|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trening Ewy Chodakowskiej
|
|
|
|
#4622 |
|
Raczkowanie
|
Humus zjedzony (nie wiem czy dobrze czy nie bo dodałam masła sezamowego
) więc za 30 min zaczynam 2 raz skalpel i Tiffany. A później skuszę się chyba na masaż bańką chińską.
|
|
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
Robiłas bańkę wczesniej, czy to 1 raz?
|
#4624 |
|
Raczkowanie
|
robiłam, robiłam - polecam
|
|
|
|
#4625 |
|
Konto usunięte
|
Ja jestem jakaś lewa...
Nie sądziłam, że moja kondycja tak leży i kwiczy Z moich ćwiczeń niewiele wynika... tzn. pół godziny to dla mnie jak na razie max Zanim zacznę sobie poczynać bardziej wyczynowo, muszę nabrać siły... Pomyślałam, że zanim przejdę do ćwiczeń Ewy przypomnę sobie stary "schemacik". Kiedyś ćwiczyłam trzykilowymi hantlami bez najmniejszego problemu, przed wczoraj wzięłam kilówki i do tej pory łapy mi się trzęsą... Nogi tak samo... o brzuchu nic nie będę pisała bo właściwie ledwo zaczęłam ćwiczyć boczki to stwierdziłam, że jak nie przestanę będzie mnie trzeba reanimować... Zastana łajza jestem i tyle
|
|
|
|
#4626 |
|
Zadomowienie
|
[1=af63d773ced7e0e9556604a 7878ebff427805fcd_6871978 14530e;35463108]Ja jestem jakaś lewa...
Nie sądziłam, że moja kondycja tak leży i kwiczy Z moich ćwiczeń niewiele wynika... tzn. pół godziny to dla mnie jak na razie max Zanim zacznę sobie poczynać bardziej wyczynowo, muszę nabrać siły... Pomyślałam, że zanim przejdę do ćwiczeń Ewy przypomnę sobie stary "schemacik". Kiedyś ćwiczyłam trzykilowymi hantlami bez najmniejszego problemu, przed wczoraj wzięłam kilówki i do tej pory łapy mi się trzęsą... Nogi tak samo... o brzuchu nic nie będę pisała bo właściwie ledwo zaczęłam ćwiczyć boczki to stwierdziłam, że jak nie przestanę będzie mnie trzeba reanimować... Zastana łajza jestem i tyle [/QUOTE]Nie dołuj się. Ja to z 7,8 skalpeli musiałam przejść, żeby wreszcie nie mieć mroczków przed oczami. Naprawdę bałam się, że ze mną coś nie tak. Teraz już jest dobrze. Wiadomo zadyszki dostaję ale już bez problemu skalpel robię no i inne ćwiczenia. Trzymaj się , próbuj dalej, na pewno się uda ![]() |
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś prosił o Tiffany na plecy
http://www.youtube.com/watch?v=OQ3Bb...feature=relmfu
|
|
|
|
#4628 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki, ostatnio ktoś szukał Tiffany na boczki na chomiku i nie mógł znaleźć. nie pamiętam kto, ale jeżeli nadal komuś potrzebne to właśnie wrzucam na chomika. Z moim netem myślę, że gdzieś za 30 min będzie dostępny Nazwa mojego chomika tina0112
Za mną skalpel dzisiaj
czekamy na maleństwo ![]() ...Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu...Czas i tak upłynie... Edytowane przez tinula Czas edycji: 2012-07-23 o 12:30 |
|
|
|
#4629 |
|
Raczkowanie
|
[1=af63d773ced7e0e9556604a 7878ebff427805fcd_6871978 14530e;35463108]Ja jestem jakaś lewa...
Nie sądziłam, że moja kondycja tak leży i kwiczy Z moich ćwiczeń niewiele wynika... tzn. pół godziny to dla mnie jak na razie max Zanim zacznę sobie poczynać bardziej wyczynowo, muszę nabrać siły... Pomyślałam, że zanim przejdę do ćwiczeń Ewy przypomnę sobie stary "schemacik". Kiedyś ćwiczyłam trzykilowymi hantlami bez najmniejszego problemu, przed wczoraj wzięłam kilówki i do tej pory łapy mi się trzęsą... Nogi tak samo... o brzuchu nic nie będę pisała bo właściwie ledwo zaczęłam ćwiczyć boczki to stwierdziłam, że jak nie przestanę będzie mnie trzeba reanimować... Zastana łajza jestem i tyle [/QUOTE]Ćwiczenia mają ten swój plus, ze widać efekty ;D. Więc nie ma co sie załamywać i brać się w garść...a z czasem tylko pozostanie się cieszyc i podziwiać postępy ^^. Ja sobie tak wmawiam ;D. Dzisiaj jeszcze wszystko przede mną ^^
|
#4630 |
|
Raczkowanie
|
Just_lob:poczatki sa najgorsze! Dasz rade!Ja np. mimo kilkudziesieciu skalpelow nadal nie potrafie wytrwac do konca killera :P
Kiedys juz pytalam, czy nie mozna by w klubie zrobic watek z linkami do fajnych cwiczen i linkow? Wiem, ze pelno jest takich tematow na forum ale my bysmy mialy swoje wlasne zrodlo linkow:P
|
#4631 |
|
Konto usunięte
|
Heh... no tak
Trzeba być dzielnym ![]() Niech no tylko moje ciałko pozwoli mi podjąć jakąkolwiek aktywność
|
|
|
|
#4632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki
|
|
|
|
|
#4633 |
|
Raczkowanie
|
Skalpel, Mel na brzuch i Tiff talia - wykonane!
Lecę pod prysznic. A tak z innej beczki, wiecie może co to za piosenka w talii z Tiffany, zaraz po California Girls od Katy Perry? Szukałam w komentarzach pod filmikiem, ale tam ponad 13 stron tego jest próbowałam wyłapać słowa, ale Tiffany mi zagłusza.
|
|
|
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
hej
zrobiłam jakies 15 minut killera-wiecej nie miałam jak.dziec skutecznie utrudniał cwiczenia.a szkoda bo całkiem fajniutki ten fitnesik mam nadzieje,ze nastepnym razem bede mogła juz wiecej pocwiczyc... pozdrawiam
|
#4635 |
|
Raczkowanie
|
dZiEwCzYNki właśnie obejrzałam ten filmik na youtube z jedną z nas, startującą z programem ĆWICZĘ 100 DNI Z EWĄ CHODAKOWSKĄ, oficjalnie do niego chcę dołączyć
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
Ile razy?
Sama robisz? Widzisz już jakieś efekty?
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
A czy killer jest jeszcze gdzieś indziej niż na chomiku do pobrania? Nie mam już transferu na niego
|
|
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4639 |
|
Raczkowanie
|
[1=af63d773ced7e0e9556604a 7878ebff427805fcd_6871978 14530e;35463921]Heh... no tak
Trzeba być dzielnym ![]() Niech no tylko moje ciałko pozwoli mi podjąć jakąkolwiek aktywność [/QUOTE]Ja przed chwilą zrobiłam 5 skalpel kolejna krateczka odfajkowana, ale naprawdę jest nadal ciężko ;D. Widzę postępy, ale w tych ćwiczeniach na mięśnie brzucha idzie mi najgorzej:/. A za pierwszym razem nawet do nich nie dotrwałam. Zobaczysz z każdym razem będzie lepiej .
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
No i odkurzyłam skalpela
Nie myślałam, że powrót do tych ćwiczeń sprawi mi taką radochę Nie męczyłam się tak, jak dwa miesiące temu, a płyta przeleciała mi migiem!!! Jutro biorę się za kilera i będę tak przeplatać ![]() Zastanawiałam się, jak teraz liczyć skalpela, czy od nowa, czy doliczać do tych starych, które zakończyłam pod koniec maja. Zdecydowałam liczyć od nowa, a co mi tam Niby wtedy wykonałam sumiennie 20 treningów, ale od 25-go maja miałam przerwę, więc bez sensu byłoby doliczanie do tych starych treningów tych nowych ![]() Wieczorkiem jeszcze na rower pójdę Pogoda jest w końcu tak piękna, że trzeba korzystać ![]() [1=af63d773ced7e0e9556604a 7878ebff427805fcd_6871978 14530e;35463108]Ja jestem jakaś lewa... Nie sądziłam, że moja kondycja tak leży i kwiczy Z moich ćwiczeń niewiele wynika... tzn. pół godziny to dla mnie jak na razie max Zanim zacznę sobie poczynać bardziej wyczynowo, muszę nabrać siły... Pomyślałam, że zanim przejdę do ćwiczeń Ewy przypomnę sobie stary "schemacik". Kiedyś ćwiczyłam trzykilowymi hantlami bez najmniejszego problemu, przed wczoraj wzięłam kilówki i do tej pory łapy mi się trzęsą... Nogi tak samo... o brzuchu nic nie będę pisała bo właściwie ledwo zaczęłam ćwiczyć boczki to stwierdziłam, że jak nie przestanę będzie mnie trzeba reanimować... Zastana łajza jestem i tyle [/QUOTE]Nie martw się, to normalne ![]() Początkowo ciężko mi było się skupić na napinaniu brzucha, o napinaniu pośladków nie wspomnę W ogóle jakby ktoś patrzył z boku, na to, co wyprawiałam, to mógłby boki zrywać Jednak z czasem moje ciało stało się bardziej skoordynowane, bardziej skupiałam się na wdechu i wydechu, na napinaniu mięśni. Jednak początek tak, jak napisałam, był trudny ![]() Niemniej jeśli będziesz trenować systematycznie, Twoje ciało rzeczywiście "będzie mogło więcej, niż Tobie samej się wydaje" ![]() Nie poddawaj się, rób swoje, a niedługo wykonasz cały trening Cytat:
Jeśli tak, to mamy ten sam schemat na ten tydzień
|
|
#4641 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wt czw killer dziś wieczorkiem rower
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od przyszłego poniedziałku kiler, wtorek skalpel itd. Będę zmieniać tygodniami Rower u mnie jest obowiązkowo codziennie No chyba, że pada
|
|
#4643 |
|
Raczkowanie
|
Wykonałam swój pierwszy skalpel
Oczywiście nie dotrwałam do końca. Moja kondycja jest naprawdę straszna, od trzech lat się prawie nie ruszam. A przy ćwiczeniach potrzebujących równowagi chwiałam się na boki jak zawodowy pijaczek I jeszcze jeden problem: nie potrafię skoordynować oddechu z napinaniem brzucha
|
|
|
|
#4644 |
|
Konto usunięte
|
ćwiczycie jak macie zakwasy? (dość mocne :P)
|
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
dolączam do watku. Za mna dzisiaj pierwszy trening z Ewa-killer. Myslalam ze umre ledwo wytrzymałam 30 minut. Mam nadzieje ze z nasteonymi treningami bedzie lepiej wieczorem moze dorzuce skalpel do tego
|
|
|
|
#4646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
znowu nie było mnie przez weekend a wy naskrobałyście miliony stron i znowu widzę dużo nowych dziewczyn- witam wszyskie musze sie wyspowiadać, że oczywiście nie skakałam z ewą na działce, a w dodatku byliśmy tam z takimi znojomkami, którzy raczej nie lubią dużo ruchu, a więc na zmiane jedliśmy, piliśmy i jeżeliśmy heh dziś za kare/nagrode killer + tiffany ![]() a co tam u was? jak weekend? @na czyżby imprezowy weekend?
|
|
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dalej mi sie nic nie chce
|
|
|
#4649 |
|
Raczkowanie
|
16 dzień: skalpel + detocell zaliczony!
|
#4650 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny ! jestem nowa na tym wątku, ale mam nadzieję, że nie przeszkadzam
![]() dzisiaj robię 7. killera i szczerze mówiąc nie dziwię się, że niektóre dziewczyny nie dają rady dotrwać do końca (ja sama tak solidnie wykonałam go chyba tylko 3 razy), ale najważniejsze jest, aby się nie poddawać ; )). niektóre ćwiczenia można robić wolniej, mniej powtórzeń. ja na przykład jak nie mogłam wytrzymać to robiłam tylko dwa powtórzenia drugiej serii, która jest dla mnie najgorsza, a drugie i trzecie kardio to dla mnie w ok 65% marsz . i mimo wszystko widzę efekty:talia -3cm brzuch -2cm udo -3cm )życzę Wam wszystkim powodzenia, wytrwajcie ;* |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.

) więc za 30 min zaczynam 2 raz skalpel i Tiffany. A później skuszę się chyba na masaż bańką chińską.
Nie sądziłam, że moja kondycja tak leży i kwiczy
Z moich ćwiczeń niewiele wynika... tzn. pół godziny to dla mnie jak na razie max
Zanim zacznę sobie poczynać bardziej wyczynowo, muszę nabrać siły... 

próbowałam wyłapać słowa, ale Tiffany mi zagłusza.