Trening Ewy Chodakowskiej - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-22, 08:29   #4531
popolka
BAN stały

Dot.: Trening Ewy Chodakowskiej

też uważam że powinnyśmy starać sie dla siebie bo faceci raz są raz nie

dziś myślałam że po tiffany będę miała niezłe zakwasy jak pisałyście a tu nic
widocznie nie jest tak źle jak myślałam z moimi mięśniami
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 08:41   #4532
pastelowa22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
A ja mam dalej taki zakwasy w bokach ze się nie mogę ruszać ale jutro rano nie dam się nie ma że boli
jak tam dzisiaj zakwasy? mi już zeszły dziś planuję skalpel i troszkę tiffany (ale w zwolnionym tempie i nie wszystko)
pastelowa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 08:59   #4533
Ilena
Zakorzenienie

Lepiej o niebo... ale jak przechylę się na bok to czuje ból ale już nie taki jak wcześniej. Ja pije kawę i do dzieła zaraz
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 09:23   #4534
aga065
Raczkowanie

Dawno tutaj nie pisałam, ćwiczę z Ewą od listopada z niedawną miesięczną przerwą. Moje efekty nie są takie dobre jak większości z was. Do tego wychodzi na to że nie mogę zbytnio wykonywać tego treningu - Kolana nie wytrzymały. Jestem załamana
Cytat:
Napisane przez enedue124 Pokaż wiadomość
W ogóle, kobietki, tak czytam i podziwiam! Większość z Was ma swoich Tżtów, ja jestem singielką. No i niby wiem, że powinnam trenować dla samej siebie, dla polepszenia samopoczucia, zdrowia... Ale prawda jest taka, że z tyłu głowy mam cały czas myśl, że jak schudnę, to może prędzej kogoś poznam. I jak siebie znam, to mając faceta dużo, dużo mniej chciałoby mi się starać. Dlatego wielki szacun
Też jestem sama. Mam 25 lat i zawsze tak było, że faceci nie zwracali na mnie uwagi. Niestety jest tak nadal. Szanse na poznanie kogoś też są niewielki. Oczywiście, że ćwiczyć powinno się dla siebie ale mam tak samo jak enedue124. Nie wiem czy osoby które nie są wiecznymi singielkami, nie z wyboru, potrafią nas zrozumieć.
aga065 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 09:30   #4535
Ilena
Zakorzenienie

A ja zdecydowałam że poćwiczę wieczorem będę mieć więcej energii i bardziej się przyłożę niż taka zaspana teraz

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Napisane przez aga065 Pokaż wiadomość
Dawno tutaj nie pisałam, ćwiczę z Ewą od listopada z niedawną miesięczną przerwą. Moje efekty nie są takie dobre jak większości z was. Do tego wychodzi na to że nie mogę zbytnio wykonywać tego treningu - Kolana nie wytrzymały. Jestem załamana

Też jestem sama. Mam 25 lat i zawsze tak było, że faceci nie zwracali na mnie uwagi. Niestety jest tak nadal. Szanse na poznanie kogoś też są niewielki. Oczywiście, że ćwiczyć powinno się dla siebie ale mam tak samo jak enedue124. Nie wiem czy osoby które nie są wiecznymi singielkami, nie z wyboru, potrafią nas zrozumieć.
Może czas na zmiany. Jest wątek metamorfozy. Tam dziewczyny potrafią powiedzieć prawdę o naszym wyglądzie i wydobyć piękno z każdego. Czasem oryginalność jest lepsza niż przeciętność. Nie martw się na pewno spotkasz kiedyś swojego księcia. Mam kolegę który jest singlem od zawsze ale on ma problemy z nieśmiałością i prawie w ogóle nie wychodzi z domu. Nie rozumie że kobiety nie spadają z nieba. A że pracuje u rodziców w firmie także nie poznaje nikogo. Czasem ludzie sami się zamykają. Namawiam go żeby się zapisał na jakieś zajęcia grupowe. Nie wiem czy dobrze robię ale wszystko lepsze niż siedzenie w domu. Póki co postanowił zmienić swoje życie i remontuje pokój bo wcześniej miał starodawny w babcinym stylu i nie zapraszał nikogo do siebie poza mną. Wszytskie stare ciucy wyrzucił i kupił nowe, ma nowy telefon, komputer. Myślę że poprzez nowe otoczenie próbuje się dowartościować. ALe jak ja mu mówie że jest przystojny to on uważa że próbuje go pocieszyć i myśli dalej że jest brzydki. Nie wiem jak mogę mu pomóc. Każda dziewczyna zakłada że jest zajęta albo że jej się nie spodoba

Edytowane przez Ilena
Czas edycji: 2012-07-22 o 09:33
Stary 2012-07-22, 10:05   #4536
elunia_r
Rozeznanie

witam dziewczynki w niedzielny poranek, ja już po kawce śniadanku i po tiffany...boczki czuje ale sa to pozytywne odczucia, i n wieczor na kolejnego skalpelka sie szykuje jest fajnie, i nastepny plus...spodenki zalozylam i zawsze byly opiete a dzis luzik na bioderkach...ale sie nie mierze ...zmierze sie po 1 miesiacu
elunia_r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 10:11   #4537
kawopijka
Raczkowanie

Ja następne mierzenie dopiero mam w sierpniu i nie wiem czy wytrzymam Poza tym wczoraj 4 killer i dałam radę znowu całe kardio a od tych ćwiczeń na boczki mam zakwasy w całych plecach, mam tylko nadzieję, że pomoże :P

— Woody Allen
kawopijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 10:13   #4538
mapia1990
Raczkowanie

Dzisiaj za chwilę wykonam 4 skalpel ;D wydrukowałam sobie taką tabelę na, której jest 100 krateczek. Po każdej wykonanej serii ćwiczeń zakreślam jedną naprawdę coraz fajniejszy ten widok Mam też tam zapisane wymiary i wagę z pierwszego dnia.
Wczoraj mimo, ze naprawdę dużo zjadłam były to nawet zdrowe rzeczy więc czuję sie troche rozgrzeszona ^^ dodatkowo poskakałam na skakance 350 podskoków
Dzisiaj wieczorem przyjeżdża do mnie Tż na około dwa tygodnie. Efektów jeszcze na bank nie zauważy. On wie, ze już miałam kilka takich podejść do regularnych ćwiczeń. Nie zdziwi się wiec jak zobaczy, ze "to znowu" pewnie sie uśmiechnie i mam nadzieję, ze będzie mnie wspierał. Może i sam w końcu się da przekonać to większej aktywności. Bo to totalny leniwiec. Jeszcze większy niz ja. Na początek będę chciała chodzić z nim na dłuuuugie spacery, myślę, ze popływamy też. To lubi więc będzie chętny ;D
Stary 2012-07-22, 10:16   #4539
kawopijka
Raczkowanie

Z naszej dwójki (ja i tż) to ja byłam zawse największym leniem, tylko bym siedziała i słodycze wcinała - co nigdy jakoś bardzo na figurze się nie odbijało, ale już ćwiczę 3 miesiące, tż widzi efekty i się cieszy Sam już walczy na siłowni prawie 2 lata

— Woody Allen
Stary 2012-07-22, 10:37   #4540
monden
Raczkowanie

A ja się właśnie załamałam. Drugie podejście do Ewy(killllera) i klapa. Nie daje rady. Po 2 min robi mi się nie dobrze. Daję sobie oostania szanse po obiedzie. Jak nie pójdzie to może spróbuje skalpelka .

Edytowane przez monden
Czas edycji: 2012-07-22 o 11:00
monden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 10:42   #4541
kawopijka
Raczkowanie

Mój pierwszy killer skończył się po 20 minutach, a następny był dość oszukany. Dopiero teraz jest lepiej, jeśli jest Ci naprawdę trudno to może rób skalpel i dorzuć skakankę, na pewno po czasie będzie lepiej. Tak, że głowa do góry - w końcu nie od razu Rzym zbudowano

— Woody Allen
Stary 2012-07-22, 10:44   #4542
Ilena
Zakorzenienie

To radzę zacznij od skalpela. Killer jest dla mnie za trudny póki co i muszę wyćwiczyć mięśnie zanim do niego podejdę.

http://kaatherinek.blogspot.com/2012...ningu-ewy.html o jaka chuda dziewczyna

Edytowane przez Ilena
Czas edycji: 2012-07-22 o 11:03
Stary 2012-07-22, 11:06   #4543
monden
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kawopijka Pokaż wiadomość
Mój pierwszy killer skończył się po 20 minutach, a następny był dość oszukany. Dopiero teraz jest lepiej, jeśli jest Ci naprawdę trudno to może rób skalpel i dorzuć skakankę, na pewno po czasie będzie lepiej. Tak, że głowa do góry - w końcu nie od razu Rzym zbudowano
Dzieki Kobitki za pocieszenie
Stary 2012-07-22, 11:10   #4544
orisha
Zakorzenienie

Uff... wpadam tu regularnie, a mimo to mam zawsze kilka stron do nadrobienia

Co do facetow... moj byly byl taki 'sympatyczny'... Kazda jego dziewczyna przechodziła przez proces "życia na wodzie", bo on lubił anorektyczne figury i truł im na każdym kroku. A one chciały mu sie podobać. Dodam, ze sam koleś nie jest jakimś mega ciachem Ze mna mu nie szło, bo mam silniejszy charakter... Ale to i tak było nie do wytrzymania.

Ja mam teraz jeszcze wieksza motywację. Mam kumpelę, ktora regularnie cwiczy i naprawde wygląda bardzo atrakcyjnie Wczoraj śmiać mi się chciało, bo znajomy naszej przyjaciółki ślinił się patrząc na nią przez cały wieczór. Stwierdzam, że za dużo jest takich palantow

Cytat:
Napisane przez mapia1990 Pokaż wiadomość
Dzisiaj za chwilę wykonam 4 skalpel ;D wydrukowałam sobie taką tabelę na, której jest 100 krateczek. Po każdej wykonanej serii ćwiczeń zakreślam jedną naprawdę coraz fajniejszy ten widok Mam też tam zapisane wymiary i wagę z pierwszego dnia.
!!! fajny pomysł. Miala kiedys takie tabelki w xls, ale chyba odgapię od ciebie. Bedzie mnie to motywować!
Cytat:
Napisane przez monden Pokaż wiadomość
A ja się właśnie załamałam. Drugie podejście do Ewy(killllera) i klapa. Nie daje rady. Po 2 min robi mi się nie dobrze. Daję sobie oostania szanse po obiedzie. Jak nie pójdzie to może spróbuje skalpelka .
Zacznij od skalpela. Jesli nie dajesz rady to powinnaś pocwiczyc bardziej statyczny program, a jak kondycja sie poprawi, zrobisz podejscie do killera.

Poza tym (chyba przy treningu ze strony Ewy jest takie zdanie) na poczatku mozna wykonywac np dwie rundki, nie 40 min a 25. A jak sie kondycha poprawi dodac ostatni set killera

Lece zjesc sobie zupke. Namaluje kratki i dzisiaj byl w planie skalpel, ale machne moze killera zamiast tego. Potem Tiff na talie i stretching

BTW cwiczylam inne zestaw Tiff na dol plecow. Fajny tez

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 11:14   #4545
kawopijka
Raczkowanie

Cytat:
Dzieki Kobitki za pocieszenie
Nie ma problemu Kilka miesięcy temu moja kondycja była dość ociężała Ale nie się czemu dziwić w szkole zawsze migałam się od wfu, w pracy siedzę 8 godzin przy biurku i wtedy pojawiła się w moim życiu Ewa - to brzmi jak sekta, ale kobieta naprawdę mnie mocno zmotywowała.

— Woody Allen
Stary 2012-07-22, 11:39   #4546
katcaster0
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, dołączam do grona ćwiczących z Ewą - 1 skalpel za mną
katcaster0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 11:49   #4547
meryy82
Zakorzenienie

hej
ostatnio jakoś nie mogę za wami nadążyć

Cytat:
moja koleżanka, która dopiero pracuje nad kondycją ma podobny problem podczas killera i poradziłam jej, zresztą Ewka kilka razy mówi "przejdź do marszu". Przyznam, że i ja czasem jak zgubię oddech, przy Killerze (a mam dość dobrą kondycję), to maszeruję, truchtam i jak załapię oddech, to po włączam się dalej do treningu.
Spróbujcie przetrzymać kryzys marszem. I nie gońcie za Ewką, róbcie ćwiczenia w swoim tempie.

A na nabranie kondycji - rower, rolki, bieganie, skakanka.
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 12:11   #4548
moonlight20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez orisha Pokaż wiadomość

Lece zjesc sobie zupke. Namaluje kratki i dzisiaj byl w planie skalpel, ale machne moze killera zamiast tego. Potem Tiff na talie i stretching

BTW cwiczylam inne zestaw Tiff na dol plecow. Fajny tez
Robisz z jakiegoś filmiku, czy sama?
moonlight20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 12:22   #4549
Evaniesama
Raczkowanie

Dziewczyny, w przerwach pomiędzy ćwiczeniami z Chodakowską, polecam Wam też zajrzeć na portal fitnessowy, współtworzony przez inną Ewę, również związaną z Shape'em, a mianowicie Ewę Janczak-Cwil: Lionfitness.pl

Ewa do niedawna była dziennikarką Shape'a, teraz pisze artykuły i tworzy programy treningowe właśnie tutaj. Warto zerknąć, bo jest naprawdę OK
Evaniesama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 12:26   #4550
yes
Zakorzenienie

dziewczyny naszło mnie takie pytanko, czemu fotki przed/po widoczne są tylko w klubie? podczytuję wątek, ale nie widząc efektu trudno mi zrobić znów podejście do Ewki
Stary 2012-07-22, 12:26   #4551
sanka
Przyczajenie

Hej dziewczynki Mam za sobą 5 skalpelów i dzisiaj pierwszy killer. Jest rewelacyjny Już dawno się tak nie zmęczyłam podczas ćwiczeń. Oczywiście nie dałam rady zrobić ostatniego powtórzenia ostatniej serii, ale pocieszam się, że następnym razem dam radę Postanowiłam robić naprzemiennie - jednego dnia skalpel drugiego killer. Niestety, nie zmierzyłam się przed rozpoczęciem ćwiczeń, ale już widać że ciało się zmienia. Pozdrawiam wszystkie ewomaniaczki i do roboty!
sanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 12:44   #4552
fioleciasto
Zakorzenienie

Idę ćwiczyć

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 13:01   #4553
orisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katcaster0 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, dołączam do grona ćwiczących z Ewą - 1 skalpel za mną
Witamy w sekcie

Cytat:
Napisane przez moonlight20 Pokaż wiadomość
Robisz z jakiegoś filmiku, czy sama?
Ten robilam z panem nice & easy - 8 minute strech Ale nie jest jakis szałowy. Na YT pewnie jest masa lepszych. A normalnie robie sama.

Ja jestem po bicepsie z Tiff i jednym seciku na boobs i tummy I skalpel zaliczony dzisiaj.
Chyba sie chwilowo na niego przerzuce, zeby sobie troche wzmocnic miesnie i co jakis czas killera wrzuce.
Jesli nie bedzie padac wieczorem to mam plan pojezdzic na rolkach

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 13:21   #4554
moonlight20
Raczkowanie

Trzeci killer zaliczony! zawsze mnie tak do niego ciągnie, że nie mogę się doczekać, a w połowie drugiej serii zastanawiam się, co mi padło na łeb, żeby dobrowolnie pchać się w taką mękę.. Zaczynam tracić motywację. Codziennie katuję się i wylewam siódme poty, a tłuszczyk jak był tak jest. Ciekawe, czy będą jakieś spadki, kiedy się zmierzę, ale to i tak dopiero 4.08
moonlight20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 13:24   #4555
libelle_09
Raczkowanie

Dzień 15: skalpel + detocell zaliczony!

0/4 Spalanie & Modelowanie ;P

Hula Hop!
libelle_09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 13:28   #4556
monden
Raczkowanie

1 skalpel za mną Mam do Was pytanie, aż głupio mi ale muszę je zadać jak napinacie mięśnie brzucha ?
Stary 2012-07-22, 13:46   #4557
fioleciasto
Zakorzenienie

za mną trzeci killer, w tym tygodniu ćwiczyłam w sumie cztery razy w tym dwa razy killer

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 13:55   #4558
enviee
Rozeznanie

Dziewczyny znacie jeszcze jakieś inne dywanówki takiego typu jak skalpel, bez kardio?

enviee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 13:57   #4559
yessabell
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie zniechęcaj się rób sobie skalpel we własnym tempie, a jak nabierzesz kondycji, to przejdz do killera będzie coraz lepiej, zobaczysz
Cytat:
1 skalpel za mną Mam do Was pytanie, aż głupio mi ale muszę je zadać jak napinacie mięśnie brzucha ?
właśnie ja też się zastanawiam jak to zrobic i czy ja dobrze robię po prostu przy wydechu wciągam brzuch i tak jakby zaciskam mięśnie, ale nie wiem czy to dobrze w ogóle często przy ćwiczeniach o tym zapominam, bo nie mam podzielnej uwagi i się skupiam na cwiczeniu a czasem zapominam o brzuchu

Ja po pysznym obiadku: kasza gryczana z mięskiem i buraczkami wieczorem oczywiście skalpel + Tiffany (alez mam dzisiaj zakwasy na boczkach!)
Stary 2012-07-22, 14:01   #4560
Kasia225
Raczkowanie

enviee: Tamile Webb (jakos tak jej bylo)

patus91r: ja biore 4 lyzki platkow owsianych gorskich i szklanke mleka. Gotuje to, a gdy zaczyna gestniec dodaje lyzke budyniu czekoladowego i lyzeczke cukru. Trzymam jeszcze troche na gazie az bardziej zgestnieje.
Ostatnio zwariowalam na pukncie platkow ryzpwych, wiec wcianam je na zmiane z owsianke. Polecam :P

Dzis sprobuje wiczorem zrobic killera. Wczoraj udalo mi sie wyprostowac nogi w cwiczeniach na brzuch ze skalepela.

Zauwazylam ze odkad cwicze prawie codziennie jem o wiele wiecej niz wtedy co nie cwiczylam (ok 2000 kalorii...mam taki strasznie duzy apetyt..jak mozna go zmniejszyc?:P)

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości