|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: filmiki urodowe cz. VI
Oj trzeba lubić japońskie klimaty (a mam przyjaciółkę która siedzi w tym po uszy, więc tylko dlatego to rozumiem) ... ale litości - dobra 30dziesto latka z uszkami kociaczka na głowie? Uh, tego nie da się przełknąć.
|
|
|
|
#4472 |
|
Zadomowienie
|
żeś się uparła na tą Japonię
ja tu nie widzę żadnego japońskiego klimatu... azjatycki i owszem ale przecież ona ani o Japonii specjalnie nie mówi, ani tam nie mieszka, ani nawet nie jest otaku, muzyki też nie słucha, bo nie przepada. Za to pokazuje mase ciekawych kosmetyków nad czym z drugiej strony ubolewam, bo mogę je kupować wyłącznie na ebayu i uwielbiam czytać jej bloga, masa świetnych kulturowych ciekawostek <3 a ja uwielbiam takie rzeczy czytać
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, źle ujęte - nie japońskie a azjatyckie - bardziej ogólnie, ale wszyscy wiem o co chodzi
|
|
|
|
#4474 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a tak serio - dla nas to może być dziwne, ale wśród ludzi żyjących w niektórych krajach Azji (Japonia, Korea) jest to jak najbardziej normalne, tam wiele starszych kobiet przebiera się za lolity czy słodkie kociaczki i nikogo taki widok nie dziwi, a AzjatyckiCukier zwyczajnie nam to pokazuje
Edytowane przez 201605170931 Czas edycji: 2012-07-21 o 19:43 |
|
|
|
|
#4475 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O MÓJ BOŻE to jest definicja infantylności, w tym negatywnym znaczeniu...
Edytowane przez 61a08125505a341f1365cc627294330b05bf0ff7_5eb5e47234ae2 Czas edycji: 2019-12-28 o 21:32 |
|
|
|
|
#4477 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mój klimat, także dla mnie jeden pies ![]() ja jej bloga bardzo lubię, faktycznie sporo ciekawostek. za to na wizji nie jestem w stanie wytrzymać
|
|
|
|
|
#4479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widać, że wkłada w niego dużo pracy. Cóż, zazdroszczę jej, że żyje w takim miejscu - nie ukrywam tego podziwiam za determinacje, nie wiem czy miałabym w sobie tyle odwagi żeby zostawić wszystko i wyjechać na drugi koniec świata, w ciemno w sumie, bo przecież nie wiedzieli czy im się uda i czy znajdą pracę. Także podziwiam takich ludzi
|
|
#4480 |
|
Wtajemniczenie
|
Komentarz na kanale Nieesi25: (czytajcie od dołu)
No cóż, Agnieszka z US może tylko pozazdrościć Agnieszce z UK "dojrzało" zachowujących się widzów, sama ma fanki-idiotki. |
|
|
|
#4481 |
|
Raczkowanie
|
ja tam AzjatyckiCukier akceptuję (chociaż przyznam, że razi mnie ta udawana infantylność(?) czasami) i lubię tematy przez nią poruszane, bo są trochę inne lub z innej strony pokazane, niż pozostałych dziewczyn na YT. absolutnie natomiast nie mogę ścierpieć nachalnej reklamy produktów, które sprzedaje w swoim sklepiku jako notki na blogu. zupełnie przez przypadek krem jest bardzo dobry i go sama używa i można go u niej zakupić. wiem, że zajmuje się marketingiem i reklamą w swojej firmie, ale chyba trochę się jeszcze musi poduczyć. konsument nie lubi jak się go ma za idiotę..
|
|
#4482 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
LOL |
|
|
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4485 | |
|
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
Tym bardziej, że sporo tych rzeczy ma słabe opinie u innych, a u niej wszystko co sprzedaje działa dosłownie w chwilę, jest idealne. |
|
|
|
|
#4486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Moda azjatycka, modą ... ale szczerze - nie wyobrażam sobie paradować w czymś tak tandetnym jak uszka kociaczka po ulicy, obojętnie jak fashion to jest - i obojętnie w jakiej kulturze się obracam.
|
|
|
|
#4488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie ma to jak niby komuś dowalić, zwyzywać go od takich czy siakich a samemu operując obelgami zaprezenować się z takiej a nie innej strony. Rozwalają mnie takie wpisy Ja nie oglądam Azjatyckiego cukru ale nie przeszkadza mi to jaka jest, nie moje klimaty ale skoro jej w tym i z tym dobrze to fajnie. A ona ma serio 30 lat , tak 20-24 lata bym jej dała . I nie wiedzialam, że nie mieszka w Polsce, fajnie ma, poznaje inną kulturę, troszkę inny świat, egzotyczny dla nas
Edytowane przez Ralphkaa Czas edycji: 2012-07-21 o 20:44 |
|
|
|
|
#4489 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#4490 |
|
Raczkowanie
|
Po dłuższej nieobecności powróciłam niedawno do oglądania subskrybowanych przeze mnie dziewczyn na YT. Kiedyś namiętnie oglądałam każdy nowy filmik. W tym od początku lub prawie od początku śledziłam obie Agnieszki. I powiem tylko jedno... wstyd mi za część komentarzy dziewczyn pod filmikami, na profilach czy na tweeterze. Wstyd mi jako młodej kobiecie, Polce, a w końcu po prostu człowiekowi. Zaczynam się mocno zastanawiać kto tak na prawdę ogląda te filmy. Przy czym nie chcę generalizować, bo kiedy zaczęłam wczytywać się w niektóre wypowiedzi, także te tutaj na forum, znalazłam też głosy rozsądne i na poziomie. Przeraża mnie to wyzywanie się od idiotek, tworzenie obozów, licytowanie się na ilość subskrybentów (a przecież wiele dziewczyn jest widzkami obu Agnieszek). Chciałabym (choć nie wiem czy którejś starczy odwagi) by zabrała/ły w końcu głos i zakończyły to bezsensowne wylewanie na siebie pomyj, bo chyba tylko "guru" może przemówić tym zaślepionym dziewczynom do rozumu.
Edytowane przez gabriellakrk Czas edycji: 2012-07-21 o 20:52 |
|
|
|
#4491 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4492 |
|
Zadomowienie
|
Ja AzjatyckiCukier uwielbiam - jako jedna z niewielu nagrywających dziewczyn jest w stanie mnie utrzymać przed kompem bez przewijania filmiku
![]() No i coraz bardziej podoba mi się kanał AllThePrettyFaces - i pomyśleć, że kiedyś tej dziewczyny nie znosiłam
|
#4493 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=xLIqy...ature=youtu.be
nieurodowe, ale widzę powiązanie z aktualną aferą
|
|
|
|
#4494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4495 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4496 | ||||||
|
BAN stały
|
pierwszy mój post w tym temacie, siarka podesłała linka
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
inna sprawa, że chyba (z tego co mówicie) nie ogarnął ustawień prywatności... Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4497 |
|
BAN stały
|
Rozważania związane z profilem męża niessi trochę mnie przerażają. Moim zdaniem zabrnęło to za daleko. Pal licho, że ktoś na własną rękę szuka tego profilu, ale gorzej gdy opisuje to na forum, bo potem mogą łatwo go znaleźć osoby, które nie są zrównoważone psychicznie, które nie udzielają się w tym wątku, ale go podczytują z zewnątrz. Mąż niessi mógł zacząć otrzymywać nieprzyjemne maile i dlatego czuje się nękany.
Inną sprawą jest to, że oni trochę nie przemyśleli swoich decyzji. Mąż niessi mógł zablokować profil na tyle, żeby przypadkowe osoby nie wchodziły mu w życie z buciorami. Niessia też mogła z pewnych prywatnych informacji zrezygnować. ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Dzięki Wam trafiłam na kanał Maximeczki. Zaczęłam oglądać jej filmiki i bardzo przypadły mi do gustu. Dziewczyna wydaje się być bardzo kompetentna. I nie trafiłam na razie na żaden filmik z jej życia, ona bardziej skupia się na tematyce urodowej
|
|
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4499 |
|
BAN stały
|
Azjatycki Cukier opowiada ciekawe rzeczy, ale ta otoczka infantylności skutecznie mnie zniechęca do śledzenia jej nagrań.
|
|
|
|
#4500 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale fakt, ona, z reszta tak samo jak Katosu, koncentrują sie tylko na filmach zwiazanych z makijazem. I bardzo mi sie to podoba co prawda ich pierwsze filmiki są całkiem inne niż te obecne (takie bardziej 'na luzie', lub, jak kto woli - mniej profesjonalne) ale wiadomo, każdy kiedyś zaczynał i jeszcze Brunetka nie gada o dupie Maryni za przeproszeniem, tylko tez - uroda i makijaże. I to sie chwali.
Edytowane przez 61a08125505a341f1365cc627294330b05bf0ff7_5eb5e47234ae2 Czas edycji: 2019-12-28 o 21:29 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

ja tu nie widzę żadnego japońskiego klimatu... azjatycki i owszem ale przecież ona ani o Japonii specjalnie nie mówi, ani tam nie mieszka, ani nawet nie jest otaku, muzyki też nie słucha, bo nie przepada. Za to pokazuje mase ciekawych kosmetyków nad czym z drugiej strony ubolewam, bo mogę je kupować wyłącznie na ebayu
i uwielbiam czytać jej bloga, masa świetnych kulturowych ciekawostek <3 a ja uwielbiam takie rzeczy czytać

ale że mnie interesuje kultura Azji, więc możliwe, że dlatego mnie to nie rusza

, tak 20-24 lata bym jej dała . I nie wiedzialam, że nie mieszka w Polsce, fajnie ma, poznaje inną kulturę, troszkę inny świat, egzotyczny dla nas