|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Cytat:
Czasem to ja juz głupieję jak czytam bo mi nawet do głowy nie przyszło by małąstroic w jakąsoaskę do chrztu...zresztą mnie się w ogóleopaski na tych małych główeczkach na których zbyt wiele włosków nie ma nie widzą ![]() Baha-termos to termos-zawsze kiedyśsięprzyda i raczej się nie popsuje,apodgrzewacz...mo że sięspsuć i albo podgrzewać za bardzo albo niepodgrzewać.Zrobisz jak uważasz
|
|
#3062 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale miałam chęć jej założyć taką cieniutką z kokardeczką
|
|
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
o,i spała 45 minut
|
#3064 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3065 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratki |
|
|
|
|
#3066 | ||
|
Zadomowienie
|
no zebys wiedziala
![]() a tak serio to myslalam ze juz na wizaz nie bede miala czasu dzis,a jednak sie znalazl a kupilismy taki pyszny chlebek,facet kolo nas otworzyl stoisko z chlebem prawdziwym,na zakwasie takim domowym,nie to co ze sklepu,ii juz nim podbil moje serce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
takie znajomosci w sklepach dzieciecych sa bardzo cenne haha sama mam kolezanke jedna ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- princ takie opaski napewno byly w H&M,tylko troszke grubsze,bo moja ma taka czerwona,dostala od chrzestnej a teraz uciekam jesc obiad,sprzatac a pozniej znow na spacer
|
|
#3067 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- baha gratki za 9 ![]() jeszcze chyba amarantas ze swoim dzieciem dzisiaj świętuje?
|
|
#3068 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3069 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3070 |
|
Wtajemniczenie
|
Oli pewnie masz rację
|
|
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
Doczytalam
Zakupy zrobione, zapasik zupek na tydzien tez No i oczywiscie pogoda sie zepsula jak skonczylam gotowanie i sprzatanie kuchni wiec ze spaceru pok co :dupa:
|
#3072 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3073 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
alez mam lenia dzisiaj, wolny dzień trzeba by poprasować, pogotować na zapas a mi się tak bardzo nie chce.... |
|
|
|
|
#3074 | |
|
Zakorzenienie
|
o dziwo nawet tak
![]() Cytat:
ale leeenia mam dzisiaj.NIC mi się NIE chce podłoga prosi by ja umyć,ale nie dam rady się przemóc...
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-07-21 o 15:45 |
|
|
|
|
#3075 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przepis na zakwas i wiele różnych chlebów/bułek lenimy się obie
|
|
|
|
|
#3076 |
|
Wtajemniczenie
|
Sprzedałam karuzelę za 90zł
![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Mamusie co sądzicie? http://tablica.pl/oferta/fotelik-sam...g-ID17ny1.html |
|
|
|
#3077 |
|
Rozeznanie
|
princ ja się na fotelikach kompletnie nie znam ale z tego co słyszałam/czytałam to fotelik lepiej kupić nowy ponieważ kupując używany nigdy nie ma pewności czy nie jest po wypadku a podobno po wypadku fotelik nadaje się do wyrzucenia. Jeśli się mylę to mnie wyprowadzcie z błędu
. Moja mała mi dziś tak daje w kość że o 17 wsadziłam ją do wanny i już z pół godziny śpi pewnie zaraz wstanie... Nawet w wózku na spacerze się awanturowała tak że musiałyśmy wrócic do domu. Mam pytanie kompletnie nie w temacie- macie może jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę pościeli (nie dziecięcej, normalnej )? Chodzi mi o coś w przystępnej cenie i żeby wytrzymało dłużej niż do pierwszego prania.
Edytowane przez olka1610 Czas edycji: 2012-07-21 o 18:27 |
|
|
|
#3078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
napewno w pasmanterii dostaniesz potrzebujące elementy, taka opaseczka to prościzna albo kup czystą białą, dokup spineczke z ozdobą - np kokardką, zepsuj ją, kokardkę doczep do opaski i wsio![]() pościel, która ma być na dłuższą mete będzie napewno cenowo zaczynać się od ok 40zł, ja kupuję na bazarku, bo mogę zobaczyć na żywo. za 160/200 dałam 45zł, a 200/220 75<--splot bawełna satynowa. na all patrz na oceny, db aby były same 5 i zero negatywów Edytowane przez pokszyfka Czas edycji: 2012-07-21 o 18:41 |
|
|
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
spacerek zaliczony mimo takiej sobie pogody
obzarlismy sie z zulem smieciowego kurczaka w panierce i frytek- ale dzieciaki spaly wiec nie jest zle, nie widzieli jak rodzice grzesza dzis na podwieczorek zuliki dostaly jagody z jogurtem, wcinali az milo w ogole jak oni tak chetnie cos jedza to az chce sie dla nich gotowac ( mimo ze gotowania nienawidze, ogolnie to zul gotuje dla nas- ale dla chlopcow robie wyjatek) wasze maluchy tez tak krzycza jak sie bawia? bo moi wyraznie z soba "rozmawiaja", chyba sobie dowcipy opowiadaja bo jest tak ze cos tam gugaja a nagle sie zaczynaja smiac ja nie pamietam czy Sonia taka wygadana byla...
|
#3080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niunia pojechała do dziadków, a my idziemy do kina
|
|
|
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3082 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcialabym urodzic jak mlody bedzie mial przynajmniej 2latka. Zakladam, ze w 2013 na pewno bede juz II kreski podziwiac
|
|
|
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super Zauważyłam, że dzieci lubią w nich siedzieć, bo nie są tak sztywne jak te szczebelkowe. Np Michał jak w nim siedzi to rozciąga nogami tą siatkę i tak się bawi
|
|
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokaz fotke wlosow!!! malo wzial za zabieg
|
|
|
|
|
#3086 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3087 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
RAcja, o tym, że może źle podgrzewać nie pomyślałam jutro będę we Wrocku to coś na pewno kupię ![]() Princ, no właśnie tj ciemny blond. Ale normalnie wychodzi jak powinien wyjść drgeryjny jasny brąz fajnie, że mi trafił z tym kolorem, bo zawsze wychodziłam z ciemnymi a dopiero jak się kolor spłukiwał i miałam odrost był odpowiedni. A teraz mam taki jak chciałam od razu ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
faktycznie, fajne rozwiązanie z tym termosem ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
Wow normalnie Biznes woman z Ciebie ![]() Fajny fotelik, widać niezniszczony. Ja bym brała A co do opaseczek, czy pulpa czy nie dziewczynki mają swoje prawa i ja bym jej kupiła. Może dlatego, że marzy mi się dziołcha ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
o ja ![]()
|
||||
|
|
|
#3088 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja też się głośno bawi i piszczy :"jeeeaaahhh "pokszyfka- dzięki, fakycznie lepiej wybiorę się na targ. Na allegro jest mnóstwo pościeli po 20zł, że tez ludzie to kupują... goldi - mój jak dostanie opiernicz to też się zmienia trochę, ruszyło go chyba jak powiedziałam że jak tak dalej pójdzie to nie złapie z małą kontaktu i jeszcze bardziej będzie lgnęła do mnie. princ - udanego wypadu . Ja też ostatni raz w kinie byłam w ciąży na piratach z karaibów http://www.fakt.pl/Zostawili-dziecko...,169870,1.html ![]() |
|
|
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w kinie to statnio 3 lata temu bylam jak sie nie myle
|
#3090 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez bym sobie do kina skoczyla,ale nie ma jak ![]() ale mnie wkurzyla babka od mieszkania,normalnie ![]() cos zaczela standardowo gadac ze "mala taka chudzinka,ze taka pupeczke ma slodka ale taka malutka,i nagle wyjechała z tekstem ale to pewnie po mamusi,bo ona nic tam nie ma,tzn no cos tam jest ale pupa nazwac tego nie mozna ..." jak to uslyszalam nie wytrzymalam,mowie jej zeby sie od mojej d.upy odwalila,bo moze byc chciala miec wielka i gruba ale nie moja wina ze mam jaka mam,i zeby przestala takie rzeczy opowiadac bo dobrze wiem ze jestm chuda i nic na to nie poradze... a ona z usmiechem mowi do malej "oj,ale sie mamusia zdenerwowala" a za chwile juz chyba sie zmieszala i polazla do siebie ona mi zaczyna strasznie dzialac na nerwy wrrrrrrr ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- princ a fotelik wydaje sie fajny,trzeba miec tylko pewnosc ze nie mieli wypadku zadnego,tak jak olka pisala my nasz pierwszy fotelik tez mielismy romera i tez uzywany,sprawdzal sie do tej pory ok,ale drugi raz bym go nie kupila,bo jednak jest strasznie ciasny
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

)? Chodzi mi o coś w przystępnej cenie i żeby wytrzymało dłużej niż do pierwszego prania.
, pokszyfka ma sobie kupić cos ładnego
. Nie wiem może jest przemęczony ale z drugiej strony nie tylko on...
jutro będę we Wrocku to coś na pewno kupię