Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21 - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-22, 00:25   #1291
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Co do migotań i tarczycy, mi tez od razu lekarz zlecił badania na tarczyce, ale nic nie wykazały...
Mi też zlecali badania na tarczycę, ale nic nie wykazały
Ale moje serducho to w ogóle jakaś masakra, w stanie spokoju mam puls ok 90 i niskie cienienie i nie mogą znaleźć przyczyny Chyba juz w niemczech sie wezmę za to, bo tu nawet nie mogę kontynuować badań przez to moje "puste" ubezpieczenie i kosmiczne terminy
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-22, 00:59   #1292
KarolaKG
Zakorzenienie

Dobranoc

Początkująca scraperka
Zapraszam
https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/
https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-22, 01:07   #1293
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Mi też zlecali badania na tarczycę, ale nic nie wykazały
Ale moje serducho to w ogóle jakaś masakra, w stanie spokoju mam puls ok 90 i niskie cienienie i nie mogą znaleźć przyczyny Chyba juz w niemczech sie wezmę za to, bo tu nawet nie mogę kontynuować badań przez to moje "puste" ubezpieczenie i kosmiczne terminy
To brzmi jak migotanie jak u mojej mamy poprzednio, czyli niefarmakologiczne Ale ja nie wiem
Do jutra
Stary 2012-07-22, 08:00   #1294
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

witam rankiem, ja juz po kawie i spacerku z gościem.... dziewczyny mam zegar ktory "bije" raz na pol godziny i wybija cala godzine, a ten pis szczekal co godzine, myslalam ze umre, juz caly wczoraj dzien taki był i prawie cala noc, szczekal/ a raczej ja slyszalam do 4 rano, najpierw to mnie smieszyło ale potem juz takie smieszne nie było, na dodatek rano wstałam połamana, korzonki chyba znowu
ja sie chyba starzeje/ a raczej juz stara jestem/
ledwo łaze a na dodatek ten ból doprowadza mnie do śmiechu
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-22, 08:07   #1295
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

dobry

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
http://strefamakijazu.blogspot.com/2...je-piekno.html

Dobrze, że wypłata jest pod koniec lipca, bo znalazłam kilka fajnych rzeczy
tylko alkiery mi wpadły w oko, ale pewnie nie kupię, bo i tak mam za dużo

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-22, 08:30   #1296
musso4
Zakorzenienie

bry

my jak jechaliśmy na tydzień nad morze to bagażnik w aucie był pełny, a tylko ciuchy, buty, kosmetyki i ręczniki

a jeśli chodzi o prasowanie, to kupuję/szyję rzeczy których nie trzeba prasować w tych moich przepastnych szafach mam dosłownie kilka sztuk gniecących się ubrań nie lubię takich
Stary 2012-07-22, 08:45   #1297
Buniat
Zakorzenienie

Witam

ja na urlopie uwielbiam leżec na plaży, wtedy odpoczywam, tak samo jak Despa mam młyn w pracy i uwielbiam na urlopie ciesze i spokój

Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość
Też kiedyś jadłam i nawet smakowało, ale teraz (jak to moja mama mówi) francuski piesek się zrobiłam i już nie ruszę

I jeszcze swego czasu miałam obrzydzenie do pączków, bo zawsze piekarnia nas brała żebyśmy pomagali w produkcji w śr przed tłustym czw i w tenże czw też chodziliśmy ale pączki już znowu wpierdzielam
Karola, ja słyszałam wiele razy, że właśnie jakbyśmy widzieli co i jak jest produkowane to byśmy tego nie jedli, więc to nie Ty jesteś "dziwna" (sorki, że to powiem), ale twoja mama, że tego nie rozumie

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

ja na urlop też dużo zabieram, ale w końcu mam samochód i mogę co innego jakbym miałam to wszystko nieśc w ręku lub w walizce

biorę ręczniki na plaże i do kąpieli, mam takie duże prześcieradło i je wezmę zamiast koca na plażę, w tym roku chyba wezmę karimaty na plażę, wiadomo, że w Polsce lubi być chłodno więc muszę wziąść ciepłe spodnie i bluzy, kryte buty, jakąś kurtkę, suszarkę też zabieram i mały czajnik elektryczny też potrafię zabrać (jak nie mam pewności, że będzie
oj sporo tego, wszystkiego wymieniać nie będę

jak jadę do ciepłych krajów nie zabieram suszarki, ale zabieram czajnik, bo tam jest gotowanie w czajniku na gazie, a od tego sie odzwyczaiłam

a co do trasy to my też się zastanawialiśmy, czyby nie jechać A1 do Łodzi, a następnie A2 przez Toruń do Gdańska

ale się zobaczy, bo S7 nasza trasa do Gdańska jeszcze w budowie
-----------------------------------------------------------
http://bogusiabloguje.blogspot.com/

Edytowane przez Buniat
Czas edycji: 2012-07-22 o 09:11
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-22, 08:55   #1298
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cześć dziewczynki

Cytat:
http://strefamakijazu.blogspot.com/2...je-piekno.html

Dobrze, że wypłata jest pod koniec lipca, bo znalazłam kilka fajnych rzeczy
też widzę coś dla siebie

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
witam rankiem, ja juz po kawie i spacerku z gościem.... dziewczyny mam zegar ktory "bije" raz na pol godziny i wybija cala godzine, a ten pis szczekal co godzine, myslalam ze umre, juz caly wczoraj dzien taki był i prawie cala noc, szczekal/ a raczej ja slyszalam do 4 rano, najpierw to mnie smieszyło ale potem juz takie smieszne nie było, na dodatek rano wstałam połamana, korzonki chyba znowu
ja sie chyba starzeje/ a raczej juz stara jestem/
ledwo łaze a na dodatek ten ból doprowadza mnie do śmiechu
rozbawiłaś mnie choć wiem że niewesoła noc

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
a jeśli chodzi o prasowanie, to kupuję/szyję rzeczy których nie trzeba prasować w tych moich przepastnych szafach mam dosłownie kilka sztuk gniecących się ubrań nie lubię takich
Ja mam 90% ciuchów nie gniecących się w domu sporadycznie prasuję...ale akurat na lato mam ulubione sukienki bawełniane które trzeba wyprasować niestety,i dlatego małe turystyczne żelazko musi być

No i co do wakacji też lubię spokojne raczej tzn.lubię ruch,nie chciałabym jechać na spokojną wieś gdzie nic się nie dzieje(byłam tak 5 lat temu,wynudziłam się na maxa) Lubię i poleżeć na plaży,i pospacerować po lesie i przejechać się gdzieś też
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-22, 09:38   #1299
Dorotxy
Zakorzenienie

dzieńdoberek
coś się dziś nie wyspałam, ziewanie mnie wzięło
gdzie ten ciepły weekend zapowiadany zimno i nawet 15 stopni nie ma

oj wpadło mi kilka rzeczy w oko ale i tak wszystkiego nie kupię

Cytat:
Napisane przez KarolaKG Pokaż wiadomość
Miałam(mam) problem z jedzeniem mięsa, bo z racji mojego zawodu(technik technologii żywności) miałam praktyki w masarni i tam się wystarczająco na to wszystko napatrzyłam. Do tej pory nie jem nic zmielonego, ani żadnych wędlin. A mięso np do gołąbków kupuje w całości i każe je zmielić.
Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
Karola, ja słyszałam wiele razy, że właśnie jakbyśmy widzieli co i jak jest produkowane to byśmy tego nie jedli, więc to nie Ty jesteś "dziwna" (sorki, że to powiem), ale twoja mama, że tego nie rozumie
dlatego wolę czasem nie wiedzieć co jem bo bym też dużo nie jadła

ja i blog
Dorotxy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-22, 10:03   #1300
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorotxy Pokaż wiadomość
dzieńdoberek
Dorotka, jak to gdzie zapraszam do mnie, słonko od samiutkiego rana nieźle daje, obudziłam się o 8 i w piżamce do ogrodu poszłam, ale fajnie, tylko kapcie zmoczyłam, bo rosa była, a świniakowi trawki narwałam
Stary 2012-07-22, 10:09   #1301
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
a u mnie w końcu ciepło

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-22, 10:09   #1302
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Witam

ja na urlopie uwielbiam leżec na plaży, wtedy odpoczywam, tak samo jak Despa mam młyn w pracy i uwielbiam na urlopie ciesze i spokój

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

ja na urlop też dużo zabieram, ale w końcu mam samochód i mogę co innego jakbym miałam to wszystko nieśc w ręku lub w walizce

biorę ręczniki na plaże i do kąpieli, mam takie duże prześcieradło i je wezmę zamiast koca na plażę, w tym roku chyba wezmę karimaty na plażę, wiadomo, że w Polsce lubi być chłodno więc muszę wziąść ciepłe spodnie i bluzy, kryte buty, jakąś kurtkę, suszarkę też zabieram i mały czajnik elektryczny też potrafię zabrać (jak nie mam pewności, że będzie
oj sporo tego, wszystkiego wymieniać nie będę

jak jadę do ciepłych krajów nie zabieram suszarki, ale zabieram czajnik, bo tam jest gotowanie w czajniku na gazie, a od tego sie odzwyczaiłam

a co do trasy to my też się zastanawialiśmy, czyby nie jechać A1 do Łodzi, a następnie A2 przez Toruń do Gdańska

ale się zobaczy, bo S7 nasza trasa do Gdańska jeszcze w budowie
Takie rzeczy wiadomo, zabieram zresztą ja się zawsze nastawiam na to że jednak wieczory sa już zimne i czasami dni rownież więc spodnie, bluzy czy swetry i kurtka to obowiązek, natomiast zawsze staram się zeby mi było wygodnie - więc zamiast eleganckiej bluzeczki czy sukienki, wole wziąć zwykłą i ułatwić sobie życie.

Bunia my jeździmy tak jak Majka, z tym że odbijamy na obwodnicę Torunia, więc spory kawał drogi omijamy. Ponieważ już dwa lata pod rząd nas dopadły mega korki ( a dobę zaczynamy od soboty) jak wyjechaliśmy koło 4 ( od Gdańska staliśmy 4 godziny), to stwierdziliśmy że w tym roku wyjedziemy koło północy i się najwyżej zatrzymamy gdzieś na Pomorzu już.
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-22, 10:21   #1303
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Bunia my jeździmy tak jak Majka, z tym że odbijamy na obwodnicę Torunia, więc spory kawał drogi omijamy. Ponieważ już dwa lata pod rząd nas dopadły mega korki ( a dobę zaczynamy od soboty) jak wyjechaliśmy koło 4 ( od Gdańska staliśmy 4 godziny), to stwierdziliśmy że w tym roku wyjedziemy koło północy i się najwyżej zatrzymamy gdzieś na Pomorzu już.
no Wam tak trasa pasuje, my mamy S7, ale jak już będzi cała autostrada od Łodzi do Torunie to pewnie się na nią skusimy (jeżeli będziemy jechać nad Bałtyk), bo generalnie jeździmy na południe, w zeszłym roku wpadliśmy nad Bałtyk na weekend i wracaliśmy A2 i staliśmy na końcu w mega korku, ale to dlatego, że to był dzień kiedy wszczyscy wracali, a jechaliśmy w tamtą stronę S7, ale wyjechaliśmy chyba około 4 z domu i już po 10 byliśmy w Kuźnicy
i po drodze zdjęcia pięknego wschodu słońca zaliczone

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

jak jeździmy na południe to przeważnie miszkamy w takich namiotach full wyposażonych, tylko do łazienki trzeba chodzić

http://www.eurocamp.pl/zakwaterowanie,namiot.xml

http://www.vacansoleil.pl/zakwaterow...typu-bungalow/

http://www.vacansoleil.pl/zakwaterow...ngalow/navajo/

http://www.vacansoleil.pl/zakwaterow...ngalow/ottawa/

Edytowane przez Buniat
Czas edycji: 2012-07-22 o 10:26
Stary 2012-07-22, 10:24   #1304
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
no Wam tak trasa pasuje, my mamy S7, ale jak już będzi cała autostrada od Łodzi do Torunie to pewnie się na nią skusimy (jeżeli będziemy jechać nad Bałtyk), bo generalnie jeździmy na południe, w zeszłym roku wpadliśmy nad Bałtyk na weekend i wracaliśmy A2 i staliśmy na końcu w mega korku, ale to dlatego, że to był dzień kiedy wszczyscy wracali, a jechaliśmy w tamtą stronę S7, ale wyjechaliśmy chyba około 4 z domu i już po 10 byliśmy w Kuźnicy
i po drodze zdjęcia pięknego wschodu słońca zaliczone

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

jak jeździmy na południe to przeważnie miszkamy w takich namiotach full wyposażonych, tylko do łazienki trzeba chodzić

http://www.eurocamp.pl/zakwaterowanie,namiot.xml
Fajne. Najgorzej trafić właśnie na dzień wyjazdowy i wjadowy turystów. My byliśmy w zeszłym roku juz o 13 w Gdańsku ale staliśmy w korku i praktycznie cały dzień zmarnowany, teraz chcemy tego uniknąć.

A apropo wyjazdów- mam taką koleżankę co z trójką dorosłych synów jeździ do Jastarni- wynajmują taką kwaterę, że w pokoiku wszyscy się nie mieszczą, jest jeszcze takie zadaszenie i tam śpią chłopcy, ale tam można wejść i poruszać się na czworakach. Nic nie ma ani pościeli, ani czajnika ani łazienki. Dla mnie masakra- a płaci niewiele mniej niż my.

My odkąd zaczęliśmy jeździć nad morze skończyły się kłopoty moje i Oli z gardłem i chorobami- zdarzy nam się przeziębić albo jakaś infekcja ale to nie jest to co parę lat temu.
Wcześniej jeździliśmy do Gródka wynajmowaliśmy od kolegi bardzo tanio domek, takie co są na przeciwko Małpiej Wyspy- ale przy gównianej pogodzie a tak nam się udawało nie było co robić. Poza tym stwierdziłam, że po to jadę na wakacje żeby odpocząć, relaksować się a nie gotować i siedzieć w domku- bo pogoda nie taka.

Edytowane przez despa
Czas edycji: 2012-07-22 o 10:27
Stary 2012-07-22, 10:27   #1305
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też tak uwielbialam na urlopie, ma być cisza i spokój i mam odespać to wszystko co za mną i co przede mną.
A dopiero jak wypoczełam po 2-3 dniach mogłam wyruszyc na zwiedzanie Nawet telefon włączałam dopiero wieczorem i to na chwile, tylko tyle żeby z rodzinką się skontaktować.

Bunia czyli wyruszasz w Polskę? Nie ciepłe kraje?
Cytat:
Takie rzeczy wiadomo, zabieram zresztą ja się zawsze nastawiam na to że jednak wieczory sa już zimne i czasami dni rownież więc spodnie, bluzy czy swetry i kurtka to obowiązek, natomiast zawsze staram się zeby mi było wygodnie - więc zamiast eleganckiej bluzeczki czy sukienki, wole wziąć zwykłą i ułatwić sobie życie.
Ja też zabieram tylko wygodne rzeczy, ale najbardziej chce mi się śmiać jak jechałam na 4 dni z koleżankąnad morze.
Ja miałam ze sobą tą najmniejszą walizkę jaka jest i miałam wszystko i na upał i na chłodne wieczory, wiaodmo ręcznik, kosmetyki i luz w walizce.
A ona ... walizka wielka, wypchana po brzegi + mega torba. No ale jak się na 4 dni brało np szampon 400 ml totak wyszło oczywiście szampon nowiutki i pełny.

Widzę, ze wiele wczasowiczek z południa obok mnie będzie śmigało

Poproszę o codzienny głos

Edytowane przez porzeczka2602
Czas edycji: 2012-07-22 o 10:28
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-22, 10:28   #1306
musso4
Zakorzenienie

Jolka, Myszka, czy w formularzu do k13 są próbki nowego podkładu w musie
Stary 2012-07-22, 10:30   #1307
Dorotxy
Zakorzenienie

Cytat:
Dorotka, jak to gdzie zapraszam do mnie, słonko od samiutkiego rana nieźle daje, obudziłam się o 8 i w piżamce do ogrodu poszłam, ale fajnie, tylko kapcie zmoczyłam, bo rosa była, a świniakowi trawki narwałam
Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
a u mnie w końcu ciepło
grzejcie się i wyślijcie trochę ciepła do mnie, ja musiałam sweterek cieńki założyć
oglądam dzieńdobry wakacje tvn i widziałam słonko w Wawie przebijało, ale często jest tak ze tak brzydko było a u mnie ciepełko
podobno po niedzieli ma być już ładnie, zobaczymy....

ja i blog
Stary 2012-07-22, 10:30   #1308
Buniat
Zakorzenienie

ja w zeszłym roku bardzo chiałam jechać do Jastarni, ale nie znalazłam noclegu więc zamówiłam Kuźnicę, do Jastarni pojechaliśmy na wycieczkę i powim Wam, że jak szybko tam jechałam to jeszcze szybciej chciałam wracać, tłumy ludzi wszędzie, przejśc ulicą się spokojnie nie dało, na molo też tłumy, a ja pamiętałam jako takie spokojne miejsce, Jastarnia bardzo się rozbudowała, więc jak wróciłam do Kuźnicy to się ucieszyłam, że jednak tam miejsc noclegowych nie znalazłam

Tak Porzeczko, tym razem Polska

Edytowane przez Buniat
Czas edycji: 2012-07-22 o 10:32
Stary 2012-07-22, 10:30   #1309
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość

Ja też tak uwielbialam na urlopie, ma być cisza i spokój i mam odespać to wszystko co za mną i co przede mną.
A dopiero jak wypoczełam po 2-3 dniach mogłam wyruszyc na zwiedzanie Nawet telefon włączałam dopiero wieczorem i to na chwile, tylko tyle żeby z rodzinką się skontaktować.

Bunia czyli wyruszasz w Polskę? Nie ciepłe kraje?

Ja też zabieram tylko wygodne rzeczy, ale najbardziej chce mi się śmiać jak jechałam na 4 dni z koleżankąnad morze.
Ja miałam ze sobą tą najmniejszą walizkę jaka jest i miałam wszystko i na upał i na chłodne wieczory, wiaodmo ręcznik, kosmetyki i luz w walizce.
A ona ... walizka wielka, wypchana po brzegi + mega torba. No ale jak się na 4 dni brało np szampon 400 ml totak wyszło
No dokładnie ja na dwa tygodnie biorę tak żebym nie musiała przywozić, duży żel duży szampon ale to na trójkę osób. Ja też np. nie biorę szpilek czy eleganckich butów bo uważam to za bezsens- japonki, adidasy czy sandały- ok. Ja wychodzę z założenia jade odpocząć a nie "błyszczeć"
Stary 2012-07-22, 10:39   #1310
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

bry ja z kawusią i arbuzem

Jamapko na spokojnie poczytałam na blogu wszystko co mnie interesowało i jeszcze wysłałam Ci PW z kilkoma rzeczami
u mnie też dziś ciepło słoneczko przygrzewa
Stary 2012-07-22, 10:47   #1311
KarolaKG
Zakorzenienie

Cytat:
Nie masz za co przepraszać ale moja mama jest naprawdę dziwna i wczoraj po raz kolejny się o tym przekonałam..
Cytat:
dzieńdoberek
A u mnie słonko świeci i całkiem ciepło jest

A tak w ogóle to dzień dobry

Początkująca scraperka
Zapraszam
https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/
https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/
KarolaKG jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-22, 10:54   #1312
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
a u mnie w końcu ciepło
U mnie też I chmurki na niebie nie ma

Dobry
Do 3 w nocy film na kompie oglądałam i tak jakoś dopiero teraz wstałam
Stary 2012-07-22, 11:00   #1313
despa
Zakorzenienie

GG do despa

u nas też teoretycznie słonko- zaraz zobaczę jak na zewnątrz bo idę do Camelkowni, do póżniej
Stary 2012-07-22, 11:02   #1314
Dorotxy
Zakorzenienie

no coś zaczęło u mnie przebijać, lekkie słonko, wypiję kawkę i pójdziemy na spacer

ja i blog
Stary 2012-07-22, 11:03   #1315
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
No dokładnie ja na dwa tygodnie biorę tak żebym nie musiała przywozić, duży żel duży szampon ale to na trójkę osób. Ja też np. nie biorę szpilek czy eleganckich butów bo uważam to za bezsens- japonki, adidasy czy sandały- ok. Ja wychodzę z założenia jade odpocząć a nie "błyszczeć"
Bardzo mądre podejście Przecież nie jedziesz tam szukać sponsora

Przez Jamapi szukałam wczoraj pianki do twarzy z Marion i trafiłam tutaj: http://allegro.pl/listing/user.php/r...us_id=18505898 i się zaśliniłam
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-22, 11:08   #1316
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

Kat nie pokazuj takich rzeczy :P
cuda tam są
Stary 2012-07-22, 11:19   #1317
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Bardzo mądre podejście Przecież nie jedziesz tam szukać sponsora

Przez Jamapi szukałam wczoraj pianki do twarzy z Marion i trafiłam tutaj: http://allegro.pl/listing/user.php/r...us_id=18505898 i się zaśliniłam
Kat! Czemu pokazujesz mi takie rzeczy!!! Obśliniłam się przez Ciebie
Stary 2012-07-22, 11:22   #1318
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

Cytat:
Kat! Czemu pokazujesz mi takie rzeczy!!! Obśliniłam się przez Ciebie
no właśnie.... ja też...
Stary 2012-07-22, 11:24   #1319
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
jak jeździmy na południe to przeważnie miszkamy w takich namiotach full wyposażonych, tylko do łazienki trzeba chodzić /
rewelacyjne te namioty tyle że ja wygodna,muszę mieć pod nosem prysznic...

Cytat:
ja w zeszłym roku bardzo chiałam jechać do Jastarni, ale nie znalazłam noclegu więc zamówiłam Kuźnicę, do Jastarni pojechaliśmy na wycieczkę i powim Wam, że jak szybko tam jechałam to jeszcze szybciej chciałam wracać, tłumy ludzi wszędzie, przejśc ulicą się spokojnie nie dało, na molo też tłumy, a ja pamiętałam jako takie spokojne miejsce
No,Jastarnia zawsze pełna,lubię muszę odwiedzić w tym roku

Cytat:
ja szampon przelałam do mniejszego pojemnika,odżywkę do włosów 30 ml mam nadzieję że mi wystarczy i dużo miniaturek właśnie,dlatego zbieram małe opakowania bo się przydają z butów to w płaskich pojadę klapkach,poza tym biorę jedne na koturnie(lub dwie,zobaczę czy będzie miejsce) i trampki
Cytat:
u nas też teoretycznie słonko- zaraz zobaczę jak na zewnątrz bo idę do Camelkowni, do póżniej
słonko ale chłodno...ja po Camelkowni,Camel ma wielkiego pryszcza na policzku Miro mnie rozbawił bo upomniał ministranta ze ma za długą albę(zasłaniała mu buty)i tak chłopak podciągał non stop

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
ooo ile ciekawych rzeczy dobrze że jadę to nie kupię nic(póki co)
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-22, 11:24   #1320
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
Kat nie pokazuj takich rzeczy :P
cuda tam są
Niby ta drogeria jest w Ck, ale daaaaleko ode mnie i daleko od "rejonów" Anusiaka Chyba sobie normalnie zamówię, a jak coś pokocham, to wtedy przejdę się
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości