|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Ojoj..śniadanko nie bardzo chce się przyjąć
Onyks smakowicie wyglądają...
|
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Malenstwo , współczuję złego samopoczucia
Mi się wydawało, że tak źle nie jest, a jak się skończył 3 miesiąc to momentalnie odżyłam, aż mi się w pracy pytają co ja taka energiczna i uśmiechnięta non stop ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Monika witaj ![]() To Ty pisałaś o białej kuchni? Nam się taka podoba i chcemy w przyszłości w domku taką zrobić....A się teraz wystraszyłam tym żółknięciem
|
|
|
|
#4383 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cos sie dzieje, ale baaaardzo powolutku Czop odchodzil w piatek i troche w sobote, nie wiem, czy to juz caly Nie bylo tego duzo No juz blizej niz dalej ![]() A co do domku, to jak czytam wasze wypowiedzi, to az mi cieplo Bardzo sie ciesze, ze spelniacie swoje marzenia i ze macie taka mozliwosc Tylko TZ musi dostac umowe na stale i wtedy mozna myslec ![]() Cytat:
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie miętkę..a akurat mam miętę z imbirem, więc może mi trochę pomoże....i dokończę śniadanko...
![]() Dzięki za kciuki |
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Poweekendowo jeszcze Was nie przeczytałam... ale postaram się za chwilę. powinnam mieć dzisiaj spokojniejszy dzień ![]() Nasz weekend bardzo sympatyczny, w piątek znajomi do nas wpadli. Obaliłyśmy z koleżanką dwie butelki zar.a.bistego wina ![]() Super się gadało, tym bardziej, że mieliśmy kilka tygodni przerwy więc temat za tematem, temat za tematem. W sobotę jak mąż wrócił z pracy, pojechaliśmy na nasze ranczo, odwiedziliśmy dziadków a w niedziele znowu ranczo (TŻ zrobił półkę na nasz taras Taki dumny był z siebie! ), obiad u rodziców i powrót do domu. Nieco intensywnie, ale bardzo miło
|
#4386 | ||
|
Zakorzenienie
|
zjadlabym sobie grzybki
![]() Cytat:
jeszcze czas...ale juz blisko![]() Strong dla Was za pierwszy tydz![]() Dzien dobry ![]() Moje dziecko po 2 tyg przerwie poszlo do zlobka Ale cisza w domu![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
|
|
#4387 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jestes boooooska!!! Dziekuje bardzo
Ja juz polubilam strone Ewy na FB i podejmuje 4tyg wyzwanie, zrobie wszystkie pomiary i fotki przed (bleee, szczegolnie moje budybiowe uda mam nadzieje sie poprawia, brzuch mam w miare OK). Mam zamiar cwiczyc 5x w tyg. (za 4 tyg jade na urlop wiec do tej pory moze juz cos sie wyrzezbi wow. A moja zupka grzybowa wyszla bosko w piatek. Butterku, dzieki za przepis. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio też piłam Guciu, fajnie, że weekend udany
|
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Laski!
Już nadrabiam... Madzia, pytałaś, kiedy mam urlop... Ale jaki urlop? Jako takiego urlopu nie biorę - nie mam za dużo dni do wykorzystania, a na pewno będę potrzebowała kilka pojedynczych na konsultacje z promotorką I tak nigdzie teraz nie jedziemy, więc odpuszczam. zaaabcia, z tą wanną i brudnym dzieckiem to taki żart był Wiem, że wanna przy dziecku to duuuże ułatwienie, ale niestety na chwilę obecną tego nie zmienię. Brodzik też mam płytki, no ale... jakoś trzeba będzie sobie radzić Nikita, aż prześledziłam Twoje posty po tym moim dot. ikei i w pierwszym, jaki dodałaś, napisałaś że odpisałaś nam wszystkim ale wszystko Ci zniknęło. Więc pewnie i złota ikeowa piątka zniknęła Ale dziękuję Madzia, przykro mi z powodu wyjazdu znajomych ![]() Strong, dziękuję za życzenia udanego weekendu Super, że Kamilek tak ładnie przesypia ![]() Madzia, gratuluję podjęcia decyzji o budowie! I trochę zazdroszczę A dom prześliczny! Kasia, coś zaczyna się dziać ![]() zaaabcia, moim zdaniem zdecydowanie sukienka midi Malensstfo, za badania
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, dziękuję, że pytasz
Mąż wczoraj po powrocie powiedział, że życzy mi, abym była zawsze tak radosna i uśmiechnięta jak przez ten weekend ![]() Rzeczywiście, coś w tym jest. Pewnie dlatego, że na co dzień praca, dom, myślenie o kasie i rachunkach, a tam fakt, że nie liczyliśmy kasy... I nie mam zamiaru tego weekendu podliczać - raz w roku nam się należy...W sobotę zajechaliśmy do hotelu po 14 (w planach był wyjazd o 10, wyjechaliśmy po 12 i sen. Bez pobudki o 4 rano przez Kłaki ![]() Wczoraj zeszliśmy na śniadanko... Dziewczyny, jakie tam były pyszności! Od twarożków, szynek począwszy, poprzez sery pleśniowe, wędzone łososie, aż po świeże owoce łącznie z przepysznymi malinami Zobaczymy, czy będzie chciało nam się robić ![]() Po śniadanku wymeldowaliśmy się i pojechaliśmy do zoo. Surykatki i malutki ryś made my day! Po zoo Sopot, molo, gofry, dłuuugi spacer, ikea i do domku. Dziś mam zakwasy w łydkach ![]() Weekend był naprawdę przecudny i pragnę takich więcej ![]() Choć nie wiem, czy mąż ze mną pojedzie - cały czas tylko mu mówiłam "Zobacz, tu Buzz 4, a tu X-lander, ładny nie? O, po lewej masz Buzza, po prawej Mutsy - porównaj" W sobotę z resztą tak sobie idziemy, rozmawiamy, a mąż "Masz środek cyklu, tak? I coś Cię tam pobolewa? Dobrze, że nie wziąłem Durexów "... On chyba chce dziecka bardziej niż ja Miłe to, nie powiem... Dziś rocznica ![]() W ikei kupiłam naczynie do tarty, jak dostanę po pracy maliny i jakieś borówki/jagody, to robię tartę O ile mój piekarnik jej nie zepsuje Poza tym straaaszny dziś dzień ![]() Oczyska mnie okrutnie bolą - jednak jest różnica między 8h snu a 5h ![]()
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo ze wszystkim innym, czy z kawą czy z herbatą czy zieloną herbatą...jak się pije w rozsądnych ilościach, to nie ma co panikować...nie dajmy się zwariować... ![]() Nikita....o matko!!! Edytowane przez Malensstfo Czas edycji: 2012-07-23 o 09:13 |
|
|
|
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam to samo z wózkami My byliśmy ze znajomymi na jedzeniu i zakupach, i tak się wypstykałam z kasy ,że mąż stwierdził że chyba nam zostało 50 zł do końca miesiąca ![]() Ale kupiłam sobie torebkę, sukienkę i bluzę
|
|
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby super, że taki weekend udany mieliście!!
I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!! Mnie się też oczy zamykają...ale nie wiem czy usnę... |
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I Wszystkiego Naj
|
|
#4395 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzieki za kciuki Cytat:
![]() Pieknie weekend spedziliscie My mamy 13-go sierpnia rok po slubie, ale chyba nic nie zaplanujemy jak maluszek dopiero co sie urodzi Moze w pozniejszym terminie cos sie zorganizuje
|
|
#4396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo 5 rzeczy nie wymienilam ale o misce ci wspomnialam. Cytat:
I wszystkiego naj dla Ciebie oraz TZ w dniu Waszej rocznicy! |
||
|
|
|
#4398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
onyks, jest pewna różnica - Ty jesteś w ciąży, a ja się jeszcze nawet nie staram ![]() Co do kasy - nawet nie chcę myśleć, ile nam zostało. Tylko u nas koniec m-ca to 10ty następnego m-ca ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
Ale jeśli chodzi o taką ogrooomną miskę za jakieś grosze (9,9zł?), to mam ją od dawna ![]() Ej ej, jakie szybciej! Kupiliśmy Durexy po drodze Jestem czujna ![]() I dziękuję za życzenia Kochana, dziękuję Ale nic nie przegapiłaś - ona dopiero dziś
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie ze weekend byl udany pod tym wzgledem wiec nie wiem.Bylam wczoraj z dziewczynami z kinie na filmie Magic Mike . Cytat:
|
|
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby, cieszę się, że wyjazd udany
![]() Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ![]() Też bym sobie gdzieś pojechała tylko z TŻ!! Marzy mi się! Chociaż na jeden nocleg.... ![]() Aaby, ja Ci chciałam o tej Ikei odpisać, ale całkiem zapomniałam. Przepraszam. Jaką kupiłaś formę? Metalową czy ceramiczną? |
|
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociać druga płyta, tzw. kiler, to naprawdę kiler i jest mega wyczerpujący Ale jaka satysfakcja po...Oplułam na pogrubione minitor Aaby cieszę się, że weekend tak się udał - super! Ni i mężulo działający, nie powiem fajnie, fajnie ![]() Guciu, to weekend super Też piłam pyszne winko portugalskie
|
|
#4403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
choć powiem Ci że czasami sobie myślę, że mógłby być mniejszy, ale jak pomyślę co miałabym odjąć to nie wiem no ale z kolei koszta ogrzewania mniejsze bo ciepło do góry idzie i masz babo placek
|
||
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Bizielu nie wiem nic o sali rodzinnej
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
Onyks, Blonde tak weekend zdecydowanie zaliczam do udanych.
Blonde odpoczywaj jak masz spokój ![]() Maleństwo mam nadzieje, że mdłości nie będą Cie męczyć! Trzymam kciuki, żeby mięta pomogła! Magda gratuluję decyzji! Super! Abby ale mieliście genialny weekend! Superowo! I słuchaj sie męża, obyś zawsze była tak radosna i szczęśliwa! Kasiax trzymaj się tam dzielnie! Pewnie to już tuż tuż!
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przeciez przyczyn mogło byc wiele, a ze akurat bylo szczepienie to sie zwalilo na to... Duzo rodziców przesuwa ja w czasie My szczepilismy o czasie i na szczescie obyło sie bez skutkow ubocznych
|
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
Ech, moze to wina tego Magic Mike'a. Film byl ogolnie do bani ale te cialka...
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nam ten wypad tylko we dwójkę baaardzo dobrze zrobił. Nawet na tę jedną noc ![]() A formę kupiłam ceramiczną, o taką: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20132919/ Niby nadaje się do piekarnika - mam nadzieje, że nie trzaśnie w połowie pieczenia ![]() I kupiłam jeszcze dwie małe - http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00132920/ - ale nie wiem, do czego Bardziej z myślą o jakichś warzywach czy mielonym zapiekanym pod serem, takie dwie małe porcje...
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2012-07-23 o 09:48 |
|
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
blonde takiej to dobrze!
![]() ![]() Nikita powodzenia w treningach. Plan widzę masz ambitny! Dasz radę! ja przez tamten tydzień nieco sobie pofolgowałam i oczywiście nie biegałam... zła jestem na siebie, no ale dzisiaj zamierzam nadrobić i w ogóle w tym tygodniu. Za niecały miesiąc urlop, więc trzeba jakos wygladać ![]() Poza tym jakoś dużo nie schudłam, a znajomi mówią, że dobrze wyglądam , pytają czy schudłam. Miło to słyszeć, ale już wiem że nie ma co osiadać na laurach, trzeba pracować dalej
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.

Czop odchodzil w piatek i troche w sobote, nie wiem, czy to juz caly
Nie bylo tego duzo
Tylko TZ musi dostac umowe na stale i wtedy mozna myslec

dla Was za pierwszy tydz

Jako takiego urlopu nie biorę - nie mam za dużo dni do wykorzystania, a na pewno będę potrzebowała kilka pojedynczych na konsultacje z promotorką
Ale dziękuję 
Zobaczymy, czy będzie chciało nam się robić
O ile mój piekarnik jej nie zepsuje