Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-21, 00:16   #2401
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Witam się z Wami pewnie ostatni raz jako Narzeczona
Chciałam Wam serdecznie podziękować za wszelkie cenne wskazówki i rady
LadyS- za to że jesteśmy wątkowymi soulmate'ami
Nenie- za każdą informację o Verze i każde zdjęcie i każdą radę no i biżu z etsy
Kuku- za to, że zawsze pędzi z dobrym słowem
Kindzi- za krewetowe żarciki...
Kawuni- za stoperanowy motyw na wątku
Tenebrosce- za szczegółowe listy "to do" przedślubne...
Marylce- za ten niesamowity i kojący spokój który wnosiła swoimi postami
Fabi- za to, ze dzięki niej jutro założę swoje pięknie kolczyki, gdyby nie ona nawet bym ich nie miała
Melody- za rozmowy o Naszych Ojcach "austriakach:...
i w ogóle Wam wszystkim za to, że w tak cudowny sposób mogłam spędzić te kilka miesięcy w Waszym towarzystwie , złoszcząc się na TŻt, chillować po starciach z teściową, przeżywać smutki i radości, a przede wszystkim przygotowywać się na TEN DZIEŃ, który rozpocznie się za jakieś 10 minut.
Czekałam na niego tyle lat, marzyłam o nim niemal codziennie, czekałam z utęsknieniem aż będę Żoną mojego Męża i będzie Nam dane zasypiać i budzić się przy sobie.
Jutro to wszystko ma się spełnić. W ogóle to do mnie nie dociera, nie wierze że mam być Żoną, że ta biała suknia na którą właśnie patrzę, że to całe zamieszanie w okół to wszystko dla Nas...
Życzę Wam udanego weekendu i dziękuję za to że towarzyszyłyście mi w drodze do ołtarza

Dobrej nocy
Audrey- słonce Nasze... bo sie zaraz popłacze normalnie!
Tak to właśnie jest... czasami w zgiełku, w zamieszaniu nie dowierzamy ze to juz jutro, juz za tydzien,za miesiac czy tez za rok stanie sie cos niezwykłego... Wiemy ze to ten ważny dzień, ale czasami sprawy wyglądają wciąż tak , wyśnione, wymarzone wręcz czasem nierealne, ale mam nadzieje ze jutro/dzisiaj kiedy będziesz zakładać biała suknie i kiedy spojrzysz TZ w oczy i kiedy będziecie mówili sobie " (...) az do śmierci" to zapamiętasz ten dzień do końca zycia

Zycze Wam wiele szczescia, milosci i spokoju!
Mam nadzieje ze nawet te dziwne prognozy pogody nie popsuja Wam tego dnia, bo wierze ze Wasza radosc i szczescie bedzie promieniowało od Was na kilometry

Wszystkiego najlepszego!!!
Achhhh!!! to juz za kilka godzin!

Trzymam wizazowe kciuki!!
I bawcie sie do bialego rana!

czarna_kawa80-
to ze bedziesz wygladac bosko juz wszytskie wiemy wiec zycze niezapomnianych chwil i tego aby ten dzien byl dla Was niezwykly! Wszystkiego najlepszego dla Was
ps. mam nadzieje ze stoperan nie bedzie potrzebny \

tenebrosa - Zazdroszcze Wam piosenki na pierwszy taniec
no ale nie o tym teraz
Chcialabym Wam zyczyc duzo radosci i wysmienitej zabawy do bialego rana I tego aby takie szczescie jak dzisiaj towarzyszylo Wam przez cala reszte zycia

sztuczka_magiczka baty za nieodwiedzenie Nas dostaniesz jak sie tu pokazesz
Ale zycze Ci tego aby Twoj TZ padl z zachwytu nad tym jak pieknie bedziesz wygladac w swojej wymarzonej sukni, abyscie byli szczesliwi i pelni sil by moc bawic sie cala noc!
Kochana Wszystkieo najlepszego dla Was

carmelova i Tobie i Twojemu TZ rowniez zycze szczescia na nowej drodze zycia!

DObra koniec moich wypocin....

achh jakie to wszystko jest takie niezwykle

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 01:51   #2402
Dancing_Lady
Raczkowanie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość

Kochane, tak z ciekawości powiedzcie ile wam zaspiewlai za bukiet ślubny?
Jade jutro zamawiać
Około 200 zł.

PMkom życzę wszystkiego najlepszego, niech dzień waszego ślubu będzie najpiękniejszym dniem w waszym życiu, niech wszystko wam dopisze
Zaczynam się stresować razem z wami na nas czas przyjdzie za tydzień ! i chyba zaczynam mieć w związku z tym problemy żołądkowe

Jutro idziemy załatwić podróż poślubną, bo dziś nie zdążyliśmy Noi ogólnie zaczynamy od jutra "zaganiany" tydzień. Będzie gorąco.
A teściowa wymyśliła, że na nasze błogosławieństwo ściągnie swoją koleżankę My tu nikogo poza najbliższymi nie spraszamy, bo to wg nas bardzo intymna chwila, a tu proszę, ech. No po prostu brak słów...

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 02:01   #2403
Cierpliwosc
Zadomowienie

Witajcie krewety kochane
Miało mnie tu nie być, ale byłam głodna fot kuku, przez niedosyt spowodowany przełożeniem przymiarki nadrobiłam wszyyyyyyyyystko

Justynko za zestawienie
Mały człowieczku za relację
kiciu udanego weekendu! nie próbujcie wracać bez orzeszka
nena dziękuje za dane odnośnie sweterka, ja potrzebuję śnieżnobiałego, więc lipa, ale widziałam bardzo podobny w Orsey, więc może się zdecyduję
Audrey mam nadzieję, że już słodko śnisz i cały dzień ułoży się idealnie
Dziś ślubującym ponownie życzeń składać nie będę, ale ściskam Was mocno

A mój wypad do Krk uważam za bardzo udany, poza spotkaniami z moimi wolontariuszami udało mi się:
- kupić zielone skarpetki dla Tżta (po trudach i znojach w Calzedoni kupiłam i jestem mega szczęśliwa)
- kolczyki (będę teraz rozkminiać, które założyć)
- pończochy, żeby mi Tż nie mógł zarzucić, że nie skompletowałam jeszcze bielizny, a on ma
- stanik do zadań specjalnych (czyli taki do wyciętych pleców, asymetrycznych ramiączek itp.) oraz parę innych wyprzedażowych rzeczy, no i portfel - jak to mój Tż stwierdził, na naszą wspólną kasę

Ponadto pogadałam z kolegą z wolontariatu i ma się dookreślić w przyszłym tygodniu czy da radę być naszym kamerzystą (trzymajcie kciuki). Chłopak pracuje w naszym studiu filmowym i ogólnie zna się na rzeczy, widziałam jego filmiki z wesel w Afryce i się uśmiałam.

Zaprosiłam też moich kochanych wolontariuszy i teraz mają rozkminę, kto pójdzie na wesele (za dużo nas, więc zaprosiłam 3 osobową delegację).

A ja dziś idę na wesele

Miłego weekendu wszystkim!!!
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 06:43   #2404
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się z Wami pewnie ostatni raz jako Narzeczona
Chciałam Wam serdecznie podziękować za wszelkie cenne wskazówki i rady
LadyS- za to że jesteśmy wątkowymi soulmate'ami
Nenie- za każdą informację o Verze i każde zdjęcie i każdą radę no i biżu z etsy
Kuku- za to, że zawsze pędzi z dobrym słowem
Kindzi- za krewetowe żarciki...
Kawuni- za stoperanowy motyw na wątku
Tenebrosce- za szczegółowe listy "to do" przedślubne...
Marylce- za ten niesamowity i kojący spokój który wnosiła swoimi postami
Fabi- za to, ze dzięki niej jutro założę swoje pięknie kolczyki, gdyby nie ona nawet bym ich nie miała
Melody- za rozmowy o Naszych Ojcach "austriakach:...
i w ogóle Wam wszystkim za to, że w tak cudowny sposób mogłam spędzić te kilka miesięcy w Waszym towarzystwie , złoszcząc się na TŻt, chillować po starciach z teściową, przeżywać smutki i radości, a przede wszystkim przygotowywać się na TEN DZIEŃ, który rozpocznie się za jakieś 10 minut.
Czekałam na niego tyle lat, marzyłam o nim niemal codziennie, czekałam z utęsknieniem aż będę Żoną mojego Męża i będzie Nam dane zasypiać i budzić się przy sobie.
Jutro to wszystko ma się spełnić. W ogóle to do mnie nie dociera, nie wierze że mam być Żoną, że ta biała suknia na którą właśnie patrzę, że to całe zamieszanie w okół to wszystko dla Nas...
Życzę Wam udanego weekendu i dziękuję za to że towarzyszyłyście mi w drodze do ołtarza

Dobrej nocy

Wzruszyłam się. Mam nadzieję, że się wyspałaś, bo że to będzie najpiękniejszy dzień Twojego życia nie mam wątpliwości

Dla wszystkich dzisiejszych Panien Młodych wyłącznie uśmiechu nie tylko tego dzisiejszego dnia, ale każdego kolejnego do końca życia u boku mężów. Kochajcie się tak jak kochacie dziś. Tak samo mocno się szanujcie i z taką samą starannością i troską dbajcie o siebie. Wszystkiego najlepszego
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 06:57   #2405
carmelova
Zakorzenienie

Cześć

U mnie pada, postawili w kościele rusztowanie, ale kurczę, to nie od nas zależy. Ten dzień MUSI być piękny. Dziękuję za wszystkie życzenia
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 07:20   #2406
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dziękuję Wam

Carmi
u mnie tak samo... Całą noc miałam otwarte okno i slyszałam jak lało jak z cebra. Teraz leci cały czas taki kapuśnniaczek... Nie nastroiło mnie to zbyt pozytywnie, bo przy takiej wilgoci moje włosy będą wyglądały tragicznie

ale to nic! podobno jak pada w dniu ślubu, to wróży szczęście i bogactwo Młodej Parze

Tylko teraz jest problem jak mam ubrać moje piękne szafy na balustradzie przed wejściem do domu? Jak są śmietankowe i zaraz będą mokrusieńkie?

ehhhhhhhhh... Idę się kąpać, później "ubieranie" , coś trzeba wymyślić, o 11 fryzjer, po fryzjerze coś zjem, make- up i powoli ruszy maszyna.

Miłego dnia Kochane
Stary 2012-07-21, 07:23   #2407
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Cześć

U mnie pada, postawili w kościele rusztowanie, ale kurczę, to nie od nas zależy. Ten dzień MUSI być piękny. Dziękuję za wszystkie życzenia

I na pewno będzie

Dziewczyny 6 dni do rozpoczęcia Igrzysk 7 do ślubu i 8 do pierwszego występu na Igrzyskach Olimpijskich naszych fantastycznych siatkarzy. Zapowiadają się cudowne dni
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 07:26   #2408
carmelova
Zakorzenienie

Audrey według icm ma przestać padać ok. 10:00. Też mnie to dobija, ale nic na to nie poradzimy. http://new.meteo.pl/um/php/meteorogr...ype=0u&id=1271
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 07:35   #2409
MARGIDA
Wtajemniczenie

Dzisiejszym PM-kom życzę szczęścia i przesyłam słonko, które u mnie świeci

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 08:21   #2410
MiciaKicia
Zakorzenienie

czarna_kawa80 tenebrosa sztuczka_magiczka carmelova a u d r e y !!!!!!!!!
Wszystkiego naj naj naj !!!! oby ten dzień był taki jaki sobie wymarzyłyście

TŻ przyjechał i nie mam czasu na wizaż ale od jutrzejszego wieczorka znów będę więcej siedzieć :
7dni zostało ! Za tydzień o tej porze będę już się wybierać do fryzjera Czy to znaczy, że jestem następna w kolejce? Wraz z innymi PM rzecz jasna jeeezu. ;]

Zaczynam 20 tydzień !!!!!

Kroimy: 2016(?)

Edytowane przez MiciaKicia
Czas edycji: 2012-07-21 o 08:26
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 08:24   #2411
klaudusk_a
Zakorzenienie

dzisiejsze pmki pewnie już się szykują, mam nadzieję, że stres im nie doskwiera, bo ja się stresuję cholernie chociaż do mojego slubu został niecały miesiąc

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 09:06   #2412
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
o Boze

i wtedy sa takie reakcje? :
- jestem babcia Marysia - daje 1000 zl
(wszyscy) łaaaaa

- jestem kolezanka Zosia z mezem i dwojka dzieci - daje 200 zl
(wszyscy)

- jestem wujek Bronek daje 2 000
(wszyscy)
doooobre

Cytat:
ja byłam na takiej komuni, na której mama dziecka mówiła kto co dał

dziewuszki jestem taka zła i zrezygnowana... musimy mieć na sali minimum 70 osób i zapraszanych mieliśmy 118. Mieliśmy problem z tą 70 ale w końcu udało nam się zebrać 74, a dziś (tydzień przed!) dowiaduję się, że odpadło nam 7 osób!!!
I nikt nas nie powiadomił tata tżeta zadzwonił zapytać swojego brata czy garnitur szykuje i się dowiedział, że nie przyjdą
ludzie kompletnie mózgu nie maja!!
co za ludzie niepoważni, na krótko przed ślubem a oni nie informują, tylko czekają aż Ty do nich zadzwonisz??? Co za ludzie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
wstepnie powiedziala ze zmiescimy sie w 150 zl, na kilka dni przed weselem zadzwonila i zapytala czy zgodze sie na wyzsza cene bo piwonie poszly w gore, no i zgodzilam sie...
bukiety dla druhen wyszly po 50 zl, notabene zaden druzba nie kwapi sie zeby zaplacic za te bukiety
Kolejna osoba, ktora wyglada na to ze nie ma zamiaru sie ze mna rozliczyc to florystka, ktora dekorowala kosciol i samochod, nie dosyc, ze zawalila, bo zapomniala ze mamy 5 par druzbow i nie mieli krzesel w kosciele to umowilam sie z nia, ze zaprojektuje jej 2 lazienki (ktorymi byla zachwycona), a ona w rozliczeniu udekoruje mi kosciol i samochod, z doplata z jej strony. I dziewczyny nie ma na maile nie odpisuje, telefon nie odpowiada Wrrrrrr....
ale baba!!!! brak słów na takie coś
Cytat:
Dziękuję Wam

Carmi
u mnie tak samo... Całą noc miałam otwarte okno i slyszałam jak lało jak z cebra. Teraz leci cały czas taki kapuśnniaczek... Nie nastroiło mnie to zbyt pozytywnie, bo przy takiej wilgoci moje włosy będą wyglądały tragicznie

ale to nic! podobno jak pada w dniu ślubu, to wróży szczęście i bogactwo Młodej Parze

Tylko teraz jest problem jak mam ubrać moje piękne szafy na balustradzie przed wejściem do domu? Jak są śmietankowe i zaraz będą mokrusieńkie?

ehhhhhhhhh... Idę się kąpać, później "ubieranie" , coś trzeba wymyślić, o 11 fryzjer, po fryzjerze coś zjem, make- up i powoli ruszy maszyna.

Miłego dnia Kochane
kochana, deszcz to bogactwo i szczęście, moja babcia też tak mówi, więc będziesz miała życie różami usłane

czarna_kawa80
tenebrosa
sztuczka_magiczka
carmelova
a u d r e y
życzę Wam wspaniałego ślubu, niezapomnianej zabawy oraz samych pomyślności, radości, miłości na nowej drodze życia
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 09:07   #2413
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Dzisiejszym PM życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia,oby wszystko się udało tak jak sobie zaplanowaliście

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 09:08   #2414
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
TŻ przyjechał i nie mam czasu na wizaż ale od jutrzejszego wieczorka znów będę więcej siedzieć :
7dni zostało ! Za tydzień o tej porze będę już się wybierać do fryzjera Czy to znaczy, że jestem następna w kolejce? Wraz z innymi PM rzecz jasna jeeezu. ;]
Zaczynam 20 tydzień !!!!!
to już 20 tydzień? ale zleciało! jak się czujesz, wszystko ok?

taaak, już za tydzień będziesz żoną
Stary 2012-07-21, 09:26   #2415
ona8686
Zakorzenienie

Dzisiejszym PMką uśmiechu na twarzy, spełnienia marzeń i aby ten dzień był cudowny i wszystko poszło po Waszych myślach

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość

A jak Wy dziewczyny płacicie/ płaciłyście za menu? Połowę na miesiąc przed ślubem i drugą połowę po czy jak?
Najpierw zapłaciliśmy zadatek przy podpisywaniu umowy, a resztę możemy zapłacić nawet do 7 dni po weselu.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 09:34   #2416
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Dziękuję Wam

Carmi

Miłego dnia Kochane
Kochana głowa do góry! - ja jestem ze śląska i u mnie nie pada więc napewno u ciebie tez przejdzie

a wszystkim dzisiejszym gwiazdom dnia życzę wszystkiego co najlepsze i żeby całe życie bylo słoneczne
Stary 2012-07-21, 09:35   #2417
a u d r e y
Wtajemniczenie

Melduje się wydepilowana, wypeelingowana, wybalsamowana z nakładką wybielającą zęby
W domu spokój, ja też jestem spokojna. Przespałam całą noc i jestem wypoczęta. Na czole mam kilka sporych syfów, więc bedzie to trzeba zakamuflować.
Welon prasuje się w łazience, zaraz chłopcy przyjadą pompować hell'owe baloniki.
A ja za godzinkę zmykam do fryzjera.
Jak znajdę czas to na pewno jeszcze zajrzę, bo dom mam już wysprzątany, pozostało się ubrać i czekać na mojego przyszłego Meżula , który dzisiaj obudził mnie słowami: Jak się ma moja przyszła żonka?
Stary 2012-07-21, 09:43   #2418
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

płakać mi się chce....własnie się dowiedziałam że kolejne 2 osoby nie przyjdą
będziemy płacić za 6 pustych miejsc..
Stary 2012-07-21, 09:44   #2419
kooocur
Zakorzenienie

Najlepsze zyczenia dla wszystkich dzisiejszych PMek!!

Ja zaraz zbieram sie na slub Sztuczki!!!!

Jak znajde kościół!

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 09:53   #2420
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Jade jutro zamawiać
240

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
A jak Wy dziewczyny płacicie/ płaciłyście za menu? Połowę na miesiąc przed ślubem i drugą połowę po czy jak? [/COLOR]

70% mam zapłacić 2 tygodnie przed, resztę po.

czarna_kawa80
tenebrosa
sztuczka_magiczka
carmelova
kleo111
a u d r e y

dziewczynki powodzenia i wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia
Stary 2012-07-21, 10:07   #2421
maly_czlowieczek
Zadomowienie

DZISIEJSZYM PMkom!!!

!!!NAJLEPSZEGO!!!

mamy pierwsze fotki!

i muszę uciekać, bo czas goni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_6558.jpg (64,2 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6888.jpg (64,6 KB, 115 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7213.jpg (41,4 KB, 126 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7246.jpg (80,1 KB, 117 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6928.jpg (37,8 KB, 123 załadowań)
Stary 2012-07-21, 10:12   #2422
melod_y
Zakorzenienie

audrey- jestem pewna ze popołudniu przestanie juz padac! Nawet na meteo tak pisze :yes:
Wiec co do strojenia domu przeciągnęłabym to jak najpóźniej (o ile sie da)
Ktos kiedy mowil ze balony z helem jak beda mokre od deszczu to musiesz je pozniej przetrzec bo pojda troche do ziemi (nie wiem ile w tym prawdy).
O wlosy sie nie martw! Jak cos przeniescie zyczenia na sale
Wiaterku tez nie bedzie wiec mysle ze ta pogoda nie jest znowu taka straszna )

Trzymaj sie dzielnie !

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
DZISIEJSZYM PMkom!!!

!!!NAJLEPSZEGO!!!

mamy pierwsze fotki!

wow
Piekne wygladaliscie

Stary 2012-07-21, 10:13   #2423
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
to już 20 tydzień? ale zleciało! jak się czujesz, wszystko ok?

taaak, już za tydzień będziesz żoną
nooo zleciało ;]
świetnie się czuję, to chyba najlepszy okres w ciąży i dzidzi się rusza
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

Jak znajde kościół!
ooo fajnie, zdaj nam malutką relację (jak znajdziesz kościół :P)
Cytat:
DZISIEJSZYM PMkom!!!

!!!NAJLEPSZEGO!!!

mamy pierwsze fotki!

ale pięknie!!

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 10:16   #2424
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
DZISIEJSZYM PMkom!!!

!!!NAJLEPSZEGO!!!

mamy pierwsze fotki!

cudnie wygladalas i bardzo podoba mi sie bukiet

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Melduje się wydepilowana, wypeelingowana, wybalsamowana z nakładką wybielającą zęby
W domu spokój, ja też jestem spokojna. Przespałam całą noc i jestem wypoczęta. Na czole mam kilka sporych syfów, więc bedzie to trzeba zakamuflować.
Welon prasuje się w łazience, zaraz chłopcy przyjadą pompować hell'owe baloniki.
Jak znajdę czas to na pewno jeszcze zajrzę, bo dom mam już wysprzątany, pozostało się ubrać i czekać na mojego przyszłego Meżula , który dzisiaj obudził mnie słowami: Jak się ma moja przyszła żonka?
ojej, jeszcze kilka godzin i stanie sie to na co człowiek szykował sie tyle czasu. A sloneczko na pewno do Ciebie zajrzy

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 10:17   #2425
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witam się słonecznie i mam nadzieję, że dzisiaj taka pogoda będzie u każdej. Jest słonko, ale upału z tego na szczęście nie będzie.

Dziewczynki kochane Kawo, Tenebrosko, Sztuczko, Carmelova, Audrey niech ten dzień będzie piękny i obfituje w najlepsze emocje świata, a Wasza miłość do TŻcików kwitnie pięknie przez długie lata! Spełnienia kochane! Bez stresów, melisek i stoperanów, za to z dużą ilością słodkości i prezentów od najlepszych gości!

Cytat:
Jade jutro zamawiać
U mnie górna granica to 200 zł, ale raczej będzie 150, bo nie chcę dużego bukietu
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 10:17   #2426
melod_y
Zakorzenienie

kooocur- ucałuj sztuczkę od PMek z Wizazu I zycz im duzo szczescia

Stary 2012-07-21, 10:18   #2427
DobraDusza88
Zakorzenienie

Korzystając z chwili wolnego chciałabym życzyć wszystkim dzisiejszym PM'kom wszystkiego co najpiękniejsze w tym cudownym dniu Aby ziściły się Wasze marzenia, a życie przy boku Męża było takim, jakie sobie wyśniłyście
Audrey- Ty wiesz, że czuję do Twojej osoby szczególny sentyment z wiadomego nam powodu Życzę Ci kochana aby ten dzień był najpiękniejszym w Twoim życiu, a kropelki deszczu jakie lecą z nieba wróżyły szczęście i pomyślność w małżeństwie jakie dziś zawrzecie Ty i Twój Wybranek

Kawo- oby stoperan się nie przydał a dzisiejsza noc była jedną z najpiękniejszych w Twoim życiu Nasza pin up'owa PM'ko
Stary 2012-07-21, 10:24   #2428
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Cóż za spokój Ale tak ma być. Relax
Cytat:
Kur**, ludzie to są niepoważni. Czasem mam wrażenie, że niektórzy myślą, że talerzyk to kosztuje 2,5
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Najlepsze zyczenia dla wszystkich dzisiejszych PMek!!

Jak znajde kościół!
Wściskaj ją od nas
Cytat:
DZISIEJSZYM PMkom!!!

!!!NAJLEPSZEGO!!!

mamy pierwsze fotki!

Pięknie wyglądaliście A Ty taka promienna. Stres przedślubny się w ogóle na Tobie nie odbił. Super
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 10:41   #2429
ladystar
Zakorzenienie

Czarna Kawo
Tenebrosko
Sztuczko
Carmelova

życze Wam aby ten dzien byl do tej pory najpiekniejszym dniem w Waszym zyciu, a kazdy nastepny byl jeszcze piekniejszy

a u d r e y
blizniaczko moja wizazowa zycze Ci abys byla dzisiaj najszczesliwsza osoba na swiecie, aby nikt nie zaklocil Twojego spokoju, aby wszyscy zemdleli z wrazenia widzac Twoja sukienke i caly Twoj idealny look i abyscie z mezem cale zycie byli tak szczesliwi jak dzisiaj

Sprawdzilam specjalnie dla Ciebie pogode na szczegolowej pogodzie ICM i.... miedzy 11, a 22 nie bedzie padac!!!! temp. max 18 stopni, bedzie dobrze!!

Dziewczyny czekamy z niecierpliwoscia na relacje!!!!

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 11:03   #2430
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
kochana, jestem ogromnie ciekawa Twojej fryzury i w ogóle całego looku

Cytat:
masakra, co za ludzie,a wcześniej mówili, że przyjdą? Mi odmówiło ok 20 osób, ale odpowiednio wcześniej, choć do niektorych musialam wydzwaniać

Cytat:
DZISIEJSZYM PMkom!!!

!!!NAJLEPSZEGO!!!

mamy pierwsze fotki!

piękne!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
nooo zleciało ;]
świetnie się czuję, to chyba najlepszy okres w ciąży i dzidzi się rusza
ojej, ale fajnie pewnie wygląasz bardzo promiennie

doradźcie mi coś- muszę wybrać kolor przewodni na sali. Myślalam ciągle o bordo jako że wszystko mamy w tym kolorze przewodnim (szarfa, buty, TŻ butonierka, kwiaty, dekoracja kościola i domu), ale na naszej sali występują takie kolory jak zgniła zieleń, złoto i brąz. Nie wiem czy to dobry pomysł wprowadzać tam bordo.
Chcieliśmy udekorować krzesła pokrowcami ecru i kokardami bordo, na kolumnach dać materiał ecru i bordo, za nami dekoracja też w tych kolorach, ale teraz mam wątpliwości, bo czy to bordo będzie współgrało z resztą kolorów na sali? Może lepiej postawić na taki złoty braz? chcialam, by wszystko pasowało do szarfy,ale już sama nie wiem

Edytowane przez kilianna
Czas edycji: 2012-07-21 o 11:08
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości