|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: filmiki urodowe cz. VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#4412 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
![]() Ostatni makijaż Zamlowanej taki sobie jest. Znowu modelka wygląda troche trupio. Oczy są wyraźne, kolory mi się podobają, z kreską faktycznie nie jest do konca tak jak powinno. Ogólnie twarz wygląda na zmęczoną. Oczy ok, reszta twarzy jakby niedomalowana.
|
|
|
|
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No daj spokój, przecież on już dawno przestał być "normalnym" facetem odkąd zaczął pojawiać się w filmikach Agnieszki- jeśli nie osobiście to nawet w przelocie Aga sama o nim często mówi (o ile się nie mylę to swego czasu sam nawet nagrał filmik o gotowaniu pod nieobecność żony). A i dla mnie radość z narodzin potomka okazywana poprzez umieszczanie w sieci zdjęć z USG, które na dobrą sprawę może zobaczyć każdy (w tym osoby niepowołane) jest co najmniej dziwne, ale zdaję sobie sprawę faktu, że XXIw. to zalew wirtualnych portali społecznościowych i moje poglądy mogą wydawać się niektórym anachroniczne. Poza tym, jaki ten jego profil prywatny, skoro dziewczyny wyczaiły to zdjęcie... Edytowane przez czuprynka Czas edycji: 2012-07-20 o 23:28 |
|
|
|
|
#4414 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja na początku przygody z takimi naturalnymi szamponami też miałam siano na głowie, ale to się potem poprawiło. Włosy muszą przyzwyczaić się do zmian
|
|
|
|
|
#4415 |
|
Raczkowanie
|
Zobaczcie dziewczyny jak teraz wygląda profil Gava na fb... Wydaje mi się, że trochę przesadził, mógł po prostu zablokować galerię itd
|
|
|
|
#4416 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4417 |
|
Zadomowienie
|
a co zrobił? bo ja nie mam konta na fb...
|
#4418 |
|
biegam dla Zabawy
|
Ma napisy "Stalk me on facebook" i "Stalkerbook".
Bez przesady, chyba każdy, kto coś umieszcza w internecie (a już tym bardziej na fb), liczy się z tym, że wszyscy mają do tego dostęp. Nie chciał - mógł zablokować. |
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie śmiechu warte
![]() Jestem stałym widzem Niesi, regularnie czytam i komentuję jej bloga. A teraz taka wtopa... Jestem w lekkim szoku... I ta akcja z FB Gavina Stalking? Nikt Was uporczywie nie nęka. Skoro ktoś coś wrzuca do Internetu, to jest logiczne, że jest to przeznaczone dla każdego użytkownika Internetu na całym świecie. I tyle w temacie. Trzeba myśleć przed, a nie po... Zamiast najeżdżać na Nisiax z eko nagonką, może warto brać z niej przykład jeśli chodzi o chronienie swojej prywatności i bliskich.
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
To jest żenujące....
Stalking? niesiu, TY nie wiesz, co to oznacza i grubo przesadzasz! Mogłaś pomyśleć wcześniej o tym, jak zabezpieczyć swoją prywatność, a Ty tymczasem pozwoliłaś wejść wszystkim widzom z buciorami w Twoje życie, więc się nie dziw, że masz teraz taki gnój. Sorry, ale to jest zachowanie małolaty, a nie dorosłej 30letniej kobiety. Wiem, że podczytujesz wątek i weź to sobie do serca. Ja anuluje subskrybcję, nie chcę oglądać takich aferzystek.
|
|
#4421 |
|
Raczkowanie
|
Nopwy filmik nissiax
http://www.youtube.com/watch?v=ZIl3J...&feature=g-u-u Uwielbiam ją, jest taka łagodna, subtelna. |
|
|
|
#4422 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawe ile subskrybentów straci niesia na tej akcji... U mnie wyleciała, choć od dawna sobie na to zbierała. Od dłuższego czasu totalnie nic nie wnosiła ciekawego...
|
#4423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lubię tez np. krejzolki takie jak PaniNorge, zawsze się pośmieję ją oglądajac ale jak szukam przydatnych informacji, przedstawionych rzeczowo to lecę do Nisi Dla mnie Nisia to taka babeczka z dużą klasą (Nie ujmując nikomu ale u niej to najbardziej dla mnie widać) .Co do akcji tym razem na fb to pisałam wczoraj, że dla mnie osobiście przesadą było szukanie tego fb męża niesi ale jak czytam teraz co piszecie to kabaret, jeśli ktoś coś wrzuca do sieci i z własnej woli czyni to dostępne dla wszystkich to musi się liczyć z tym, że to może każdy zobaczyć. Ktoś poszuka, ktoś trafi przypadkiem ale jeśli to nie jest zablokowane dla obcych to jasne jest, że możliwość zobaczenia ma tego każdy na całym świecie. |
|
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
Powtórzę po raz kolejny - żenada. Ale z drugiej strony, ma to, na co długo pracowała. Takie są skutki robienia ze swojego życia ksiegi dla wszystkich.
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
wow...ale akcja, naprawde przesadzaja,..
pozatym to zdjecie krazy napewno juz po necie, cos wrzucone raz do sieci nigdy nie zginie... |
|
|
|
#4426 |
|
Zadomowienie
|
Mi już szkoda robi się Niessi i zupełnie nie rozumiem jej działań. Zamiast oczyścić jakoś atmosferę, skomentować to co się dzieje wokół niej raz i już do tego nie wracać to ona bawi się w odpowiadanie na komentarze na yt, które w sumie tylko jej szkodzą np.
"Ale dlaczego o tym wspomniała wiedząć, że mam zamiar nakręcić film z warsztatów (pisałam o tym na Twiterze). Sprawa Paryża jej zupełnie nie dotyczyła i skąd nagle 2 miesiące po warsztatach mowi o tym w filmie? Podeszlam do tego emocjonalnie, bo zabolało mnie to, jak dziewczyna z którą spędzilam godziny rozmowy na skype, mówi o mnie z taką wyższością w głosie. Przeraża mnie fakt moderowania komentarzy i tego w jaki sposób pozwala wypowidać się o mnie swoim widzom.Co Cię nie zabije, to cię wzmocni " Tymczasem sama co robi? "dlaczego pod tym filmem została wyłączona opcja głos "za", głos "przeciw" w stosunku do komentarzy? " + pojawiły się też informacje o kasowaniu komentarzy i i blokowaniu użytkowników. Poza tym nie widzę powodu dla którego Nissiax miała by nie wspominać o warsztatach tylko dlatego, że jej nie dotyczą, dziś wspomniała o KissBox a idąc tym tropem też nie powinna o nim mówić bo przecież go nie zamawiała ![]() Skoro Niessia nas już czyta to apeluję do niej o parę dni bez yt, komentarzy, bloga itd. Na dobre wyjdzie Ci, jeżeli spojrzysz na całą sytuację bez emocji. |
|
|
|
#4427 |
|
Raczkowanie
|
Nie zabierałam do tej pory głosu w sprawie konfliktu, bo lubię obie Agnieszki i są one jedynymi jutubowiczkami z zagranicy, które subskrybuję.
Wydaje mi się, że nieesia25 pisząc 13lipca: "Jest 9 rano, a ja mi wiem, ze dzis jest jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu ))" zasugerowała, że właśnie dowiedziała się, że jest w ciąży. Przyjamniej ja tak odebrałam ten wpis. Jeśli chodzi o filmik eko-nagonka to moim zdaniem jest to "subtelny" najazd na niesię25 i jej wyjazd do Paryża. Mimo, że lubie je obie to zaczynam myślec, że Agnieszka z USA pod tą subtelnością i pozornym spokojem skrywa całkiem inne cechy charakteru, a my widzimy jej maskę. A nieesia25: co w duszy to i na zewnątrz. A wracając do tematu ciąży to nie zdziwi mnie, kiedy się okaże, że "na dniach" Nissiax83 zajdzie , bo jak widac domniemana ciąża Niesi25 sprawia, że jest ona tematem nr 1.Tak czy siak, lubię je obie i żadnej nie mam zamiaru cofac subskrypcji. Nie interesuje mnie ich życie prywatne, tylko działalnosc na YT.
|
#4428 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Decyzja o ciąży to nie takie hop siup tralalala. Nie rozumiem twojego toku myślenia - nie wydaje mi się, że YT to ich pomysł na życie i tracąc popularność stoczą się na dno. Przecież obie pracują, a YT to nie jest takie zajęcie dodatkowe, hobby po części. To nie piaskownica, a one się nie biją o najładniejszą foremkę.
|
|
#4429 | |
|
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
. Wiele osób je myli, nie raz nawet w tym wątku widziałam przypisywanie niektórych stwierdzeń czy filmików do nieesi chociaż były nisiax i odwrotnie. Nissiax bała się, że trochę afery paryżowej(czy generlanie eko-nagonkowej) dostanie się rykoszetem jej, więc wytłmaczyła sprawę. I nie dziwie się jej.To, że nieesia zareagowała ostro to też bym może rozumiała - poniosły ją nerwy. Ale nie wiem po co ciągnie dalej temat. A akcji z fb gavina już w ogóle nie rozumiem - pogubiła się dziewczyna. |
|
|
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
ekhem, czy tylko ja czuje nawiazania :|)?
http://www.youtube.com/watch?v=W0_RSNKZz2w |
|
|
|
#4431 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4433 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
no ale dziwicie sie jej? ja ogolnie nie dziwnie sie moderowanym komentarzom, po co ktos ma pisac np ze ona mieszka tam i tam pracuje tu itu, ale gdybym krecila filmy to nie akceptowalabym tego typu tylko komenatrzy, a reszte krytyke kazda tak, poza chamstwem oczywiscie
i ona pewnie tez tak robi |
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
może i ja się znów wypowiem.
Moim zdaniem przesadą jest poszukiwanie jej męża na facebooku i podawanie tutaj wskazówek jak go znaleźć. To, że nieesia nagrywa filmiki, to nie znaczy, że wiemy na jakiej ulicy mieszka, jak ma na nazwisko itd. Co macie na myśli mówiąc, że jest otwartą książką? Bo pokazuje jak się ubiera i jakich kosmetyków używa? Po pokazała jak gotuje ? To nie znaczy, że wiecie o niej wszystko. Zrobiła z Gavinem filmik- boyfriend Tag , raz coś ugotował i raz zrobił mini haul i to już oznacza, że jest taki suawny, że macie prawo go szpiegować ? Bo on już jest osobą publiczną. Ja też uważam, że nieesia jest po prostu osobą, która wszystko przeżywa od razu, a nissiax jest osobą zdystansowaną, która ma ogromną wiedzę, ale ciężko od razu ją polubić. Od początku wolałam nieesię od nissiax, a teraz mi się zmienia. Nie rozumiem po co szpiegować profil Gava ? Jasne, że mógł sobie zablokować. A czy myślał o tym, że widzki jego żony będą go szukać ? Pewnie cieszy się z ciąży i tyle. I nie gadajcie, że łatwo było go znaleźć, bo jak widać w wątku, niektóre laski w ogóle nie potrafiły tego zrobić. Nie dziwię się temu co ma teraz na fejsie. Też bym się tak czuła. Może zacznijmy przeglądać wszystkie profile na fejsie dziewczyn z yt ? I się pośmiejemy. Bo przecież można. |
|
|
|
#4436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
OTÓŻ TO! popieram w 100%! ![]() to, ze dziewczyny nagrywają filmy o podkladach, czy tam gotowaniu nie znaczy, ze zapraszaja wszystkich do prywatnego zycia. |
|
|
|
|
#4437 | |
|
Wiecznie niezdecydowana
|
Coś nieurodowego:
http://www.youtube.com/watch?v=xLIqyVsUnuk
|
|
|
|
#4438 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
Nikt nie zagroził Nieesi życiem, żeby nakręciła 3-godzinną sagę o swoim życiu, opowiadając skąd jest, gdzie mieszkała, co studiowała, gdzie pracowała, jak wygląda jej związek i można tak wymieniać i wymieniać. Niektórzy ludzie mają potrzebę takiego ekshibicjonizmu, a niektórzy mają potrzebę, żeby wiedzieć wszystko o danej osobie. A ja gdybym chciała się pochwalić zdjęciami ze ślubu lub zdjęciem USG to bym wysłała znajomym maile, a nie upubliczniała je na ogólnoświatowym portalu społecznościowym.
|
|
|
#4439 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
. stalking nie polega na ogladaniu upublicznianych danych---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
|
|
|
#4440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ile na polskim youtubie jest blogerek profesionalistek, które posiadają fachową wiedzę i umiejętności? Niewiele. Większość dziewczyn "jakoś tam potrafi się malować" oraz "coś tam wie o kosmetykach" . A popularność zdobywają dzięki temu, że wydają się fajne, zwyczajne, takie jak widzki, które je oglądają.Takie youtubowiczki bardziej traktowane są jak koleżanki, przyjaciółki a nie jak youtube guru. No a przecież to normalne, że chcemy wiedzieć z kim idzie przez życie nasza koleżanka, gdzie pracuje itd. Niektóre youtubowiczki z chęcią dzielą się takimi informacji a im więcej takich informacji udzielają tym widzki bardziej się z nimi identyfikują i oczekują jeszcze bardziej szczegółowych wiadomości z ich życia. Jak się popularność na yt zyskuje przy pomocy osobowości, życia prywatnego itd. a nie wiedzy i zdolności to niestety ciężko jest później wywalczyć odrobinę prywatności bo ludzie uważają, że skoro raz pokazało się tyle swojego życia to mają prawo wchodzić w nie z butami. Edytowane przez Pigeons Czas edycji: 2012-07-21 o 14:50 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.