III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październikowe - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-21, 13:57   #1051
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21
Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Ja kojarzę to cudo z dzieciństwa. Podzielisz się przepisem ?
Pewnie, ponieważ w necie są troche inne przepisy, zrobiłam fotkę i wstawiam. Ten przepis przynajmniej jest wypróbowany
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg blok_czekoladowy.jpg (77,1 KB, 36 załadowań)
Stary 2012-07-21, 13:59   #1052
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21
Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość
Cześć mamcie

Zrobiłam leczo, ogromniasty garnek, kto chętny ?? A na deser szarlotkę
Mmmm brzmi smakowicie
Stary 2012-07-21, 14:01   #1053
leemonka
Raczkowanie

Ale kusicie ja właśnie zjadłam pierogi i dla smaku dopchałam się lodami
leemonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:01   #1054
karolluki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Tu jeden z przepisów na blok http://pysiamn.blox.pl/2012/02/Blok-czekoladowy.html
Chociaż mój nigdy tak ładnie nie wygląda, pewnie dlatego że jest przeładowany herbatnikami i bakaliami ale nie chodzi o to jak wygląda tylko o to jak smakuje. Szybkie i łatwe do zrobienia więc polecam.
O mamciu normalnie ślinotoku dostałam uwielbiam wszystko co czekoladowe
Jak takie przepisy będziecie podrzucać to ja to końca ciąży do 20 kilo na plusie dobiję bo oczywiście wszystkie przepisy muszę wypróbować
karolluki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:02   #1055
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Tu jeden z przepisów na blok http://pysiamn.blox.pl/2012/02/Blok-czekoladowy.html
Chociaż mój nigdy tak ładnie nie wygląda, pewnie dlatego że jest przeładowany herbatnikami i bakaliami ale nie chodzi o to jak wygląda tylko o to jak smakuje. Szybkie i łatwe do zrobienia więc polecam.

Wygląda pysznie... Chyba to zrobię
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:02   #1056
kajaja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
deszczowo u mnie dzisiaj

Sojka bawcie się dobrze

a co to ? hehee

kochana gratuluję Wam

no to porządny zakup jest przyda się Wam więc nie ma co marudzić ... spłacicie i będzie Wasz całkowicie
a kupicie czarny ?
te usta to ciacho

ciągnik jest czarno czerwony

dzieki za gratki
30.03.2016 Antek Fabian

Edytowane przez kajaja
Czas edycji: 2012-07-21 o 14:08
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:10   #1057
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Agnus, miej litość dla dziewczyn z cukrzycą.

A ja właśnie barszczyk czerwony gotuję, mniam.
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:13   #1058
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość

A normalnie jeździsz tam do siebie, a tylko na prenatalnych byłas na Polnej?
Zgadza się Mój gin kazał mi zrobić na Polnej, bo tam również robią badania z krwi, a nigdzie bliżej u nas tego nie robili.

Cytat:
Pewnie, ponieważ w necie są troche inne przepisy, zrobiłam fotkę i wstawiam. Ten przepis przynajmniej jest wypróbowany
Baaardzo dziękuję!!! Jutro zrobię.
Stary 2012-07-21, 14:18   #1059
I_K
Zakorzenienie

Witam nowe mamusie
Stary 2012-07-21, 14:39   #1060
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

My się zbieramy do mamci mojej,także później nadrobie
miłego popołudnia

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:43   #1061
Filusia88
Zadomowienie

Hejka!
Witam wszystkie nowo ujawnione Mamusie
fajnie że nasze grono się powiększa - odzywajcie się regularnie
Coco jasne że Cię pamiętam
nie mam nawet siły cytować, a mam takie dzisiaj ambitne plany porządkowe
cały dom chcę wysprzątać na powrót TŻ
wraca już jutro po 3 tygodniowej nieobecności
UWAGA - w związku z jego 14 dniową obecnością moja aktywność na forum może się zmniejszyć
buziaki i miłego dnia Dziewczynki
odezwę się później i zdam relacje czy moje plany zostały zrealizowane
Stary 2012-07-21, 15:09   #1062
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Agnus, miej litość dla dziewczyn z cukrzycą.

A ja właśnie barszczyk czerwony gotuję, mniam.
Wybacz , szczerze współczuje.

U mnie pomidorowa w wersji najprostszej, a w dodatku bez mięsa.
Stary 2012-07-21, 15:13   #1063
Kalpana
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam dziurę w zębie, który czeka w kolejce do leczenia kanałowego i tak jakby weszło mi do niej kawałek dziąsła... Myślicie, że dentystka mi to wytnie i dopiero będzie robiła zęba? Strasznie się tego boję

Witam nowe mamusie Ale dzisiaj wysyp.... Mam nadzieję, że to nie tylko jednorazowa wizyta, ale że zostaniecie z nami na stałe

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 15:13   #1064
Coco_Blanco
Raczkowanie

Witam!
Wszystkie się zmierzyły - zmierzyłam się i ja! W poniedziałek zaczynam 30tydz. a mój brzuszek ma 96cm. Z tego co widzę to nie jest jakiś mega ogromny. Nie wiem czemu wszyscy znajomi się przysrali, że mam duży brzuch

Cytat:

Współczuje dziewczynom, które uwierzyły, że nie należy za szybko organizować wyprawki bo to przynosi pecha i teraz na koniec muszą po sklepach latać. Im dalej tym ciężej. Do pracy ciągle daje radę, ale po pracy nie idzie już latać po sklepach. Z drugiej strony Internet jest tu niezastąpiony.
A ja zazdroszczę tym, które mogły sobie pozwolić na powolne kompletowanie wyprawki przez całą ciążę. U mnie jest taka sytuacja, że dopiero od sierpnia będę mogła sobie pozwolić na większe zakupy, bo do tej pory miałam 'wielkie oszczędzanie' Mam tylko szmateksowe ubranka, łóżeczko i przewijak kupione od sąsiadki, 2 proszki lovela, chusteczki dada i 5 pieluch tetrowych Czyli wszystko przede mną.

Dla siebie też nic nie mam, ale właśnie oglądam cyconosze do karmienia na allegro. Chyba się zdecyduję na te Alles Mama, bo nie są drogie, a przynajmniej są ŁADNE Ma któraś coś z tej firmy? Wiecie jak z jakością?

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość
O mamciu normalnie ślinotoku dostałam uwielbiam wszystko co czekoladowe
Jak takie przepisy będziecie podrzucać to ja to końca ciąży do 20 kilo na plusie dobiję bo oczywiście wszystkie przepisy muszę wypróbować
Dlatego w takich momentach cieszę się, że nie umiem piec ciast
Coco_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 15:19   #1065
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
I co ja mam teraz zrobić???

Znowu tydzień czekania... tylko teraz mnie Iwoncia zmartwiła, że usg jednak nie jest takie bezpieczne... Chociaż inne dziewczyny mówiły, że jest... Zapytam przed tego lekarza jeszcze...
Kochana Ty moja ja broń Boże nie chce Cie martwić niczym
Ja tylko powtórzyłam to co powiedzieli mi lekarze.
Byłam na badaniu prenatalnym to lekarz robił usg, a za dwa tygodnie poszłam z wynikami tego badania do mojego gina i chciałam znowu podejrzeć moje dzidzi to lekarz powiedział że wyniki są bardzo dobre i usg nie zrobi bo niepotrzebnie małego będzie drażnił znowu promieniami.
Jakoś ten obraz w końcu jest wyświetlany
Ty masz obawy co do buzi maluszka więc ja też pewnie bym szła to sprawdzić.
Jeżeli są ciąże zagrożone lub badania niewyjaśnione to wtedy robi sie usg częściej bo jest taka potrzeba.
U mnie nie trzeba częściej niż raz w miesiącu bo nawet wizyte mam co miesiąc
Więc Ty kochana idź na to usg a będziesz spokojniejsza

Witam nowe mamusie
Kurcze coraz więcej nas tutaj - ale fajnie

Rozpogodziło sie troszke u mnie, cieplej sie zrobiło a ja w wyrku z mężem i surfujemy po necie przez foniki

Za 1,5 godzinki wybywamy w gości
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 15:20   #1066
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
witam

moja szyjka ma ok 22 - 25 mm i tez nakaz lezenia... jakies leki bierzesz? a gdzies wtchodzic możesz?
Lekarka na ost.wizycie mówiła że już nic nie powinnam robić tylko leżeć.biorę tylko magnez i no spę bo nie mam skurczy
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 15:30   #1067
Coco_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Filusia88 Pokaż wiadomość
Hejka!
Witam wszystkie nowo ujawnione Mamusie
fajnie że nasze grono się powiększa - odzywajcie się regularnie
Coco jasne że Cię pamiętam
nie mam nawet siły cytować, a mam takie dzisiaj ambitne plany porządkowe
cały dom chcę wysprzątać na powrót TŻ
wraca już jutro po 3 tygodniowej nieobecności
UWAGA - w związku z jego 14 dniową obecnością moja aktywność na forum może się zmniejszyć
buziaki i miłego dnia Dziewczynki
odezwę się później i zdam relacje czy moje plany zostały zrealizowane
O to miło, dzięki kochana

Ja też dziś wzięłam się za porządki i teraz leżę z bólem brzucha Mogłam na mężula poczekać...
Coco_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 15:36   #1068
lilka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Coco_Blanco Pokaż wiadomość

A ja zazdroszczę tym, które mogły sobie pozwolić na powolne kompletowanie wyprawki przez całą ciążę. U mnie jest taka sytuacja, że dopiero od sierpnia będę mogła sobie pozwolić na większe zakupy, bo do tej pory miałam 'wielkie oszczędzanie' Mam tylko szmateksowe ubranka, łóżeczko i przewijak kupione od sąsiadki, 2 proszki lovela, chusteczki dada i 5 pieluch tetrowych Czyli wszystko przede mną.
No co Ty, fajnie masz, ja bym chetnie znowu kupiła te wszystkie małe ciuszki . Zostały mi już takie nieciekawe rzeczy raczej jak podkłady, pieluchy, kosmetyki i takie tam pierdółki . No i jeszcze duże rzeczy jak wózek i fotelik, ale to już chyba w przyszłym tygodniu będziemy szukać na poważnie.

Edytowane przez lilka00
Czas edycji: 2012-07-21 o 15:39
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 15:45   #1069
zielona1911
Zakorzenienie

no ja wrocilam dopiero,poszlam z malym na miasto tzn mialam isc do tesciowej ale pocalowalam klamke mimo,ze zapowiedzialam wczesniej ze przyjde ale za to poszlismy do mc donaldsa z malym.Fujj jak ja nie lubie tamtejszych bulek
teraz ogarne troche chaupe i niewiem co bede robic,bede sie chyba nudzic..

Witam nowe mamusie
ale dalej nie ma zadnej mamusi blizniaczej dla mnie
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 15:57   #1070
LadyBeatta
Zadomowienie

witam sobotnio ja sie obijam w domku i czekam na tza, ktory pojechal do siebie na wies. za jakis czas po mnie wroci i wybieramy sie na grilla do znajomych
witam nowe mamusie jesli sa jeszcze jakies podczytujace, niech sie ujawniaja, im nas wiecej, tym weselej
Stary 2012-07-21, 16:13   #1071
leemonka
Raczkowanie

Cytat:

Dla siebie też nic nie mam, ale właśnie oglądam cyconosze do karmienia na allegro. Chyba się zdecyduję na te Alles Mama, bo nie są drogie, a przynajmniej są ŁADNE Ma któraś coś z tej firmy? Wiecie jak z jakością?
właśnie je obejrzałam i są naprawdę ładne, podbijam z pytaniem do przyszłych mamuś, ja na razie nie kupiłam żadnego biustonosza ale przymierzam się zakupić w tym tygodniu z wypłaty, polecacie jakieś konkretne ? Canpol najtańszy ale nie wiem jak z jakością, chciałabym kupić raczej usztywniane bo w miękkich boję się że sutki będą mi sterczały
leemonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 16:17   #1072
kraven
Zakorzenienie

Cześć. Właśnie wróciliśmy z TŻ z zakupów wyprawkowych. Nakupiliśmy pełny bagażnik, ale trafiliśmy na dużo promocji.

Witam serdecznie nowe Mamy

Leemonka ja mam 2 biustonosze z Alles mama, są bardzo dobrej jakości i wygodne.

Dziewczyny ja Was zatłukę za te rozmowy o słodyczach bo zaczęłam się śłinić Dobrze, że idziemy do Babci TŻ na urodziny to się przynajmniej najem

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 17:00   #1073
weronika_91
Zakorzenienie

A ja piekłam taki szybki placuszek na oleju z jabłuszkami
Ten blok czekoladowy muszę któregoś dnia wypróbować

kraven pochwal się co zakupiliście

Ja mam dwa cyckonosze do karmienia i więcej nie kupuję

Wstawiam Wam zdjęcia brzusia robione przed chwileczką jest to 33 tydzień , na plusie 11 kg a obwód brzusia 98 no i wszyscy mi mówią że nisko mam ten brzuch
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG20120721_001.jpg (74,6 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG20120721_010.jpg (82,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG20120721_013.jpg (96,8 KB, 34 załadowań)
Stary 2012-07-21, 17:18   #1074
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam jeden. I porównując do canpola czy innych podobnych to niebo a ziemia. Zakupię jeszcze jeden na pewno.

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
no ja wrocilam dopiero,poszlam z malym na miasto tzn mialam isc do tesciowej ale pocalowalam klamke mimo,ze zapowiedzialam wczesniej ze przyjde ale za to poszlismy do mc donaldsa z malym.Fujj jak ja nie lubie tamtejszych bulek
teraz ogarne troche chaupe i niewiem co bede robic,bede sie chyba nudzic..
Z Paulą w ciąży chessburgery z Maca były moją jedyną zachcianką, z Poznania do Wałcza jeździłam trasą gdzie więcej Maców było

Cytat:
Napisane przez leemonka Pokaż wiadomość
Canpol najtańszy ale nie wiem jak z jakością, chciałabym kupić raczej usztywniane bo w miękkich boję się że sutki będą mi sterczały
Przecież i tak wkładki laktacyjne będziesz miała. Na wyjście wiadomo lepszy usztywniany, ale w domu to miękki bo dla piersi lepiej.

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Wstawiam Wam zdjęcia brzusia robione przed chwileczką jest to 33 tydzień , na plusie 11 kg a obwód brzusia 98 no i wszyscy mi mówią że nisko mam ten brzuch
Wcale nie jest nisko.
Stary 2012-07-21, 17:24   #1075
colds
Zakorzenienie

Witam nowe mamusie Udzielajcie sie, a bedziemy zadowolone .

Weronika - Biorę tak jak brałam wcześniej czyli 2x1. Stwierdzilam, ze pojade na wizyte teraz do mojego Doktorka to bede sie pytac o ta dawke, bo dla mnie wydaje sie zdecydowanie za duza. Tym bardziej tak od razu

Nadrobilam, ale z cytowaniem jestem na bakier Wybaczcie

Widzialam, ze ktoras blok czekoladowy polecala, nawet przepis wkleila . Za jakis czas pewnie sie upomne o niego, bo ciekawa jestem rezultatow

Dzisiaj mam masakryczny dzien.. Odkurzylam caly dom, kurze poscieralam.. Obiad do polowy zrobilam, TZ zywoplot ogarnal, a ja zamiatalam za nim.. I tak samo z podjazdem jak tesciowa wycinala krzaczory. Wiec jestem wyciupciana

Mialam Wam sie juz jakis czas temu pytac..
Tez macie skurcze palcy u stop?
Mojego Tza to bawi, ale mi tak jakby.. hmm.. paralizowalo, raz na jakis czas, srodkowy palec u stopy. Zaczyna on nachodzic na ten obok i jest kaplica. Doslownie! A bol przy tym niesamowity Dzisiaj to tak mocno mi odjelo mozliwosc ruszania nim, ze az zaczal sie wykrzywiac
Stary 2012-07-21, 17:38   #1076
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
Witam!
Wszystkie się zmierzyły - zmierzyłam się i ja! W poniedziałek zaczynam 30tydz. a mój brzuszek ma 96cm. Z tego co widzę to nie jest jakiś mega ogromny. Nie wiem czemu wszyscy znajomi się przysrali, że mam duży brzuch

Ja zakupiłam sobie na ciąże z Alles Mama nieusztywniany(jest niby do karmienia,ale pewnie mi jeszcze cycki urosną jak będzie nawał mleka),wtedy dokupię drugi.Jest fajny i ładny i gratis były do niego niedrapki dla dzidzi,ale ja wolę kupić w sklepie,bo mogę sobie przymierzyć,a modele są naprawdę różne mimo tej samej firmy różnią się rozmiaremZa swój zapłaciłam 70zł.

Cytat:
Napisane przez leemonka Pokaż wiadomość
właśnie je obejrzałam i są naprawdę ładne, podbijam z pytaniem do przyszłych mamuś, ja na razie nie kupiłam żadnego biustonosza ale przymierzam się zakupić w tym tygodniu z wypłaty, polecacie jakieś konkretne ? Canpol najtańszy ale nie wiem jak z jakością, chciałabym kupić raczej usztywniane bo w miękkich boję się że sutki będą mi sterczały
Ja chodzę podczas ciąży w miękich i mi nie sterczą,ale to różnie bywa.W usztywnianych bardzo mnie bolały.Ale jak będziesz karmiła to i tak będziesz miała wkładki laktacyjne włożone.

Cytat:
Bardzo fajny brzuszek i też nie widać tych kg...

colds mi tak wchodził skurcz w palce u stóp jak byłam w szpitalu,aż byłam w szoku!teraz się uspokoiło...

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...

Edytowane przez Katee27
Czas edycji: 2012-07-21 o 17:44
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 17:47   #1077
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczne te biustonosze.

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Kochana Ty moja ja broń Boże nie chce Cie martwić niczym
Ja tylko powtórzyłam to co powiedzieli mi lekarze.
Byłam na badaniu prenatalnym to lekarz robił usg, a za dwa tygodnie poszłam z wynikami tego badania do mojego gina i chciałam znowu podejrzeć moje dzidzi to lekarz powiedział że wyniki są bardzo dobre i usg nie zrobi bo niepotrzebnie małego będzie drażnił znowu promieniami.
Jakoś ten obraz w końcu jest wyświetlany
Ty masz obawy co do buzi maluszka więc ja też pewnie bym szła to sprawdzić.
Jeżeli są ciąże zagrożone lub badania niewyjaśnione to wtedy robi sie usg częściej bo jest taka potrzeba.
U mnie nie trzeba częściej niż raz w miesiącu bo nawet wizyte mam co miesiąc
Więc Ty kochana idź na to usg a będziesz spokojniejsza
Jeszcze uprzedzę tego lekarza, że ostatnio miałam często usg.

Cytat:
Śliczny brzusio
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 18:01   #1078
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość

Mialam Wam sie juz jakis czas temu pytac..
Tez macie skurcze palcy u stop?
Mojego Tza to bawi, ale mi tak jakby.. hmm.. paralizowalo, raz na jakis czas, srodkowy palec u stopy. Zaczyna on nachodzic na ten obok i jest kaplica. Doslownie! A bol przy tym niesamowity Dzisiaj to tak mocno mi odjelo mozliwosc ruszania nim, ze az zaczal sie wykrzywiac

ja tez mam te skurcze palcow

no i ja tez swoj brzusio zmierzylam i mam 111 cm

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 18:11   #1079
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Witajcie!Również chciałabym do Was dołączyć jeśli można.
O mnie: mam 24lata, to moja druga ciąża 31 tydz. bliźniacza(chłopiec i dziewczynka) tp mam na 27 września a w domu mam już synka 4 letniego.Jeśli chodzi o przebieg ciąży to dosyć problemowa, dużo by pisać dodam tylko że synek jest wcześniakiem z 32 tyg.
Zapomniałam wcześniej zapytać...czemu urodziłaś synka tak wcześnie?szyjka się skracała,jakieś skurcze?i jak on się dziś miewa?Jeśli możesz,prosze odpiszbo tu niejednej z nas zagraża wcześniejszy poród...ale myślimy optymistycznie!

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam dziurę w zębie, który czeka w kolejce do leczenia kanałowego i tak jakby weszło mi do niej kawałek dziąsła... Myślicie, że dentystka mi to wytnie i dopiero będzie robiła zęba? Strasznie się tego boję
Nie wiem kochana,mojemu 5-letniemu synkowi też widać dziąsło w zębie,ale ten jego mleczak już niedoodratowania,zjadany przez próchnice.Ja ostatnio też mam problem z zębami niestety...
Łącze się w bólu

Ps.Wstawiłam mój bębenek na maila

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...

Edytowane przez Katee27
Czas edycji: 2012-07-21 o 18:21
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 18:23   #1080
zielona1911
Zakorzenienie

tamlin111
ja jestem fanem fast foodow ale po prostu te bulki w macu sa niedobre.To mieso takie suche,te mikro dodatki,jedynie ten sos jest dobry.Ale bardzo lubie tam jesc Mc Wrapy i kurczaki bo tej "wolowinki" po prostu nie zniese Frytki tez sa ok,ale zalezy w ktory dzien.Ja tam chodze z malym tylko ze wzdledu na te zabawki.Raz w miesiacu wlasnie wychodzimy na takie zarcie.
A tak to uwielbiam kebaby i mam taka budke co robia zaj...ste hamburgery

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

A wogole mam w poniedzialek wizyte no w koncu i gratis pyszna glukoza
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości