Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-22, 11:22   #2551
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

ciekawe jak tam nasze świeżo upieczone mężatki
przeżyłam wczorajszą parapetówę, ale w pokoju obok goście jeszcze dogorywają.
Znajomi przynieśli zdjęcia, jakie zrobili na weselu i kawalerskim Tżta. Dodatkowo jeden nasz kumpel wręczył nam album ze zdjęciami zatutyłowany "album nieudanych zdjęć" i rzeczywiście jest tam cała masa głupkowatych zdjęć z naszego ślubu, padłam jak je obejrzałam.

lady - super pomysł z sesją, zawsze będziecie czuć się swobodniej z kimś znajomym po drugiej stronie obiektywu. a jak się czuje brat?

kooouuur - ślicznie wyglądaliście, zdjęcie z podwiązką super
album musi byc ciekawy

dziekuje kochana, ze pytasz o brata jest dobrze!! jezdzi co tydzien na kontrole do szpitala i wyglada na to, ze przeszczep z powrotem sie przyjal

czekamy niecierpliwie na pierwsze relacje!! jestem taka ciekawa!!

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 11:27   #2552
fablous
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

czekamy niecierpliwie na pierwsze relacje!! jestem taka ciekawa!!
Ja też wypatruję kiedy te nasze żonki się pojawią
Ostatnie PMki rozpieszczały nas niedzielnymi już relacjami więc liczę na to, że tendencja zostanie zachowana

nena super, że parapetówka się udała

a ja za tydzień mam panieński

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 11:30   #2553
ladystar
Zakorzenienie

Powiem Wam, ze ze mnie jest maly leniuch i nigdy jakos szczegolnie nie dbalam o cere, podstawowe zabiegi takie jak zmywanie makijazu i (czasem) krem na twarz, przed slubem postanowilam o nia lepiej zadbac, kupilam rozne specyfiki, wklepuje, smaruje, oczyszczam, bylam na peelingu enzymatycznym, pozniej zakupilam swoj wlasny i przyznam, ze warto bylo! Nie mialam wczesniej jakis wiekszych problemow z cera, ale teraz jest zdecydowanie lepsza!! Kolejny plus wynikajacy ze slubu

Stary 2012-07-22, 11:31   #2554
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Tyle, ze na zdjeciu jestem ja:-P

Wiem Przez zamieszczoną relację w tym samym poście co zdjęcia odpisywanie na niego nie wyszło mi jak powinno. Myślenie w sobotni poranek nie działa w tym samym tempie co pisanie Synchronizacja zawiodła. Już poprawiłam, bo własnie o to, że nasz kocoorek to piękna modelka mi chodziło, a za relację Sztuczkową dziękuję bardzo, bardzo
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 11:43   #2555
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ja się pytam gdzie jest _Paulinka_

chyba małż Ją porwał po ślubie

tez czekam na nia

a ja dopiero wstałam :brzyda l:

wczoraj z tz ogladalismy do 1 w nocy big love

o szok!!! co za film

koziczko dzisiaj mamy 20 ddś

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 12:09   #2556
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
U mnie na takiej liście będzie też Paula "Od dziś" i "Cudownych rodziców mam"
Dzięki, u mnie te piosenki też odpadają To muszą być niesamowite emocje, takie "przerabianie" pokoju...

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Wiem Przez zamieszczoną relację w tym samym poście co zdjęcia odpisywanie na niego nie wyszło mi jak powinno. Myślenie w sobotni poranek nie działa w tym samym tempie co pisanie Synchronizacja zawiodła. Już poprawiłam, bo własnie o to, że nasz kocoorek to piękna modelka mi chodziło, a za relację Sztuczkową dziękuję bardzo, bardzo
A dzisiaj nie niedziela?

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
c

o szok!!! co za film

Eeeej ja też mam 20 dni, zapomniałas o mnie Ale wrażenia z filmu pozytywne? Oglądałam go 2 dni temu i nie wiem sama co o nim myśleć...
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 12:14   #2557
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Dzięki, u mnie te piosenki też odpadają To muszą być niesamowite emocje, takie "przerabianie" pokoju...

A dzisiaj nie niedziela?

Eeeej ja też mam 20 dni, zapomniałas o mnie Ale wrażenia z filmu pozytywne? Oglądałam go 2 dni temu i nie wiem sama co o nim myśleć...

a przepraszam

a film? szok, nie wiem co powiedziec o nim dla mnie masakra

Mia i Tosia <3

Stary 2012-07-22, 12:18   #2558
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
a przepraszam

a film? szok, nie wiem co powiedziec o nim dla mnie masakra
Żartowałam
No wlaśnie ja skonczyłam i tak "wtf co to było" Ale muzyka na duzy plus.
Stary 2012-07-22, 12:28   #2559
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Żartowałam
No wlaśnie ja skonczyłam i tak "wtf co to było" Ale muzyka na duzy plus.

no muzyka byla wietna, najbardziej ta piosenka wolna ktora ona spiewala z ta swoja kapela mi sie podobala

ta o milosci

chyba sie wyszykuje i pojdziemy z tz na starowke, taka ładna pogoda

Mia i Tosia <3

Stary 2012-07-22, 12:41   #2560
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Sztuczko pięknie wyglądaliście!

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 12:48   #2561
klaudusk_a
Zakorzenienie

a ja chcę już być po slubie...już dawno między mną a Tż-tem nie było tak kiepsko jak teraz
nie wiem czy to przez stres czy on po prostu dopiero zdał sobie sprawę z tego, że będzie żonaty

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 13:04   #2562
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
u nas jest tak, ze bukiet dla PMki kupuje oczywiscie pan mlody, a dla druhen kupuja druzbowie, u mnie oni nie musieli sie fatygowac i kupowac, bo ja zamowilam dla wszystkich, z reszta dwoch z nich dzwonilo do mnie jakie maja kupic bukiety, a ja powiedzialam, ze ja zamowilam, zeby byly takie same i pozniej bedziemy sie rozliczac. Na weselu pytali nas po ile te bukiety, a teraz wszyscy zapomnieli
Z bukietem PMki to chyba wszędzie tak jest A skoro umawialiście się, że oddadzą pieniądze, to powinno się tak stać. Może jeszcze się im przypomni.

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
wiecie co, jestem okropnie zła. Ojciec TŻ ma pretensje, że TŻ przyjechał do mnie na weekend. POwiedział jemu, że powinien spędzać wolne dni z rodziną w domu a nie tak jeździ do mnie jestem taka zła!!!
No i może jeszcze po ślubie będzie miał weekendy spędzać u nich, bo na co dzień jest z tobą? No bez przesady.

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
jako, ze nigdy nie wklejalam wam mojego zestawienia, to korzystajac z okazji ze jestem sama bo tż ma dzis "kawalerski", pokaże wam pare rzeczy na tydzień przed
Pięknie

Cytat:
Byłam dzis na slubie naszej kochanej sztuczki...
Cóż moge powiedzieć..ceremonia elegancka i piekna. Cały czas miałam ciarki...
Sztuczka wyglądała cudownie..jej Tż mega przystojny
Nawet Go wycałowałam..a co! Ja mężata jestem wiec tyle mi pozostało
W kościele było dużo gości, znajomi czytali czytanie.
Kościół był ustrojony bardzo ładnie, z różyczkami i pieknymi kwiatami na wejściu. Wydaje mi się, ze młodzi byli bardzo zdenerwowani. Młody nawet lekko sie pomylił w przysiędze i chciał sie napic wina z rąk ksiedza, zamiast wziać kielich w swoje lapki

Kazanie było dobitne i co najważniejsze ksiądz zaznaczyył, ze trzeba iść na kompromis...to prawda-wiem cos o tym ja "doświadczona" mężatka

p.s. dla tych co nie maja mojego FB wrzucam na chwile kilka zdjeć
Będziemy teraz czekać na relację Sztuczki i jakieś zdjęcia oczywiście A wy wyglądaliście pięknie, ale to już pisałam kiedyś

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Buuuu...szkoda ze juz nie mieszkam w Krk bo chetnie bym wam takie fotki pstryknela, mialabym jak znalazl do portfolio. Moje najnowsze postanowienie, to zabrac sie wreszcie na powaznie za fotografowanie, no i chyba padnie na sluby no ale zeby moc na tym zarabiac to trzeba najpierw pocwiczyc no i zbudowac potrfolio sprzydalybyscie mi sie tutaj, wszystkie takie piekne i fotogeniczne jestescie , bo te holenderki to wielkie, grube i bez wdzieku
To przyjeżdżaj i pstrykaj nam fotki

Cytat:
Przymierzamy się powoli do remontu. Wczoraj kupiliśmy farby, emulsje gruntujące, wałki, pędzle, ogólnie wszystko co trzeba i od piątku zaczynamy. Muszę powoli wynosić moje graty i pozbywać się niepotrzebnych rzeczy. Mój pokój, ten w którym się wychowywałam, w którym dorastałam, który zmieniał się razem ze mną będzie teraz naszą sypialnią . Zamiast mojego jednoosobowego łóżka, które swego czasu było różowe, teraz będzie stało małżeńskie łoże. Zamiast moich szafek pełnych różnych drobiazgów i dziecięcych skarbów będzie garderoba. Jakaś epoka się kończy aby inna mogła się zacząć...
To dopiero początek bo potem czeka nas adaptacja całego piętra ale to już po ślubie. Póki co jestesmy pełni zapału, zakasujemy rękawy i ostro bierzemy się do roboty
Tak to już jest. Coś musi się skończyć, żeby coś mogło się zacząć Niedługo inny pokój będzie przechodził takie zmiany z waszym dzieckiem

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
a ja chcę już być po slubie...już dawno między mną a Tż-tem nie było tak kiepsko jak teraz
nie wiem czy to przez stres czy on po prostu dopiero zdał sobie sprawę z tego, że będzie żonaty
Myślę, że stres i zmęczenie materiału jednak. U mnie też tak teraz jest. TŻ już nie może słuchać o weselu, jak tylko pojawia się ten temat, to już ma po humorze i na koniec jest foch.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 13:18   #2563
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:

A dzisiaj nie niedziela?
hihi Zakręcona jestem dzisiaj strasznie.

A co do zakazanych piosenkek, to na mojej liście jest jeszcze "Miał być ślub" Moniki Brodki
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 13:35   #2564
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
chyba małż Ją porwał po ślubie

tez czekam na nia

a ja dopiero wstałam :brzyda l:

o szok!!! co za film

tzn. że jednak nie warto oglądać tego filmu? bo ja mam piosenkę, którą śpiewa ada szulc i strasznie mi się podoba i własnie czaiłam sie na film
Stary 2012-07-22, 14:04   #2565
MiciaKicia
Zakorzenienie

my z TŻ wlaśnie kupiliśmy farby do naszego pokoiku i fioletowe zasłonki sasasa urządzanie trwa jutro malowanie ścian a ja mam dentystę he ten tydzień upływa pod znakiem urody. Dentysta, próbny makijaż, zabiegi kosmetyczne, farbowanie włosów itp

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 14:07   #2566
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
p.s. dla tych co nie maja mojego FB wrzucam na chwile kilka zdjeć
jestem bardzo ciekawa relacji sztuczki i jak wyglądali na ślubie.
Bo Ty wyglądałaś obłędnie, śliczna z Ciebie kobieta, masz piękne włosy!
Cytat:
album musi byc ciekawy

dziekuje kochana, ze pytasz o brata jest dobrze!! jezdzi co tydzien na kontrole do szpitala i wyglada na to, ze przeszczep z powrotem sie przyjal
ciesze sie, że przeszczep się przyjął, ja również mam nadzieje,ze teraz już będzie wszystko ok

Cytat:

a ja za tydzień mam panieński
oo to się będzie działo gdzie go spędzacie?

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

No i może jeszcze po ślubie będzie miał weekendy spędzać u nich, bo na co dzień jest z tobą? No bez przesady.
no własnie, tez uważam, że to gruba przesada! Teść zrobił TŻ awanture, że w weekend do mnie przyjeżdża, a powinien w domu siedzieć z rodziną i pomagać jemu malować płot. TŻ w tygodniu nie przyjeżdża do mnie ze względu na odległość, mieszkamy b. daleko od siebie i widzimy się wyłącznie w weekend. Po pracy pomaga ojcu, robili remonty w domu, teraz w ogrodzie troche im porobił. Nie rozumiem skąd ich pretensje, że w wolny weekend jedzie mnie odwiedzić. Przecież niedlugo będę jego zoną, chyba też powinien mnie odwiedzać! A płot zamierzał malować od poniedziałku.

Kupiłam sobie balsam delikatnie rozświetlający, specjalnie na ślub. Zamierzam na dniach wybrać się na opalanie natryskowe air brush. Są o nim różne opinie, ale w lipcu znajoma robiła to na swój ślub i efekt byl znakomity! Twierdzi, że trzeba iść do polecanego zakładu, bo są rózne zakłady i rózne mieszanki. No zobaczymy, nie ma to jak się przekonać na własnej skórze.

Edytowane przez kilianna
Czas edycji: 2012-07-22 o 14:10
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 14:19   #2567
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam sobie balsam delikatnie rozświetlający, specjalnie na ślub. Zamierzam na dniach wybrać się na opalanie natryskowe air brush. Są o nim różne opinie, ale w lipcu znajoma robiła to na swój ślub i efekt byl znakomity! Twierdzi, że trzeba iść do polecanego zakładu, bo są rózne zakłady i rózne mieszanki. No zobaczymy, nie ma to jak się przekonać na własnej skórze.
też chciałam ale boję się, że jak się spocę to suknia będzie pomarańczowa

Stary 2012-07-22, 14:44   #2568
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

oo to się będzie działo gdzie go spędzacie?
Wiem tylko tyle, że w klubie, cała reszta owiana jest tajemnicą

Co do opalenizny ja zaczęłam już chodzić na solarium. Byłam dwa razy póki co, planuję jeszcze pójść może 5 razy, tak średnio raz na tydzień na kilka minutek. Moja koleżanka była kiedyś na natryskowym opalaniu i pamiętam, że efekty były super.

Za trzy dni mamy termin potwierdzenia a póki co odezwało się tylko kilka osób z 200
Rozwaliła mnie dziś jedna z wymówek - jesteśmy w kiepskiej sytuacji finansowej, nie mamy kasy, nie będę się przecież zapożyczał . Ja wszystko rozumiem, wiem, że z finansami bywa różnie ale aż tak dosadnie wujaszek nie musiał mi tego mówić.

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Ależ jestem ciekawa co u tych naszych żonek wczorajszych słychać

Stary 2012-07-22, 15:08   #2569
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
tzn. że jednak nie warto oglądać tego filmu? bo ja mam piosenkę, którą śpiewa ada szulc i strasznie mi się podoba i własnie czaiłam sie na film
Wg mnie to nie powinno mieć takiego tytułu, bo to nie jest o żadnej wielkiej miłości tylko o totalnie toksycznym związku. Film dość wulgarny, gra aktorska taka se, ale jest parę fajnych motywów. Warto obejrzec i wyrobić sobie własne zdanie. Chociaż Ada Szulc ni jak do tego filmu nie pasuje

Audrey żyje, widziałam na fb
Stary 2012-07-22, 15:11   #2570
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

oho może wpadnie na chwilkę

Stary 2012-07-22, 15:17   #2571
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Wg mnie to nie powinno mieć takiego tytułu, bo to nie jest o żadnej wielkiej miłości tylko o totalnie toksycznym związku. Film dość wulgarny, gra aktorska taka se, ale jest parę fajnych motywów. Warto obejrzec i wyrobić sobie własne zdanie. Chociaż Ada Szulc ni jak do tego filmu nie pasuje
Ten film jest psychiczny, daje do myslenia, ale Pawlickiego i Hamkało bardzo lubie w tym filmie, oboje sa piekni, zakochani i szaleni, niestety z minuty na minute coraz bardziej szaleni i toksyczni... A tytul Big Love jest chyba odpowiedni, tylko to Big Love z tej ciemniejszej strony - milosc tak wielka jak smierc...

Stary 2012-07-22, 15:17   #2572
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Za trzy dni mamy termin potwierdzenia a póki co odezwało się tylko kilka osób z 200
Rozwaliła mnie dziś jedna z wymówek - jesteśmy w kiepskiej sytuacji finansowej, nie mamy kasy, nie będę się przecież zapożyczał . Ja wszystko rozumiem, wiem, że z finansami bywa różnie ale aż tak dosadnie wujaszek nie musiał mi tego mówić.
Może lepiej tak dosadnie i szczerze niż wymyślać głupie wymówki. U mnie termin minął tydzień temu, a ciągle jeszcze mamy telefony. Specjalnie dałam termin wcześniejszy niż to konieczne, żeby nie panikować jak ktoś się nie odezwie w porę I na szczęście u mnie obyło się bez głupiego wg mnie tłumaczenia i skończyło się na "nie będzie nas, przykro nam, wszystkiego najlepszego". Powody mnie nie interesują, nikogo na siłę nie zmuszę do przyjścia.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 15:24   #2573
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Ten film jest psychiczny, daje do myslenia, ale Pawlickiego i Hamkało bardzo lubie w tym filmie, oboje sa piekni, zakochani i szaleni, niestety z minuty na minute coraz bardziej szaleni i toksyczni... A tytul Big Love jest chyba odpowiedni, tylko to Big Love z tej ciemniejszej strony - milosc tak wielka jak smierc...
Dla mnie Big Love narobił nadziei na prawdziwą miłość Ale co fakt to fakt, są piękni, ona chyba piękniejsza nawet
Stary 2012-07-22, 15:27   #2574
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
oho może wpadnie na chwilkę
Jak tylko się pojawiła to ją zmolestowałam trochę

Attenzione attenzione:
Audrey prosiła, żeby wam przekazać, że wszystko się pięknie udało, że cytuję: "przepłakali pół mszy ze szczęścia". Wesele było do białego rana i razem z mężem są bardzo szczęśliwi. Obiecała, że jutro do nas zajrzy z relacją

Stary 2012-07-22, 15:41   #2575
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:

Attenzione attenzione:
Audrey prosiła, żeby wam przekazać, że wszystko się pięknie udało, że cytuję: "przepłakali pół mszy ze szczęścia". Wesele było do białego rana i razem z mężem są bardzo szczęśliwi. Obiecała, że jutro do nas zajrzy z relacją
jakie to słooodkie
Stary 2012-07-22, 16:45   #2576
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

Attenzione attenzione:

Stary 2012-07-22, 17:13   #2577
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
też chciałam ale boję się, że jak się spocę to suknia będzie pomarańczowa
też się tego boję, ale koleżanka mi mówiła, że u niej było ok, wszystko ponoć zalezy od zakładu i mieszanek jakkich używają, ale mam zamiar sprawdzić to na własnej skórze i się przekonać

Cytat:
Wiem tylko tyle, że w klubie, cała reszta owiana jest tajemnicą

Co do opalenizny ja zaczęłam już chodzić na solarium. Byłam dwa razy póki co, planuję jeszcze pójść może 5 razy, tak średnio raz na tydzień na kilka minutek. Moja koleżanka była kiedyś na natryskowym opalaniu i pamiętam, że efekty były super.

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Ależ jestem ciekawa co u tych naszych żonek wczorajszych słychać
ja niestety nie mogę się opalać na solarium, mam nabyte uczulenie na promieniowanie słoneczne i to z solarium, jak wyjdę na dwór bez filtra 50 to dostaję wysypki, opuchlizny, swędzenia, krostek

stąd moja nadzieja w air brush, żeby nie wyglądać jak córka młynarza
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 17:32   #2578
nena1984
Zakorzenienie

właśnie wróciliśmy z obiadku u mamusi
dziś wieczorem mam zamiar uderzyć na galerię, ciekawe czy jeszcze uda się coś upolować, bo jakoś po przeprowadzce szafa mi dziwnie zmalała i nie mam się w co ubrać

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 17:34   #2579
201705121336
Konto usunięte

haloo

widziałam śliczne zdj
powiem Wam że jako żonka czuje sie super i że jest jeszcze fajniej niż było

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Nena Ty nie masz sie w co ubrać?!nie wierze !

swoją drogą ciekawa jestem nowinek na jesień
ja juz z letnich ciuchów nic nie ce
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 17:49   #2580
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
właśnie wróciliśmy z obiadku u mamusi
dziś wieczorem mam zamiar uderzyć na galerię, ciekawe czy jeszcze uda się coś upolować, bo jakoś po przeprowadzce szafa mi dziwnie zmalała i nie mam się w co ubrać

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
haloo

widziałam śliczne zdj
powiem Wam że jako żonka czuje sie super i że jest jeszcze fajniej niż było

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Nena Ty nie masz sie w co ubrać?!nie wierze !

swoją drogą ciekawa jestem nowinek na jesień
ja juz z letnich ciuchów nic nie ce
ja tez od tygodnia mam nadzieje ze uda mi sie wskoczyc na dluuugie zakupy (drugie po weselu), ale ciagle nie mam czasu, dzisiaj tez sie zasiedzialam przy projekcie, a teraz zmykamy do naszych swiadkow na fotorelacje z wakacji

Udalo mi sie tylko zlowic kilka rzeczy w sklepach online, ale tez nie mialam kiedy ich odebrac ze sklepow stacjonarnych, juz sie nie moge doczekac jak zobacze skorzane kozaczki z zary i botki z pul& bear reszta sie nie liczy ... buty buty buty
mam jeszcze boskie zielone klocuszki z zamowien wizazowych, ale akurat przypadaja tak, ze trafiaja w obtarcie po weselu i ciagle nie moge ich zalozyc bo rana nadal nie zagojona

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości