|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Cienie
Witam
. Mam problem z doborem cieni do moich oczu. Troche ciężko określić ich kolor ale można powiedzieć że wpadają pod zieleń. Do tego mam bladą cere i jestem brunetką. Jakie kolory byłyby odpowiednie ?
Edytowane przez zochwomen Czas edycji: 2012-07-24 o 07:26 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Cienie
A jakie kolory lubisz? Bezpieczne, czy odwazniejsze? Generalnie brazy i beze sa zwykle bardzo bezpieczne. Lekkie, butelkowe zielenie rowniez. Co kto lubi, zdjecie wrzuc, bedzie latwiej cos dopasowac
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Zasadniczo dla zielonych oczu idealne są fiolety, jeżeli chcesz podkreślić ich kolor
Trzeba tylko się dowiedzieć/sprawdzić, czy lepsze są dla Ciebie ciepłe czy zimne fiolety.A poza tym możesz używać każdego koloru, tylko odpowiedni odcień dla Twojego typu urody, tylko zieleni nigdy nie używaj takiej, jak odcień Twojej tęczówki
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, zazdroszcze dziewczynom o ciemnych oczach. Mam czesto wrazenie, ze wiekszosc kolorow lepiej wspolgra z ciemnobrazowymi oczami. W ogole z oczami w cieplym kolorze.
Ja mam stalowe i zdecydowanie nie we wszystkim mi dobrze ![]() No, namarudzilam.
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
W beżu powinno być Ci ładnie
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
mam ten sam problem, nie umiem dobrać cieni, może mogłybyście mi jakieś doradzić? dodaje fotki
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
zdjęcia wrzucone
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

. Mam problem z doborem cieni do moich oczu. Troche ciężko określić ich kolor ale można powiedzieć że wpadają pod zieleń. Do tego mam bladą cere i jestem brunetką. Jakie kolory byłyby odpowiednie ?