|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ
Pewnie, ponieważ w necie są troche inne przepisy, zrobiłam fotkę i wstawiam. Ten przepis przynajmniej jest wypróbowany
|
|
|
|
#1052 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ
Cytat:
|
|
|
|
|
#1053 |
|
Raczkowanie
|
Ale kusicie
ja właśnie zjadłam pierogi i dla smaku dopchałam się lodami
|
|
|
|
#1054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak takie przepisy będziecie podrzucać to ja to końca ciąży do 20 kilo na plusie dobiję bo oczywiście wszystkie przepisy muszę wypróbować
|
|
|
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wygląda pysznie..
|
|
|
|
|
#1056 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ciągnik jest czarno czerwony ![]() dzieki za gratki
tak - na zwsze 30,09,2012 30.03.2016 Edytowane przez kajaja Czas edycji: 2012-07-21 o 14:08 |
|
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja właśnie barszczyk czerwony gotuję, mniam.
|
|
|
|
|
#1058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój gin kazał mi zrobić na Polnej, bo tam również robią badania z krwi, a nigdzie bliżej u nas tego nie robili.Cytat:
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
My się zbieramy do mamci mojej,także później nadrobie
![]() miłego popołudnia
|
|
|
|
#1061 |
|
Zadomowienie
|
Hejka!
![]() Witam wszystkie nowo ujawnione Mamusie fajnie że nasze grono się powiększa - odzywajcie się regularnie ![]() Coco jasne że Cię pamiętam nie mam nawet siły cytować, a mam takie dzisiaj ambitne plany porządkowe ![]() cały dom chcę wysprzątać na powrót TŻ ![]() wraca już jutro po 3 tygodniowej nieobecności UWAGA - w związku z jego 14 dniową obecnością moja aktywność na forum może się zmniejszyć ![]() buziaki i miłego dnia Dziewczynki odezwę się później i zdam relacje czy moje plany zostały zrealizowane |
|
|
|
#1062 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, szczerze współczuje.U mnie pomidorowa w wersji najprostszej, a w dodatku bez mięsa. |
|
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam dziurę w zębie, który czeka w kolejce do leczenia kanałowego i tak jakby weszło mi do niej kawałek dziąsła... Myślicie, że dentystka mi to wytnie i dopiero będzie robiła zęba? Strasznie się tego boję
![]() Witam nowe mamusie
|
|
|
|
#1064 | ||
|
Raczkowanie
|
Witam!
![]() Wszystkie się zmierzyły - zmierzyłam się i ja! W poniedziałek zaczynam 30tydz. a mój brzuszek ma 96cm. Z tego co widzę to nie jest jakiś mega ogromny. Nie wiem czemu wszyscy znajomi się przysrali, że mam duży brzuch Cytat:
Mam tylko szmateksowe ubranka, łóżeczko i przewijak kupione od sąsiadki, 2 proszki lovela, chusteczki dada i 5 pieluch tetrowych Czyli wszystko przede mną. Dla siebie też nic nie mam, ale właśnie oglądam cyconosze do karmienia na allegro. Chyba się zdecyduję na te Alles Mama, bo nie są drogie, a przynajmniej są ŁADNE Cytat:
|
||
|
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko powtórzyłam to co powiedzieli mi lekarze. Byłam na badaniu prenatalnym to lekarz robił usg, a za dwa tygodnie poszłam z wynikami tego badania do mojego gina i chciałam znowu podejrzeć moje dzidzi to lekarz powiedział że wyniki są bardzo dobre i usg nie zrobi bo niepotrzebnie małego będzie drażnił znowu promieniami. Jakoś ten obraz w końcu jest wyświetlany ![]() Ty masz obawy co do buzi maluszka więc ja też pewnie bym szła to sprawdzić. Jeżeli są ciąże zagrożone lub badania niewyjaśnione to wtedy robi sie usg częściej bo jest taka potrzeba. U mnie nie trzeba częściej niż raz w miesiącu bo nawet wizyte mam co miesiąc ![]() Więc Ty kochana idź na to usg a będziesz spokojniejsza Witam nowe mamusie Kurcze coraz więcej nas tutaj - ale fajnie ![]() Rozpogodziło sie troszke u mnie, cieplej sie zrobiło a ja w wyrku z mężem i surfujemy po necie przez foniki ![]() Za 1,5 godzinki wybywamy w gości
|
|
|
|
|
#1066 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1067 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też dziś wzięłam się za porządki i teraz leżę z bólem brzucha Mogłam na mężula poczekać...
|
|
|
|
|
#1068 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. No i jeszcze duże rzeczy jak wózek i fotelik, ale to już chyba w przyszłym tygodniu będziemy szukać na poważnie.
Edytowane przez lilka00 Czas edycji: 2012-07-21 o 15:39 |
|
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
no ja wrocilam dopiero,poszlam z malym na miasto tzn mialam isc do tesciowej ale pocalowalam klamke mimo,ze zapowiedzialam wczesniej ze przyjde
ale za to poszlismy do mc donaldsa z malym.Fujj jak ja nie lubie tamtejszych bulek ![]() teraz ogarne troche chaupe i niewiem co bede robic,bede sie chyba nudzic.. ![]() Witam nowe mamusie ale dalej nie ma zadnej mamusi blizniaczej dla mnie
|
|
|
|
#1070 |
|
Zadomowienie
|
witam sobotnio
ja sie obijam w domku i czekam na tza, ktory pojechal do siebie na wies. za jakis czas po mnie wroci i wybieramy sie na grilla do znajomych witam nowe mamusie
|
#1071 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Właśnie wróciliśmy z TŻ z zakupów wyprawkowych. Nakupiliśmy pełny bagażnik, ale trafiliśmy na dużo promocji.
Witam serdecznie nowe Mamy ![]() Leemonka ja mam 2 biustonosze z Alles mama, są bardzo dobrej jakości i wygodne. Dziewczyny ja Was zatłukę za te rozmowy o słodyczach bo zaczęłam się śłinić Dobrze, że idziemy do Babci TŻ na urodziny to się przynajmniej najem
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
A ja piekłam taki szybki placuszek na oleju z jabłuszkami
![]() Ten blok czekoladowy muszę któregoś dnia wypróbować ![]() kraven pochwal się co zakupiliście ![]() Ja mam dwa cyckonosze do karmienia i więcej nie kupuję ![]() Wstawiam Wam zdjęcia brzusia robione przed chwileczką jest to 33 tydzień , na plusie 11 kg a obwód brzusia 98 no i wszyscy mi mówią że nisko mam ten brzuch
|
#1074 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wcale nie jest nisko. |
|||
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe mamusie
Udzielajcie sie, a bedziemy zadowolone . Weronika - Biorę tak jak brałam wcześniej czyli 2x1. Stwierdzilam, ze pojade na wizyte teraz do mojego Doktorka to bede sie pytac o ta dawke, bo dla mnie wydaje sie zdecydowanie za duza. Tym bardziej tak od razu ![]() Nadrobilam, ale z cytowaniem jestem na bakier Wybaczcie ![]() Widzialam, ze ktoras blok czekoladowy polecala, nawet przepis wkleila . Za jakis czas pewnie sie upomne o niego, bo ciekawa jestem rezultatow ![]() Dzisiaj mam masakryczny dzien.. Odkurzylam caly dom, kurze poscieralam.. Obiad do polowy zrobilam, TZ zywoplot ogarnal, a ja zamiatalam za nim.. I tak samo z podjazdem jak tesciowa wycinala krzaczory. Wiec jestem wyciupciana ![]() Mialam Wam sie juz jakis czas temu pytac.. Tez macie skurcze palcy u stop? Mojego Tza to bawi, ale mi tak jakby.. hmm.. paralizowalo, raz na jakis czas, srodkowy palec u stopy. Zaczyna on nachodzic na ten obok i jest kaplica. Doslownie! A bol przy tym niesamowity Dzisiaj to tak mocno mi odjelo mozliwosc ruszania nim, ze az zaczal sie wykrzywiac
|
|
|
|
#1076 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
colds mi tak wchodził skurcz w palce u stóp jak byłam w szpitalu,aż byłam w szoku!teraz się uspokoiło...
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-07-21 o 17:44 |
|||
|
|
|
#1077 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez mam te skurcze palcow ![]() no i ja tez swoj brzusio zmierzylam i mam 111 cm
|
|
#1079 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo tu niejednej z nas zagraża wcześniejszy poród...ale myślimy optymistycznie!Cytat:
Łącze się w bólu Ps.Wstawiłam mój bębenek na maila
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2012-07-21 o 18:21 |
||
|
|
|
#1080 |
|
Zakorzenienie
|
tamlin111
ja jestem fanem fast foodow ale po prostu te bulki w macu sa niedobre.To mieso takie suche,te mikro dodatki,jedynie ten sos jest dobry.Ale bardzo lubie tam jesc Mc Wrapy i kurczaki bo tej "wolowinki" po prostu nie zniese Frytki tez sa ok,ale zalezy w ktory dzien.Ja tam chodze z malym tylko ze wzdledu na te zabawki.Raz w miesiacu wlasnie wychodzimy na takie zarcie.A tak to uwielbiam kebaby i mam taka budke co robia zaj...ste hamburgery ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- A wogole mam w poniedzialek wizyte no w koncu i gratis pyszna glukoza
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

Mogłam na mężula poczekać...

Udzielajcie sie, a bedziemy zadowolone
bo tu niejednej z nas zagraża wcześniejszy poród...ale myślimy optymistycznie!