|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Ja żyję
![]() Tylko Tz jest i troszkę będzie więc mniej zaglądam na neta a co do urlopu to się nie urlopujemy w tym, nima jak auta brak ale za rok jedziemy do Francji do rodzinki i nie ma zmiłuj się akurat dzieci będą starsze ![]() Glam a to Ci żul troszkę nieładnie się zachowuje czasem ![]() Princ sen okropny :/ ja jak mam takie dziwne sny to Tz zawsze za mną łazi i ja za nim ![]() Moja mama lubi latać do ciucholandów i od wczoraj mam 4 nowe fajniutkie bluzeczki, głownie h&m jak nowe a z ciucholandu moja mama to umie szukaća ta baba z tablicy to porażka :/ Baha a nie chciałas efektu ombre na włosach? mi się marzy Olka niektórzy lubią się interesować życiem innych jakby co to hej ![]() Goldi nie wiedziałąm, ze po olejkach trzeba dawac odzywke obowiązkowo na włosy, ja nie daje
|
|
|
|
#3362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
Domi daje sie bo ciezko je potem rozczesac. I zalezy czy daje sie pod olej jakas mgielke nawilzajaca. Bo oleje sa me w sobie nie nawilzaja, one zatrzymuja nawilzenie ktore trzeba ostarczyc mgielka, odzywkami, maskami.
Jak nei mam czasu trzymac oleju 3-4h na glowie to dodaje lyzeczke do porcji maski do wlosow i taka mieszanke nakladam na 1h. Zmywam to szamponem, a potem i tak daje odzywke jakas lekka ![]() ale jak Tobie sie sprawdza metoda bez odzywki to czemu nie, za mocno podkreslilam, ze MUSI byc odzywka po ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Princ baba wredna... nie pamietam o co dokladnie chodzilo ale mi ktos napisal kiedys, ze nie mam mu dupy zawracac Ja tam nie wierze w sny ale czarnego kota sie boje |
|
|
|
#3364 |
|
Wtajemniczenie
|
Ta osoba mi znowu odpisała.
Po mojej odp, że pisząc odp powinna być bardziej kulturalna, a nie nazywanie 40zł marnym groszem, dostałam taką odp: A co ma przepraszam kultura,do pieniędzy?? Stać mnie na to,żeby kula leżała i obłaziła kurzem,a nie poniże się i nie sprzedam za 25zł kuli,bo 15zł kosztuję wysyłka! Radzę się najpierw zastanowić,co się proponuję. I zerknać w inne ogłoszenia w kwestii cenowej. Musiałaby Pani trafić na kogoś zdesprerowanego,żeby kulę kupioną za 100zł sprzeadał za 20-30zł! Powodzenia w poszukiwaniu naiwnych ludzi. I mnie proszę kultury nie uczyć,bo samemu wypadałoby zernać na swoje predyspozycje! |
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Princesko moja droga, a po co je sprzedawać. Leć do szewca niech Ci rozbije :d
Mimi usną, lece ogarnąć siebie i mieszkanie
|
|
|
|
#3366 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zaproponowałam 40zł za kulę, a w ogłoszeniu było 50zł do uzgodnienia. A tu taka bulwersacja
|
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobię nast razem
|
|
|
|
|
#3368 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3369 |
|
Raczkowanie
|
Mój też o 10tej zasnął choć próbowałam go trochę przetrzymać, śpioch jeden
![]() A tę kulę warto w ogóle?
|
#3370 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chamstwo straszne. I tez nie czaje o co bulwers skoro 50zl do negocjacji---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- ja chyba odpuszcze kule... moj co prawda zaczal rackzowac jak bylismy u ojca. I chcial isc za psami ![]() rozwazam czy nie wypuscic mu swinek z klatki, niech za nimi podaza |
|
|
|
|
#3372 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3373 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oluś sam sobie znajdzie cel ![]() Mój ogólnie nie zabawkowy,bardziej rajcuja go pokrywki,durszlak a szał był jak wysypał u mamy siatkę z orzechami włoskimi,bo to stuka ![]() Kulą pobawi sie chwilę-tą biedronką kreci, albo po prostu rzuca ją o podłogę.Kula ma piosenki,świeci sie ale u nas swojego zadania-czyli raczkowanie-nie spełniła/spełnia. |
|
|
|
|
#3374 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3375 |
|
Rozeznanie
|
Ja teraz myślę nad kupnem ale to oczywiscie na przyszłosć jakiegoś pchacza.Mamy starszaków polecacie/odradzacie coś?
|
|
|
|
#3376 | ||
|
Zadomowienie
|
Hejka
Princeska no do 10.30 tylko że z pobudką po 7 na jedzenie, wypil mleczko i dalej spał. Spać poszedł przed 21 ![]() Ahh ty masz sny ![]() Cytat:
![]() my z moją mamy ten sam rozmiar i nie powiem, uratowało mnie to kilka razy ![]() jak zapomnialam swoich, albo obdarły albo coś innego...Cytat:
![]() Zainteresowałyście mnie tym szamponem Seboradin, chyba też sobie go kupie ![]() Mój maluszek szarpie mi właśnie ekran z lapka i piszczy jak nie wiem hehehe, śmiać mi się chce bo wszedzie próbuje wstac tylko że się puszcza, chyba jest zbyt pewny siebie
|
|
#3377 |
|
Rozeznanie
|
Janeczko toż to nieprzyzwoite spać tak długo!!!!!!
![]() Żartuje oczywiscie i zazdraszczam! ![]() Mój to jak stoi przy sofie puszcza sie jedna ręką i patrzy a to na mnie a to na tz,zeby mu brawo bic,ehh facet... ![]() O i dzis tz w domu i dzieć grzeczniejszy,janie wiem co ja źle robie. Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-07-24 o 10:44 |
|
|
|
#3378 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mały nie potrafi jeszcze go pchac ale siedzi przy nim i ładnie się zabawi, jesteśmy bardzo zadowoleni z tej zabawki w ogóle nasz maluch to ładnie interesuje się zabawkami, jakoś wszystko co podostawalam to się ładnie bawi tym ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
jakas taka rozleniwiona jestem. Śmiać mi się chce bo wciązy to o 7-8 wstawałam, nawet zdarzylo się o 5 ) a teraz z maluszkiem to nie umie tak heh.
|
|
#3379 |
|
Rozeznanie
|
http://tablica.pl/oferta/chodzik-pch...e-ID1l7ZD.html
Janeczko cos takiego? http://tablica.pl/oferta/nowy-chodzi...e-ID1jzgJ.html czy takiego http://tablica.pl/oferta/jezdzik-pch...i-ID1ep9r.html Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-07-24 o 10:47 |
|
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
banany sa ostrzykiwane alkoholem aby tak szybko nie dojrzewaly, on sie wytraca jak banan bardzo dojrzeje i taki mega brazowy sie robi.
Cytat:
CHODZIK
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
|
#3381 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane dostałam jeszcze taką odp:
Kolejny tępy osobnik kreujący się na uzytkowika tablica.pl . Twoja wypowiedź ma niewiele wspólnego z prawdą. A muszę Cię zdziwić elokwentna "osobo" ... Jestem po studiach pedagogicznych i nie bardzo ruszyła mnie Twoja ocena. Sądzę natomiast ,że każdych mierzysz swoją miarą. Pokazałaś jaka jesteś mądra,inteligentna skoro przystajesz na kompromitację samej siebie. Jestem zadowolona,że rozbawiłaś mnie swoimi tępymi meilami. Dziękuję drogi "osobniku" raz jeszcze. Życzę miłego dnia i korespondencji z ludźmi ze swojego szczebla społecznego! ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Stosowną odp napisałam, ale mnie zablokowała. Więc wysłałam od tż z maila
Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-07-24 o 11:02 |
|
|
|
#3383 |
|
Zadomowienie
|
My mamy taki inny pchacz, te co posłałaś to nawet lepsze bo może usiąść
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- o taki http://www.malinowaaleja.pl/146-fish...ik-pchacz.html to w sumie nie jeździk heheh I zamówiłam sobie ten szampon + maseczka, zobaczymy jaki będzie efekt
Świat nie sądzi czynów ludzkich wedle ich dobroci, ale wedle ich piękności; nie wedle tego, czy są sprawiedliwe, ale czy wielkie; nie wedle ich rozsądku, ale wedle ich nadzwyczajności. Edytowane przez janeczka7891 Czas edycji: 2012-07-24 o 11:13 |
|
|
|
#3384 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() cześć ![]() Cytat:
Cytat:
głowa mnie boli wzięłam panadola i czekam...niunia poszła kimać...chyba pójdę uciąć kwiaty do wazonu
|
|||
|
|
|
#3385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
miłego dnia"
|
||
|
|
|
#3386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja trafiłam na mega desperatkę, bo kula z przesyłką wyniosła mnie ok 37 zł ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
oj to lipa
|
||
|
|
|
#3387 |
|
Wtajemniczenie
|
napisałam, że ja nie musze nikogo poniżać, żeby się dowartościować i jestem ponad to i życzę miłego dnia, ale jak napisała teraz, że ona jest po studiach to już jej napisałam kilka słów...
Hahahahaha teraz to ja jestem rozbawiona Jeżeli sądzisz, że napiszesz, że skończyłaś studia i to mnie poniży to jesteś w błędzie. Jak widać, wykształcenie wyższe, nie idzie w parze z rozsądkiem, kulturą. Zdziwisz się, bo ja też mam ukończone studia pedagogiczne. Taka tylko różnica, że mnie te studia czegoś nauczyły Ale co się dziwię, teraz byle kto może iść na studia. Mój szczebel społeczny? Hahaha Ty, pomimo wyższego wykształcenia, jesteś kilka stopni niżej Pokazałaś to pierwszą odpowiedzią. Ja kulturalnie napisałam, jaką cenę mogę zaproponować, a Ty urządzasz jakiś chory atak. Radzę skonsultować się z lekarzem, bo moim zdaniem nie nadaje się Pani do korespondecji na poziomie. ps. nie wysilaj się i mi nie odpisuj, bo już się naśmiałam wystarczająco hahahaha A zablokowanie mojej odpowiedzi na mailu było ŻENUJĄCE, ale na Twoim poziomie ![]() Mam nadzieję, że się już przymknie babiszon. Bo mi nerwa ruszyła. Edytowane przez princessskaa Czas edycji: 2012-07-24 o 11:23 |
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

a co do urlopu to się nie urlopujemy w tym, nima jak auta brak
ale za rok jedziemy do Francji do rodzinki i nie ma zmiłuj się
troszkę nieładnie się zachowuje czasem 
jakby co to hej

miłego dnia"