filmiki urodowe cz. VI - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-21, 14:52   #4441
hikari91
Zadomowienie

Dot.: filmiki urodowe cz. VI

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Pokazując męża, członków rodziny, mieszkanie, wszystkie miejsca swojego pobytu, co jedzą i gdzie się stołują nie zapraszają tym do swojego prywatnego życia?
Nikt nie zagroził Nieesi życiem, żeby nakręciła 3-godzinną sagę o swoim życiu, opowiadając skąd jest, gdzie mieszkała, co studiowała, gdzie pracowała, jak wygląda jej związek i można tak wymieniać i wymieniać. Niektórzy ludzie mają potrzebę takiego ekshibicjonizmu, a niektórzy mają potrzebę, żeby wiedzieć wszystko o danej osobie.
A ja gdybym chciała się pochwalić zdjęciami ze ślubu lub zdjęciem USG to bym wysłała znajomym maile, a nie upubliczniała je na ogólnoświatowym portalu społecznościowym.
nic dodać, nic ująć

hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 14:56   #4442
sylwoha
Zakorzenienie

dziewczyny, jak nie zaprasza jak zaprasza do swojeog zycia

wezmy taka marte z TBOF ja o niej nic nie wiem, poza tym ze ma chlopaka, a ogladam jej/ich filmy
czy oleski nawet tez nie mowi nic
czy nawet agnieszki nissiax

umowmy sie, kto chce ten zaprasza kto nie ten nie

Edytowane przez sylwoha
Czas edycji: 2012-07-21 o 14:57
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 15:03   #4443
Annaluka
Zakorzenienie

Zgadzam się z Blondi2989 i tyle. O Niesi wiemy na dobrą sprawę wszystko.

O Nisiax prawie nic, poza tym, że pochodzi z Wielkopolski (chyba z Wolsztyna) i jaką szkołę kończyła. Wiemy też, że ma brata w NY i rodziców w Polsce. I nic więcej! Ani, czy ma męża, chłopaka, narzeczonego. Wiadomo, że z kimś żyje i tyle. Jedynie jej kot stał się publiczny ;-)

Niesia swojego brata z kolei nawet pokazała... I to je bardzo różni. Dlatego teraz dziwi mnie oburzenie Niesi, bo według mnie podała tyle szczegółów ze swojego życia, nigdy się z niczym nie ukrywała, więc teraz tym bardziej nie powinna być zaskoczona, że tyle wiemy.
Stary 2012-07-21, 15:15   #4444
bubus900
Zakorzenienie

Niesia zrobiła ze swojego kanału śmietnik, bo często jej "produkcje" dalekie były od urodowych i modowych, a bliższe normalnie pamiętnikowi. Nie musiała pokazywać, gdzie jedzie na miesiąc miodowy, co tam robi itp. Nie musiała pokazywać gavina, opowiadać o nim, gdzie się spotkali, po jaką cholerę to. Pokazała brata, jakąś kuzynkę, opowiadała szczegółowo o ślubie. Co się więc dziwić ludziom, że są ciekawi? Ona sama nie postawiła granicy pomiędzy sobą a widzami.
Stary 2012-07-21, 15:17   #4445
Jessi909
Raczkowanie

Gav/Aga czy tam oni obydwoje naprawdę nie mają pojęcia co to jest stalking. Jeśli ktoś nie chce dzielić się wszystkim z nieznajomymi, ma takie ustawienia, że wszystko chowa i zostawia dla znajomych. Zerknęłam na jego profil po Waszych postach i dla mnie to wygląda po prostu żałośnie
U mnie Nieesia wyleciała z subów po wyłączeniu komentarzy do OOTD. Wiecie może jak wywalić bloga z obserwowanych? Nie widzę ostatnio na blogu Niessi nic co by mnie zainteresowało.
Stary 2012-07-21, 15:20   #4446
isabelka00
Wtajemniczenie

cje
Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Niesia zrobiła ze swojego kanału śmietnik, bo często jej "produkcje" dalekie były od urodowych i modowych, a bliższe normalnie pamiętnikowi. Nie musiała pokazywać, gdzie jedzie na miesiąc miodowy, co tam robi itp. Nie musiała pokazywać gavina, opowiadać o nim, gdzie się spotkali, po jaką cholerę to. Pokazała brata, jakąś kuzynkę, opowiadała szczegółowo o ślubie. Co się więc dziwić ludziom, że są ciekawi? Ona sama nie postawiła granicy pomiędzy sobą a widzami.
bubus masz racje , same dają nam temat do plotkowania na forach internetowych pokazując swoje prywatne życie, ja nie mam nawet fejsa i dobrze mi z tym
dlaczego inne youtubowiczki takie jak nisiax83 nie chlapią na prawo i lewo o swoim życiu prywatnym? bo są rozsądne i widzą w tym wszystkim umiar. Niesia25 woli nagrywać swojego męża i żarcie które jedzą bo to by mieć więcej widzów i wejść na filmiki , zamiast sie skupiać na tematyce o ogólnym tytule URODA.
nie zdziwie się jak szczegółowo zacznie opisywać swoją ciąże łącznie z tym ile wymiotów dziennie ma i jakie jedzenie ją obrzydza....
Stary 2012-07-21, 15:28   #4447
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Ja już przy 200 filmiku stwierdziłam, że Niesia nagrywa takie głupoty po to, żeby mieć jak najwięcej filmików. Nie widziałam nic ciekawego w jej filmikach, tylko w paru początkowych, więc wyrzuciłam ją z subów, ogólem zrobiłam porządek na Youtubie i mam teraz może z 5 kanałów urodowych, które subskrybuję.
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 15:29   #4448
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Jessi909 Pokaż wiadomość
Gav/Aga czy tam oni obydwoje naprawdę nie mają pojęcia co to jest stalking. Jeśli ktoś nie chce dzielić się wszystkim z nieznajomymi, ma takie ustawienia, że wszystko chowa i zostawia dla znajomych. Zerknęłam na jego profil po Waszych postach i dla mnie to wygląda po prostu żałośnie
U mnie Nieesia wyleciała z subów po wyłączeniu komentarzy do OOTD. Wiecie może jak wywalić bloga z obserwowanych? Nie widzę ostatnio na blogu Niessi nic co by mnie zainteresowało.
Wiecie. Tu masz opisane, jak to zrobić: http://panna-kokosowa.blogspot.com/2...wac-bloga.html

Tak przy okazji - Niesia pokazała bardzo dużą część swojego prywatnego życia, ale RGP i tak nie pobiła

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 15:31   #4449
coffee lover
Raczkowanie

Napewno będą filmiki o tej tematyce
np. Co sądzicie, poród w domu czy nie? Rodzic razem? Co zabrałam do szpitala na porod.
Pampersy które przetestowałam, projekt denko, zasypki, szamponiki, oliwki dla bobasa

Edytowane przez coffee lover
Czas edycji: 2012-07-21 o 15:34
coffee lover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 15:38   #4450
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez coffee lover Pokaż wiadomość
np. Co sądzicie, poród w domu czy nie? Rodzic razem? Co zabrałam do szpitala na porod.
Pampersy które przetestowałam, projekt denko, zasypki, szamponiki, oliwki dla bobasa
ja się spodziewam wideo blogu po każdym tygodniu ciaży+ specjalny filmik o karmieniu no i opis porodu z dokładnym opisem rozwarcia i misją specjalną Gava jedynym słowem - masakra
Stary 2012-07-21, 15:47   #4451
sylwoha
Zakorzenienie

nie badzcie zlosliwe tez dziewczyny
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 15:53   #4452
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cytat:
A czemu wam to przeszkadza? To będzie teraz spora część jej życia, więc normlane będzie jak będzie chciała się tym podzielić. Sądzę też, że wiele dziewczyn by chętnie to obejrzało.
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 15:56   #4453
rnm
Wtajemniczenie

Cytat:
nie widzę w tym nic złego. wręcz przeciwnie - przydałoby się wielu dziewczynom, które też są teraz w ciąży.

tylko trzeba być w tym konsekwentnym. pokazuję = liczę się z tym, że będę tematem do rozmów. ja lubię niesię mimo jej niekonsekwencji.

rnm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 15:58   #4454
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość

Moim zdaniem przesadą jest poszukiwanie jej męża na facebooku i podawanie tutaj wskazówek jak go znaleźć.

To, że nieesia nagrywa filmiki, to nie znaczy, że wiemy na jakiej ulicy mieszka, jak ma na nazwisko itd. Co macie na myśli mówiąc, że jest otwartą książką?
Bo pokazuje jak się ubiera i jakich kosmetyków używa? Po pokazała jak gotuje ?
To nie znaczy, że wiecie o niej wszystko.

Zrobiła z Gavinem filmik- boyfriend Tag , raz coś ugotował i raz zrobił mini haul i to już oznacza, że jest taki suawny, że macie prawo go szpiegować ? Bo on już jest osobą publiczną.

Nie rozumiem po co szpiegować profil Gava ?

Jasne, że mógł sobie zablokować.
A czy myślał o tym, że widzki jego żony będą go szukać ?
Pewnie cieszy się z ciąży i tyle.

I nie gadajcie, że łatwo było go znaleźć, bo jak widać w wątku, niektóre laski w ogóle nie potrafiły tego zrobić.

Nie dziwię się temu co ma teraz na fejsie. Też bym się tak czuła.

Może zacznijmy przeglądać wszystkie profile na fejsie dziewczyn z yt ?

I się pośmiejemy. Bo przecież można.
Zgadzam się w 100%. Dla mnie jest to żenujące, że szukacie go po fb i cała ta afera wokół ciąży. Mnie osobiście nie interesuje życie osobiste żadnej z osób kręcących filmy i ich nie oglądam. Dziwię się poza tym, że ludzie się aż tak upubliczniają, często nie mając nic do powiedzenia. Natomiast szpiegowanie kogoś,szukanie jakiś informacji na fb też jest dla mnie nie zrozumiałe Po co wam te informacje ? I cały ten temat zrobił się po prostu niesmaczny.
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 16:00   #4455
rnm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość
ja się spodziewam wideo blogu po każdym tygodniu ciaży+ specjalny filmik o karmieniu no i opis porodu z dokładnym opisem rozwarcia i misją specjalną Gava jedynym słowem - masakra
http://www.youtube.com/watch?v=rs1KrH7QR3s&feature=plcp oni robia coś takiego. serio, nie widzę w tym nic złego. ich sprawa

rnm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 16:26   #4456
pannaleksandra
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bold12 Pokaż wiadomość
A wracając do tematu ciąży to nie zdziwi mnie, kiedy się okaże, że "na dniach" Nissiax83 zajdzie , bo jak widac domniemana ciąża Niesi25 sprawia, że jest ona tematem nr 1.
Mam nadzieję, że nie piszesz takich bzdur na poważnie.

---
https://www.youtube.com/watch?v=TXZ7...&feature=g-u-u
Haul u RGP- obejrzyjcie od 18:20

Edytowane przez pannaleksandra
Czas edycji: 2012-07-21 o 16:35
pannaleksandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 16:54   #4457
withi_as
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=LIcyu...&feature=g-u-u

Eh, co ona ma w tych włosach -.-
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 17:21   #4458
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Zgadzam się w 100%. Dla mnie jest to żenujące, że szukacie go po fb i cała ta afera wokół ciąży. Mnie osobiście nie interesuje życie osobiste żadnej z osób kręcących filmy i ich nie oglądam. Dziwię się poza tym, że ludzie się aż tak upubliczniają, często nie mając nic do powiedzenia. Natomiast szpiegowanie kogoś,szukanie jakiś informacji na fb też jest dla mnie nie zrozumiałe Po co wam te informacje ? I cały ten temat zrobił się po prostu niesmaczny.
Mnie tam coś, czego ktoś na razie nie ogłosił wszem i wobec nie interesuje. Dlatego nie wypowiadam się w temacie dotyczącym afery związanej ze stanem Niesi. Jeżeli nie chce tego ogłosić, to nie. Nie musi nam zdradzać wszelkich szczegółów ze swojego życia.
Dziwisz się, że ludzie szukają informacji na FB? Bo ja nie. Szczerze mówiąc, gdy kogoś poznaję, to często patrzę na jego profil na FB - nie widzę niczego złego w tym, że "sprawdzamy" kogoś na fejscie. FB pozwala ponadto na różne formy zabezpieczenia swojego profilu w taki sposób, że są widoczne tylko niektóre dane, bardzo podstawowe. Jeżeli jesteśmy gdzieś zarejestrowani pod swoim nazwiskiem i udostępniamy takie a nie inne dane, to nie dziwmy się, że ludzie czytają to co napiszemy na FB albo np. Golden Line.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 17:34   #4459
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
jestem zszokowana. Poważnie
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 17:38   #4460
Ralphkaa
Zadomowienie

Podsumowując trochę - to jeśli niesia czy inne dziewczyny chcą się dzielić z widzami i światem swoim życiem to mogą, ich wola, żaden problem. Dziewczyny czasami mówią wiele i nawet jak się człowiek czegoś nie chce dowiedziec to oglądajac filmik się dowie. Ale też nie mogą się później te osoby dziwić,buntować, że o tym się mówi, szuka informacji. Owszem, widzowie tez powinni mieć jakieś hamulce i nie ładować się z butami w szczegóły. Tylko dzisiaj trudno tez chyba ocenić gdzie jest jakas granica i co można a czego nie gdy tak wiele się udostępnia.
Życie w sieci ma swoje blaski ale ma też cienie. Trzeba przemyśleć co się daje widzowi, co nie, a widz też powinien się zastanowić czy aby nie przesadza z ciekawością. Chociaz tu większe pole manewru mają kręcące filmiki bo mogą powiedziec tylko tyle ile chcą a np. natrętne pytania o szczegóły z życia osobistego ignorować albo dać komunikat, że nie odpowie się na te pytania.
A jak się już ktoś decyduje mówić wiele to musi się liczyć z tym, że będzie się o tym mówiło.

Szpiegowania męża na fb nie popieram i gdyby nie to szpiegowanie to by tego zdjęcia wiele osób nie widziało, to jest fakt. Ale też to jest internet, nie można mieć pretensji, że ktoś coś znalazł, ktoś poszukał. Zwłaszcza jeśli udostępniamy coś dla wszystkich, wtedy nawet jak wydaje się nam to mało prawdopodobne moze nas odnaleźc ktoś zupełnie obcy z końca swiata.
Ralphkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 17:50   #4461
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość

opaskę kotka, którą sprzedaje w swoim sklepiku za 100 zł z wysyłką.

bardzo denerwuje mnie w niej to, że stylizuje się na japonkę. to trzymanie palca na policzku, te minki.

no, ale ja się kulturą japonii nie fascynuję

Cytat:
Napisane przez pannaleksandra Pokaż wiadomość

---
https://www.youtube.com/watch?v=TXZ7...&feature=g-u-u
Haul u RGP- obejrzyjcie od 18:20
LOL. toż to ta, która wprowadziła glossybox na polskim yt !

Cytat:
Napisane przez Ralphkaa Pokaż wiadomość

Szpiegowania męża na fb nie popieram i gdyby nie to szpiegowanie to by tego zdjęcia wiele osób nie widziało, to jest fakt. Ale też to jest internet, nie można mieć pretensji, że ktoś coś znalazł, ktoś poszukał. Zwłaszcza jeśli udostępniamy coś dla wszystkich, wtedy nawet jak wydaje się nam to mało prawdopodobne moze nas odnaleźc ktoś zupełnie obcy z końca swiata.
fakt. zgadzam się.

Edytowane przez mantas
Czas edycji: 2012-07-21 o 17:51
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 18:00   #4462
Ralphkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
LOL. toż to ta, która wprowadziła glossybox na polskim yt !
O właśnie jak z tym było : > bo mi się coś kojarzy, że ona będąc w Anglii znała glossyboxa i jak przyjechala do Polski to mówiła (?) o tym, że chce by dziewczyny w Posce też coś takiego miały tu na miejscu i czy to aby Laura nie starała się nawiązać współpracy z firmami, dystrybutorami, zaintersowac kogos tym tematem ? I jak później się udało, glossybox się pojawił to przypisala sobie zasługi. Wyśmiewano to ale jeśli było tak jak mi świta to nawet i słusznie sobie zasługi przypisała . Ale nie jestem pewna czy tak było czy tylko mi coś się poplątało ? W sumie to nie jest istotne ale tak z ciekawości pytam - ten stopien ciekawosci jest chyba jeszcze ok
Ralphkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 18:07   #4463
coffee lover
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ralphkaa Pokaż wiadomość
O właśnie jak z tym było : > bo mi się coś kojarzy, że ona będąc w Anglii znała glossyboxa i jak przyjechala do Polski to mówiła (?) o tym, że chce by dziewczyny w Posce też coś takiego miały tu na miejscu i czy to aby Laura nie starała się nawiązać współpracy z firmami, dystrybutorami, zaintersowac kogos tym tematem ? I jak później się udało, glossybox się pojawił to przypisala sobie zasługi. Wyśmiewano to ale jeśli było tak jak mi świta to nawet i słusznie sobie zasługi przypisała . Ale nie jestem pewna czy tak było czy tylko mi coś się poplątało ? W sumie to nie jest istotne ale tak z ciekawości pytam - ten stopien ciekawosci jest chyba jeszcze ok
Mitak ogólnie nie podchodzą te całe SIOSTRY GLAM . Takie jakies sztuszne i mysla o sobie jak magi w zupie.
coffee lover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 18:35   #4464
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

A propos chłopaków vlogerek Bubzbeauty(jedna z moich ulubionych vlogerek) nagrała kiedyś super tag ze swoim chłopakiem
My Boyfriend Does My Makeup
Są przesłodcy
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 18:44   #4465
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
A propos chłopaków vlogerek Bubzbeauty(jedna z moich ulubionych vlogerek) nagrała kiedyś super tag ze swoim chłopakiem
My Boyfriend Does My Makeup
Są przesłodcy

LOL, 8:02 umarłam

a i cudne psiaki

Edytowane przez mantas
Czas edycji: 2012-07-21 o 18:45
Stary 2012-07-21, 18:47   #4466
Ramona1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
nie moge zniesc tej dziewuchy, jest TAAAKAAA SUODKAAAAAA że mi sie rzygać chce :/ te jej minki, maniera mówienia.. nie wiem jak ona ma tylu widzow.

Edytowane przez 61a08125505a341f1365cc627294330b05bf0ff7_5eb5e47234ae2
Czas edycji: 2019-12-28 o 21:33
Ramona1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 19:18   #4467
hikari91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ramona1980 Pokaż wiadomość
nie moge zniesc tej dziewuchy, jest TAAAKAAA SUODKAAAAAA że mi sie rzygać chce :/ te jej minki, maniera mówienia.. nie wiem jak ona ma tylu widzow.
A ja nie wiem jakim cudem Nieesia ma tylu widzów Ja AzjatyckiCukier uwielbiam no ale może też dlatego, że sama siedzę w "tych" klimatach.

hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 19:22   #4468
201605170931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hikari91 Pokaż wiadomość
A ja nie wiem jakim cudem Nieesia ma tylu widzów Ja AzjatyckiCukier uwielbiam no ale może też dlatego, że sama siedzę w "tych" klimatach.
całkowicie podpisuję się pod twoimi słowami nie mam pojęcia, co może być interesującego w kanale Nieesi, natomiast z utęsknieniem czekam na filmik Cukru
201605170931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 19:30   #4469
Leseratte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ramona1980 Pokaż wiadomość
Mam identyczne zdanie, najbardziej wkurzający głos na youtube.Kiedyś ja subskrybowałam, ale na dłuższą metę się nie dało.
Leseratte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 19:32   #4470
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leseratte Pokaż wiadomość
Mam identyczne zdanie, najbardziej wkurzający głos na youtube.Kiedyś ja subskrybowałam, ale na dłuższą metę się nie dało.
widocznie trzeba siedzieć w klimacie japonii, żeby ją kumać i lubić.
inaczej jest infantylna i denerwująca.

http://www.azjatyckibazar.com/produc...31375_zoom.jpg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości