niestety chwilowo bez kasy jestem a tu przeceny
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#1833 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oczywiście że nie możesz - to tylko reklama, a nie wiążąca oferta. Co z odpowiedzią na moje pytanie? Może któraś z was chodzi do kosmetyczki...? |
|
|
|
|
#1834 |
|
Raczkowanie
|
wlasnie wrocilam ze sklepu, fakt przecena na wszystko, ale rurki kupilam
sa swietne i rozmiar dorwalam
|
|
|
|
#1835 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie dziewczyny, że będziemy mieli jeszcze jedną galerię handlową?
http://koziolek.pl/index2.php?op=new...=1&PHPSESSID=b
|
#1836 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
A ja byłam dziś w Bosso i co prawda mierzyłam 3 rzeczy, ale jakoś nie przypadły mi do gustu...nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale ubranka mają tam ładne(ciekawe i modne fasony)..gorzej natomiast z wykonaniem(slabej jakosci materialy i wykonczenie
|
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a orientujecie sie jak tam z wyprzedazami w tej galerii orkana?? bo nie wiem czy jest sens wlec sie cale miasto... dzieki za pomoc
![]()
|
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
są są
Byłam niedawno Ale w Orsay już niestety zostały same duże rozmiary.. w trollu sie nie orientuje.. w reserved też troche przebrane.. Musisz sama zobaczyć, zawsze coś można dorwać
|
|
|
|
#1840 |
|
Zadomowienie
|
Ja w środę byłam w GO i nadal są wyprzedaże
W reserved, trollu (kupiłam sobie sweter |
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i powiem szczerze, że mam mieszane uczucia . Do Tesco mam daleko to po pierwsze, Galeria Orkana okazała się wielkim rozczarowaniem, to po drugie, po trzecie to gdzie oni to tam zmieszczą? Będzie takie wszytsko nawalone na kupe , jest tyle terenów niewykorzystanych w Lbnie, w których mogłoby powstać coś fajnego i o dużym metrażu...ale cóż. Ale jak będą jakieś fajne sklepy to pewnie zmienię zdanie ![]() A włąśnie wyczytała, że ZARA ma być jednak w Plazie...ot, ciekawostka, ja myślałam, że nie będzie... A tak wracając do inwestycji w Lublinie, to na poniekąd opuszczonym Felinie (tak mi się wydaje, że opuszczonym, byłam tam zaledwie kilka razy w życiu ) ma powstać Felicity. Ma mieć 125 tyś. metrów kwadratowych (całkowita powierzchnia użytkowa), 190 sklepów, 12 restauracji, lodowisko, kino, ma zostać otwarta pod koniec 2007 (choć czytam teraz, że w 2008) (ale coś o tym nie słychać, więc przewiduję, że później). Jeszcze wkleję fotkę z kuriera jak to ma niby wyglądać , a wygląda całkiem, całkiem . Wiem tylko, że ma być tam h&m ![]() Link do artykułu z KL, w prawdzie z 2005 roku , ale dobre i to
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2007-01-19 o 23:56 |
|
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
am widzialyscie moze fajne torebki oraz takie spodenki dzinsowe do kolan, to chyba bermudy sie nazywa
|
|
|
|
#1843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, dziewczyny, ale się szybko produkujecie na tym wątku
. Wyedytowałam mój post poprzedni, napisałam o Felicyty .A mi tam się marzy Quality w Lbnie, choć ostatnio słyszałam, że ma być ![]() A i w ogóle w wakacje 2007-go roku Olimp ma być rozbudowywany ![]() Te będą w Plazie , a B.Young w wyprzedażowym Vili jest (choć niedużo tego ), zawsze coś ![]() A to obszerne info o inwestycjach w Lublinie wszystko wypunktowane , warto moim skromnym zdaniem zajrzeć ![]() Muszę pwoiedzieć, że brzmi ciekawei . Całkiem fajnie może być w tym naszym kochanym mieście, jeżeli chodzi o galerie handlowe, choć szczerze mówiąc wolałabym (już jak powstanie Plaza i Felicyty), żeby w Lbnie było więcej obszarów w stylu ogrodu botanicznego, [choć na Górkach Czechowskich mogliby coś zrobić jeszcze ]. Lecę spać, pozdrawiam
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2007-01-20 o 00:08 |
|
|
|
#1845 |
|
Zadomowienie
|
Layla dobre rzeczy dzięki Tobie właśnie przeczytałam
|
|
|
|
#1846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1847 |
|
Zadomowienie
|
W Plazie będzie H&M, Cubus, Zara, Camaieu, Promod.... otwarcie 29 maja
W BOSSO może i fajne są te ubrania, ale jakieś one "wymięte"- jeśli wiecie o co mi chodzi Poza tym nie ma na mnie rozmiaru spodni , chociaż może się wybiorę i poszukam jakiegoś mikrorozmiaru
|
|
|
|
#1848 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, czy znajde gdzieś u nas kosmetyki Yves Rocher ?
|
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
A jakieś torby fajne takie przez ramię przekładane? Bo juz torebki mi sie troche znudziły i torba mi się wymysliła teraz
oprócz targu pod zamkiem i bazaru, bo tam wszystko teraz do siebie podobne, wszystkie w jednakowym stylu są.... który mi się nie podoba osobiście
|
|
|
|
#1851 |
|
Raczkowanie
|
gdzie mozna dostac ten nablyszczacz do wlosow marion maribell?? wyglada jak pordrobka welli ale nie o welle chodzi tylko marion...
|
|
|
|
#1852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
He, na mnie "na szczęście" jest rozmiar ![]() Cytat:
. Kurcze, szkoda, że nie ma już tego sklepu, zawsze mniej by się płaciło (-koszty przesyłki odpadają).OutGirl-to Ty jesteś w avatarze?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
||
|
|
|
#1853 |
|
Wtajemniczenie
|
O tu mnie miło zaskoczyłyście że będzie Zara w Plazie. H&M wynajął prawie 2000 m2
nieźlelayla podobnie jak ty mam mieszane uczucia co to tej nowej galerii między obi i tesco. I tak już teraz nie ma gdzie tam zaparkować. Nie mogli GO zrobić kilkupiętrowego ? Ja mam akurat b. blisko ale i tak rzadko tam bywam |
|
|
|
#1854 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1855 |
|
Zadomowienie
|
no wreszcie w Lublinie będzie h&m i inne fajne ciuszkowe sklepy...może wrócę do Lublina hmmm kto wie...widzę że Nowe perspektywy się rodzą cieszy mnie to bardzo
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
|
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra
a gdziez znajde hmm niedrogie rybaczki najlepiej dzinsowe ew bermudy lub eleganckie materialowe w kancik spodenki - wiem ze po 65zl byly na targiczku (rybaczki), jednak nie odwaze sie sciagnac spodni, bo tylek mi zamarzniez gory dziekuje wam za pomoc
|
|
|
|
#1858 |
|
Raczkowanie
|
a gdzie w Lublinie kupię legginsy?? i w jakiej mniej więcej cenie??
|
#1859 |
|
Raczkowanie
|
Hej layla_lbn widzialas moze gdzies w sklepach dlugi szary swetr dopasowany, a la tunika w duzy dekolt (serek)? a moze jakas wizazanka widziala? Pozdrawiam
|
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

, na WSZYSTKO przecena 50%. Akurat zaczynali przeceniać to duuużo rzeczy było
Trochę się obkupiłam. 

a tu przeceny 

. Do Tesco mam daleko to po pierwsze, Galeria Orkana okazała się wielkim rozczarowaniem, to po drugie, po trzecie to gdzie oni to tam zmieszczą? Będzie takie wszytsko nawalone na kupe
) ma powstać Felicity. Ma mieć 125 tyś. metrów kwadratowych (całkowita powierzchnia użytkowa), 190 sklepów, 12 restauracji, lodowisko, kino, ma zostać otwarta pod koniec 2007 (choć czytam teraz, że w 2008) (ale coś o tym nie słychać, więc przewiduję, że później). Jeszcze wkleję fotkę z kuriera jak to ma niby wyglądać