|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 21
nie dostałam teraz nic
|
|
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Majka, ale te stoiska w ciagu dnia nie zmieniają swojego położenia a słońce wędruje, więc tak czy tak w ciągu dnia promienie słoneczne na nie padają, o to mi chodzi. Kat za ten link to wiesz co... Ciekawe co powie Neyra jak zobaczy... |
|
|
|
|
|
#1353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogrzewanie mamy dobre, zimno nie bedzie od podłogi, a dywaniki wizualnie ocieplą jąCio sie stało? Cytat:
York mnie rozsmiesza
|
||
|
|
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już sprawdziłam, miałam bląd w numerze zamiast 04 miała 94 co ślepemu po oczach ![]() przypominam, że za chwilkę F1
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2012-07-22 o 13:53 |
|
|
|
|
|
#1355 | |
|
|
Cytat:
![]() teraz doszło,dzięki przeglądam tę stronę z Allegro od Kat i niedobrze...dużo fajnych rzeczy i ten flos lek krem pod oczy...i z Marion dużo fajnych wiecie co,to głupie ale jak wyjadę to najbardziej będę za świnką tęsknić ![]()
|
|
|
|
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasia co sie stało?? |
|
|
|
|
|
#1357 |
|
|
To ja się dziewczyny wstępnie żegnam od siebie z domku,idę do tża niedługo i nie wiem czy schował już laptopa czy jeszcze do Was zajrzę
![]() wszystkim którzy urlopują dobrego i zdrowego odpoczynku |
|
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Anusiak poleca: http://deloean.blogspot.com/2011/12/...dzywka-do.html
|
|
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Co z nią zrobiłaś
Cytat:
No i czekam sobie na M.
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1363 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja też nie kupuję kosmetyków wystawionych na działanie słońca a remoncik, pewnie jak łazienka , będzie mnie potem bolał na koncie parę miesięcy Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś widziałam stoisko w pełnym słońcu. Kobieta miała olejek do kąpieli i masażu ze spa (seria z lotosem), który dosłownie zagotował się na tym gorącu
|
|
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za życzenia miłych wakacji w poprzednim wątku
|
|
|
|
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)spokojnej drogi jak się uda to się spotkamy
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczko udanego wyjazdu
|
|
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu cicho
|
|
|
|
|
#1371 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam po spacerze
najpierw słonko wyszło, przyczadziło a jak już wracałyśmy to taka ciężka chmura nad nami i jeszcze się śmiałam, zeby poczekała z 15min jak dojdziemy do domu, a ona nie i prawie miss mokrego podkoszulka byłam doszłyśmy do domu, Wikusia zaraz ciepła kąpiel to i słońce wyszło a jakie oblężenie w Solankach i na Tężniach jak tam szybko poszłyśmy tak szybko się zwinęłyśmy i poszłyśmy w Ogrody Papieskie i nad stawek, tam spokojniejCytat:
widziałam te kosmetyki też w Naturze Cytat:
![]() Cytat:
![]() spokojnej drogi i słonecznego urlopu |
|||
|
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
ale się narobiłam w ogrodzie
i jeszcze obeszły mnie i pogryzły czerwone mrówki![]() Cytat:
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Ciasto drożdżowe z masłem
|
|
|
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z Londynu!
Fajnie było Szkoda tylko, że tak krótko Dosłownie jeden dzień więcej by się przydał, bo nie daliśmy rady wszystkiego obskoczyć (tzn. tych największych atrakcji, bo tak to trzeba by miesiąc tam siedzieć chyba ![]() Despa, nie dziwię się, że przyroda cię odstresowuje. W końcu Sylwie kochają przyrodę, a imię po łacinie znaczy "leśny" ![]() Sprawdziłam ten żel i widzę, że na receptę jest Chyba faktycznie poszukam sobie prywatnego dermatologa żeby to szybko zdiagnozować ![]() No to widzę, że te co jadą z południa Polski na północ omijają już Grudziądz z powodu autostrady Ale mówię zawczasu, że moje miasto teraz mniej zakorkowane, bo obwodnice mamy!
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie miałam nic w lodówce i wybrałam się do babci i trafiłam na obiad. zabrałam wóźek z kuzynką i cały dzień mi tak zleciał
|
|
|
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo Wam zazdroszczę... jestem trochę rozczarowana, ze nie wyjechaliśmy, z drugiej strony, dobrze, ze jestem teraz blisko mamy
![]() London Bridge piękny jest co? |
|
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
A propos pakowania. Ja zawsze staram się brać jak najmniej i za cel stawiam sobie spakować się w jeden plecak/torbę. Ciuchy biorę uniwersalne, wygodne i w małej ilości niezależnie od tego na jak długo jadę, bo wolę sobie coś na miejscu w rękach przeprać. Jeżeli chodzi o kosmetyki to biorę miniaturki, ale wcześniej sprawdzam czy tam gdzie jadę hotel oferuje podstawowy zestaw. Wtedy szampony, żele, ręczniki i suszarka odpadają (tak jak miałam teraz). Czasami kusi mnie brać jakieś książki do czytania i masę jedzenia na drogę, ale lepiej żarcie kupić w trakcie potrzeby, a na książkę i tak nie ma czasu
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
oglądam pefekcyjna pania domu ( z nudów) i ile kosmetyków u babki sie przeterminowało
Az mi szkoda sie zrobiło
|
|
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam z chrzestnym na kebaba i piwko, do wieczora
|
|
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Jolka, pierwszy dzień nie był za fajny, bo wylądowaliśmy o 7 rano w centrum miasta, w dodatku okazało się, że źle policzyliśmy kasę i mieliśmy przy sobie jakieś 40 funtów więc chodziliśmy po mieście w chaotyczny sposób bez celu (zobaczyliśmy pałac królewski, poszliśmy na Piccadilly Cirsus, China Town i Oxford Street) tak żeby o 14 pójść do hotelu niedaleko Hyde Park zameldować się. W dodatku 12-godzinna jazda busem nas wykończyła więc tylko wieczorem wyszliśmy zwiedzić naszą okolicę, bo byliśmy głodni. W szoku byliśmy jak to miejsce tętniło życiem. Po północy przyszła jedna z naszych wypłat i od razu zabookowaliśmy pakiet na London Eye, Deep Sea World, London Dungeons i rejs po Tamizie. Ostatniego dnia pojechaliśmy do parku rozrywki Thorpe Park i tak średnio mi się podobało, bo na początek poszłam na przejażdżkę, która przeraziła mnie do tego stopnia, że się popłakałam i już na nic nie chciałam wsiąść, ale jakoś się przemogłam i było już fajnie
Dlatego padło na Londyn No i myślimy czy kiedyś przeprowadzić się tam, bo naprawdę mi się spodobało
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2012-07-22 o 18:43 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.

jak tam szybko poszłyśmy tak szybko się zwinęłyśmy i poszłyśmy w Ogrody Papieskie i nad stawek, tam spokojniej
Klaudia 16.10.2009
Az mi szkoda sie zrobiło