|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Cytat:
Dziękuję, za wszystkie ciepłe słowa, pakujemy się właśnie w małą podróż poślubną, mam nadzieję, że uda nam się pogoda i humory dopiszą ![]() Ladystar piękne zdjęcia! Lily - cudne inspiracje, ne mogę się doczekać zdjęć ze ślubu w tej sukience! bardzo oryginalna!
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Hejo
dopiero wrocilismy z mazur ![]() ale mamy fot - sesja narzeczenska jak najbardziej udana !!! ![]() bylismy tez w Mragowie, zachód słonca na molo z tz - bezcenne
|
#2523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale były naprawdę rewelacyjne ![]() Cytat:
|
|
|
#2524 |
|
Konto usunięte
|
my za deko kościoła płaciliśmy 200 ale że w ndz były bierzmowania to kościół był ładnie ustrojony
![]() mój bukiet kosztował 200 razem z butonierkami ![]() ide lulać jutro do pracy
|
|
|
|
#2525 |
|
Zadomowienie
|
Mam problem z fotoksiążką a konkretnie z zamówieniem
klikam zamów, tam pojawia sie ile chcę kopi no to wpisuję że dwie. Dalej pyta o kupon promocyjny to wpisuję z groupona, ale mam dwa osobne kody na każdą książkę. Drugiego już nie mam gdzie wpisać więc nalicza mi opłatę 130 zł za tą drugą książkę. Czy mam każdą książkę osobno zamówić na inny kod?
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorową porą!!!
Byłam dzis na slubie naszej kochanej sztuczki... Cóż moge powiedzieć..ceremonia elegancka i piekna. Cały czas miałam ciarki... Sztuczka wyglądała cudownie..jej Tż mega przystojny ![]() Nawet Go wycałowałam..a co! Ja mężata jestem wiec tyle mi pozostało ![]() W kościele było dużo gości, znajomi czytali czytanie. Kościół był ustrojony bardzo ładnie, z różyczkami i pieknymi kwiatami na wejściu. Wydaje mi się, ze młodzi byli bardzo zdenerwowani. Młody nawet lekko sie pomylił w przysiędze i chciał sie napic wina z rąk ksiedza, zamiast wziać kielich w swoje lapki ![]() Kazanie było dobitne i co najważniejsze ksiądz zaznaczyył, ze trzeba iść na kompromis...to prawda-wiem cos o tym ja "doświadczona" mężatka ![]() Eh było pieknie.. Po wyjściu słyszłam jak goście dyskutowali na temat makijażu młodej-był dość mocny, ale wszystkim sie podobał ![]() p.s. dla tych co nie maja mojego FB wrzucam na chwile kilka zdjeć
Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2012-07-22 o 20:16 |
|
|
|
#2527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2528 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zapisuje, pozwolilam sobie z albumu tez kilka zapisac, od rana mysle o tej sesji i wymyslilam, ze zrobimy w ogrodzie botanicznym w Krk, ale nie bedzie to taka typowa botaniczna sesja z niesamowitymi roslinnosciami, marzy mi sie sesja na polance, a z tego co pamietam jest tam taki maly lasek a przy nim polanka, wiec mam nadzieje, ze bedzie ok, dodatkowo jest tam budynek z ladnymi schodami, wiec tez mysle, ze je wykorzystamy, cos w stylu tej sesji http://www.daveandcharlotte.com.au/2...-house-picnic/ i tej https://www.facebook.com/media/set/?...3104979&type=3 Tylko zdjecia beda amatorskie, bo poprosimy, aby ktos ze znajomych nam zrobil, a ja je pozniej obrobie w PS, bo zalozenie bylo takie, ze rezygnujemy z sesji w inny dzien na rzecz wylotu do Paryza, a sesje mamy tylko w dniu slubu, wiec slowa musze dotrzymac i zadnych kosztow dodatkowych w tej sesji nie moze byc ![]() Cytat:
Kocurku, bylas przepiekna Panna Mloda
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
O jak pięknie
|
#2530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuję tez tak zrobię
|
|
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marisa pieknie na Tobie wygladala... normalnie cudenko! Welon z koronka tak samo Bizuteria boska! A od Was bije blask szczescia i radosci ![]() A tak na marginesie, zamierzasz sprzedawać cos ze swojego looku ? ![]() uciekam spac! ja orowniez mam nadzieje ze u audrey wszystko przebiega pomyslnie
|
|
#2532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale zeby moc na tym zarabiac to trzeba najpierw pocwiczyc no i zbudowac potrfolio sprzydalybyscie mi sie tutaj, wszystkie takie piekne i fotogeniczne jestescie , bo te holenderki to wielkie, grube i bez wdziekuEdytowane przez marylka80 Czas edycji: 2012-07-21 o 23:55 |
|
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plus jest tylko taki ze pobiegam w sukni ![]()
|
|
#2534 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja się chętnie poświęcę dla Twojego portfolio ![]() A Tymczasem padam z nóg. Czekam tylko aż tż przyjdzie z kawalerskiego kolegi i idę spać. Pochwalę się że mamy piękną wykładzinę w mieszkaniu i powoli zaczyna to jakoś wyglądać Dzisiejszym PM Wszystkiego najlepszego
|
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tja, bo to Ty na nie Sztuczka Dzięki za relację a Wy wyglądaliście super |
|
|
|
|
#2536 |
|
Zakorzenienie
|
wiem wiem, tylko jak pisałam- zgłubiłyśmy wczoraj paragon....
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyglądaliście meega uroczo :![]() ... 6 ... !!
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie już tylko 2 miesiące
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe jak tam nasze świeżo upieczone mężatki ![]() przeżyłam wczorajszą parapetówę, ale w pokoju obok goście jeszcze dogorywają. Znajomi przynieśli zdjęcia, jakie zrobili na weselu i kawalerskim Tżta. Dodatkowo jeden nasz kumpel wręczył nam album ze zdjęciami zatutyłowany "album nieudanych zdjęć" i rzeczywiście jest tam cała masa głupkowatych zdjęć z naszego ślubu, padłam jak je obejrzałam. lady - super pomysł z sesją, zawsze będziecie czuć się swobodniej z kimś znajomym po drugiej stronie obiektywu. a jak się czuje brat? kooouuur - ślicznie wyglądaliście, zdjęcie z podwiązką super
|
|
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2541 |
|
Zadomowienie
|
Ale tu dzis cisza...pochorowalyscie sie wszystkie czy jak? Bo az to do was nie podobne...
|
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko przeczytałam ale nie pamiętam co miałam napisać
ze spraw weselnych to odmówiło nam już ok 30 osób, ale nie martwię się tym i będziemy mieli drugiego fotografa |
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce...
Wczoraj odebralismy garniak TZ z poprawek.. ale i tak nie wiem czy ma odpowiednia dlugosc spodni.. Problem jest jeszcze wiekszy bo garniak jest typu Slim wiec nogawki sa waskie..
|
#2544 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To super wiadomsc!I nawet bym sie nie zdziwila jakby ta kolezanka zrobila wam lepsze fotki niz fotograf czasami tak bywa ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
Tak sie niestety nosi slimy i nic na to nie poradzimy
|
||
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
no moje wczorajsze kochane PM od dziś możecie na legalu spać ze swoimi TŻ - prawo ani rodzice Wam tego zabronią
mnóstwo miłości i cierpliwości i samych słonecznych dni Wam życzę ja KREWETA ![]() ![]() ![]() (audrey Ty moja piczo
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry już zony i jeszcze nie żony
Jak się spało? My noc spędziliśmy u rodziców, spaliśmy do 9, później tatuś zrobił jajecznicę. Jak dobrze być w domku ![]() Ja również. To też mój dzień ![]() Dziękuję za relację i zdjęcia. To z podwiązką świetne. Modelka z tej naszej Kocoorki ![]() I oczywiście obowiązkowe odliczanie...6 Edytowane przez Anulka_p Czas edycji: 2012-07-22 o 11:27 |
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
ja się pytam gdzie jest _Paulinka_
|
#2548 |
|
Rozeznanie
|
Zaliczyłam pierwszy koszmar ślubny. Dość surrealistyczny, bo najpierw szlam po jakiejś drodze na pustyni w celu dotarcia na wesele, a potem chował kwiaty po piwnicach, żeby koleżanka z LO nie widziała
![]() Dziś spotkanie z zespołem, czy macie coś takiego jak piosenki zakazane? Proszę o pomoc Bo na razie mam Weselny klimaty i Winda do nieba
|
|
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wracam do was ![]() Kilka dni mnie nie było bo miałam sajgon w pracy i brak czasu na cokolwiek. Jak dobrze, że dziś błoga, leniwa niedziela . Jedziemy tylko rozdać ostatnie zaproszenia, do niedobitków, których wcześniej nie zastaliśmy bo byli na wczasach itp. Jak się cieszę, że przynajmniej jedną rzecz będziemy mieć z głowy ![]() Przymierzamy się powoli do remontu. Wczoraj kupiliśmy farby, emulsje gruntujące, wałki, pędzle, ogólnie wszystko co trzeba i od piątku zaczynamy. Muszę powoli wynosić moje graty i pozbywać się niepotrzebnych rzeczy. Mój pokój, ten w którym się wychowywałam, w którym dorastałam, który zmieniał się razem ze mną będzie teraz naszą sypialnią . Zamiast mojego jednoosobowego łóżka, które swego czasu było różowe, teraz będzie stało małżeńskie łoże. Zamiast moich szafek pełnych różnych drobiazgów i dziecięcych skarbów będzie garderoba. Jakaś epoka się kończy aby inna mogła się zacząć... To dopiero początek bo potem czeka nas adaptacja całego piętra ale to już po ślubie. Póki co jestesmy pełni zapału, zakasujemy rękawy i ostro bierzemy się do roboty ![]() Audrey, kawa, tenebrosa, sztuczka... tyle bliskich nam wszystkim PMek wyszło wczoraj za mąż |
|
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
klikam zamów, tam pojawia sie ile chcę kopi no to wpisuję że dwie. Dalej pyta o kupon promocyjny to wpisuję z groupona, ale mam dwa osobne kody na każdą książkę. Drugiego już nie mam gdzie wpisać więc nalicza mi opłatę 130 zł za tą drugą książkę. Czy mam każdą książkę osobno zamówić na inny kod?

Bo na razie mam Weselny klimaty i Winda do nieba
. Zamiast mojego jednoosobowego łóżka, które swego czasu było różowe, teraz będzie stało małżeńskie łoże. Zamiast moich szafek pełnych różnych drobiazgów i dziecięcych skarbów będzie garderoba. Jakaś epoka się kończy aby inna mogła się zacząć...