|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Cytat:
Tak to właśnie jest... czasami w zgiełku, w zamieszaniu nie dowierzamy ze to juz jutro, juz za tydzien,za miesiac czy tez za rok stanie sie cos niezwykłego... Wiemy ze to ten ważny dzień, ale czasami sprawy wyglądają wciąż tak , wyśnione, wymarzone wręcz czasem nierealne, ale mam nadzieje ze jutro/dzisiaj kiedy będziesz zakładać biała suknie i kiedy spojrzysz TZ w oczy i kiedy będziecie mówili sobie " (...) az do śmierci" to zapamiętasz ten dzień do końca zycia ![]() Zycze Wam wiele szczescia, milosci i spokoju! Mam nadzieje ze nawet te dziwne prognozy pogody nie popsuja Wam tego dnia, bo wierze ze Wasza radosc i szczescie bedzie promieniowało od Was na kilometry Wszystkiego najlepszego!!! Achhhh!!! to juz za kilka godzin! Trzymam wizazowe kciuki!! I bawcie sie do bialego rana! czarna_kawa80- to ze bedziesz wygladac bosko juz wszytskie wiemy ps. mam nadzieje ze stoperan nie bedzie potrzebny \tenebrosa - Zazdroszcze Wam piosenki na pierwszy taniec ![]() no ale nie o tym teraz ![]() Chcialabym Wam zyczyc duzo radosci i wysmienitej zabawy do bialego rana I tego aby takie szczescie jak dzisiaj towarzyszylo Wam przez cala reszte zycia sztuczka_magiczka baty za nieodwiedzenie Nas dostaniesz jak sie tu pokazesz ![]() Ale zycze Ci tego aby Twoj TZ padl z zachwytu nad tym jak pieknie bedziesz wygladac w swojej wymarzonej sukni, ![]() Kochana Wszystkieo najlepszego dla Was carmelova i Tobie i Twojemu TZ rowniez zycze szczescia na nowej drodze zycia! DObra koniec moich wypocin.... achh jakie to wszystko jest takie niezwykle
|
|
#2402 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Cytat:
PMkom życzę wszystkiego najlepszego, niech dzień waszego ślubu będzie najpiękniejszym dniem w waszym życiu, niech wszystko wam dopisze Zaczynam się stresować razem z wami na nas czas przyjdzie za tydzień ! i chyba zaczynam mieć w związku z tym problemy żołądkowe![]() Jutro idziemy załatwić podróż poślubną, bo dziś nie zdążyliśmy Noi ogólnie zaczynamy od jutra "zaganiany" tydzień. Będzie gorąco.A teściowa wymyśliła, że na nasze błogosławieństwo ściągnie swoją koleżankę My tu nikogo poza najbliższymi nie spraszamy, bo to wg nas bardzo intymna chwila, a tu proszę, ech. No po prostu brak słów...
|
|
#2403 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie krewety kochane
Miało mnie tu nie być, ale byłam głodna fot kuku, przez niedosyt spowodowany przełożeniem przymiarki nadrobiłam wszyyyyyyyyystko ![]() Justynko za zestawienieMały człowieczku za relacjękiciu udanego weekendu! nie próbujcie wracać bez orzeszka ![]() nena dziękuje za dane odnośnie sweterka, ja potrzebuję śnieżnobiałego, więc lipa, ale widziałam bardzo podobny w Orsey, więc może się zdecyduję Audrey mam nadzieję, że już słodko śnisz i cały dzień ułoży się idealnie Dziś ślubującym ponownie życzeń składać nie będę, ale ściskam Was mocno ![]() A mój wypad do Krk uważam za bardzo udany, poza spotkaniami z moimi wolontariuszami udało mi się: - kupić zielone skarpetki dla Tżta (po trudach i znojach w Calzedoni kupiłam i jestem mega szczęśliwa) - kolczyki (będę teraz rozkminiać, które założyć) - pończochy, żeby mi Tż nie mógł zarzucić, że nie skompletowałam jeszcze bielizny, a on ma - stanik do zadań specjalnych (czyli taki do wyciętych pleców, asymetrycznych ramiączek itp.) oraz parę innych wyprzedażowych rzeczy , no i portfel - jak to mój Tż stwierdził, na naszą wspólną kasęPonadto pogadałam z kolegą z wolontariatu i ma się dookreślić w przyszłym tygodniu czy da radę być naszym kamerzystą (trzymajcie kciuki). Chłopak pracuje w naszym studiu filmowym i ogólnie zna się na rzeczy, widziałam jego filmiki z wesel w Afryce i się uśmiałam. Zaprosiłam też moich kochanych wolontariuszy i teraz mają rozkminę, kto pójdzie na wesele (za dużo nas, więc zaprosiłam 3 osobową delegację). A ja dziś idę na wesele ![]() Miłego weekendu wszystkim!!!
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla wszystkich dzisiejszych Panien Młodych wyłącznie uśmiechu nie tylko tego dzisiejszego dnia, ale każdego kolejnego do końca życia u boku mężów. Kochajcie się tak jak kochacie dziś. Tak samo mocno się szanujcie i z taką samą starannością i troską dbajcie o siebie. Wszystkiego najlepszego
![]() |
|
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
U mnie pada, postawili w kościele rusztowanie, ale kurczę, to nie od nas zależy. Ten dzień MUSI być piękny. Dziękuję za wszystkie życzenia
|
|
|
|
#2406 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Wam
![]() Carmi u mnie tak samo... Całą noc miałam otwarte okno i slyszałam jak lało jak z cebra. Teraz leci cały czas taki kapuśnniaczek... Nie nastroiło mnie to zbyt pozytywnie, bo przy takiej wilgoci moje włosy będą wyglądały tragicznie ale to nic! podobno jak pada w dniu ślubu, to wróży szczęście i bogactwo Młodej Parze ![]() Tylko teraz jest problem jak mam ubrać moje piękne szafy na balustradzie przed wejściem do domu? Jak są śmietankowe i zaraz będą mokrusieńkie? ehhhhhhhhh... Idę się kąpać, później "ubieranie" , coś trzeba wymyślić, o 11 fryzjer, po fryzjerze coś zjem, make- up i powoli ruszy maszyna. Miłego dnia Kochane
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I na pewno będzie ![]() Dziewczyny 6 dni do rozpoczęcia Igrzysk 7 do ślubu
|
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
Audrey według icm ma przestać padać ok. 10:00. Też mnie to dobija, ale nic na to nie poradzimy. http://new.meteo.pl/um/php/meteorogr...ype=0u&id=1271
|
|
|
|
#2409 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiejszym PM-kom życzę szczęścia i przesyłam słonko, które u mnie świeci
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
czarna_kawa80 tenebrosa sztuczka_magiczka carmelova a u d r e y !!!!!!!!!
Wszystkiego naj naj naj !!!! ![]() ![]() ![]() oby ten dzień był taki jaki sobie wymarzyłyście ![]() ![]() ![]() TŻ przyjechał i nie mam czasu na wizaż ale od jutrzejszego wieczorka znów będę więcej siedzieć :7dni zostało ! Za tydzień o tej porze będę już się wybierać do fryzjera jeeezu. ;]Zaczynam 20 tydzień !!!!!
Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2012-07-21 o 08:26 |
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiejsze pmki pewnie już się szykują, mam nadzieję, że stres im nie doskwiera, bo ja się stresuję cholernie chociaż do mojego slubu został niecały miesiąc
|
|
|
|
#2412 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale baba!!!! brak słów na takie coś Cytat:
czarna_kawa80
tenebrosa sztuczka_magiczka carmelova a u d r e y życzę Wam wspaniałego ślubu, niezapomnianej zabawy oraz samych pomyślności, radości, miłości na nowej drodze życia |
||||
|
|
|
#2413 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiejszym PM życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia,oby wszystko się udało tak jak sobie zaplanowaliście
|
#2414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaak, już za tydzień będziesz żoną ![]()
|
|
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejszym PMką uśmiechu na twarzy, spełnienia marzeń i aby ten dzień był cudowny i wszystko poszło po Waszych myślach
Najpierw zapłaciliśmy zadatek przy podpisywaniu umowy, a resztę możemy zapłacić nawet do 7 dni po weselu. |
|
|
|
#2416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a wszystkim dzisiejszym gwiazdom dnia życzę wszystkiego co najlepsze i żeby całe życie bylo słoneczne
|
|
#2417 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduje się wydepilowana, wypeelingowana, wybalsamowana z nakładką wybielającą zęby
![]() W domu spokój, ja też jestem spokojna. Przespałam całą noc i jestem wypoczęta. Na czole mam kilka sporych syfów, więc bedzie to trzeba zakamuflować. Welon prasuje się w łazience, zaraz chłopcy przyjadą pompować hell'owe baloniki. A ja za godzinkę zmykam do fryzjera. Jak znajdę czas to na pewno jeszcze zajrzę, bo dom mam już wysprzątany, pozostało się ubrać i czekać na mojego przyszłego Meżula
|
#2418 |
|
Zadomowienie
|
płakać mi się chce....własnie się dowiedziałam że kolejne 2 osoby nie przyjdą
![]() ![]() będziemy płacić za 6 pustych miejsc..
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze zyczenia dla wszystkich dzisiejszych PMek!!
Ja zaraz zbieram sie na slub Sztuczki!!!! Jak znajde kościół! |
|
|
|
#2420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
70% mam zapłacić 2 tygodnie przed, resztę po. czarna_kawa80 tenebrosa sztuczka_magiczka carmelova kleo111 a u d r e y dziewczynki powodzenia i wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia
|
|
#2421 |
|
Zadomowienie
|
DZISIEJSZYM PMkom!!!
!!!NAJLEPSZEGO!!! mamy pierwsze fotki! i muszę uciekać, bo czas goni
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
audrey- jestem pewna ze popołudniu przestanie juz padac! Nawet na meteo tak pisze :yes:
Wiec co do strojenia domu przeciągnęłabym to jak najpóźniej (o ile sie da) Ktos kiedy mowil ze balony z helem jak beda mokre od deszczu to musiesz je pozniej przetrzec bo pojda troche do ziemi (nie wiem ile w tym prawdy). O wlosy sie nie martw! Jak cos przeniescie zyczenia na sale ![]() Wiaterku tez nie bedzie wiec mysle ze ta pogoda nie jest znowu taka straszna )Trzymaj sie dzielnie ! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
wow Piekne wygladaliscie
|
|
#2423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetnie się czuję, to chyba najlepszy okres w ciąży ![]() i dzidzi się ruszaooo fajnie, zdaj nam malutką relację (jak znajdziesz kościół :P)Cytat:
|
|
|
#2424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się słonecznie i mam nadzieję, że dzisiaj taka pogoda będzie u każdej. Jest słonko, ale upału z tego na szczęście nie będzie. Dziewczynki kochane Kawo, Tenebrosko, Sztuczko, Carmelova, Audrey niech ten dzień będzie piękny i obfituje w najlepsze emocje świata, a Wasza miłość do TŻcików kwitnie pięknie przez długie lata! Cytat:
|
|
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
kooocur- ucałuj sztuczkę od PMek z Wizazu
I zycz im duzo szczescia
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Korzystając z chwili wolnego chciałabym życzyć wszystkim dzisiejszym PM'kom wszystkiego co najpiękniejsze w tym cudownym dniu Audrey- Ty wiesz, że czuję do Twojej osoby szczególny sentyment z wiadomego nam powodu Aby ziściły się Wasze marzenia, a życie przy boku Męża było takim, jakie sobie wyśniłyście ![]() Życzę Ci kochana aby ten dzień był najpiękniejszym w Twoim życiu, a kropelki deszczu jakie lecą z nieba wróżyły szczęście i pomyślność w małżeństwie jakie dziś zawrzecie Ty i Twój Wybranek ![]() Kawo- oby stoperan się nie przydał a dzisiejsza noc była jedną z najpiękniejszych w Twoim życiu Nasza pin up'owa PM'ko
|
#2428 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak ma być. Relax ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna Kawo
Tenebrosko Sztuczko Carmelova życze Wam aby ten dzien byl do tej pory najpiekniejszym dniem w Waszym zyciu, a kazdy nastepny byl jeszcze piekniejszy a u d r e y blizniaczko moja wizazowa zycze Ci abys byla dzisiaj najszczesliwsza osoba na swiecie, aby nikt nie zaklocil Twojego spokoju, aby wszyscy zemdleli z wrazenia widzac Twoja sukienke i caly Twoj idealny look i abyscie z mezem cale zycie byli tak szczesliwi jak dzisiaj Sprawdzilam specjalnie dla Ciebie pogode na szczegolowej pogodzie ICM i.... miedzy 11, a 22 nie bedzie padac!!!! temp. max 18 stopni, bedzie dobrze!! Dziewczyny czekamy z niecierpliwoscia na relacje!!!!
|
#2430 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
doradźcie mi coś- muszę wybrać kolor przewodni na sali. Myślalam ciągle o bordo jako że wszystko mamy w tym kolorze przewodnim (szarfa, buty, TŻ butonierka, kwiaty, dekoracja kościola i domu), ale na naszej sali występują takie kolory jak zgniła zieleń, złoto i brąz. Nie wiem czy to dobry pomysł wprowadzać tam bordo. Chcieliśmy udekorować krzesła pokrowcami ecru i kokardami bordo, na kolumnach dać materiał ecru i bordo, za nami dekoracja też w tych kolorach, ale teraz mam wątpliwości, bo czy to bordo będzie współgrało z resztą kolorów na sali? Może lepiej postawić na taki złoty braz? chcialam, by wszystko pasowało do szarfy,ale już sama nie wiem Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2012-07-21 o 11:08 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.

\

Noi ogólnie zaczynamy od jutra "zaganiany" tydzień. Będzie gorąco.
My tu nikogo poza najbliższymi nie spraszamy, bo to wg nas bardzo intymna chwila, a tu proszę, ech. No po prostu brak słów...
za zestawienie

ale od jutrzejszego wieczorka znów będę więcej siedzieć
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

1.09.2012