filmiki urodowe cz. VI - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-20, 17:13   #4411
pannaleksandra
Wtajemniczenie

Dot.: filmiki urodowe cz. VI

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Na tym filmiku boyfriend tag, on mi sie wydawał taki mega przystojny,

a teraz patrze na foty i w sumie to średni.

Patrząc na zdjęcie usg to płód pewnie jest już dosć duży!
O tym samym pomyślałam, oglądając zdjęcia.
pannaleksandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 20:08   #4412
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez spiniaa Pokaż wiadomość
ale moze Maaadzia miala taka wiadomosc wrzucic, bo sie tak umowily np zeby sie zrobilo glosniej o niektorych
tak sobie spekuluje
Też mi to przyszło na myśl.

Ostatni makijaż Zamlowanej taki sobie jest. Znowu modelka wygląda troche trupio. Oczy są wyraźne, kolory mi się podobają, z kreską faktycznie nie jest do konca tak jak powinno. Ogólnie twarz wygląda na zmęczoną. Oczy ok, reszta twarzy jakby niedomalowana.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 23:27   #4413
czuprynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ramona1980 Pokaż wiadomość
bo widzki nie wiedza (a przynajmniej nie wiedzialy) jak nazywa sie i Gav i Aga i nie widzialy PRYWATNEGO profilu? Dla mnie to normalne, facet sie cieszy najwyrazniej to wstawil zdjecie. Nie musial myslec o tym, ze ktors bedzie szpiegował google zeby sie dowiedziec jak maja na nazwisko..

No daj spokój, przecież on już dawno przestał być "normalnym" facetem odkąd zaczął pojawiać się w filmikach Agnieszki- jeśli nie osobiście to nawet w przelocie Aga sama o nim często mówi (o ile się nie mylę to swego czasu sam nawet nagrał filmik o gotowaniu pod nieobecność żony).
A i dla mnie radość z narodzin potomka okazywana poprzez umieszczanie w sieci zdjęć z USG, które na dobrą sprawę może zobaczyć każdy (w tym osoby niepowołane) jest co najmniej dziwne, ale zdaję sobie sprawę faktu, że XXIw. to zalew wirtualnych portali społecznościowych i moje poglądy mogą wydawać się niektórym anachroniczne.
Poza tym, jaki ten jego profil prywatny, skoro dziewczyny wyczaiły to zdjęcie...

Edytowane przez czuprynka
Czas edycji: 2012-07-20 o 23:28
czuprynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-20, 23:47   #4414
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez emenyx Pokaż wiadomość
ja tez musze przyznac ze nie raz juz sie dalam nabic w butelke przez te EKO produkty. Megi tak wszystko zachwala, jakie to super jest. Kupilam kilka szamponiw ktore polecala, wszystkie do bani. Wlosy sie placza, sa suche, masakra. Te cale jej ALVERDE jest do niczego. Mimo ze mam wlosy krrtosze niz ona, tylko platanina na glowie mi sie robi....

Niessia25 dopatrzyla sie w wypowiedzi NISSIAX83 tego co chciala. Zinterpretowala to jak jej pasowalo, i na koniec ja jeszcze obrazila.
Mogly sobie to prywatnie pryzeciez wyjasnic, zadzownic pogadac, a nie takie pranie brudow, przed widzami.
Co do Alverde, to jeśli odstawiłaś ten szampon po kilku użyciach, to daj mu jeszcze jedną szansę Ja na początku przygody z takimi naturalnymi szamponami też miałam siano na głowie, ale to się potem poprawiło. Włosy muszą przyzwyczaić się do zmian
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 06:01   #4415
faria
Raczkowanie

Zobaczcie dziewczyny jak teraz wygląda profil Gava na fb... Wydaje mi się, że trochę przesadził, mógł po prostu zablokować galerię itd
faria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 06:17   #4416
201610310857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez faria Pokaż wiadomość
Zobaczcie dziewczyny jak teraz wygląda profil Gava na fb... Wydaje mi się, że trochę przesadził, mógł po prostu zablokować galerię itd
LOOOL.
domyślam sie, że jego ciężarna małżonka taka pomysłowa!
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 08:23   #4417
hikari91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez faria Pokaż wiadomość
a co zrobił? bo ja nie mam konta na fb...

hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 09:29   #4418
alkaxy
biegam dla Zabawy

Ma napisy "Stalk me on facebook" i "Stalkerbook".
Bez przesady, chyba każdy, kto coś umieszcza w internecie (a już tym bardziej na fb), liczy się z tym, że wszyscy mają do tego dostęp. Nie chciał - mógł zablokować.
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 09:29   #4419
Annaluka
Zakorzenienie

Normalnie śmiechu warte

Jestem stałym widzem Niesi, regularnie czytam i komentuję jej bloga.
A teraz taka wtopa... Jestem w lekkim szoku...

I ta akcja z FB Gavina Niesiu skoro czytasz ten wątek - od początku nigdy nie chroniłaś swojej prywatności, byłaś jak otwarta księga. Twój mąż także wszedł do świata YT na tych samych zasadach. Do tej pory jakoś nie myślałaś o chronieniu swojej prywatności...

Stalking? Nikt Was uporczywie nie nęka. Skoro ktoś coś wrzuca do Internetu, to jest logiczne, że jest to przeznaczone dla każdego użytkownika Internetu na całym świecie.

I tyle w temacie. Trzeba myśleć przed, a nie po...

Zamiast najeżdżać na Nisiax z eko nagonką, może warto brać z niej przykład jeśli chodzi o chronienie swojej prywatności i bliskich.
Stary 2012-07-21, 09:37   #4420
bubus900
Zakorzenienie

To jest żenujące....
Stalking? niesiu, TY nie wiesz, co to oznacza i grubo przesadzasz! Mogłaś pomyśleć wcześniej o tym, jak zabezpieczyć swoją prywatność, a Ty tymczasem pozwoliłaś wejść wszystkim widzom z buciorami w Twoje życie, więc się nie dziw, że masz teraz taki gnój. Sorry, ale to jest zachowanie małolaty, a nie dorosłej 30letniej kobiety. Wiem, że podczytujesz wątek i weź to sobie do serca.
Ja anuluje subskrybcję, nie chcę oglądać takich aferzystek.
Stary 2012-07-21, 09:40   #4421
coffee lover
Raczkowanie

Nopwy filmik nissiax

http://www.youtube.com/watch?v=ZIl3J...&feature=g-u-u

Uwielbiam ją, jest taka łagodna, subtelna.
coffee lover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 09:56   #4422
justynalenka
Zadomowienie

Ciekawe ile subskrybentów straci niesia na tej akcji... U mnie wyleciała, choć od dawna sobie na to zbierała. Od dłuższego czasu totalnie nic nie wnosiła ciekawego...

Zawsze należy starać się odpowiednio ubierać myśli w słowa,myśleć zanim słów się użyje i używać słów,które ukazują że się myśli.
justynalenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 10:16   #4423
Ralphkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez coffee lover Pokaż wiadomość
Nopwy filmik nissiax

http://www.youtube.com/watch?v=ZIl3J...&feature=g-u-u

Uwielbiam ją, jest taka łagodna, subtelna.
Ja tak samo, bardzo ją cenię za to jak nam się pokazuje. Lubię w niej to opanowanie, spokój, lubie to, że mówi z sensem i mądrze.
Lubię tez np. krejzolki takie jak PaniNorge, zawsze się pośmieję ją oglądajac ale jak szukam przydatnych informacji, przedstawionych rzeczowo to lecę do Nisi Dla mnie Nisia to taka babeczka z dużą klasą (Nie ujmując nikomu ale u niej to najbardziej dla mnie widać) .

