|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: stare znajome z wątku Tżtówki 2009 :)
Dziękuję
Bliżej niz teraz jestem, o jakieś 100 km, ale te 200 nadal zostaje.. A i do Bytomia, na ŚUM ![]() Cytat:
Tak, do Bytomia. Nie wiem czy się uda.. a najgorsze jest to, że TŻ już mi robi problemy, z kim ja to nie bede mieszkać, nie będziemy mieli jak rozmawiać, będe gdzieś chodzić z różnymi ludzmi, a potem zerwiemy, bo On nie wierzy, że jeśli będę daleko na studiach, to przetrwamy strasznie mnie to wkuurza, ostatnio mi o wszystko robi problemy, nawet o to, że za tydzień chce brata odwiedzic we Wrocławiu, ja naprawdę nie widze w tym nic zlego, zwłaszcza, że żadnego z jego kolegów tam nie będzie i jest sam w mieszkaniu odbiera mi chęć do robienia czegokolwiek czasem..A powiedzcie mi proszę, jak długo trwa składanie papierów? Boję się, że będzie straszliwa kolejka i nie zdąże Dwa to jeszcze nic! Poczekaj z parę dni jeszcze
Edytowane przez ffb13763ddeb19d95255f96b349e2f21757b5e15_67b67088155fe Czas edycji: 2012-07-21 o 08:23 |
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ffb13763ddeb19d95255f96 b349e2f21757b5e15_67b6708 8155fe;35423358]A ja się pochwalę, że w końcu się dostałam na dietetykę, ale nie do Lublina
[/QUOTE] klask i:![]() ![]() Super
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ffb13763ddeb19d95255f96 b349e2f21757b5e15_67b6708 8155fe;35429212]Dziękuję
Bliżej niz teraz jestem, o jakieś 100 km, ale te 200 nadal zostaje.. A i do Bytomia, na ŚUM ![]() Dzięki Tak, do Bytomia. Nie wiem czy się uda.. a najgorsze jest to, że TŻ już mi robi problemy, z kim ja to nie bede mieszkać, nie będziemy mieli jak rozmawiać, będe gdzieś chodzić z różnymi ludzmi, a potem zerwiemy, bo On nie wierzy, że jeśli będę daleko na studiach, to przetrwamy strasznie mnie to wkuurza, ostatnio mi o wszystko robi problemy, nawet o to, że za tydzień chce brata odwiedzic we Wrocławiu, ja naprawdę nie widze w tym nic zlego, zwłaszcza, że żadnego z jego kolegów tam nie będzie i jest sam w mieszkaniu odbiera mi chęć do robienia czegokolwiek czasem..A powiedzcie mi proszę, jak długo trwa składanie papierów? Boję się, że będzie straszliwa kolejka i nie zdąże Dwa to jeszcze nic! Poczekaj z parę dni jeszcze [/QUOTE]Na stronie uczelni powinna być informacja w jakich dniach składać papiery i dokonywać wpisu. Twój TŻ czasem przesadza. A może on przeprowadzi się do Bytomia/Katowic?
|
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
kamona to mnie pocieszyłaś
![]() wiesz mnie teraz z Tżem też dzieli 140km (chodzi mi o rok akademicki) widujemy się co 2 tygodnie czasami częściej, czasami rzadziej, pamiętam jak był czas kiedy widywaliśmy się co 3 i ja już byłam taka zła że zaczęłam go szantażować, bo to nie było tak że nie mogliśmy się spotkać tylko on koniecznie akurat wtedy chciał z kolegami.. no i też było nie raz ciężko ale jakoś poszło też czepiał się, że ciągle wychodzę on nie zna tych ludzi (chodziło mu o kolegów) no i były kłótnie.. ale jakoś szliśmy na kompromisy i już teraz nawet on inaczej patrzy, bo raz np zostałam w domu a tak bardzo chciałam iść, on już później powiedział żebym nawet szła ale ochotę mi zupełnie odebrał i zostałam. i widział, że się dla niego potrafię poświęcić i już teraz jest dobrze dlatego 3mam kciuki wcale nie będzie tak jak z tego czarnego scenariusza, a kto wie może się przeniesiesz, albo jeszcze inna niespodzianka was spotka, głowa do góry
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() wczoraj nie wytrzymalam i napisalam ten mojej wspolokatorce sms o co jej chodzi, czemu sie focha, a ta mi odpisala ze to my sie fochamy i ze widocznie mnie jeszcze nie poznala jak ja sie tak zachowalam ( zwrocilam jej uwage na sprzatanie i włosy) i tym sposobem koniec naszej przyjazni. Bedziemy razem dalej mieszkac ale juz nie bede jej wszystkiego mówic itp. jest mi cholernie smutno
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
z drugiej strony szkoda stracić przyjaźń przez jakieś nieporozumienie
ja bym tak łatwo nie odpuściła
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie mnie zawiodla ![]() a mam ja gdzies ;/ tylko za 3 tyg slub i ja mam z taka wiadomoscia teraz normalnie funkcjonowac jak taka atmosfera w mieszkaniu ![]() eh.. jade zaraz z tz tam gdzie Enamour jezdzi na mazury ![]() poszlajamy sie nad jeziorami i foty porobimy, kupilismy mini listrzanke - trzeba sesje narzeczenska zrobic
|
#1809 | ||
|
Konto usunięte
|
Candiess dzięki
![]() Cytat:
![]() Aha, i On zawsze przesadza, zawsze, ostatnio o wszystko normalnie, jednoczesnie to jest przykre i denerwujące, bo bez względu na to co mówie, to On cały czas to samo, nie wiem czy to wytrzymam na dłuższą mete, wiem jak to będzie wyglądać, jak się przeprowadzę, ciągłe pretensje.. bedę chciała wyjść z koleżanką na piwo, to będą pretensje, bo on wie najlepiej, że ide z kolegą.. wątpie, że się przeprowadzi jednak.. Cytat:
Nie rozumiem jej zachowania.. ale daj jej trochę czasu, może jej przejdzie i powoli odbudujecie relacje? ![]() Just my się widujemy w przedziale 1-3,4 miesięcy, zazwyczaj są to 2 miesiące.. I wiem jaki jest mój TŻ, Jemu nigdy nie przejdzie, zawsze będzie zazdrosny, mówie mu, że przez niego trace ochote na wszystko jak ma pretensje, a On mi na to, żebym się nie przejmowała.. Jak mam sie nie przejmować jak mi pisze sms, że mu jest przykro, że nie rozumie, że ja chce to albo tamto zrobić.. a jak bym sie nie przejmowała to o to tez by miał potem pretensje, że się nie interesuje Nim i nie obchodzi mnie.. czasami myślę, że Jego zachowanie jest chore, obsesyjne wręcz, ta jego zazdrość i węszenie na każdym kroku podstępku mnie wykańcza. Albo jego codziennie pytania czy jakiś kolega do mnie pisał albo coś.. Zna moje hasła, praktycznie wszędzie mam takie same, i podejrzewam, że na moje konto na fb też wchodzi, i akurat w tym dniu, co do mnie napisał kolega z klasy z LO, czy sie już gdzieś dostałam (ma dziewczyne jak coś), to sie TŻ spytał. I mówię, że pisałam z koleżanką (to prawda), że umówiłyśmy się na piwo. I chcialam mu powiedzieć, ale nie powiedziałam o tamtym, 5 razy się pytał, czy ktoś jeszcze pisał. Zrobiłam to specjalnie, żeby się przyznał, że wszedl i widział. Wiem, że mi to kiedyś wypomni, tylko na to czekam.. Dusze się w tym związku
|
||
|
|
|
#1810 |
|
Konto usunięte
|
Paula no to wtedy nie była prawdziwa przyjaźń i nie ma co żałować
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
kamona rozumiem, trochę szkoda powinien Ci ufać chociaż trochę. ja też czasem mam takie sytuacje ale nie do przesady
mam nadzieję że jednak się troche zmieni
|
|
#1812 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;35435781]Paula no to wtedy nie była prawdziwa przyjaźń i nie ma co żałować
po 5 latach przyjazni - dupa za dupa itp teraz taki zal pozostał ![]() okazuje sie ze odkad poznalam tz stracilam przyjaciolki. On jest moim przyjacielem, ale fajnie by bylo miec dobra kolezanke. Teraz ciekawa jestem jaka bedzie atmosfera na stancji - teraz na week pojechala do domu swojego. Mam nadzieje ze bedzie ok bo nie wytrzymam nerwowo, w piatek ide na przymiarke sukni, ona miala isc ze mna jako swiadkowa- ciekawe czy pojdzie ![]() ![]() :conf used:siostre sciagne do siebie jak cos. Koniec marudzenia ![]() dop-iero wrocilismy z mazur ![]() ale mamy fot - sesja narzeczenska jak najbardziej udana !!! ![]() bylismy tez w mragowie, zachód słonca na molo z tz - bezcenne
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ffb13763ddeb19d95255f96 b349e2f21757b5e15_67b6708 8155fe;35431993]Candiess dzięki
![]() tak, do 25 mozna składać, ale chodzi mi o to ile samo złożenie papierów trwa, bo dostało się sto osób, no i jesli większość pojedzie wtedy, co ja, czyli we wtorek, to boje się, jaka będzie kolejka i że nie zdąże ![]() Aha, i On zawsze przesadza, zawsze, ostatnio o wszystko normalnie, jednoczesnie to jest przykre i denerwujące, bo bez względu na to co mówie, to On cały czas to samo, nie wiem czy to wytrzymam na dłuższą mete, wiem jak to będzie wyglądać, jak się przeprowadzę, ciągłe pretensje.. bedę chciała wyjść z koleżanką na piwo, to będą pretensje, bo on wie najlepiej, że ide z kolegą.. wątpie, że się przeprowadzi jednak.. Biedna Ty Nie rozumiem jej zachowania.. ale daj jej trochę czasu, może jej przejdzie i powoli odbudujecie relacje? ![]() Just my się widujemy w przedziale 1-3,4 miesięcy, zazwyczaj są to 2 miesiące.. I wiem jaki jest mój TŻ, Jemu nigdy nie przejdzie, zawsze będzie zazdrosny, mówie mu, że przez niego trace ochote na wszystko jak ma pretensje, a On mi na to, żebym się nie przejmowała.. Jak mam sie nie przejmować jak mi pisze sms, że mu jest przykro, że nie rozumie, że ja chce to albo tamto zrobić.. a jak bym sie nie przejmowała to o to tez by miał potem pretensje, że się nie interesuje Nim i nie obchodzi mnie.. czasami myślę, że Jego zachowanie jest chore, obsesyjne wręcz, ta jego zazdrość i węszenie na każdym kroku podstępku mnie wykańcza. Albo jego codziennie pytania czy jakiś kolega do mnie pisał albo coś.. Zna moje hasła, praktycznie wszędzie mam takie same, i podejrzewam, że na moje konto na fb też wchodzi, i akurat w tym dniu, co do mnie napisał kolega z klasy z LO, czy sie już gdzieś dostałam (ma dziewczyne jak coś), to sie TŻ spytał. I mówię, że pisałam z koleżanką (to prawda), że umówiłyśmy się na piwo. I chcialam mu powiedzieć, ale nie powiedziałam o tamtym, 5 razy się pytał, czy ktoś jeszcze pisał. Zrobiłam to specjalnie, żeby się przyznał, że wszedl i widział. Wiem, że mi to kiedyś wypomni, tylko na to czekam.. Dusze się w tym związku [/QUOTE]Nie przejmuj się. Ja z TŻ jechałam z papierami w ostatni możliwy dzień. Kolejka długa, przez cały korytarz, ale szybko to poszło. 4-5 osób na raz oddawało, więc nawet pół godziny tam nie staliśmy, a ludzi do kolejki wciąż przybywają. Najlepiej jedź z rana, jeśli np. komisja przyjmuje papiery od 9 to jedź na 9. ![]() Co do tej zazdrości to myślę, że TŻ tak się zachowuje przez to, że tyle km was dzieli i rzadko się widujecie.
|
|
|
|
#1815 |
|
Konto usunięte
|
Dzien dobry. Dzis od rana lenistwo. Zjedliemy nalesniki na sniadanie i dalej lezymy w lozku. Na obiad chyba mięsne zrobie. No a na 17 do moich rodzicow, bo spotkanie rodzicow organizujemy, coby sobie o weselu porozmawiali.
Kamona ciezka sprawa z Twoim Tz. Nikt by tego dlugo nie wytrzymal. Nie wiem co poradzic, bo raczej ciezko zmienić druga osobę jesli sama nie widzi problemu. |
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
witam
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś leci
W sobotę byłam na koncercie Indios Bravos i było fajnie Teraz siedzę i robię pranie, obiad i inne obowiązki domowe A co u Ciebie?
|
#1820 |
|
BAN stały
|
wczoraj tż w ramach przeprosin zabrał mnie do kina i na obiad do restauracji ![]() kto wie kiedy bedzie 3 sezon gry o tron ?
|
|
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja mam wolne dzisiaj i jutro ![]() ![]() ![]()
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dopiero sie zobaczymy w sobote, cwiczylam dzisiaj z ewa chodakowska normalnie masakra
|
|
|
|
|
#1824 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu upały powracają
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety nie lubię i czekam aż lato się skończy
A teraz szukam sobie inspiracji na nową fryzurę, bo mam już dość długich włosów i chcę je ściąć
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
wyprałam posciel i teraz 2 pranie nastawilam
![]() ładna pogoda w koncu sie zrobila to mozna pranie wywiesic ![]() od rana cała stancje wysprzatałam. Teraz zrobiłam sobie nowa herbatke Liptona - Summer fruit i siedze z maska na buzi ![]() ![]() czekam na listonosza, zamówiłam dużo sznurków żeby zrobic bransoletki i czekamy na ksiege gosci na wesele ![]() Candies do upałów daleko to tylko słoneczna pogoda, a w srode ma juz lac w week jedziemy do naszego swiadka do Gizycka ![]() jest tam cos ciekawego do ogladania, zwiedzania ?
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo dzieki ![]() cos z tego wybierzemy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

Bliżej niz teraz jestem, o jakieś 100 km, ale te 200 nadal zostaje.. A i do Bytomia, na ŚUM 
Tak, do Bytomia. Nie wiem czy się uda.. a najgorsze jest to, że TŻ już mi robi problemy, z kim ja to nie bede mieszkać, nie będziemy mieli jak rozmawiać, będe gdzieś chodzić z różnymi ludzmi, a potem zerwiemy, bo On nie wierzy, że jeśli będę daleko na studiach, to przetrwamy
strasznie mnie to wkuurza, ostatnio mi o wszystko robi problemy, nawet o to, że za tydzień chce brata odwiedzic we Wrocławiu, ja naprawdę nie widze w tym nic zlego, zwłaszcza, że żadnego z jego kolegów tam nie będzie i jest sam w mieszkaniu

klask i:
A może on przeprowadzi się do Bytomia/Katowic?

Nie rozumiem jej zachowania.. ale daj jej trochę czasu, może jej przejdzie i powoli odbudujecie relacje?

?