|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Trening Ewy Chodakowskiej
Hej Dziewczyny!
![]() Mogę dołączyć? Z Ewką ćwiczę już ponad tydzień i powiem Wam, że daje niesamowity wycisk ale też poprawia mi nastrój ![]() Dawno się tak fajnie nie czułam po ćwiczeniach. Smerffie mój Narzut też mi tak mówi, ściemnia że wszystko mu się podoba a nagle tekst: "ciekawe jak będziesz wyglądała jak zrzucisz 10 kilo" ale oni tak mają, delikatności za grosz
|
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby sie nie zdziwili
|
|
|
|
|
#4503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale to fair, że oni najedzą się tyle syfu i nic, a u nas cellulit, +5 kg itp :/
|
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Podczytuje od niedawna, a ćwiczę z Ewką od kilku miesięcy Czasem wychodzi mi to lepiej, czasem, gorzej, bo sił brak przy moim trybie życia, ale staram się Najgorzej ćwiczy mi sie w drugiej połowie cyklu. Mam wtedy totalny zjazd sił... :/Właśnie jestem po killerze A że dziś mam gorszy dzień, to ćwiczyłam go dwa razy dłużej niż powinno się, ale powiedziałam sobie, że dopóki nie wykonam wszystkich ćwiczeń to nie skończę, więc nabierałam sił co trochę i robiłam po kolei Radość ogromna ![]() Myślę, że będę się czasem odzywać, bo fajnie tak sie wygadać, a nie mam za bardzo gdzie
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2012-07-21 o 16:49 |
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Killer zrobiony. A tak mi się nie chciało, ale myślę sobie: "Gośka ogarnij się, chyba nie chcesz wyglądać jak Grycanka! Ruszaj dupcie i do roboty, mięśnie brzucha miały być na wczoraj!"
A idę zrobię jeszcze Tiffany, dopóki mam ochotę. A jutro laba... ![]() Już po Tiffany na boczki i pośladki Od razu humorek się poprawia, jest nadzieja na lepsze ciałko;p Te na boczki uruchamiają tą część ciała, która najbardziej mi przeszkadza, czyli: podcyckowo-miedzyżebrowa. Muszę to dodać dla siebie na codzień.
Edytowane przez gosia_9508 Czas edycji: 2012-07-21 o 17:08 |
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaa, i oprócz ćwiczeń z Ewką w domu, chodzę co najmniej dwa razy w tygodniu na aerobik
|
#4507 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewuszki. Podczytuje Was co jakis czas i postanowiłam dołączyć do Was
. Nie dałam rady więcej a wcześniej ćwiczyłam z Jillian Michael. Mam wrazenie że przyczyną dzisiejszego stanu była: zaczęłam ćwiczyć ok 19 a po drugie bardzo mało dzisiaj jadłam tzn. jadłam ale warzywa i owoce. Jutro już się nie poddam ![]() . Mam pytanie do Was co Wy jecie i pijecie przed takim treningiem? |
|
|
|
#4508 |
|
Rozeznanie
|
dołączam do grona
tylko mam takie pyt jak wasze wymiary po ćwczeniach ewa? bo ja od kiedy ćw to w udach przybyło mi po 2cm;/
|
#4509 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja ćwiczę z Ewą
Co prawda na początku te ćwiczenia nie bardzo mi podeszły, to teraz sprawiają satysfakcję Wcześniej ćwiczyłam głównie z Jillian i też bardzo polecam jej programy ćwiczeń
|
#4510 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
Chciałam jeszcze odpisać na post dziewczyny, która mówi, że ma takie myśli, że fajnie jak się będzie podobać i nie robi tego do końca dla siebie - nie ma w tym nic złego. To jest proces, który każdy przechodzi, dojdziesz i do tego, że będziesz chciała dla siebie. Ja robię to dla siebie, ale to jest czysty egoizm i miłość do siebie :P Chciałabym za 2-3 miesiące iść na zakupy, kupić masę sukienek i znowu, tak jak kiedyś, wyglądać świetnie i z dumą nosić głowę do góry i zyskać przestrzeń na martwienie się innymi rzeczami, a mieć komfort sama ze sobą. Edytowane przez kasiapd Czas edycji: 2012-07-21 o 19:23 |
||
|
|
|
#4511 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4512 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A po Jillian widać efekty ? Owszem a co?
|
||
|
|
|
#4513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w każdym razie myślę, że nie ma się co przejmować takimi drobnostkami bo zawsze lepiej mieć ten cm więcej i jędrniejsze ciało, c'nie?
nie marnuj swego czasu, inaczej czas zmarnuje ciebie... Edytowane przez ifellinlovewithadeadboy Czas edycji: 2012-07-21 o 19:41 |
|
|
|
|
#4514 |
|
Raczkowanie
|
Kobitki a podpowiecie mi co i kiedy jeść przed ćwiczeniami ?
|
|
|
|
#4515 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdecydowanie. Przede wszystkim kształtuje się sylwetka i gubią zbędne kg
|
#4516 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jasne że lepiej tylko że moje uda wygladają jako puchniete i jak dzis załozyłam swoje dżinsy które niedawno było luzne to w udach sa teraz tak napiete że mało nie pękną;/
|
|
#4517 |
|
Konto usunięte
|
W nosie mam zakwasy
trochę fizycznie odpoczęłam to i do ćwiczeń wracam - najwyżej będę robić rzadziej, i min. co dwa dni jutro killer z rańca - doczekać się nie mogę |
|
|
|
#4518 |
|
Zadomowienie
|
załóżmy, że ćwiczenia Ewy można potraktować jako trening aerobowy, to przed takim treningiem poleca się węglowodany złożone + szybko wchłaniające się białko, czyli np. ryż (najlepiej brązowy) lub kasza lub makaron (razowy, durum) + jakieś chude mięsko lub rybka, (ewentualnie jak ktoś jest wege to myślę, że można jakieś warzywa strączkowe w ramach białka) + warzywa
i po treningu też coś w ten deseń, z tym, że w tym posiłku po treningu powinno się dodatkowo unikać tłuszczu ![]() jeśli jednak trening jest w godzinach porannych to wątpię, żeby komuś się chciało z rana wcinać kurczaka z ryżem to mogą być np. płatki owsiane z owocami i twarogiem lub serkiem wiejskim (ważne jest białko!), albo kanapki z pełnoziarnistego pieczywa z jajkiem lub tuńczykiem lub jakimś mięskiem chudym lub twarogiem.. + warzywanie jestem dietetykiem i daleko mi do tego, ale myślę, że jakieś tam podstawy znam i mam nadzieję, że pomogłam
nie marnuj swego czasu, inaczej czas zmarnuje ciebie... Edytowane przez ifellinlovewithadeadboy Czas edycji: 2012-07-21 o 19:58 |
|
|
|
#4519 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcę się sobie podobać. Od dawna się zabierałam do "zrobienia czegos ze sobą" ale szybko sie to konczylo. I tak w kólko. Ale widocznie potrzebowałam mocnego kopa, nie koniecznie od faceta, mysle ze gdyby mi to nawet brat czy mama powiedzieli to też by zadziałało. I dobrze, są akurat kwestie, w ktorych inni widzą nas lepiej niz my sami. P.S. Chyba powoli dochodzę do etapu "dzien bez treningu dniem straconym"
|
|
|
|
|
#4521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziś ćwiczyłam drugi raz z Ewą i już lepiej mi szło, choć ten brzuch to nadal ciężko, już mi się myli wdech z wydechem
|
|
|
|
|
#4522 |
|
BAN stały
|
14 killer + tiffany zrobione
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dalej taki zakwasy w bokach ze się nie mogę ruszać ale jutro rano nie dam się nie ma że boli
|
|
|
|
#4524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zawsze robię tak samo- wsypuję do miseczki płatki, zalewam wrzątkiem, płatki trochę zmiękną, w tym czasie podgrzewam mleko, następnie wlewam je do płatków, a do tego dodaję suszone owoce, cynamon, orzechy lub migdały (kilka sztuk) nie jem codziennie owsianki, raczej co 2, 3 dni muszę spróbować też innych smaków, choć moja jeszcze nie znudziła mi się
|
|
|
|
|
#4525 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzień bez killera uważam za dzień stracony
tyle że ja od początku jestem strasznie zmotywowana na zgubienie zbędnych kg więc to może dlatego ![]() Mam pytanie do Dziewczyn, które ćwiczą z Ewką w ramach zgubienia więcej niż 10 kg, działają te ćwiczonka? Czy bardziej uderzają w wyrzeźbienie niż w redukcję? |
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Te ćwiczenia spalają dużo kalorii. Im więcej mamy mięśni tym organizm potrzebuje więcej pożywienia żeby funkcjonować poprawnie. Budowanie mięśni i rzeźba są tak samo ważne jak spalanie. Przy odpowiedniej diecie na pewno po pół roku będzie znaczny efekt.
Najważniejsze to systematyczność, dieta i pozytywne myślenie. Na wszystko potrzeba czasu. Po 20 razach nie ma co się spodziewać że będzie -10 kg bo to nie realne. Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2012-07-21 o 21:37 |
|
|
|
#4527 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4528 |
|
Raczkowanie
|
Chyba dopada mnie kryzys..
patrzę w lustro i wydaje mi się, że jestem coraz szersza, a tłuszcz na brzuchu rozlewa się gdzie popadnie |
|
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odejdzie i co? Zostaniesz, tak zrobiona, jak ON kazał ![]() No chyba że sama chciałaś schudnąć, no to jest jakiś kop, ale nie mniej jednak jak by mój mąż z takim tekstem wyjechał to by dostał za swoje
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tz mnie motywuje ale tylko gdy sama mu powiem że chce schudnąć i jak mi poda coś słodkiego to dostanie po łapach
bo on uważa że jestem idealna i jeśli robię to tylko żeby sama z sobą się lepiej czuć Teraz mnie wspiera i codziennie pyta czy ćwiczyłam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

Od razu humorek się poprawia, jest nadzieja na lepsze ciałko;p Te na boczki uruchamiają tą część ciała, która najbardziej mi przeszkadza, czyli: podcyckowo-miedzyżebrowa. Muszę to dodać dla siebie na codzień.
. Nie dałam rady więcej a wcześniej ćwiczyłam z Jillian Michael. Mam wrazenie że przyczyną dzisiejszego stanu była: zaczęłam ćwiczyć ok 19 a po drugie bardzo mało dzisiaj jadłam tzn. jadłam ale warzywa i owoce. Jutro już się nie poddam
. 

tylko mam takie pyt jak wasze wymiary po ćwczeniach ewa? bo ja od kiedy ćw to w udach przybyło mi po 2cm;/

trochę robiłam przerwy, tak jak ty wspomniałaś zrobiłam bez krzesła (rzeczywiście lepiej) i wtedy kiedy ona męczyła jedną nogę ja robiłam na zmianę, łatwiej wytrwać. 

patrzę w lustro i wydaje mi się, że jestem coraz szersza, a tłuszcz na brzuchu rozlewa się gdzie popadnie
Odejdzie i co? Zostaniesz, tak zrobiona, jak ON kazał