|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Janeczka nie ma idealnych facetow
![]() Olka wspolczuje szpiega nie martw sie, nie piszesz przeciez niestworzonych historii wiec nie masz czego sie obawiac!Glam no to Zul podpadl... mialam tak bedac u ojca. Moj Zul caly tydzien na ryby jezdzil, a ja z mlodym siedzialam. A jak Zul mial sie nim chwile zajac to od razu zawozil go do swoich rodzicow
|
|
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówisz o tym ? http://allegro.pl/seboradin-szampon-...480427211.html faktycznie pomaga na wypadające włosy ?? |
|
|
|
|
#3333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj tak nie robi. Ale sadze ze to jakis jego wymysl, a nie cos powaznego
|
|
|
|
|
#3334 |
|
Raczkowanie
|
O ja Cię Baszka to ten
tylko opakowanie zmienili
|
#3335 |
|
Zadomowienie
|
princ ooo co za przykry sen... niedawno też miałam cos w tym stylu...wołałam tż a on sobie poszedł ze swoją bratową ZA RĘKĘ... tylko się obrócił przez ramie i nic...
jak opowiedziałam tżtowi o tym to mi powiedział że jestem "głupia"
|
|
|
|
#3336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech te zebole wyjda ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Glam wiosna i latem artystyczny nielad na glowie jest trendy
|
|
|
|
|
#3337 |
|
Raczkowanie
|
mój Bushidō spał do 8 ale o 4 urządził śpiew samuraja
|
#3338 |
|
Wtajemniczenie
|
Smerfiko to ja wolę już nie sexowne
Baszka rzeczywiście nie mam piegów..Ale wybielanie zębów by mi się przydało ![]() A pochwalę się nieskromnie co teściowa nam w prezencie przywiozła Roksanka dostała ubranka i złotą branzoletkę z tabliczką i grawerem imienia Babia chciałą, żeby wnusia miałą pamiątkę od niej na całe życie Tż dostał koszulki, a ja trochę ciuchów, sandałki, kosmetyki i wisiorek
|
|
|
|
#3339 |
|
Raczkowanie
|
Princ czyli teściowa się sprawiła?
mega tiru riru powiadasz?
|
#3340 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Teściowa naprawdę się postarała, cieszę się, że przyjechała I nie chodzi mi o te prezenty, ale widzę, jaki tż happy jest, no i jak on zadowolony to i ja ![]() I nie jest między mną, a teściową jakoś sztucznie, a normalnie, miło się gadało ![]() Noooooo meeeegggaaaa ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Baha a tą kulę do raczkowania masz po polsku czy ang? Bo większość widzę, że po angielsku na tablicy i all. Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-07-24 o 08:50 |
|
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3342 |
|
Zadomowienie
|
princ a kysz zle sny
pokszywko hmm wlasnie sie ostatnio tez and dercosem zastanawialam,tylko przeciwlupiezowym,ale moze na te wzmacniajacy tez sie skusze baha jakbys widziala jakie ja mam piegi ![]() kiedys mi jakas gowniara przygadala -ONA-co za kropki pani ma na buzi? -JA-to sa piegi -ONA-oh cholera,dobrze ze ja takich nie mam,bo to brzydko wyglada ... moze komus dodaja uroku,mi chyba nie bardzo znikam,mala pospala pol godzinki,i marudzi dalej,łaskotałam ja,wycałowałam,wytańczyły śmy sie i co?dalej chce na rece i tylko sie tulic,ide zjesc sniadanie chociaz,bo teraz cos spokojna sie zrobila,a ja za niedlugo znikne bardz mi zalezalo na kp,i mala raczej sama cyca nie odstawi,ale juz ze mnie wszystko leci,nie wiem ile waze i chyba nie chce wiedziec,ale wygladam strasznie ... jem duzo,nie tyje nic
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się martwię swoimi piegami włączcie sobie na TVP2
|
|
|
|
#3344 |
|
Rozeznanie
|
No co Wy! mi się piegi podobają to było marzenie mojego dzieciństwa
|
|
|
|
#3345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mozesz tez zamowic sobie serum gotowe na Biochemii Urody, tu masz linka KLIK do wszystkich a te sa wlasnie na przebarwienia: -Serum AZELO-oliwkowe -Serum rozjaśniające EXTRA 7/4 -Serum-olejek na blizny sama tych nie uzywalam ale mamie, znajomej i sasiadce zamawiam (ale inne). i sa zachwycone. Sa w 100% naturalne a z tego co wiem Vichy do skladow wrzuca troche bubli chemicznych. Dodam jeszcze, ze sera sa mega wydajne! aaa i trzeba samemu wymieszac skladniki co jest dziecinnie latwe
|
|
|
|
|
#3346 |
|
Raczkowanie
|
Wariateczko przeciwłupieżowy jest skuteczny do tego nabłyszcza włosy i super się rozczesują ale mnie np po nim strasznie się przetłuszczały...
Baha ja nim myłam normalnie stale a nie co jakiś czas. Swego czasu miałam do tego jeszcze lotion. I zadowolona byłam tylko z tego pomarańczowego, po tym z czarnej rzepy włosy miałam jak kluchy.
|
#3347 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Princ Ty jestes tak samo zazdrosna o Tzta jak on o Ciebie i stad te glupie sny ale fajnie bo zalezy Wam na sobie![]() tez miewam takie sny, a Tz obrywa po nich. No bo jak smial cos takiego zrobic nawet we snie? ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zęby też by mi się bielsze przydały, coś ostatnio mi pożółkły Wow ale się postawiła super prezenty Trafiła chociaż z rozmiarem butów ?? ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
Ja miałam w Sobotę, żul się postarał Polisz
|
||
|
|
|
#3349 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakby moja pila wode to tez bym sie nei bawila w soczki i herbatki Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mi tez zawsze wyskakuja latem i tez nie przepadam jakos szczegolnie Cytat:
w ogole w cro jest DM i kupilam sobie olejek alverde z porzeczka i paczuli, cos jeszcze wtedy polecalas ale nie pamietalam. Sliczine pachnie, choc jak dalam na wlosy to musialam 4 razy zmywac, wiec pozostane przy skorze |
||||||
|
|
|
#3350 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ich nie masz i dlatego tak mówisz. Ja mam kilkadziesiąt, obecnie na słońce smaruję się kremem Michała, i nie ma ich tak dużo, no ale jednak są. Zaklepałam już sobie na ur od tża puder który dobierze mi babka w Douglasie ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Czyli te co podałaś są wybielające?? Można je kupić na All ? Jak tak to kurcze można trafić na podróbkę ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
Dziękuję właśnie ja często mam takie tępe jak zmieniam na cudowne szampony |
|||
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
|
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli żadna łaska .... jak będę w taniej aptece jak będę u mamy zobacze ile kosztuje ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Heeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjj jjjjjjjjjjjjj ![]() Gdzie się podziewałaś, urlopowałaś sie ?? |
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Baha wysle Ci na PW, bo to nie z allegro tylko ze sklepu internetowego ![]() te co podalam to wlasnie na przebarwienia sa. ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- siemka
|
|
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Goldi czekam.
![]() Mam nadzieję, że nie s drogie i sprawdzają się do każdego rodzaju cery Któryś z tych trzech polecasz szczególnie, czy są dobre na równi ?? |
|
|
|
#3355 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znajomej mamy kupilam ten Azelo-oliwkowy i jest zadowolona ale czy rozjasnia to nie wiem bo nie mamy kontaktu.Ceny sa rozne, na pewno tansze niz kremy Vichy. Maja krotsza date przydatnosci i trzeba je trzymac w lodowce. Dlatego, ze sa to 100%naturalne skladniki (niektore chyba maja naturalny konserwant jakis) Aniolina ja zmywam oleje szamponem Alterra, Pharmaceris, wszelkie ziołowe ale dziewczyny zmywaja też Babydream, Hipp (ogolnie dzieciecymi). Szukaj w szamponach bez silikonow. I po zmyciu oleju obowiazkowo naklada sie jeszcze odzywke do splukiwania na min 2min
|
|
|
|
|
#3357 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale baletki za małe ciut.. Muszę sprzedać ehUuuuu ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3359 |
|
Wtajemniczenie
|
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Ale ludzie są beznadziejni. Napisałam z tablicy do jednej, ile mogę zaproponować za kulę do raczkowania, a ta mi odpisuje, że za marne 40zł jej nie sprzeda. Co za odpowiedź na poziomie ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Zobaczcie jaki super tata ![]() http://www.youtube.com/watch?v=vZLQe...ure=g-logo-xit |
|
|
|
#3360 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny jak tak polecacie ten seboradin to chyba sama sie skusze,bo tanszy niz vichy napewno,a moze akurat mi pomoze
![]() mala sie troche uspokoila,bawimy sie i o zgrozo nagle paszcze otworzyla a tam- tam tam ta dam-gorna prawa dwojka prawie na widoku a ja cudowna matka w swojej glupocie dziecku dół smarowalam,bo tam takie rozpulchnienie i myslalam ze to dolne dwojki wylaza,a one chyba na samym koncu sie laskawie pojawia a ciekawe jeszcze,bo lewej gornej dwojki nie widac ![]() idziemy na spacer ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- domi7ks wlasnie mialam pisac niedawno,ze gdzies zaginelas
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

nie martw sie, nie piszesz przeciez niestworzonych historii wiec nie masz czego sie obawiac!

no i swego czasu zbawienny był seboradin i znacznie tańszy ale ostatnio nie mogę znaleźć tego pomarańczowego w aptekach 
?????
moj tak nie robi. Ale sadze ze to jakis jego wymysl, a nie cos powaznego 

super prezenty
właśnie ja często mam takie tępe jak zmieniam na cudowne szampony