Rossmann - część XIV - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-23, 20:28   #2521
alamirka
Moderator

Dot.: Rossmann - część XIV

Cytat:
Napisane przez Haggat Pokaż wiadomość
Jak ja kupowałam to pierwszy żel też był upaćkany więc wzięłam kolejny i jest ok, teraz poszłam do łazienki sprawdzić i nie cieknie nic, szafka sucha Ale w innym rosie to cała półka tych żeli limitowanych była umazana aż kapało. Swoją drogą ten miętowy pachnie jak pasta do zębów .....

Sama bym go kupiła w promocji, a fajnie pachnie? Sprawdzałaś może ?

Daj znać jak się sprawuje to masło i jak pachnie bo też się zastanawiam czy kupić. Ja kupiłam krem zmiękczający do stóp za 3,19 i nawet nawilża jako tako- mógłby być lepszy- ale strasznie śmierdzi. Dziwny ten zapach.

Dobrze że zauważył Ja raz widziałam lakier wibo z kolekcji różanej do połowy wypaćkany szok, komuś się ulało czy jak...

Też czytałam o tym BHT ale ten olejek z Isany jest taki boski, uwielbiam ten zapach, konsystencja fajna i nie wysusza... i co ja teraz biedna zrobię
Co do kremu Isany, to tak żeby się nie zachęcać niepotrzebnie, to tylko tak bardzo szybko niuchnęłam Ale w przelocie no czuc było wyrażnie tą pomarańczę

U mnie żele OS te limitowane też były upaćkane na tym regale, niektóre od góry do dołu, sobie darowałam..

A co do FussWohla, juz kiedyś miałam to masło. Fajne jest bo wydajne, w tym dużym opakowaniu taniej też wychodzi, zwłaszcza z aktualnymi promocjami. Pachnie limonką i miętą. Mi osobiście zapach nie przeszkadza. Ja ogólnie lubię te ich kremy do stóp. A używam zazwyczaj na noc, smaruję grubo stopy i od razu zakładam jakieś miękkie skarpetki, więc w sumie nie mam nawet jak wąchać zapachu Przy takim też używaniu, regularnym oczywiście, bardzo ładnie zmiękcza mi stopy. No ale jakiś ogromnych problemów z nimi też nie mam

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-07-23 o 20:30
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 20:38   #2522
ILoveMyDarlingCosmetics
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
a spójrz na pierwszy post.
już wiem

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
Odsyłam do pierwszej strony wątku
Stary 2012-07-23, 20:50   #2523
GunsAndRoses
Raczkowanie

Cytat:
Też czytałam o tym BHT ale ten olejek z Isany jest taki boski, uwielbiam ten zapach, konsystencja fajna i nie wysusza... i co ja teraz biedna zrobię
nie daj się ponieść nagonce, proste

skoro lubisz i Ci służy to używaj..

ja używam i nie przejmuje sie tym składnikiem, bo w moim życiu jest sto razy więcej chemii i różnych świństw, które mi szkodzą, że bez przesady nie dajmy się zwariować
GunsAndRoses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 20:57   #2524
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Co do kremu Isany, to tak żeby się nie zachęcać niepotrzebnie, to tylko tak bardzo szybko niuchnęłam Ale w przelocie no czuć było wyraźnie tą pomarańczę

U mnie żele OS te limitowane też były upaćkane na tym regale, niektóre od góry do dołu, sobie darowałam..

A co do FussWohla, juz kiedyś miałam to masło. Fajne jest bo wydajne, w tym dużym opakowaniu taniej też wychodzi, zwłaszcza z aktualnymi promocjami. Pachnie limonką i miętą. Mi osobiście zapach nie przeszkadza. Ja ogólnie lubię te ich kremy do stóp. A używam zazwyczaj na noc, smaruję grubo stopy i od razu zakładam jakieś miękkie skarpetki, więc w sumie nie mam nawet jak wąchać zapachu Przy takim też używaniu, regularnym oczywiście, bardzo ładnie zmiękcza mi stopy. No ale jakiś ogromnych problemów z nimi też nie mam
Dziękować Z kremem isana poczekam w takim razie na promocje - ostatnio poza tym z mocznikiem bardzo mi spasował z oliwką - już mi się kończy bo w pracy często go używam.
Te żele OS upaćkali ludzie którzy chcieli poznać zapach - a że zatyczka inna i nie ma już błony to pociekło i tak zostawili.
Bardzo lubię mazidła do stóp, zawsze na noc smaruje stopy grubą warstwą więc może się skusze na to masło żeby zaliczyć 2 promocje A no i skarpety u mnie odpadają, w życiu nie zasnę w skarpetkach
Stary 2012-07-23, 21:00   #2525
alamirka
Moderator

Cytat:
Dziękować Z kremem isana poczekam w takim razie na promocje - ostatnio poza tym z mocznikiem bardzo mi spasował z oliwką - już mi się kończy bo w pracy często go używam.
Te żele OS upaćkali ludzie którzy chcieli poznać zapach - a że zatyczka inna i nie ma już błony to pociekło i tak zostawili.
Bardzo lubię mazidła do stóp, zawsze na noc smaruje stopy grubą warstwą więc może się skusze na to masło żeby zaliczyć 2 promocje A no i skarpety u mnie odpadają, w życiu nie zasnę w skarpetkach
Ja też nie spię w skarpetkach Po prostu po kapieli smaruję, wkładam skarpety, posiedzę sobie w nich tak przed kompem czy TV i przed wejściem w wyro ściagam
Chociaż w zimę śpię w skarpetkach, należę do tych co wiecznie zimne stopy mają no ale nie teraz, teraz bym nie dała rady
Stary 2012-07-23, 21:00   #2526
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez ksantypa7 Pokaż wiadomość
Może to był tester?
Buahahaha, samozwańczy.
Stary 2012-07-23, 21:06   #2527
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez GunsAndRoses Pokaż wiadomość

ja używam i nie przejmuje sie tym składnikiem, bo w moim życiu jest sto razy więcej chemii i różnych świństw, które mi szkodzą, że bez przesady nie dajmy się zwariować
To samo sobie pomyslałam. Jakoś nie wierzę że od tego że sie upaćkam czymś tam w kąpieli będę mieć niewydolność nerek czy tam co Rozumiem że coś jest udowodnionym szkodliwym składnikiem, ale przeciez jeść tego olejku nie będę, czy pić do łyżkami. A jakby tak od kapieli nerki miały siąść to już bym nie zyła pewno
Słusznie, w tym co jemy, pijemy, czy wdychamy jest więcej świnstw szkodliwych.
Ale z drugiej strony, trudno nie przyznać dziewczynom racji, jak piszą że jest coś szkodliwe. No jest, nie ma co ukrywać i podziwiam wytrwałość i konsekwencję tych dziewczyn co się kieruja składami.
Ja osobiście zakupiłam olejek gruszkowy i sobie go niucham w kapieli

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-07-23 o 21:08

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-23, 21:06   #2528
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie spię w skarpetkach Po prostu po kapieli smaruję, wkładam skarpety, posiedzę sobie w nich tak przed kompem czy TV i przed wejściem w wyro ściagam
Chociaż w zimę śpię w skarpetkach, należę do tych co wiecznie zimne stopy mają no ale nie teraz, teraz bym nie dała rady
Ja też
Cytat:
Napisane przez GunsAndRoses Pokaż wiadomość
I tak mam jeszcze do żużycia isane med bo tą złotą właśnie kończę. Jak mi BHT uszkodzi nerki to i tak zauważe to dopiero po jakimś czasie ...
Stary 2012-07-23, 21:28   #2529
enka999
Zadomowienie

Cytat:
tez mam non stop zimne stopy całą zimę śpię w skarpetach i to grubych, ale nawet teraz w lecie jak jest chłodniej nocą to mam zimne stopy no ale głupio tek w lipcu latac w wełnianych skarpetkach

Włosomaniaczka

enka999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 21:33   #2530
dolce&gabbana
Zadomowienie

Jak się Wam sprawują eliksiry do włosów z green pharmacy? Ja mam ten przeciw wypadaniu i na razie przyjemnie mi się go używa. Za wcześnie jednak na ewentualne efekty wzmacniające. Ciekawi mnie czy druga wersja, do włosów zniszczonych, nie obciąża włosów?

dolce&gabbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 21:41   #2531
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez dolce&gabbana Pokaż wiadomość
Jak się Wam sprawują eliksiry do włosów z green pharmacy? Ja mam ten przeciw wypadaniu i na razie przyjemnie mi się go używa. Za wcześnie jednak na ewentualne efekty wzmacniające. Ciekawi mnie czy druga wersja, do włosów zniszczonych, nie obciąża włosów?
Ja od jutro zacznę jego testowanie Mam nadzieję że skoro zawiera szkodliwy składnik, to nie zaburzy mi pracy mózgu

