Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-21, 19:21   #4681
Soph
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Cytat:
Napisane przez MiaWallace876 Pokaż wiadomość
Praca przez wakacje sprawia, że czas mi tak szybko leci, tydzień upływa jak jeden dzień. Ja dzisiaj ćwiczyłam z Ewką, nałożyłam maskę na włosy, pomalowałam pazurki. Chcę 1,5kg zrzucić przed wyjazdem na wakacje ale coś słabo mi to wychodzi
i jak się ćwiczy?

ja dzis mam dzien przerwy i jutro znowu

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 19:22   #4682
MiaWallace876
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
i jak się ćwiczy?

ja dzis mam dzien przerwy i jutro znowu

teraz super ćwiczę 3-4 razy w tygodniu, już mnie to nie męczy, nie muszę robić przerw

http://make-up-my-little-obsession.blogspot.com/

28.09 Tangle Teezer - recenzja
11.09 Jak dba o siebie Jessica Alba
08.09 UD Naked 2 VS OH SO Special Sleek
MiaWallace876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 21:03   #4683
asiulka123
Zakorzenienie

Pospamowałam trochę, zrobiłam peeling, nałożyłam maseczkę, wybalsamowałam się i wymoczyłam stópki Jutro ciąg dalszy- zajmę się włosami

Dziewczyny, polecicie mi jakiś żel do mycia twarzy? Aktualnie używam Vichy i La Roche Posay, szczególnie lubię ten pierwszy, ale się kończą i chcę spróbować czegoś nowego Być może kupię ten Vichy jak uda się tanio, ale chcę drugi bo lubię używać na zmianę.Mam cerę przetłuszczającą się, z pojedynczo występującymi wypryskami i zaskórnikami.

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-21, 21:24   #4684
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
shadii gratuluje zdania egzaminu
[...]
Dziękuję tak się strasznie cieszę z tego, ciągle o tym myślę poprzedni sierpień spędziłam na nauce i super, że teraz będzie inaczej, bo to wcale miłe nie jest - upał, słonko, a ja nad książką
Cytat:
pochwal się co kupiłaś

[...]
Koszulę już uwielbiam i dokupię jeszcze drugi kolor jakiś - ona jest taka zawiązywana w pasie, świetna a kosmetyki : maseczki Under Twenty, glinkę Dermaglin, peeling do twarzy, Carmex, szampon Fitomed do jasnych włosów, odżywkę Alterra z granatem i aloesem, olejek Alterra migdały i papaja, kolejny lakier do paznokci Wibo maść z witaminą A i chyba tyle a dzień wcześniej kupiłam konturówkę do ust z Essence i używam jak szminki, ale nakładam troszkę tylko i rozcieram - cudowny efekt ożywionych ust

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2012-07-21 o 21:26
Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 08:49   #4685
asiulka123
Zakorzenienie

Dzień dobry

Od rana mam mieszankę na włosach: olej z ryżu+ olej kokosowy+ oliwa z oliwek+ olej rycynowy. Za parę godzin zmyję szamponem pokrzywowym, nałożę odżywkę Isana z babassu i odżywkę w sprayu Marion.

Wysmarowałam się też balsamem brązującym Lirene, na stopy nałożyłam maść z witaminą A a na dłonie krem Isana z olejkiem migdałowym

Stary 2012-07-22, 09:15   #4686
Lenka_1987
Zadomowienie

Witam
Znów zaległości do nadrabiania. W najbliższych dniach, a może nawet tygodniach będę jeszcze rzadziej do Was zaglądać. Od jutra zaczynam drugą pracę i jedną będę miała od 8 do 14 (tą nową) a drugą od 15 do 21 (tą starą). Nie wiem jak ja wytrzymam i jak długo wytrzymam, ale tą starą pracę i tak chcę rzucić, już znalazłam nową, ale potrzebuję kasy, bo chcę zmienić mieszkanie na kawalerkę, mam dosyć mieszkania z obcymi ludźmi i współlokatorek w jednym pokoju, a zmiana mieszkania wiąże się z wyższymi opłatami

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Dziewczyny może wiecie gdzie można dostać biustonosze z obwodem 60-65 cm pod biustem?
Ja zawsze kupuję w takich małych, bezfirmowych sklepikach z bielizną za 10-15 zł. Wolę mieć stanik gorszej jakości, ale taki, który jest na swoim miejscu niż stanik z trimfa, który wędruje po moim ciele
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 09:38   #4687
Soph
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, polecicie mi jakiś żel do mycia twarzy? Aktualnie używam Vichy i La Roche Posay, szczególnie lubię ten pierwszy, ale się kończą i chcę spróbować czegoś nowego Być może kupię ten Vichy jak uda się tanio, ale chcę drugi bo lubię używać na zmianę.Mam cerę przetłuszczającą się, z pojedynczo występującymi wypryskami i zaskórnikami.
dla mnie teraz super jest Sanoflore: klik
z naturalnych jeszcze fajna jest Alterra, ale się nie pieni : klik
a poza tym pianka Pharmaceris : klik

Shadii
pokaż koszulę jak mozesz

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Witam
Znów zaległości do nadrabiania. W najbliższych dniach, a może nawet tygodniach będę jeszcze rzadziej do Was zaglądać. Od jutra zaczynam drugą pracę i jedną będę miała od 8 do 14 (tą nową) a drugą od 15 do 21 (tą starą). Nie wiem jak ja wytrzymam i jak długo wytrzymam, ale tą starą pracę i tak chcę rzucić, już znalazłam nową, ale potrzebuję kasy, bo chcę zmienić mieszkanie na kawalerkę, mam dosyć mieszkania z obcymi ludźmi i współlokatorek w jednym pokoju, a zmiana mieszkania wiąże się z wyższymi opłatami
a ja właśnie jestem na etapie szukania mieszkania

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-22, 15:12   #4688
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

witajcie jutro jadę do radomia teraz zrobiłam ewe chodakowską i idę się lekko podspamować na włosy maska bingo[potrzymam do pozn bego wieczora], depilacja, peeling ciała, balsamowanie, peeling twarzy, puntkowo tanno hena[czy jakos tak], manicure/pedicure [lakier inglot 151 dzisiaj] troche mi to zajmie, ale to dobrze, gdyz jestem niezdrowo podniecona , ze jutro spotkam przyjaciolke i juz sie doczekac nie moge
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-22, 22:21   #4689
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Ja właśnie od Tż wróciłam A jutro muszę rano wstać bo znowu zbieranie wiśni ale jeszcze tylko 3 dni i koniec
A w czwartek jadę na wycieczkę do Warszawy oglądać sejm w sumie bardziej interesuje mnie czas wolny bo ma być go sporo to może jakieś zakupy poczynię a nie sejm
Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Tak
masz stempelki do paznokci z Essence? Świetna ta płytka mi niestety coś nie wychodzi, staram się jak mogę mogłabyś mi udzielić paru rad, jeśli Tobie wzorki wychodzą?
Na początku też mi nie wychodziły i rzuciłam w kąt ale po jakimś czasie wróciłam i nawet mi to idzie. Najpierw do tego stempelka wsadziłam plasteliny żeby go obciążyć, lakier najlepiej zbierać z płytki np starą kartą do bankomatu czy czymś podobnym i trzeba to robić dość delikatnie i jak się nakłada na paznokieć to takim ruchem od jednego boku paznokcia do drugiego mam nadzieję że dobrze opisałam ten filmik bardzo mi pomógł http://www.youtube.com/watch?v=kHXIh4DjkoI
Cytat:
fajne zakupy, jak się sprawuję te pigmenty ?
Pigmentów jeszcze nie używałam kupiłam w sumie do robienia kresek myślę żeby kupić pod nie bazę bo jest za 9zł a pigmenty są po 6,99zł nie wiem czy nie przygarnę jeszcze kilku
Dobranoc
Stary 2012-07-23, 06:08   #4690
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

dzisiaj będę w naturze w innym mieście i mam nadzieję, że kupię tam coś ciekawego z firm, których u mnie nie ma
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 12:23   #4691
zielone_oko
Zakorzenienie

Cześć Wam

Chciałam Wam polecić puder z Essence Fix&matte, dla posiadaczek cery tłustej jest świetny, matuje naprawdę przyzwoicie, w upale 30stopni wytrzymuje mi na buźce prawie 4h. Jakby któraś miała ochotę polecam wypróbować

Dostałam się na staż

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-23, 12:53   #4692
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Cześć Wam

Dostałam się na staż
Gratulacje! Gdzie ?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 13:05   #4693
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Gratulacje! Gdzie ?
Dzięki Prokuratura
Stary 2012-07-23, 13:10   #4694
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Dzięki Prokuratura
Wow niezła fucha Żeby mi za rok tak się poszczęściło
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 16:03   #4695
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki Prokuratura
Gratuluje
Hej dziewczyny mam proźbę. Mogłybyście polecić mi jakiś suplement który naprawde wzmacnia paznokcie??
Zaczynam kuracje Herome, do wcierania mam kapsułki keratynowe gal i chciałbym coś od wewnątrz zastosować... A i który zmywacz jest dobry? urzywałam dotychczas nailty- tego z biedr ale zauwarzyłam że wysusza mi paznokcie. po zmyciu lakieru cała płytka jest taka matowa i rozbielona (mam nadzieje że wicie o co mi chodzi)

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 16:45   #4696
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
Gratuluje
Hej dziewczyny mam proźbę. Mogłybyście polecić mi jakiś suplement który naprawde wzmacnia paznokcie??
Zaczynam kuracje Herome, do wcierania mam kapsułki keratynowe gal i chciałbym coś od wewnątrz zastosować... A i który zmywacz jest dobry? urzywałam dotychczas nailty- tego z biedr ale zauwarzyłam że wysusza mi paznokcie. po zmyciu lakieru cała płytka jest taka matowa i rozbielona (mam nadzieje że wicie o co mi chodzi)
hehe... to ja mam inne odczucia co do zmywacza bardzo go lubię

co do wzmocnienia od wewnątrz- nic lepiej nie wzmacnia jak krzem-suplementy z pokrzywą i skrzypem- najlepiej jednak je pić dodatkowo witaminy z grupy B ( drożdże ) oraz cynk ( np.pestki dyni)

choć w zasadzie ja nie powinnam się wypowiadać bo mam bardzo ładne paznokcie i nie sprawiają mi problemów i rosną bardzo szybko

Soph, dzięki za propozycje żeli do mycia twarzy

Stary 2012-07-23, 18:55   #4697
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Wam

Chciałam Wam polecić puder z Essence Fix&matte, dla posiadaczek cery tłustej jest świetny, matuje naprawdę przyzwoicie, w upale 30stopni wytrzymuje mi na buźce prawie 4h. Jakby któraś miała ochotę polecam wypróbować

Dostałam się na staż
Gratulacje.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 19:58   #4698
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Cześć Wam
Dostałam się na staż
Gratuluję

Nic mi się nie chce
Stary 2012-07-23, 20:40   #4699
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Nie wiem czy Wam tez tak szybko czas mija? Mi masakrycznie, z jednej strony fajnie a z drugiej moglby troche przystopowac

Zdenkowalam pare produktow ale glownie takich miniaturek po 50, 60 ml, mimo to zawsze cos. Za to poczynilam kolejne zakupy

Buahhot, jak u Ciebie?

Zaopatrzylam sie w 2 lakiery essie (bo promocja byla ze drugi 50% taniej, no nie moglam ), czwarte maslo do ciala z TBS - a jestem na poczatku zuzywania pierwszego, tusz max factor do zielonych oczu - nawet nawet, szczoteczka ladnie rozdziela rzesy

Ostatnio nakladalam henne khadi ciemny braz (moj 3 raz) i juz wiem ze nigdy nie wroce do drogeryjnego i fryzjerskiego farbowania - wlosy grubsze, lepiej sie kreca, bardziej blyszczace i uniesione u nasady - nic z nimi nie robie, myje i susze a wszyscy sie zachwycaja Ostatnio sie nawet nie czesze tylko rano wstaje, potrzasam glowa, spinam do gory grzywke i viola

Nie narzekam tez na cere - tuszuje tylko rzesy, nawet na wieczorne wyjscia. Odkad uzywam zestawu oczyszczjacego z TBS z algami tak mi sie pory zwezily na nosie ze jestem w szoku. Cud, miod i orzeszki

Aktualnie moja pielegnacja wyglada tak:
twarz - myje wieczorem kremem do demakijazu yes to carrots (kocham, fantastycznie usuwa tusz , nie moge znalezc na kwc), potem tonik algowy TBS i serum algowe TBS zamiennie z olejkiem clarinsa (wczesniej przed olejkiem pryskam twarz woda termalna lrp), na powieki krem brennen, na rzesy l'biotica, rano - zel TBS, tonik i krem matujacy TBS, po chwili filtr The Face Shop z wyciagiem z jagod acai - moja kolejna milosc Pachnie fantastycznie, zdecydowalam sie na niego po kilku recenzjach blogowych i to byl strzal w 10 makijaz to tylko rzesy
cialo - wieczorem zel antycell z AA, potem maslo jagodowe TBS - sliczny zapach , rano ten sam zel plus elancyl.
wlosy - a tu zamiennie, mam tyle odzywek i szamponow do zuzycia ze zongluje bo szybko mi sie nudza Aktualnie zamiennie - wykanczam odzywke i krem bs z fekkai oraz odzywke JF nablyszczajaca a bs kerastase. I mgielka klorane przed suszeniem

Zielone oko - gratulacje

Party - szczerze mowiac czytajac Twoja wypowiedz o malzenstwie troche sie skrzywilam, Twoj TZ nie moze sobie sam zrobic kanapek do pracy czy ugotowac obiadu? Nie rozumiem tez tej czesci wypowiedzi ze nie masz limitu na kosmetyki

Loluska - super ze juz jestes

Milego wieczoru
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-23, 21:40   #4700
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Cześć Wam

Dostałam się na staż
gratuluję!

ja za to idę na dodatkowe praktyki do portu lotniczego gdańsk
Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc

Nie wiem czy Wam tez tak szybko czas mija? Mi masakrycznie, z jednej strony fajnie a z drugiej moglby troche przystopowac

Zdenkowalam pare produktow ale glownie takich miniaturek po 50, 60 ml, mimo to zawsze cos. Za to poczynilam kolejne zakupy

Buahhot, jak u Ciebie?

Zaopatrzylam sie w 2 lakiery essie (bo promocja byla ze drugi 50% taniej, no nie moglam ), czwarte maslo do ciala z TBS - a jestem na poczatku zuzywania pierwszego, tusz max factor do zielonych oczu - nawet nawet, szczoteczka ladnie rozdziela rzesy

Ostatnio nakladalam henne khadi ciemny braz (moj 3 raz) i juz wiem ze nigdy nie wroce do drogeryjnego i fryzjerskiego farbowania - wlosy grubsze, lepiej sie kreca, bardziej blyszczace i uniesione u nasady - nic z nimi nie robie, myje i susze a wszyscy sie zachwycaja Ostatnio sie nawet nie czesze tylko rano wstaje, potrzasam glowa, spinam do gory grzywke i viola

Nie narzekam tez na cere - tuszuje tylko rzesy, nawet na wieczorne wyjscia. Odkad uzywam zestawu oczyszczjacego z TBS z algami tak mi sie pory zwezily na nosie ze jestem w szoku. Cud, miod i orzeszki

Aktualnie moja pielegnacja wyglada tak:
twarz - myje wieczorem kremem do demakijazu yes to carrots (kocham, fantastycznie usuwa tusz , nie moge znalezc na kwc), potem tonik algowy TBS i serum algowe TBS zamiennie z olejkiem clarinsa (wczesniej przed olejkiem pryskam twarz woda termalna lrp), na powieki krem brennen, na rzesy l'biotica, rano - zel TBS, tonik i krem matujacy TBS, po chwili filtr The Face Shop z wyciagiem z jagod acai - moja kolejna milosc Pachnie fantastycznie, zdecydowalam sie na niego po kilku recenzjach blogowych i to byl strzal w 10 makijaz to tylko rzesy
cialo - wieczorem zel antycell z AA, potem maslo jagodowe TBS - sliczny zapach , rano ten sam zel plus elancyl.
wlosy - a tu zamiennie, mam tyle odzywek i szamponow do zuzycia ze zongluje bo szybko mi sie nudza Aktualnie zamiennie - wykanczam odzywke i krem bs z fekkai oraz odzywke JF nablyszczajaca a bs kerastase. I mgielka klorane przed suszeniem

Zielone oko - gratulacje

Party - szczerze mowiac czytajac Twoja wypowiedz o malzenstwie troche sie skrzywilam, Twoj TZ nie moze sobie sam zrobic kanapek do pracy czy ugotowac obiadu? Nie rozumiem tez tej czesci wypowiedzi ze nie masz limitu na kosmetyki

Loluska - super ze juz jestes

Milego wieczoru
miło, że pytasz w sumie to nie mam się czym chwalić...
zużywanie idzie mi średnio, ale mimo to kupuję kosmetyki. Kupuję to, co mi potrzebne, albo kiedy jest świetna promocja- np. kupiłam nutritic z lrp (aż żal nie brać przy mojej odwodnionej, przesuszonej skórze) za 30zł, czy maseczkę Dermedica z kwasem hialuronowym (5%) i ureą (5%) za niecałe 20.
Dopiero jutro odbiorę osobiście odżywkę herome i wtedy stopuję całkowicie z zakupami. Aaaa nie, chcę jeszcze wypróbować tę nową maseczkę do włosów l'biotici- szampon już mam, jest naprawdę fajny

Swoją drogą, fajna Twoja pielęgnacja, jak pójdę do normalnej pracy to bardziej zainwestuję w siebie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 22:44   #4701
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
hehe... to ja mam inne odczucia co do zmywacza bardzo go lubię

co do wzmocnienia od wewnątrz- nic lepiej nie wzmacnia jak krzem-suplementy z pokrzywą i skrzypem- najlepiej jednak je pić dodatkowo witaminy z grupy B ( drożdże ) oraz cynk ( np.pestki dyni)

choć w zasadzie ja nie powinnam się wypowiadać bo mam bardzo ładne paznokcie i nie sprawiają mi problemów i rosną bardzo szybko

Soph, dzięki za propozycje żeli do mycia twarzy
Dzięki za rady
ja też go sobie bardzo chwaliłam ale do czasu.... Najgorszy problem to mam z tym że mi sie rozdwajają pazurki no te nieszczęsne skórki..... nie wycnam ich a one same sie zadzierają, bardzo nieestetycznie to wygląda. Od wczoraj stosuje te kapsułki z keratyną firmy gal, zobacze może to coś da

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 23:03   #4702
Shadii
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
[...]
Shadii
pokaż koszulę jak mozesz

a ja właśnie jestem na etapie szukania mieszkania
Zaraz wrzucę foto do albumu ja też mieszkania szukam... a raczej pokoju. Ciężko jest.
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
[...]
Na początku też mi nie wychodziły i rzuciłam w kąt ale po jakimś czasie wróciłam i nawet mi to idzie. Najpierw do tego stempelka wsadziłam plasteliny żeby go obciążyć, lakier najlepiej zbierać z płytki np starą kartą do bankomatu czy czymś podobnym i trzeba to robić dość delikatnie i jak się nakłada na paznokieć to takim ruchem od jednego boku paznokcia do drugiego mam nadzieję że dobrze opisałam ten filmik bardzo mi pomógł http://www.youtube.com/watch?v=kHXIh4DjkoI
[...]
Filmik znam a co to znaczy, że włożyłaś plastelinę, żeby go obciążyć? ale że gdzie? ja mam dwa problemy : nie mogę niczym ładnie zebrać lakieru [karty bankomatowe i inne nie działają jak powinny ] i wzorek w ogóle nie odbija się na stempelku. Chyba sobie kupię mini zestaw z Konada, może ma lepszą drapaczkę? jestem zdesperowana już
Cytat:
[...]

Dostałam się na staż
Gratulacje

Stary 2012-07-24, 05:10   #4703
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Zaraz wrzucę foto do albumu ja też mieszkania szukam... a raczej pokoju. Ciężko jest.

Filmik znam a co to znaczy, że włożyłaś plastelinę, żeby go obciążyć? ale że gdzie? ja mam dwa problemy : nie mogę niczym ładnie zebrać lakieru [karty bankomatowe i inne nie działają jak powinny ] i wzorek w ogóle nie odbija się na stempelku. Chyba sobie kupię mini zestaw z Konada, może ma lepszą drapaczkę? jestem zdesperowana już

Gratulacje
Wyjęłam tą gumę do odbijania i włożyłam tam do środka plasteliny wtedy ta guma jest sztywniejsza a stempelek cięższy. Zdjęłaś z płytki folię bo czasem są dwie u mnie była jedna ale czytałam ze czasem są dwi i nawet tego nie widać? Co do zdrapek to trzeba wyczuć mi też czasem zdrapie się cały lakier u mnie najlepiej sprawdza się coś cieńszego od karty. trzeba trenować mi też na początku w ogóle nie wychodziły

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-24, 09:55   #4704
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Cześć Wam

Dostałam się na staż
gratulacje

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
Gratuluje
mi bardzo wzmocniły się paznokcie jak zażywałam vitapil

a ja będę tutaj pewnie co dwa dni pojawiała bo załapałam pracę byłam pierwsze dwa dni już i jest baardzo fajnie

buahhot
na lotnisku??!! eh, wiesz jak Ci zazdroszczę......

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 12:02   #4705
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
gratulacje

a ja będę tutaj pewnie co dwa dni pojawiała bo załapałam pracę byłam pierwsze dwa dni już i jest baardzo fajnie

buahhot
gratuluję pracy
tak, dostałam piszę pracę mgr na temat strategii marketingowych w pasażerskim transporcie lotniczym, a mój promotor, po rozmowie ze mną na temat mojego szukania pracy w zawodzie zapytał, czy nie chciałabym odbyć praktyki w porcie lotniczym w dziale marketingu. Powiedziałam, że oczywiście, że chcę no i pozmieniał mój spis treści w pracy, dodał kolejne trzy podrozdziały... mój profesor był w latach 90tych prezesem portu lotniczego w gd byłam ostatnio na rozmowie w porcie, idę na cały wrzesień, zobaczymy no i w weekendy będę dalej chodzić do pracy

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 12:36   #4706
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
gratuluję pracy
tak, dostałam piszę pracę mgr na temat strategii marketingowych w pasażerskim transporcie lotniczym, a mój promotor, po rozmowie ze mną na temat mojego szukania pracy w zawodzie zapytał, czy nie chciałabym odbyć praktyki w porcie lotniczym w dziale marketingu. Powiedziałam, że oczywiście, że chcę no i pozmieniał mój spis treści w pracy, dodał kolejne trzy podrozdziały... mój profesor był w latach 90tych prezesem portu lotniczego w gd byłam ostatnio na rozmowie w porcie, idę na cały wrzesień, zobaczymy no i w weekendy będę dalej chodzić do pracy
wooow, no to rewelacja
u mnie praca fajna, pracuje w pizzeri- i tak lajtowej pracy to chyba nie mialam, jest meeega luz , fajna ekipa naprawdę jestem zadowolona

dziś mam wolne więc od rana się spamuje

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 12:49   #4707
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
gratulacje

buahhot
Gratuluję

Buahhot to widzę masz bardzo fajnego promotora

Dzięki dziewczyny
Stary 2012-07-24, 16:00   #4708
Shadii
Wtajemniczenie

Cześć

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Wyjęłam tą gumę do odbijania i włożyłam tam do środka plasteliny wtedy ta guma jest sztywniejsza a stempelek cięższy. Zdjęłaś z płytki folię bo czasem są dwie u mnie była jedna ale czytałam ze czasem są dwi i nawet tego nie widać? Co do zdrapek to trzeba wyczuć mi też czasem zdrapie się cały lakier u mnie najlepiej sprawdza się coś cieńszego od karty. trzeba trenować mi też na początku w ogóle nie wychodziły
Już wiem gdzie, nie wiedziałam, że to można wyjąć muszę kupić plastelinę zdjęłam folię, ale jeśli jest druga, to rzeczywiście nie widać i nie wiem nawet, za co złapać, żeby ewentualną drugą folię zdjąć... Muszę znaleźć dobrą zdrapkę... dziękuję za rady jakbym dalej się jakoś dziko męczyła, będę pytać a teraz pokombinuję.

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Mini sukces : jeden wzorek się odbił ;D niestety, ku mojemu zdziwieniu, biały lakier do stempli Essence nie odbija się - tak jakby się do tego zupełnie nie nadawał. Próbuję dalej

Stary 2012-07-24, 16:37   #4709
angelinmyheart
Zakorzenienie

Buahhot, Kitka gratuluje Wam pracy/praktyk.

Ja muszę kupić tutaj inny szampon, bo używałam tutaj tego żelu uniwersalnego z Babydream'u i było wszystko ok, a teraz, jak wrócił to 2 razy myłam włosy i za każdym razem na samym czubku głowy są tłuste. Dodam, że nie mam tłustej cery, ani włosów, raczej suche... .

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 16:49   #4710
MiaWallace876
Raczkowanie

Cytat:

gratuluję

Cytat:
Cześć

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Mini sukces : jeden wzorek się odbił ;D niestety, ku mojemu zdziwieniu, biały lakier do stempli Essence nie odbija się - tak jakby się do tego zupełnie nie nadawał. Próbuję dalej
bądź wytrwała hihi

http://make-up-my-little-obsession.blogspot.com/

28.09 Tangle Teezer - recenzja
11.09 Jak dba o siebie Jessica Alba
08.09 UD Naked 2 VS OH SO Special Sleek
MiaWallace876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości