|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Muffinko-z tego co kojarzę to takie zachowanie widziałam parę razy.bywa,że dzieci głową w podłogę uderzają,ale po co one to robią??pojęcia nie mam
|
#3302 |
|
Rozeznanie
|
Mój Syn takie mi dzisiaj koko dżambo robił,że głowa mała.Po południu przyjechała moja mama i co?nagle słodziaszek....
|
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
saara-dobrze,że mama przyjechała .....
|
#3304 |
|
Rozeznanie
|
O taaak,Kochana szkoda,ze ciebie nie ma kto odciązyć chociaż na chwilkę...
Ja nie wiem co Mojemu jest od wczoraj chce mnie chyba wykończyć jak jest ze mną to nawet sie nie pobawi tylko u mnie na rękach bo inaczej spazmy-dosłownie. |
|
|
|
#3305 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc
|
|
#3307 |
|
Zadomowienie
|
Olka chyba się komuś nudzi
![]() ![]() :p ala:
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
ok, dzieki dziewczyny
![]() a tak w ogole to mamuska napedzila mi tu stracha, po tym jak przyjechala popilnowac mlodego na to wesele i zobaczyla co wyprawia kazala mi isc do pediatry
|
|
|
|
#3309 | ||
|
Zadomowienie
|
właśnie o tym pisałam goldice:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
|
|
#3310 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Zna się któraś z Was na aparatach ? chcę kupić nowy i zastanawiam się jaki wybrać a prawdę mówiąc nie znam się za dobrze na parametrach .... wiem, że kiedyś pisałyście o modelach itp ale to już dawnooooo byłoooo...
|
|
#3311 |
|
Rozeznanie
|
mhmmm.... ja mówię,że on ma taką szeroką klatkę bo płuca już sobie od krzyków tak rozciagął
![]() Jest dzieckiem wesołym ale też i płaczliwym jednoczesnie,ma charakterek musi postawić na swoim, ale co ja sie dziwię sroce z pod ogona nie wypadł.... My dzisiaj mamy alergo ciekawe co powie,bo akurat buzia ładna bez wysypki... |
|
|
|
#3312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobry moja mala planuje mnie wykonczyc,wstala przed 6,wesola,tz poszedl do pracy a ona zaczela marudzenie roku,juz tak kilka dni,niech ze te zeby wyjda juz ![]() zasnela juz,ciekawe ile pospi,no nie najgorsza bo tylko raz o 3 sie obudzila trzeba sie ogarnac poki spi
|
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
moi tez sie obudzili zanim wyszlam do pracy
skutek- pieknie sie ubralam w nowa sukieneczke, makijaz zrobilam..a potem sie rozzdarli, polecielismy z zulem ich ratowac, karmic itd ...potem sie zrobilo pozno wylecialam nawet nie rozczesujac mega koltuna po umyciu wlosow (z wlosami mokrymi oczywiscie) . smiesznie to wyglada, nizej wszystko elegancko a na glowie wronie gniazdo...a w torebce mam z 3 butelki perfum, 2 szminki, krem do pupy, pieluchy, chusteczki nawilzane ale takiego bajeru jak grzebeien to nie ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
|
|
#3314 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() my nie możemy się ostatnio do alergo wybrać ale trzeba będzie Cytat:
mój jeszcze śpi
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
teraz mi sie przypomnialo, Sonia tez miala okres ze tak robila. przeszlo jej
|
#3316 |
|
Rozeznanie
|
Tak w ogóle to witam.Mój wstał 5.35-zwykle wstajemy koło 7 także szału nie ma.Jestem pogryziona przez dziecko.Jak tu skończyć karmienie...
Ja szczerze mówiąc nie wiem czy Mój tak sie zachowuje przez zęby raczej wątpie, idą mu górne 1, prawa szybiej,ale znosi to lepiej niz jak dolne wychodziły.Nie pcha tak wszystkiego do buzi z grymasem bólu i wtedy to aż odchylał dolną wargę jakby pokazywał,ze go tam boli. Ja nie wiem,może już lęk separacyjny,taaa jakby wczesniej nie miał. Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-07-24 o 07:59 |
|
|
|
#3317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bede walić po nogach ale i tak nie wiem czy pojadę, bo żul juz pojechał, jak teściowa będzie jechać zabiore się z nią, jak nie to siedze w domu ![]() Cytat:
Moze ma jakiś kryzys ?? TAk czy siak jesteś teraz 8h poza domem, ja ja ciągle w swoim siedze Dobry |
||
|
|
|
#3318 |
|
Raczkowanie
|
Saara albo fazowo zamieniając na mm kolejne karmienia albo z dnia na dzień tylko może być bunt
|
#3319 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ufff też uspił go na hustawce. Wózek od niedzieli też jest beee takze narazie zapominamy o spacerach chyba.Bo przy włozeniu histerii dostaje.Ja nie wiem dlaczego,nieczego sie nie wystraszył,nigdy jaoś specjalnie nie przepadał za wózkiem ale przynajmniej chwilę można było pospacerować. Aaaa wcześniej o bilansie pisałyście.Nam pediatra też kazała przyjśc jak Mały skończy 9 m-cy. Kupiła któraś z Was bramkę z lidla?Warto? Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-07-24 o 08:06 |
|
|
|
|
#3320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O krcze, nie wesoło. Mój chrześniak walił głową o futryny jak się zdenerwował, więc kojarzy mi się to z nerwami, Michała też przyczaiłam jak dwa razy się walną o podłogę, póki co go obseruje, jak będzie się to powtarzać pójdę do lekarza. ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- jeeeeeeeeeeeeee ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
Polecam metodę "Małych kroczków" ja najpierw wprowadziłam mm na noc, a gdzieś po 2 tyg w całe menu, krzyku nie było. Teraz mu coś odwaliło o 16 mleka już nie, a z rana je tylko ok 100ml, na noc całą zjada.... |
||
|
|
|
#3321 | |
|
Zadomowienie
|
Oliveiraa
goldika ja też przejechałam się na hmm dwóch kremach vichy, jeden nawet reklamowałam, przysłali mi inny z wylewnymi przeprosinami i zrobiło mi się z nim to samo - normalnie zwazył się czy coś...z tubeczki wypływała woda a później krem... ale mam sprawdzone dwa kosmetyki. jeden to ten szampon, a drugi to koncentrat na niedoskonałosci z normadermu, tego ostatniego to używam już chyba z 6 lat![]() Cytat:
ten z vichy po żywaniu półrocznym zrobił mi straszny łupież. później stosowałam go przez 2 tyg - myłam włosy co 2dzień. mies odstępu i znowuhttp://allegro.pl/dercos-szampon-wzm...499035557.html |
|
|
|
|
#3322 |
|
Rozeznanie
|
Ja juz od dłuższego czasu próbuje z mm ale Mały wypije łyk i wypluwa.
jakiś czas temu spotkałam koleżankę,ma córkę o dzień starszą od mojego,mała od początku na butli i w tym momencie juz mleka w ogóle nie chce pic na samych słoiczkach jedzie,jak dla mnie to jakoś dziwnie takie małe dziecko zpełnie bez mleka,no ale... Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-07-24 o 08:17 |
|
|
|
#3323 |
|
Zadomowienie
|
muff u malutkich dzieci to raczej normalne, ale mozesz zapytać o to swojego lekarza. u starszych już jest gorzej, ale nie ma co się narazie nerwowac
|
|
|
|
#3324 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc też jest grzeczna hihih Janeczka spanie do 10:30? Łooo jak zazdroszcze za skończone m-ce dla BetiOliveira dzielna mamuśka jesteś Po całym dniu jak tż wraca z pracy to też radocha i piski DOBRY Mała przebudziła się 5:40, ale szybko do siebie ją wzięłam i wstałyśmy 7:15 Humor mam do dooopy, bo miałam okropny sen. Że tż mi powiedział, że on się chce z innymi dziewczynami całować, a jak zapyt czy kochać też to on, że jeszcze takiej nie spotkał... ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Glam, a to żul jeden! ![]() Baha uwielbiam Cię |
||
|
|
|
#3325 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi lekarka powiedziała, żebym nie dawała mniej mleczka niż 500ml, a chodzimy do takiej naprawdę z powołaniaCytat:
zawsze jak coś się śni to w życiu jest odwrotnie
|
|
#3326 |
|
Wtajemniczenie
|
No i dobrze! Bo bym tego nie przeżyła.. Pare dni temu człowiek o wyglądzie Najmana chciał mnie zamordować
Muff Co do uderzania główką/bicia się to nie wiem. Nie mam zdania, nie spotkałam się z tym..Ale jak by się to często powtarzało, ja bym do lekarza poszła |
|
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3328 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i mnie to dziwi... ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taka teściowa z daleka, to dobra teściowa hihihhi Sen faktycznie nie fajny, a kysz zła maro ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- No bo niby co Ty byś miała wybielać .... ![]() A mne troszkę to nie dziwi, bo widze, że ze swoim mi się robi problem. Rano wymije ok 100ml, o 16 już nie je, bo wielkie darcie a do mojego talerza to aż się trzęsie, kolacje zjada na dwa razy
|
|
|
|
|
#3330 |
|
Raczkowanie
|
Princ masz iście sexowne sny
Pokszyfko używałam tego samego szamponu plus ampuły i efekt super!!! ta seria zawsze mnie ratuje jak włosy lecą no i swego czasu zbawienny był seboradin i znacznie tańszy ale ostatnio nie mogę znaleźć tego pomarańczowego w aptekach ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Baha wypija tylko 100ml dobowo ?????
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

tylko tak sobie myslę, że przeciez banany tez są sprowadzane i też czymś je pewnie pryskają
ale może te środki nie przechodzą przez skórke banana? 

ale mam sprawdzone dwa kosmetyki. jeden to ten szampon, a drugi to koncentrat na niedoskonałosci z normadermu, tego ostatniego to używam już chyba z 6 lat
za skończone m-ce dla Beti

?????