|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Trening Ewy Chodakowskiej
Hej ja tez mialam ogromny problem z zapaleniem pęcherza, bylam u roznych lekarzy w koncu dostalam szczepionke na 3 miesiace doustna,za tydzien mi sie wlasnie konczy ale nie wiem czy ona cos da, ja znlazałam sama odpowiedz jak sie leczyc... po prostu jak czuje ze cos sie dzieje wypijam od razu ok, litra wody tak ponad polowe butelki 1,5l
i wszak chodze pozniej czesto do lazienki ale nic nie boli ani nie musze biegnąć sprobuj, moze i Tobie cos pomoze nastepnym razem bo niestety jak juz sie raz zlapie to swinstwo to wraca, a poza tym jak juz zlapie te zapalenie to termofor i pod koldre, o nasiadówkach słyszalam i probowalam ale nic nie dalo ;/ plan na dzis, skalpel, 40 min. hula hoop, cw. z Tiffany... zaczynam za godzinke z skalpelem
|
|
|
|
#4352 | |
|
Zadomowienie
|
ja dzisiaj w planach mam zrobienie killera po przerwie.. mąż wychodzi na męski wieczór, to będę mogła sapać i klnąć na Ewkę do woli, a przy okazji postukam teściowej nad głową!
![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
grunt, to wygrzać pęcherz i oczyścić z bakterii= trzeba dużo pić. ja jestem takim pechowcem, że np.mam na raz anginę i zapalenie pęcherza, to jest dopiero kosmos:/
|
|
#4353 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj po 3 skalpeliku
Jednak wczorajsza przerwa to był dobry pomysł mięśnie trochę odpoczęły i dzisiaj więcej werwy było Złamałam się też i zważyłam dzisiaj :P W zeszłą niedzielę było 59.1 kg, a dzisiaj jak weszłam na wagę pokazało 58 Już się nie mogę doczekać mierzenia, ale przysięgłam sobie, że nie wcześniej jak po 20 skalpelu
|
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczka kilka postów wyżej pisałam, tu masz link https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4331
Pastelowa ćwiczę codziennie, kilka razy dwa rasy dziennie a jeden dzień miałam przerwę Też miałam czekać ale nie wytrzymałam i to dodało mi tyle motrywacjiCo jak co efekty na kimś motywują ale gdy się je widzi na sobie to dopieroo jest kop do działania ![]() Za mną dzisiejszy skalpel, talia i [plecy z Tiffany i Chyba kółkiem zakręce
|
|
|
|
#4355 |
|
Raczkowanie
|
Ja wczoraj odpaliłam talię z Tiffany, ale dzisiaj nie mam zakwasów
Nie żebym się skarżyła, ale może robiłam coś źle? Za to bolą mnie plecy, ale nie wiem, czy po ćwiczeniach, czy po moim łóżku. Wszystkim dziewczynom, którym się spłaszczają brzuszki i lecą centymetry - GRATULACJE ![]() Tak myślałam, że może wrzucę moje zdjęcia (jeżeli zostanę przyjęta do klubu). Z tym, że nie widać na nich bardzo spektakularnych efektów, ale coś jest!
|
|
|
|
#4356 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co do kiecki to miała być taka żeby zwracała uwagę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: nic dodac nic ująć fotki jeszcze dokumentuj ące, zazdraszczam ja zmierzę się po 20 skalpelku to jeszcze 2 tyg.
|
||||||
|
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
Boczki jak boczki... Mi to aż plecy odpadają z bólu
![]() Ja ćwiczę wieczorem, rano mi się nie chce
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Idę robić 6 kilera
![]() Cytat:
Wczoraj się śmiałam, że sąsiadka mieszkająca pode mną pewnie się zastanawia, co ja takiego wyprawiam, że tak stukam
|
|
#4359 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- A tak btw. ja mieszkam na parterze, więc hulaj dusza
|
|
|
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
Stepować w ćwiczeniu, gdzie Ewa każe napiąć całe ciało i uderzać w podłogę?
Raczej nie
|
#4361 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana, gratuluję! Piękne wyniki. Dziś, po miesiącu, dołączam: Udo - 1.8 cm Talia - 2 cm Brzuch - 5 cm! Biodra - 5cm! Waga - minus 3 kg! Nie nadążam momentami za ilością postów, która tu się pojawia ....
|
|
|
|
|
#4362 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bym wszystko na raz chciala ćwiczyć zeby tylko u siebie tez takie efekty zobaczyc Napisz w streszczeniu jakie ćwiczenia Ewy cwiczylas i co oprocz nich, ewentualnie czy trzymalas diete? bede wdzieczna GRATULACJE!
|
|
|
|
|
#4363 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
||||
|
|
|
#4364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4365 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4366 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pińczów!! jejku pamiętam Pińczów z dzieciństwa bo mam tam rodzinę ![]() i te najlepsze lody co zawsze były kolejki
|
|
|
|
|
#4367 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki ![]() Cytat:
Edytowane przez alex1989 Czas edycji: 2012-07-20 o 13:22 |
||||
|
|
|
#4368 | |||||
|
Zakorzenienie
|
to trzeba ćwiczyć, ćwiczyć nie poddawać się
u mnie będzie i dzisiaj alkohol jakiś i jutro pewnie aaa nie lubie weekendów Cytat:
pozytywne myślenie przede wszystkim !![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale faktycznie, taka niby mała rzecz a jak cieszy !![]() Cytat:
piękne efekty ![]() Cytat:
ale Ci ładnie pospadało ! hej ![]() wiecie co te opaski to mi się wydaje, że to pic na wodę tak samo jak opaski na komary itp no ale reklama dźwignią handlu ja dzisiaj robię dzień wolny może ewentualnie pokręce hh przed serialem, ale killera czy skalpela nie ruszam
|
|
|
#4369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zachęcacie swwoimi efektami!!
brawo ![]()
|
#4371 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj po skalpelu i może spróbuję te ćwiczenia z Tiffany skoro tak je chwalicie
![]() Piękne spadki! Ja co prawda dopiero zaczynam, ale niestety nie trzymam żadnej diety:[ Coś chyba trzeba będzie z tym zrobić
|
|
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
6 kiler za mną
Wieczorkiem będzie jeszcze rower Aaaa Myślałam, że ja mam stepować Ale sąsiadka też z mężem zachowują się głośno, do tego dochodzi wiecznie rozryczane dziecko, więc nic się jej nie stanie, jak posłucha mojego tupania przez kilkanaście minut Jej mąż jak psiknie, to tak głośno, że mój małżon mówi mu na zdrowie ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
Gratuluję
|
|
#4373 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jeny..... aleście naskrobały
24h mnie nie było i już 6 stron nadrabiania Cytat:
I ten sam problem, jak dół idealny to w cyckach się nie dopnę 1 sklep ma sukienki, szyte jak na mnie ale ceny..... Na szczęście na to wesele nie mam zamiaru nic kupować. Znać będziemy tylko parę młodą więc nikt mnie nie widział w sukienkach w których latałam do tej pory po weselach, tak ze na oba dni coś sie znajdzie ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() Drożdży pić bym nie dała rady, ale doczytałam ze masz w tabletkach ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
Ja też się wstydziłam pokazać, ale nie żałuje, bo dostałam motywujący jak nic, komentarz
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2012-07-20 o 13:15 |
||||
|
|
|
#4374 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
5 posiłków i zero słodyczy. (co prawda to nie dieta, ale zawsze jakieś wyrzeczenia)Cytat:
|
||
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja daję radę z nimi, więc oni muszą ze mną Uroki mieszkania w bloku
|
|
#4376 |
|
Raczkowanie
|
Ja mieszkam na parterze, więc co najwyżej mogą narzekać szczury w piwnicy.
ale sąsiedzi nade mną chyba przeżywają drugą młodość i od 9 rano puszczają śląskie biesiady tak głośno, że słyszę wyraźnie każde słowo.
|
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy Killer za mną
|
|
#4378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U moich sąsiadów na fali była Doda i Ich Troje ![]() Teraz natomiast jest głośny seks, mega głośne psikanie i płacz dziecka Żyć, nie umierać Cytat:
![]() Też bardzo lubię kilera
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4380 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.

i wszak chodze pozniej czesto do lazienki ale nic nie boli ani nie musze biegnąć

Jednak wczorajsza przerwa to był dobry pomysł 

Nie żebym się skarżyła, ale może robiłam coś źle? Za to bolą mnie plecy, ale nie wiem, czy po ćwiczeniach, czy po moim łóżku. 
te zdjecia musza byc naprawde motywujące, sama z checia bym wrzucila po miesiacu bo sobie zrobilam przed zaczeciem jakichkolwik cwiczen, nawet powiesilam je sobie na szafie zeby mnie motywowaly 
Ale myśle, ze to spaliłam
Chyba mi się to śni...
klask i: nic dodac nic ująć fotki jeszcze dokumentuj ące, zazdraszczam ja zmierzę się po 20 skalpelku to jeszcze 2 tyg.

Do tego jeszcze dochodziła bardzo wysoka gorączka
aaa nie lubie weekendów