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez enka999 Pokaż wiadomość
tez mam non stop zimne stopy całą zimę śpię w skarpetach i to grubych, ale nawet teraz w lecie jak jest chłodniej nocą to mam zimne stopy no ale głupio tek w lipcu latac w wełnianych skarpetkach
No głupio Ja sobie teraz po kapieli smaruję, wkładam skarpety, to sie trochę to ciepło zatrzymuje w stopach Sciągam skarpety przed wejściem do łóżka, od razu pod kołdrę i jest dobrze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-23, 21:46   #2532
201607231719
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dolce&gabbana Pokaż wiadomość
Ja mam do włosów farbowanych. Służy mi. Słyszałam, że niektóre wysusza, przez bogaty w wyciągi z ziół skład. Ale nie mnie
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 21:47   #2533
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez verqaa Pokaż wiadomość
Macie już może nową gazetkę?
a Ty ? bo tutaj cisza..
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 22:11   #2534
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
a Ty ? bo tutaj cisza..
No i niestety nawet w TT dzisiaj gazetki nie było..
Też czekam aż ktos wrzuci
Stary 2012-07-23, 22:15   #2535
jofka
Zadomowienie

Przekleństwo z tym BHT, z tego co wyczytałam jest on zakazany do użytku w przemyśle kosmetycznym na rynku australijskim i kanadyjskim. U nas jakoś się nie kwapią. Jeśli chodzi o zamiennik wcierki do włosów polecam Jantara

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 22:27   #2536
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Na prawdę myslisz, ze ktoś wyjmował po kolei 9 butelek i kazdą niuchał? Ja miałam czas i sprawdziłam każdą i wszystkie były upaćkane nie tylko od zewnątrz, po prostu przeciekały :/ Zresztą nie chcę nic mówić, ale ja te żele kupuje dość często i od razu zauważyłam, że te nowe są strasznie wodniste :/
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 22:28   #2537
koniczynka15
Zadomowienie

Cytat:
Też dzisiaj niuchnęłam ten krem rzeczywiście wyczułam pomarańczę, całkiem przyjemnie pachniał a co do promocji, to dziewczyny czekały już na przecenę migdałowego i się nie doczekały, więc wątpię, że ten też będzie na przecenie chyba że się mylę?

koniczynka15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-23, 22:48   #2538
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
No i niestety nawet w TT dzisiaj gazetki nie było..
Też czekam aż ktos wrzuci
tez czekam..
natura juz nowa jest
Stary 2012-07-23, 23:02   #2539
khalinaa
Przyczajenie

Ja kupiłam płyn do kąpieli z Luksji czekolada i pomarańcza, świetny zapach
khalinaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-23, 23:15   #2540
MJay
Raczkowanie

Cytat:
Widziałam dziś krem do rak Isana z kwiatem pomarańczy. Ledwo powstrzymałam się od zakupu, bo mam 6 kremów do zużycia, zaczekam więc na promocję. Ktoś wie czy można się spodziewać promo na niego w nowej gazetce?

Skorzystałam też z rabatu na FussWohl, kupiłam masło do stóp 200ml, nie dość że jest teraz w promocji za 9.99 to jeszcze -2zł z kuponu, więc wyszło 7.99. Bardzo dobra cena, zważywszy że cena regularna to 12.49
Była nowa kasjerka co zbaraniała na widok kuponu, aż mi żal było że biedną pierwszego dnia pracy zmusiłam do latania do kierowniczki, bo nie wiedziała czy może to wziąć. Ale skończyło się ok

Kupiłam też eliksir Green Pharmacy przeciw wypadaniu i o mało co bym się nacięła. Wyobraźcie sobie, u mnie na półce jako pierwszy w rządku stał do połowy zużyty eliksir. No normalnie wypsiukany. No żal komentować..
Na szczęście mój wypatrzył, to wzięłam nie zaczęty z końca, ufff ale bym się w domu wściekła!
Ja też dzisiaj kupowałam masło do stóp u kasjerki która pracowała 1 dzień a na domiar złego brałam jeszcze drugi krem do stóp to nie dość że musiałam jej wytłumaczyć że musi nabić dwa osobne rachunki to jeszcze po drodze 5 razy zrobiła coś źle i musiała kogoś wołać. Na pewno jej się podobał pierwszy dzień w pracy
A zapach tego masła mnie nie zachwyca nawet bym powiedziała że lekko śmierdzi ale można wytrzymać
MJay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 06:14   #2541
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez khalinaa Pokaż wiadomość
Ja kupiłam płyn do kąpieli z Luksji czekolada i pomarańcza, świetny zapach
Też mam Faktycznie, fajnie tak pomoczyć się w tym zapaszku Podoba mi sie tez że tak delikatnie na "czekoladowo" barwi wodę

---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ----------

Cytat:
Napisane przez jofka Pokaż wiadomość
Przekleństwo z tym BHT, z tego co wyczytałam jest on zakazany do użytku w przemyśle kosmetycznym na rynku australijskim i kanadyjskim. U nas jakoś się nie kwapią. Jeśli chodzi o zamiennik wcierki do włosów polecam Jantara
Ano, wycofaliby to bym ułatwili nam sprawę

---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ----------

Cytat:
Napisane przez MJay Pokaż wiadomość
Ja też dzisiaj kupowałam masło do stóp u kasjerki która pracowała 1 dzień a na domiar złego brałam jeszcze drugi krem do stóp to nie dość że musiałam jej wytłumaczyć że musi nabić dwa osobne rachunki to jeszcze po drodze 5 razy zrobiła coś źle i musiała kogoś wołać. Na pewno jej się podobał pierwszy dzień w pracy
A zapach tego masła mnie nie zachwyca nawet bym powiedziała że lekko śmierdzi ale można wytrzymać
No to dziewczyny miały chrzest pierwszego dnia
U mnie to chyba mało osób przynosi te kupony, bo czasem nawet te panie co od lat siedzą robią duże oczy
Stary 2012-07-24, 08:00   #2542
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Na prawdę myslisz, ze ktoś wyjmował po kolei 9 butelek i kazdą niuchał? Ja miałam czas i sprawdziłam każdą i wszystkie były upaćkane nie tylko od zewnątrz, po prostu przeciekały :/ Zresztą nie chcę nic mówić, ale ja te żele kupuje dość często i od razu zauważyłam, że te nowe są strasznie wodniste :/
Wszystko jest możliwe. Przyjdzie jedna osoba, otworzy, upaćka, przyjdzie kolejna, zobaczy że pierwsze opakowanie jest mokre i weźmie kolejne. A może ktoś tak ścisnął że się wylało? Różni są ludzie i złośliwi też. Grunt że moje opakowanie jest czyste i się nie wylewa. Czy płyn jest żadki nie wiem bo jeszcze nie próbowałam.
Cytat:
Napisane przez koniczynka15 Pokaż wiadomość
Też dzisiaj niuchnęłam ten krem rzeczywiście wyczułam pomarańczę, całkiem przyjemnie pachniał a co do promocji, to dziewczyny czekały już na przecenę migdałowego i się nie doczekały, więc wątpię, że ten też będzie na przecenie chyba że się mylę?
Eh tego migdałka też chciałam Mam krem do stóp z pomarańczą i cynamonem i się zakochałam więc na pomarańczkę do rąk też się skuszę a co zresztą mi te kremy tak szybko się kończą.
Stary 2012-07-24, 08:20   #2543
alamirka
Moderator

Dobra, namówiłyście mnie. Dzisiaj będę blisko rossa, kremik z pomarańczą będzie mój Jednak nie wytrzymam

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Eh tego migdałka też chciałam Mam krem do stóp z pomarańczą i cynamonem i się zakochałam więc na pomarańczkę do rąk też się skuszę a co zresztą mi te kremy tak szybko się kończą.
Ja też kremy do rąk zużywam na potęgę. Mam jeszcze 6 opakowań w domu, ale towaru chodliwego nigdy za dużo
Stary 2012-07-24, 10:01   #2544
Francuska Fantazja
Zadomowienie

GG do Francuska Fantazja

Cytat:
Napisane przez monia42210 Pokaż wiadomość
Czy to BHT jest bardzo szkodliwe ponieważ chciałam kupić te olejki. Szczególnie ten z papryką
Cytat:
Napisane przez enka999 Pokaż wiadomość
ja ostatnio dostałam do testów ten olejek i tez sama nie wiem co o nim mysleć. Wyczytałam że m.in wywołuje też pokrzywke i podraznienie skóry, ale testowałam go i na przedramieniu i potem na samym skalpie i szkody nie narobił. Aczkolwiek wizja jego działania na nerki mnie troche przeraża. Ale nie bede się mądzrzyc w tym temacie bo się za bardzo na składach kosmetyków nie znam
Ten olejek powinien działać podrażniająco, ponieważ to pobudza włosy do wzrostu, ten sam mechanizm podrażniający wykorzystuje się np w leczeniu łysienia plackowatego. Czytałam, że ten olejek należy nanieść na 20 min tylko, może osoby o których czytałaś stosowały go dłużej?
Cytat:
Napisane przez Martik85 Pokaż wiadomość
Ja też sobie poczytałam o tym BHT i najbardziej mnie przeraża że on jest nawet w c-thru i mexx'ach.
BHT to o ile się nie mylę konserwant.
Cytat:
Napisane przez jofka Pokaż wiadomość
Sądzę, że gdy byśmy stosowały 1 kosmetyk z tym BHT to nic strasznego by nam się nie stało, ale jak tu dziewczyny piszą, znajduje się on w różnych kosmetykach i codziennie aplikujemy na siebie kilka jego porcji....

Francuska Fantazja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 10:02   #2545
rybkaa90
Zakorzenienie

Z ciekawości sprawdziłam olejek pod prysznic Nivea, on również zawiera tą substancję Dziadostwo straszne, nie pieni się, nie myje, lepi się do skóry. Mieszam poł na pół z żelem pod prysznic, szkoda mi wyrzucić. Pachnie podobnie do olejku isany, ale wg mnie isana jest lepsza.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 10:09   #2546
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Cytat:
Dobra, namówiłyście mnie. Dzisiaj będę blisko rossa, kremik z pomarańczą będzie mój Jednak nie wytrzymam

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Ja też kremy do rąk zużywam na potęgę. Mam jeszcze 6 opakowań w domu, ale towaru chodliwego nigdy za dużo
A ja już mam ten kremik z pomarańczą
Fajnie pachnie i nawilża całkiem ok.
Ale krem z delii kupiony w naturze lepiej nawilża
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 10:16   #2547
alamirka
Moderator

[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;35480289]A ja już mam ten kremik z pomarańczą
Fajnie pachnie i nawilża całkiem ok.
Ale krem z delii kupiony w naturze lepiej nawilża[/QUOTE]

Ja za jakieś 2 godzinki będę to zakupię Chęć posiadania wygrywa

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-07-24 o 10:21
Stary 2012-07-24, 10:23   #2548
201607231719
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
Już normalnie szału dostaję. Telefon do Obsługi Klienta nieaktualny - zna ktoś może dobry?
Na maile ani wizaż, ani rossnet, ani Rossman nie odpowiada.

Pędzli dalej nie mam

Ponawiam pytanie
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 10:29   #2549
fejs
Wtajemniczenie

O jakim olejku Isany mowa?
fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 10:29   #2550
jofka
Zadomowienie

Cytat:
Też mam Faktycznie, fajnie tak pomoczyć się w tym zapaszku Podoba mi sie tez że tak delikatnie na "czekoladowo" barwi wodę

---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ----------

Ano, wycofaliby to bym ułatwili nam sprawę

---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ----------

No to dziewczyny miały chrzest pierwszego dnia
U mnie to chyba mało osób przynosi te kupony, bo czasem nawet te panie co od lat siedzą robią duże oczy
Popieram

Cytat:
Napisane przez Francuska Fantazja Pokaż wiadomość
Ten olejek powinien działać podrażniająco, ponieważ to pobudza włosy do wzrostu, ten sam mechanizm podrażniający wykorzystuje się np w leczeniu łysienia plackowatego. Czytałam, że ten olejek należy nanieść na 20 min tylko, może osoby o których czytałaś stosowały go dłużej?

BHT to o ile się nie mylę konserwant.

Sądzę, że gdy byśmy stosowały 1 kosmetyk z tym BHT to nic strasznego by nam się nie stało, ale jak tu dziewczyny piszą, znajduje się on w różnych kosmetykach i codziennie aplikujemy na siebie kilka jego porcji....
Sprawdzając różne składy nawet kolorówka go zawiera

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości