|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Ja pakuję rodziców
Myślałam, że jadą na 7 dni, a oni oświadczają, że na 17!
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale rozwalone kolano?
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tarariiiira, w J-biu jeszcze nie piłam No, masakra, do tego dzisiaj na kacu rozcięłam sobie palec Monia Czym smarować rany, żeby jak najszybciej się zagoiły? Takie powierzchowne, po prostu skóra odarta do krwi
|
|
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ zapraszam! Jeśli dowiem się w przyszłym tygodniu, że mogę przenieść papiery na UŚ to pijemy do upadłego! Jak będzie trzeba to wezmę wolne!
|
#1445 |
|
Rozeznanie
|
aaaaaaaaa BŚ, to wszystkiego naaaaaaaaaaaj!
![]() ![]() to dochodź nam do siebie ![]() Dzisiaj zmiast HIIT 15 zrobiłam 25, przez 15 min było OK, potem znów rozbolały mnie plecy
|
|
#1446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem za ![]() Cytat:
Dziwne z tymi plecami, miałaś z nimi kiedyś już problemy? Może lekarz?
|
||
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Wita Was różowa Ania Bania, w podobnej sytuacji co Śmietanka, ale bez rozwalonego kolana, Honeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy yyy!!!! ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() banna Ty się marnujesz, asp czeka ![]() dziękuję |
|
|
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
albo izba
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
życie nie jest lekkie
mogę sobie Bukę wziąć i ukraść na awatara? proszę proszę
|
|
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to Twój prezent przecież!nie mogłam się oprzeć, aby nie namalować Ci buki, wiem jak ją kochasz ![]() Ty mieszkasz w tym mieście na C...? ta nazwa czasami się tu przewija Bo nie pamiętam. A tam jest tak pięknie Honey, Ty w ogóle jesteś spod znaku raka, nie powiedziałabym tego po Twoich wypowiedziach
|
|
#1452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też chcę coś na avatar |
||
|
|
|
#1453 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej Wam
![]() u mnie znowu wszystko wywraca się do góry nogami... Oliwce idą kolejne zęby, całymi dniami marudzi, płacze, a ja razem z nią, bo nie mam już sił i cierpliwości tego słuchać... przez moje zmęczenie i rozdrażnienie, nie możemy się dogadać... całą złość przerzucam na Niego... Ja wiem,że robię źle, ale to silniejsze ode mnie momentami myślę,że w ogóle się na matkę nie nadaje... jestem zbyt nerwowa wobec niej.. nie radzę sobie a najgorsze jest to,że nie mogę liczyć na wsparcie rodziny... dzisiaj dzień zaczęłam od wyjścia do piekarni po zdrowy, pyszny chlebek, a skończyło się na tym,że wyszłam z pączkiem, którego wciągnęłam w drodze do domu w domu zjadłam jedno jajko na miękko i jedną kromkę ciemnego chleba z serem żółtym i ketchupem. na drugie śniadanie : micha jagód z jogurtem. obiad: jeden krokiety z jakimś farszem ( dostaliśmy od teściów i nawet nie wiem co w nich jest :P ) pod. kisiel. na kolacje kromka chleba z szynką i pomidorem. Cytat:
ale się bibka zapowiada Cytat:
wiem po sobie. oczywiście zrobisz jak uważasz, ale to taka moja dobra rada. hmm ciekawe co to się dzieje z tymi plecami... ja dzisiaj mam fire 55. a że wczoraj nie zrobiłam scuplt 30 to jeszcze dzisiaj będę robić. także przede mną dzisiaj 1,5 godz. ćwiczeń ![]() bś, no to widzę,że ur. się udały
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk nigdy, ale przenigdy nie mów, że nie nadajesz się na matkę! Jesteś młodą mamą i masz prawo mieć gorsze dni.
|
#1456 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes jestes dzielna i najwspanialsza mama! ja bym sobie nie poradzila, to wiem napewno. Bylam u siostry kilka dni, i wstawanie o 6-7 nie dla mnie, a co dopiero caly dzien z dzieckiem + masa obowiązkow. Podziwiam! A zabki jak wyjda to bedzie lepiej, sama zobaczysz
A wtedy zaczna sie problemy z fochami i darciem małej mordeczki
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam powiedzieć, że żyję, chudnę, korzystam z wakacji i u mnie wszystko ok ![]() W pon. mam ważenie i mierzenie i jak będzie się czym pochwalić to dam znać Kocham Was :P |
|
|
|
#1458 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
naprawdę dziękuje, bo dzisiaj ze mną naprawdę źle a kilka dobrych słów działa na mnie jak lekarstwo ja do wstawania już sie przyzwyczaiłam, choć nie bede ukrywać,że na początku było bardzo ciężko. kiedyś spałam do 11, 12 i ciągle chodziłam zmęczona i niezadowolona,odkąd wstaje z samego rana jestem zupełnie innym człowiekiem. czasami marzę o tym,żeby pospać do tej 10, ale kiedy się udaje, to wstaje zmęczona i zła. cieszę się,że mam tża który mi pomaga. sama nigdy w życiu bym sobie nie poradziła. czekam z niecierpliwością aż te cholerne zęby wyjdą... oj taaak, fochy się zaczną, tym bardziej,że Oli jest nieco nerwowa po mnie jak coś jej nie wychodzi to się wkurza, jak czegoś nie dostaje to też potrafi się wkurzyć.. ale mam na nią sposób i już powoli to znika z jej zachowania Cytat:
zaglądaj do Nas częściej
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk, ja tam Cię podziwiam za cierpliwość i determinację
![]() Psyche, gdzie jesteś jak Cię nie ma? |
|
|
|
#1460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Taaak, mieszkam Bardzo zapraszam, miasteczko idealne na weekend, ja tu często robię za przewodnika i chętnie oprowadzę po polskiej i czeskiej stronie I po barach Bardzo klimatyczne, cieszę się, że będę mogła tu wracać, ale na stałe jest za nudne ![]() A jaki jest typowy rak? ![]() Cytat:
Mam Tribiotic w domu, zaraz się wysmaruję ![]() Myślę, że Banna nie będzie obojętna na Twoje wezwania! Cytat:
Mam nadzieję, że masz wsparcie TŻta? Nawet tak nie mów, oczywiście, że nadajesz się na matkę! Podziwiam to jak się dla maleńkiej poświęcasz, jak się troszczysz- no kto jak nie Ty? ![]() Udały się i dziękuję za buziaki od Oliwki! |
|||
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
Myślicie, że będę musiała czekać na jakiś różowy avatar od Bani do czasu aż znowu się nawali?
Śmietanka, mocno będziesz rozjaśniała
|
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jakoś strasznie, tak żeby nie zniszczyć bardzo włosów Strasznie mi się podoba ten kolor: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1342735203ale chyba będę miała trochę ciemniejszy
|
|
|
|
|
#1463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już jeden Wasz rysunek mam na pulpicie, jako tapetę chyba nawet Twój
|
|
|
|
|
#1464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możliwe, bo coś kiedyś kombinowałam w paincie
|
|
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
To był czas, kiedy chyba odkryłaś nowego Painta,w którym można robić serduszka
![]() Mogłybyście z Banną malować obrazki i sprzedawać je na Rynku |
|
|
|
#1466 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też mam ochotę na jakieś rozjaśnienie dziękuje Ci myszko ząbkowanie jest straszne!! tż mnie wspiera, pomaga mi jak tylko wraca z pracy. On sam momentami nie daje z nią rady... a to dla mnie naprawdę dziwne, bo on jest naprawdę cierpliwą osobą słowa naprawdę podbudowujące Cytat:
kolor jest super myślę,że dobrze Ci będzie w takim kolorze a ja tymczasem zbieram się do biedry... mam ochotę na jakieś chrupasy z biedry!
|
|
#1467 |
|
Zadomowienie
|
Psyhe a u Ciebie jest ładna pogoda żebyś mogła wakacjować?
![]() Śmietanka ![]() ![]() Agnesuk podziwiam Cię ale wiem że dasz radę! A ja nie wiem czy żyję czy wegetuję
|
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
obstawiam że randkuje i ladna pogoda nie ma tu znaczenia
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Ajm bek!
![]() Nie snuć domysłów ![]() Wróciłam ze żwirowni gdzie raczyłam się ze znajomymi różnorodnymi domowymi nalewkami |
|
|
|
#1470 |
|
Zadomowienie
|
oj bedzie bolała głowa....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

Myślałam, że jadą na 7 dni, a oni oświadczają, że na 17!
Piekarnik Laury

Czym smarować rany, żeby jak najszybciej się zagoiły? Takie powierzchowne, po prostu skóra odarta do krwi 

ta nazwa czasami się tu przewija 

wiem po sobie. oczywiście zrobisz jak uważasz, ale to taka moja dobra rada.
BLOGUJĘ