|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
BAN stały
|
Dot.: Trening Ewy Chodakowskiej
też uważam że powinnyśmy starać sie dla siebie bo faceci raz są raz nie dziś myślałam że po tiffany będę miała niezłe zakwasy jak pisałyście a tu nic ![]()
|
|
|
|
#4532 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej o niebo... ale jak przechylę się na bok to czuje ból ale już nie taki jak wcześniej. Ja pije kawę
i do dzieła zaraz
|
|
|
|
#4534 | |
|
Raczkowanie
|
Dawno tutaj nie pisałam, ćwiczę z Ewą od listopada z niedawną miesięczną przerwą. Moje efekty nie są takie dobre jak większości z was. Do tego wychodzi na to że nie mogę zbytnio wykonywać tego treningu - Kolana nie wytrzymały. Jestem załamana
Cytat:
|
|
|
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja zdecydowałam że poćwiczę wieczorem będę mieć więcej energii i bardziej się przyłożę niż taka zaspana teraz
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2012-07-22 o 09:33 |
|
|
|
|
#4536 |
|
Rozeznanie
|
witam dziewczynki w niedzielny poranek, ja już po kawce śniadanku i po tiffany...boczki czuje ale sa to pozytywne odczucia, i n wieczor na kolejnego skalpelka sie szykuje jest fajnie, i nastepny plus...spodenki zalozylam i zawsze byly opiete a dzis luzik na bioderkach...ale sie nie mierze ...zmierze sie po 1 miesiacu
|
|
|
|
#4537 |
|
Raczkowanie
|
Ja następne mierzenie dopiero mam w sierpniu i nie wiem czy wytrzymam
Poza tym wczoraj 4 killer i dałam radę znowu całe kardio a od tych ćwiczeń na boczki mam zakwasy w całych plecach, mam tylko nadzieję, że pomoże :P
|
|
#4538 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj za chwilę wykonam 4 skalpel ;D wydrukowałam sobie taką tabelę na, której jest 100 krateczek. Po każdej wykonanej serii ćwiczeń zakreślam jedną
naprawdę coraz fajniejszy ten widok Mam też tam zapisane wymiary i wagę z pierwszego dnia.Wczoraj mimo, ze naprawdę dużo zjadłam były to nawet zdrowe rzeczy więc czuję sie troche rozgrzeszona ^^ dodatkowo poskakałam na skakance 350 podskoków ![]() Dzisiaj wieczorem przyjeżdża do mnie Tż na około dwa tygodnie. Efektów jeszcze na bank nie zauważy. On wie, ze już miałam kilka takich podejść do regularnych ćwiczeń. Nie zdziwi się wiec jak zobaczy, ze "to znowu" pewnie sie uśmiechnie i mam nadzieję, ze będzie mnie wspierał. Może i sam w końcu się da przekonać to większej aktywności. Bo to totalny leniwiec. Jeszcze większy niz ja. Na początek będę chciała chodzić z nim na dłuuuugie spacery, myślę, ze popływamy też. To lubi więc będzie chętny ;D
|
#4539 |
|
Raczkowanie
|
Z naszej dwójki (ja i tż) to ja byłam zawse największym leniem, tylko bym siedziała i słodycze wcinała - co nigdy jakoś bardzo na figurze się nie odbijało, ale już ćwiczę 3 miesiące, tż widzi efekty i się cieszy
Sam już walczy na siłowni prawie 2 lata
|
|
#4540 |
|
Raczkowanie
|
A ja się właśnie załamałam. Drugie podejście do Ewy(killllera) i klapa. Nie daje rady.
Daję sobie oostania szanse po obiedzie. Jak nie pójdzie to może spróbuje skalpelka .
Edytowane przez monden Czas edycji: 2012-07-22 o 11:00 |
|
|
|
#4541 |
|
Raczkowanie
|
Mój pierwszy killer skończył się po 20 minutach, a następny był dość oszukany. Dopiero teraz jest lepiej, jeśli jest Ci naprawdę trudno to może rób skalpel i dorzuć skakankę, na pewno po czasie będzie lepiej. Tak, że głowa do góry - w końcu nie od razu Rzym zbudowano
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
To radzę zacznij od skalpela. Killer jest dla mnie za trudny póki co i muszę wyćwiczyć mięśnie zanim do niego podejdę.
http://kaatherinek.blogspot.com/2012...ningu-ewy.html o jaka chuda dziewczyna Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2012-07-22 o 11:03 |
|
|
|
#4543 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Uff... wpadam tu regularnie, a mimo to mam zawsze kilka stron do nadrobienia
![]() Co do facetow... moj byly byl taki 'sympatyczny'... Kazda jego dziewczyna przechodziła przez proces "życia na wodzie", bo on lubił anorektyczne figury i truł im na każdym kroku. A one chciały mu sie podobać. Dodam, ze sam koleś nie jest jakimś mega ciachem Ale to i tak było nie do wytrzymania.Ja mam teraz jeszcze wieksza motywację. Mam kumpelę, ktora regularnie cwiczy i naprawde wygląda bardzo atrakcyjnie Wczoraj śmiać mi się chciało, bo znajomy naszej przyjaciółki ślinił się patrząc na nią przez cały wieczór. Stwierdzam, że za dużo jest takich palantow ![]() Cytat:
Cytat:
Poza tym (chyba przy treningu ze strony Ewy jest takie zdanie) na poczatku mozna wykonywac np dwie rundki, nie 40 min a 25. A jak sie kondycha poprawi dodac ostatni set killera ![]() Lece zjesc sobie zupke. Namaluje kratki i dzisiaj byl w planie skalpel, ale machne moze killera zamiast tego. Potem Tiff na talie i stretchingBTW cwiczylam inne zestaw Tiff na dol plecow. Fajny tez
|
|
#4545 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma problemu
Kilka miesięcy temu moja kondycja była dość ociężała Ale nie się czemu dziwić w szkole zawsze migałam się od wfu, w pracy siedzę 8 godzin przy biurku i wtedy pojawiła się w moim życiu Ewa - to brzmi jak sekta, ale kobieta naprawdę mnie mocno zmotywowała.
|
|
#4546 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, dołączam do grona ćwiczących z Ewą - 1 skalpel za mną
|
|
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
ostatnio jakoś nie mogę za wami nadążyć ![]() Cytat:
Spróbujcie przetrzymać kryzys marszem. I nie gońcie za Ewką, róbcie ćwiczenia w swoim tempie. A na nabranie kondycji - rower, rolki, bieganie, skakanka. |
|
|
|
|
#4548 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4549 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, w przerwach pomiędzy ćwiczeniami z Chodakowską, polecam Wam też zajrzeć na portal fitnessowy, współtworzony przez inną Ewę, również związaną z Shape'em, a mianowicie Ewę Janczak-Cwil: Lionfitness.pl
Ewa do niedawna była dziennikarką Shape'a, teraz pisze artykuły i tworzy programy treningowe właśnie tutaj. Warto zerknąć, bo jest naprawdę OK
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny naszło mnie takie pytanko, czemu fotki przed/po widoczne są tylko w klubie?
podczytuję wątek, ale nie widząc efektu trudno mi zrobić znów podejście do Ewki
|
#4551 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki
Mam za sobą 5 skalpelów i dzisiaj pierwszy killer. Jest rewelacyjny Postanowiłam robić naprzemiennie - jednego dnia skalpel drugiego killer. Niestety, nie zmierzyłam się przed rozpoczęciem ćwiczeń, ale już widać że ciało się zmienia. Pozdrawiam wszystkie ewomaniaczki i do roboty!
|
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
Idę ćwiczyć
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy w sekcie ![]() Ten robilam z panem nice & easy - 8 minute strech Ale nie jest jakis szałowy. Na YT pewnie jest masa lepszych. A normalnie robie sama.Ja jestem po bicepsie z Tiff i jednym seciku na boobs i tummy I skalpel zaliczony dzisiaj. Chyba sie chwilowo na niego przerzuce, zeby sobie troche wzmocnic miesnie i co jakis czas killera wrzuce. Jesli nie bedzie padac wieczorem to mam plan pojezdzic na rolkach
|
|
#4554 |
|
Raczkowanie
|
Trzeci killer zaliczony!
zawsze mnie tak do niego ciągnie, że nie mogę się doczekać, a w połowie drugiej serii zastanawiam się, co mi padło na łeb, żeby dobrowolnie pchać się w taką mękę.. |
|
|
|
#4555 |
|
Raczkowanie
|
Dzień 15: skalpel + detocell zaliczony!
|
#4556 |
|
Raczkowanie
|
1 skalpel za mną
jak napinacie mięśnie brzucha ? ![]()
|
|
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
za mną trzeci killer, w tym tygodniu ćwiczyłam w sumie cztery razy w tym dwa razy killer
|
#4558 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny znacie jeszcze jakieś inne dywanówki takiego typu jak skalpel, bez kardio?
|
#4559 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rób sobie skalpel we własnym tempie, a jak nabierzesz kondycji, to przejdz do killera będzie coraz lepiej, zobaczysz ![]() Cytat:
po prostu przy wydechu wciągam brzuch i tak jakby zaciskam mięśnie, ale nie wiem czy to dobrze w ogóle często przy ćwiczeniach o tym zapominam, bo nie mam podzielnej uwagi i się skupiam na cwiczeniu a czasem zapominam o brzuchu ![]() Ja po pysznym obiadku: kasza gryczana z mięskiem i buraczkami
|
|
|
#4560 |
|
Raczkowanie
|
enviee: Tamile Webb (jakos tak jej bylo)
patus91r: ja biore 4 lyzki platkow owsianych gorskich i szklanke mleka. Gotuje to, a gdy zaczyna gestniec dodaje lyzke budyniu czekoladowego i lyzeczke cukru. Trzymam jeszcze troche na gazie az bardziej zgestnieje. Ostatnio zwariowalam na pukncie platkow ryzpwych, wiec wcianam je na zmiane z owsianke. Polecam :P Dzis sprobuje wiczorem zrobic killera. Wczoraj udalo mi sie wyprostowac nogi w cwiczeniach na brzuch ze skalepela. Zauwazylam ze odkad cwicze prawie codziennie jem o wiele wiecej niz wtedy co nie cwiczylam (ok 2000 kalorii...mam taki strasznie duzy apetyt..jak mozna go zmniejszyc?:P)
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.

mi już zeszły
i do dzieła zaraz

Poza tym wczoraj 4 killer i dałam radę znowu całe kardio a od tych ćwiczeń na boczki mam zakwasy w całych plecach, mam tylko nadzieję, że pomoże :P

Daję sobie oostania szanse po obiedzie. Jak nie pójdzie to może spróbuje skalpelka 

Ale to i tak było nie do wytrzymania.

podczytuję wątek, ale nie widząc efektu trudno mi zrobić znów podejście do Ewki