Co do akcji tym razem na fb to pisałam wczoraj, że dla mnie osobiście przesadą było szukanie tego fb męża niesi ale jak czytam teraz co piszecie to kabaret, jeśli ktoś coś wrzuca do sieci i z własnej woli czyni to dostępne dla wszystkich to musi się liczyć z tym, że to może każdy zobaczyć. Ktoś poszuka, ktoś trafi przypadkiem ale jeśli to nie jest zablokowane dla obcych to jasne jest, że możliwość zobaczenia ma tego każdy na całym świecie.
Ralphkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 10:22   #4424
bubus900
Zakorzenienie

Powtórzę po raz kolejny - żenada. Ale z drugiej strony, ma to, na co długo pracowała. Takie są skutki robienia ze swojego życia ksiegi dla wszystkich.
Stary 2012-07-21, 10:32   #4425
sylwoha
Zakorzenienie

wow...ale akcja, naprawde przesadzaja,..

pozatym to zdjecie krazy napewno juz po necie, cos wrzucone raz do sieci nigdy nie zginie...
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 10:48   #4426
Pigeons
Zadomowienie

Mi już szkoda robi się Niessi i zupełnie nie rozumiem jej działań. Zamiast oczyścić jakoś atmosferę, skomentować to co się dzieje wokół niej raz i już do tego nie wracać to ona bawi się w odpowiadanie na komentarze na yt, które w sumie tylko jej szkodzą np.

"Ale dlaczego o tym wspomniała wiedząć, że mam zamiar nakręcić film z warsztatów (pisałam o tym na Twiterze). Sprawa Paryża jej zupełnie nie dotyczyła i skąd nagle 2 miesiące po warsztatach mowi o tym w filmie? Podeszlam do tego emocjonalnie, bo zabolało mnie to, jak dziewczyna z którą spędzilam godziny rozmowy na skype, mówi o mnie z taką wyższością w głosie. Przeraża mnie fakt moderowania komentarzy i tego w jaki sposób pozwala wypowidać się o mnie swoim widzom.Co Cię nie zabije, to cię wzmocni "

Tymczasem sama co robi?

"dlaczego pod tym filmem została wyłączona opcja głos "za", głos "przeciw" w stosunku do komentarzy? " + pojawiły się też informacje o kasowaniu komentarzy i i blokowaniu użytkowników.

Poza tym nie widzę powodu dla którego Nissiax miała by nie wspominać o warsztatach tylko dlatego, że jej nie dotyczą, dziś wspomniała o KissBox a idąc tym tropem też nie powinna o nim mówić bo przecież go nie zamawiała

Skoro Niessia nas już czyta to apeluję do niej o parę dni bez yt, komentarzy, bloga itd. Na dobre wyjdzie Ci, jeżeli spojrzysz na całą sytuację bez emocji.
Pigeons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 11:25   #4427
bold12
Raczkowanie

Nie zabierałam do tej pory głosu w sprawie konfliktu, bo lubię obie Agnieszki i są one jedynymi jutubowiczkami z zagranicy, które subskrybuję.
Wydaje mi się, że nieesia25 pisząc 13lipca: "Jest 9 rano, a ja mi wiem, ze dzis jest jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu))" zasugerowała, że właśnie dowiedziała się, że jest w ciąży. Przyjamniej ja tak odebrałam ten wpis.
Jeśli chodzi o filmik eko-nagonka to moim zdaniem jest to "subtelny" najazd na niesię25 i jej wyjazd do Paryża. Mimo, że lubie je obie to zaczynam myślec, że Agnieszka z USA pod tą subtelnością i pozornym spokojem skrywa całkiem inne cechy charakteru, a my widzimy jej maskę. A nieesia25: co w duszy to i na zewnątrz.
A wracając do tematu ciąży to nie zdziwi mnie, kiedy się okaże, że "na dniach" Nissiax83 zajdzie , bo jak widac domniemana ciąża Niesi25 sprawia, że jest ona tematem nr 1.

Tak czy siak, lubię je obie i żadnej nie mam zamiaru cofac subskrypcji. Nie interesuje mnie ich życie prywatne, tylko działalnosc na YT.

bold12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 11:33   #4428
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez bold12 Pokaż wiadomość
A wracając do tematu ciąży to nie zdziwi mnie, kiedy się okaże, że "na dniach" Nissiax83 zajdzie , bo jak widac domniemana ciąża Niesi25 sprawia, że jest ona tematem nr 1.

Decyzja o ciąży to nie takie hop siup tralalala. Nie rozumiem twojego toku myślenia - nie wydaje mi się, że YT to ich pomysł na życie i tracąc popularność stoczą się na dno. Przecież obie pracują, a YT to nie jest takie zajęcie dodatkowe, hobby po części.
To nie piaskownica, a one się nie biją o najładniejszą foremkę.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 11:45   #4429
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
Napisane przez bold12 Pokaż wiadomość
(...)Jeśli chodzi o filmik eko-nagonka to moim zdaniem jest to "subtelny" najazd na niesię25 i jej wyjazd do Paryża. Mimo, że lubie je obie to zaczynam myślec, że Agnieszka z USA pod tą subtelnością i pozornym spokojem skrywa całkiem inne cechy charakteru, a my widzimy jej maskę. A nieesia25: co w duszy to i na zewnątrz. (...)
Ja oglądam je obydwie i lubię ich filmiki, a jednak mam trochę inny odbiór sprawy. W filmiku nissiax nie widziałam nagonki na niesie, widziałam raczej chęć wytłumaczenia się, że nie są jedną osobą. Wiele osób je myli, nie raz nawet w tym wątku widziałam przypisywanie niektórych stwierdzeń czy filmików do nieesi chociaż były nisiax i odwrotnie. Nissiax bała się, że trochę afery paryżowej(czy generlanie eko-nagonkowej) dostanie się rykoszetem jej, więc wytłmaczyła sprawę. I nie dziwie się jej.
To, że nieesia zareagowała ostro to też bym może rozumiała - poniosły ją nerwy. Ale nie wiem po co ciągnie dalej temat. A akcji z fb gavina już w ogóle nie rozumiem - pogubiła się dziewczyna.
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 12:05   #4430
sylwoha
Zakorzenienie

ekhem, czy tylko ja czuje nawiazania :|)?

http://www.youtube.com/watch?v=W0_RSNKZz2w
Stary 2012-07-21, 12:21   #4431
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Pigeons Pokaż wiadomość
"Ale dlaczego o tym wspomniała wiedząć, że mam zamiar nakręcić film z warsztatów (pisałam o tym na Twiterze). Sprawa Paryża jej zupełnie nie dotyczyła i skąd nagle 2 miesiące po warsztatach mowi o tym w filmie? Podeszlam do tego emocjonalnie, bo zabolało mnie to, jak dziewczyna z którą spędzilam godziny rozmowy na skype, mówi o mnie z taką wyższością w głosie. Przeraża mnie fakt moderowania komentarzy i tego w jaki sposób pozwala wypowidać się o mnie swoim widzom.Co Cię nie zabije, to cię wzmocni "

Tymczasem sama co robi?
No właśnie - co sama robi?Z tego co wiem przepuszcza negatywne komentarze na temat Nissiax, ale sama Nissiax niekoniecznie właśnie tak robi względem Nieesi. Przykładem jestem ja, Nissiax nie przepuściła mojego komentarza odnoszacego się negatywnie do tego co zrobiła Nieesia. Zdziwiłam się, bo nie napisałam nic strasznego, jedynie odpowiedziałam komuś na pytanie dot. Twittera, co tam było, ale mój komentarz nie przeszedł.
Stary 2012-07-21, 13:10   #4432
Pigeons
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
No właśnie - co sama robi?Z tego co wiem przepuszcza negatywne komentarze na temat Nissiax, ale sama Nissiax niekoniecznie właśnie tak robi względem Nieesi. Przykładem jestem ja, Nissiax nie przepuściła mojego komentarza odnoszacego się negatywnie do tego co zrobiła Nieesia. Zdziwiłam się, bo nie napisałam nic strasznego, jedynie odpowiedziałam komuś na pytanie dot. Twittera, co tam było, ale mój komentarz nie przeszedł.
Nissiax napisała komentarz w którym zapowiedziała, że będzie moderować komentarze dotyczące Nieesi. Wisiał do niedawna jako jeden z pierwszych ale teraz nie mogę go znaleźć
Stary 2012-07-21, 13:14   #4433
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Pigeons Pokaż wiadomość
Nissiax napisała komentarz w którym zapowiedziała, że będzie moderować komentarze dotyczące Nieesi. Wisiał do niedawna jako jeden z pierwszych ale teraz nie mogę go znaleźć
Ahaaa, no to wszystko jasne.
Stary 2012-07-21, 13:49   #4434
sylwoha
Zakorzenienie

no ale dziwicie sie jej? ja ogolnie nie dziwnie sie moderowanym komentarzom, po co ktos ma pisac np ze ona mieszka tam i tam pracuje tu itu, ale gdybym krecila filmy to nie akceptowalabym tego typu tylko komenatrzy, a reszte krytyke kazda tak, poza chamstwem oczywiscie
i ona pewnie tez tak robi
Stary 2012-07-21, 14:05   #4435
mantas
Zakorzenienie

może i ja się znów wypowiem.

Moim zdaniem przesadą jest poszukiwanie jej męża na facebooku i podawanie tutaj wskazówek jak go znaleźć.

To, że nieesia nagrywa filmiki, to nie znaczy, że wiemy na jakiej ulicy mieszka, jak ma na nazwisko itd. Co macie na myśli mówiąc, że jest otwartą książką?
Bo pokazuje jak się ubiera i jakich kosmetyków używa? Po pokazała jak gotuje ?
To nie znaczy, że wiecie o niej wszystko.

Zrobiła z Gavinem filmik- boyfriend Tag , raz coś ugotował i raz zrobił mini haul i to już oznacza, że jest taki suawny, że macie prawo go szpiegować ? Bo on już jest osobą publiczną.

Ja też uważam, że nieesia jest po prostu osobą, która wszystko przeżywa od razu, a nissiax jest osobą zdystansowaną, która ma ogromną wiedzę, ale ciężko od razu ją polubić. Od początku wolałam nieesię od nissiax, a teraz mi się zmienia.

Nie rozumiem po co szpiegować profil Gava ?

Jasne, że mógł sobie zablokować.
A czy myślał o tym, że widzki jego żony będą go szukać ?
Pewnie cieszy się z ciąży i tyle.

I nie gadajcie, że łatwo było go znaleźć, bo jak widać w wątku, niektóre laski w ogóle nie potrafiły tego zrobić.

Nie dziwię się temu co ma teraz na fejsie. Też bym się tak czuła.

Może zacznijmy przeglądać wszystkie profile na fejsie dziewczyn z yt ?

I się pośmiejemy. Bo przecież można.
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:24   #4436
Ramona1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
może i ja się znów wypowiem.

Moim zdaniem przesadą jest poszukiwanie jej męża na facebooku i podawanie tutaj wskazówek jak go znaleźć.

To, że nieesia nagrywa filmiki, to nie znaczy, że wiemy na jakiej ulicy mieszka, jak ma na nazwisko itd. Co macie na myśli mówiąc, że jest otwartą książką?
Bo pokazuje jak się ubiera i jakich kosmetyków używa? Po pokazała jak gotuje ?
To nie znaczy, że wiecie o niej wszystko.

Zrobiła z Gavinem filmik- boyfriend Tag , raz coś ugotował i raz zrobił mini haul i to już oznacza, że jest taki suawny, że macie prawo go szpiegować ? Bo on już jest osobą publiczną.

Ja też uważam, że nieesia jest po prostu osobą, która wszystko przeżywa od razu, a nissiax jest osobą zdystansowaną, która ma ogromną wiedzę, ale ciężko od razu ją polubić. Od początku wolałam nieesię od nissiax, a teraz mi się zmienia.

Nie rozumiem po co szpiegować profil Gava ?

Jasne, że mógł sobie zablokować.
A czy myślał o tym, że widzki jego żony będą go szukać ?
Pewnie cieszy się z ciąży i tyle.

I nie gadajcie, że łatwo było go znaleźć, bo jak widać w wątku, niektóre laski w ogóle nie potrafiły tego zrobić.

Nie dziwię się temu co ma teraz na fejsie. Też bym się tak czuła.

Może zacznijmy przeglądać wszystkie profile na fejsie dziewczyn z yt ?

I się pośmiejemy. Bo przecież można.

OTÓŻ TO! popieram w 100%!
to, ze dziewczyny nagrywają filmy o podkladach, czy tam gotowaniu nie znaczy, ze zapraszaja wszystkich do prywatnego zycia.
Ramona1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:32   #4437
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Coś nieurodowego:

http://www.youtube.com/watch?v=xLIqyVsUnuk
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:37   #4438
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
to, ze dziewczyny nagrywają filmy o podkladach, czy tam gotowaniu nie znaczy, ze zapraszaja wszystkich do prywatnego zycia.
Pokazując męża, członków rodziny, mieszkanie, wszystkie miejsca swojego pobytu, co jedzą i gdzie się stołują nie zapraszają tym do swojego prywatnego życia?
Nikt nie zagroził Nieesi życiem, żeby nakręciła 3-godzinną sagę o swoim życiu, opowiadając skąd jest, gdzie mieszkała, co studiowała, gdzie pracowała, jak wygląda jej związek i można tak wymieniać i wymieniać. Niektórzy ludzie mają potrzebę takiego ekshibicjonizmu, a niektórzy mają potrzebę, żeby wiedzieć wszystko o danej osobie.
A ja gdybym chciała się pochwalić zdjęciami ze ślubu lub zdjęciem USG to bym wysłała znajomym maile, a nie upubliczniała je na ogólnoświatowym portalu społecznościowym.
Stary 2012-07-21, 14:45   #4439
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
wiesz, kazdy, kto prezentuje sie w necie w jakikolwiek sposob (np. na fejsbuku), zaprasza na tyle do prywatnego zycia, na ile na to pozwoli, wlasnie sie upubliczniajac, toc to oczywiste. ja, zakladajac konto chocby tutaj, zdaje sobie sprawie, ze wszystko to, co tutaj pisze, moze byc wykorzystane przeciwko mojej osobie . stalking nie polega na ogladaniu upublicznianych danych. tak ze sorry, ale nie kupuje tego.

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Pokazując męża, członków rodziny, mieszkanie, wszystkie miejsca swojego pobytu, co jedzą i gdzie się stołują nie zapraszają tym do swojego prywatnego życia?
Nikt nie zagroził Nieesi życiem, żeby nakręciła 3-godzinną sagę o swoim życiu, opowiadając skąd jest, gdzie mieszkała, co studiowała, gdzie pracowała, jak wygląda jej związek i można tak wymieniać i wymieniać. Niektórzy ludzie mają potrzebę takiego ekshibicjonizmu, a niektórzy mają potrzebę, żeby wiedzieć wszystko o danej osobie.
A ja gdybym chciała się pochwalić zdjęciami ze ślubu lub zdjęciem USG to bym wysłała znajomym maile, a nie upubliczniała je na ogólnoświatowym portalu społecznościowym.
oo, wlasnie, nie inaczej.
Stary 2012-07-21, 14:49   #4440
Pigeons
Zadomowienie

Cytat:
Ja się z tym nie zgodzę dla odmiany Ile na polskim youtubie jest blogerek profesionalistek, które posiadają fachową wiedzę i umiejętności? Niewiele. Większość dziewczyn "jakoś tam potrafi się malować" oraz "coś tam wie o kosmetykach" . A popularność zdobywają dzięki temu, że wydają się fajne, zwyczajne, takie jak widzki, które je oglądają.
Takie youtubowiczki bardziej traktowane są jak koleżanki, przyjaciółki a nie jak youtube guru. No a przecież to normalne, że chcemy wiedzieć z kim idzie przez życie nasza koleżanka, gdzie pracuje itd.
Niektóre youtubowiczki z chęcią dzielą się takimi informacji a im więcej takich informacji udzielają tym widzki bardziej się z nimi identyfikują i oczekują jeszcze bardziej szczegółowych wiadomości z ich życia.

Jak się popularność na yt zyskuje przy pomocy osobowości, życia prywatnego itd. a nie wiedzy i zdolności to niestety ciężko jest później wywalczyć odrobinę prywatności bo ludzie uważają, że skoro raz pokazało się tyle swojego życia to mają prawo wchodzić w nie z butami.

Edytowane przez Pigeons
Czas edycji: 2012-07-21 o 14:50
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości