|
|
#2491 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - część XIV
Cytat:
|
|
#2492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Duża butelka ok 8 zł, mała 7. Odżywka ok 7,5 zł. Składu nie przegladałam, ale kojarzę, że podobnie jak w 5 roślinach był oczorzutny napis "bez parabenów/bez silikonów"
|
|
#2493 | |
|
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
|
|
#2494 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Choć ostatnio bardzo szampon z CeCe mi przypasował, ten zwiększający objętość.Też tak pomyślalam, ale glinka kojarzy mi się z białym bielącym proszkiem(glinka biała, bo oczywiście są różne kolorki ) lub papką , więc ciężko mi jest wyobrazić ją sobie jako składnik szamponu.
|
|
#2495 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2496 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
ja oprócz upolowania dwóch lakierów z serii różnaej, kupiłam masażer do ciała (z gazetki) - czy ktoś ma i wie jak używać by były jakieś rezultaty?
a i kupiłam gąbkę Syrena ale nie wiem czy tą polecaną? mam napisane na opakowaniu 'gąbka do masażu talia'' ??
|
|
|
|
#2498 |
|
Raczkowanie
|
nie pamiętam niestety firmy, bo ta woda jest dostępna tylko w rossach ktore mają w asortymencie dermokosmetyki. cena 29.99.
|
|
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2500 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2501 |
|
Zadomowienie
|
Jofka, chyba pisałaś niedawno o tym, że olejek z Isany zawiera BHT. Właśnie zauważyłam, że olejki z Green Pharmacy do włosów, o których ostatnio pisałyście także go zawierają.
|
#2502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ponieważ chciałam kupić te olejki. Szczególnie ten z papryką
|
|
#2503 |
|
Moderator
|
Widziałam dziś krem do rak Isana z kwiatem pomarańczy. Ledwo powstrzymałam się od zakupu, bo mam 6 kremów do zużycia, zaczekam więc na promocję. Ktoś wie czy można się spodziewać promo na niego w nowej gazetce?
![]() Skorzystałam też z rabatu na FussWohl, kupiłam masło do stóp 200ml, nie dość że jest teraz w promocji za 9.99 to jeszcze -2zł z kuponu, więc wyszło 7.99. Bardzo dobra cena, zważywszy że cena regularna to 12.49 Była nowa kasjerka co zbaraniała na widok kuponu, aż mi żal było że biedną pierwszego dnia pracy zmusiłam do latania do kierowniczki, bo nie wiedziała czy może to wziąć. Ale skończyło się ok ![]() Kupiłam też eliksir Green Pharmacy przeciw wypadaniu i o mało co bym się nacięła. Wyobraźcie sobie, u mnie na półce jako pierwszy w rządku stał do połowy zużyty eliksir. No normalnie wypsiukany. No żal komentować.. ![]() Na szczęście mój wypatrzył, to wzięłam nie zaczęty z końca, ufff ale bym się w domu wściekła!
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-07-23 o 18:50 |
|
|
|
#2504 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2505 |
|
Raczkowanie
|
Macie już może nową gazetkę?
|
#2506 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przygarnę miniaturkę Neonatura Cocoon. I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive! And I've got so much more that I want to do Was it music? Was it science that saved me? Or the way that you prayed for me? Yes either way I thank you, I'm alive GM |
|
|
|
|
#2507 | |
|
Moderator
|
hehe
O ja durna, mogłam sobie wypsiukać czuprynę i zamiast kupować to wracać tam każdego dnia i to powtarzać Nie wiem no, mi juz ręce opadają.. ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
![]() Ktos tu kiedys napisał że jeżeli są CND to wchodzą we wtorki, ktos podłapał, ktoś przekręcił..i tak zostało
|
|
|
|
|
#2508 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2509 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#2510 |
|
Wtajemniczenie
|
Widziałam dziś w Rossmannie nowe lakiery Wibo Must Have. Śliczne kolorki
. Liczę na to, żę będą ciut taniej w promocji w następnej gazetce, bo tak to kosztowały coś ok. 5,70 zł.
|
|
|
|
#2511 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|||
|
|
|
#2512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2513 |
|
Raczkowanie
|
Ja też sobie poczytałam o tym BHT i najbardziej mnie przeraża że on jest nawet w c-thru i mexx'ach.
|
|
#2514 |
|
Konto usunięte
|
Już normalnie szału dostaję. Telefon do Obsługi Klienta nieaktualny - zna ktoś może dobry?
![]() Na maile ani wizaż, ani rossnet, ani Rossman nie odpowiada. Pędzli dalej nie mam ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2515 |
|
Raczkowanie
|
jestem od niedawna na wątku i nie wiem co kryje się pod skrótem CND
może ktoś mnie oświecić ?
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2517 |
|
Raczkowanie
|
|
#2518 |
|
Konto usunięte
|
a spójrz na pierwszy post.
|
|
|
|
#2519 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2520 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w innym rosie to cała półka tych żeli limitowanych była umazana aż kapało. Swoją drogą ten miętowy pachnie jak pasta do zębów .....Cytat:
Cytat:
Daj znać jak się sprawuje to masło i jak pachnie bo też się zastanawiam czy kupić. Ja kupiłam krem zmiękczający do stóp za 3,19 i nawet nawilża jako tako- mógłby być lepszy- ale strasznie śmierdzi. Dziwny ten zapach. Cytat:
Ja raz widziałam lakier wibo z kolekcji różanej do połowy wypaćkany Też czytałam o tym BHT ale ten olejek z Isany jest taki boski, uwielbiam ten zapach, konsystencja fajna i nie wysusza... i co ja teraz biedna zrobię |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.

(ale jeszcze nie kupiłam
) Wygląda tak (zdjęcie poglądowe z neta)

O ja durna, mogłam sobie wypsiukać czuprynę i zamiast kupować to wracać tam każdego dnia i to powtarzać
może ktoś mnie oświecić ?