Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-24, 11:26   #3391
goldika
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V

Wiolqn zajrzalam na Twojego kulinarnego bloga!!! Dzis zrobie budyn mlodemu z jagodami a mm mozna zagotowac? ponoc traci swoje wlasciwosci

Dziewczyny a ja po powrocie od ojca z wlkp mam wielkie watpliwosci teraz mieszkamy w mazowieckim, ale chcielismy po studiach wrocic do wlkp. Ale jakos po 2tyg tam wcale nie mam ochoty mieszkac tam na stale. Tz nadal chce i tym wyjazdem jeszce bardziej sie nakrecil.
Niby mamy 2lata na podjecie decyzji ale ciezko bedzie, juz widze.

Tak w ogole w rodiznnym miasteczku wiekszosc ludzi mnei nie poznaje i powtala niezla plotka ludzie zaczeli gadac, ze jestem nowa kobieta mojego ojca i wpadlismy i on (lat 43) "wkopal sie z jakas gowniara w dzieciaka"
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 11:26   #3392
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Kochane dostałam jeszcze taką odp:
Kolejny tępy osobnik kreujący się na uzytkowika tablica.pl . Twoja wypowiedź ma niewiele wspólnego z prawdą. A muszę Cię zdziwić elokwentna "osobo" ... Jestem po studiach pedagogicznych i nie bardzo ruszyła mnie Twoja ocena. Sądzę natomiast ,że każdych mierzysz swoją miarą. Pokazałaś jaka jesteś mądra,inteligentna skoro przystajesz na kompromitację samej siebie. Jestem zadowolona,że rozbawiłaś mnie swoimi tępymi meilami. Dziękuję drogi "osobniku" raz jeszcze. Życzę miłego dnia i korespondencji z ludźmi ze swojego szczebla społecznego!

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Stosowną odp napisałam, ale mnie zablokowała. Więc wysłałam od tż z maila

Ma baba problem z zamą sobę, bo ciula napisała "cena do negocjaji"...
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 11:26   #3393
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Fajny, widziałam w programie u Pani Gadżet, że drewniane zabawki wracają do łask
ja z checia bym juz kupowala mlodemu drewniane zabawki ale juz widze jak sie o niej obija ale jak podrosnie i zmadrzeje to na pewno dostanie drewniane klotki i taka spirane na ktorej przeklada sie klocuszki
Stary 2012-07-24, 11:28   #3394
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
napisałam, że ja nie musze nikogo poniżać, żeby się dowartościować i jestem ponad to i życzę miłego dnia, ale jak napisała teraz, że ona jest po studiach to już jej napisałam kilka słów... :

Hahahahaha teraz to ja jestem rozbawiona Jeżeli sądzisz, że napiszesz, że skończyłaś studia i to mnie poniży to jesteś w błędzie. Jak widać, wykształcenie wyższe, nie idzie w parze z rozsądkiem, kulturą. Zdziwisz się, bo ja też mam ukończone studia pedagogiczne. Taka tylko różnica, że mnie te studia czegoś nauczyły Ale co się dziwię, teraz byle kto może iść na studia. Mój szczebel społeczny? Hahaha Ty, pomimo wyższego wykształcenia, jesteś kilka stopni niżej Pokazałaś to pierwszą odpowiedzią. Ja kulturalnie napisałam, jaką cenę mogę zaproponować, a Ty urządzasz jakiś chory atak. Radzę skonsultować się z lekarzem, bo moim zdaniem nie nadaje się Pani do korespondecji na poziomie.
ps. nie wysilaj się i mi nie odpisuj, bo już się naśmiałam wystarczająco hahahaha
A zablokowanie mojej odpowiedzi na mailu było ŻENUJĄCE, ale na Twoim poziomie

Mam nadzieję, że się już przymknie babiszon. Bo mi nerwa ruszyła.

Stary 2012-07-24, 11:30   #3395
princessskaa
Wtajemniczenie

O taka zabawka wydaje się fajna, ale miejsca zajmuje dużo
http://tablica.pl/oferta/zebra-fishe...9b8e;r:8;s:125

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja po powrocie od ojca z wlkp mam wielkie watpliwosci teraz mieszkamy w mazowieckim, ale chcielismy po studiach wrocic do wlkp. Ale jakos po 2tyg tam wcale nie mam ochoty mieszkac tam na stale. Tz nadal chce i tym wyjazdem jeszce bardziej sie nakrecil.

Tak w ogole w rodiznnym miasteczku wiekszosc ludzi mnei nie poznaje i powtala niezla plotka ludzie zaczeli gadac, ze jestem nowa kobieta mojego ojca i wpadlismy i on (lat 43) "wkopal sie z jakas gowniara w dzieciaka"
Kochana nie zamartwiaj się na zapas Czas pokaże, a przez dwa lata naprawde dużo może się zmienić

Ale plota
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 11:31   #3396
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
ja z checia bym juz kupowala mlodemu drewniane zabawki ale juz widze jak sie o niej obija ale jak podrosnie i zmadrzeje to na pewno dostanie drewniane klotki i taka spirane na ktorej przeklada sie klocuszki
W pokojach terapeutycznych są takie zabawki

Ale wiecie, ja się nie znam i w ogóle nie wiem czy jestescie mnie godne, bo ja nie jestem po studiach

: hahaha:

Dobry tekst kochanico
Stary 2012-07-24, 11:32   #3397
goldika
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Kochana nie zamartwiaj się na zapas Czas pokaże, a przez dwa lata naprawde dużo może się zmienić

Ale plota
a ja uwazam, ze takie zabawki to sa w wesolym miasteczku i dziecko nie powinno miec wszystkiego bo nie bedzie mialo po co chodzic do wesolego miasteczka
Stary 2012-07-24, 11:35   #3398
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
a ja uwazam, ze takie zabawki to sa w wesolym miasteczku i dziecko nie powinno miec wszystkiego bo nie bedzie mialo po co chodzic do wesolego miasteczka

A ja z kolei słyszałam, że obciąża stawy...

Co dajecie dzisiaj maluchom na podwieczorek, wiem że gold budyń - (nie lubie jakoś g o robić)

Mi zabrakło pomysłów ....
Stary 2012-07-24, 11:38   #3399
goldika
Zakorzenienie

Baha moj zazwyczaj nie jada podwieczorkow. Pierwszy raz zrobie budyn

lece na spacer z Mlodym
Stary 2012-07-24, 11:42   #3400
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Co dajecie dzisiaj maluchom na podwieczorek, wiem że gold budyń - (nie lubie jakoś g o robić)

Mi zabrakło pomysłów ....
A to normalny budyń można dać??? Bo ja się nie znam A po studiach jestem

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Ale wiecie, ja się nie znam i w ogóle nie wiem czy jestescie mnie godne, bo ja nie jestem po studiach
a Ty! Nawet tak nie żartuj
Stary 2012-07-24, 12:28   #3401
wariateczka88
Zadomowienie

Cytat:
co za typiara... chamstwo straszne. I tez nie czaje o co bulwers skoro 50zl do negocjacji dawno chyba jej nikt nie wy-tiru-tirowal

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

ja chyba odpuszcze kule... moj co prawda zaczal rackzowac jak bylismy u ojca. I chcial isc za psami
rozwazam czy nie wypuscic mu swinek z klatki, niech za nimi podaza

Cytat:
Ta osoba mi znowu odpisała.
Po mojej odp, że pisząc odp powinna być bardziej kulturalna, a nie nazywanie 40zł marnym groszem, dostałam taką odp:
A co ma przepraszam kultura,do pieniędzy?? Stać mnie na to,żeby kula leżała i obłaziła kurzem,a nie poniże się i nie sprzedam za 25zł kuli,bo 15zł kosztuję wysyłka! Radzę się najpierw zastanowić,co się proponuję. I zerknać w inne ogłoszenia w kwestii cenowej. Musiałaby Pani trafić na kogoś zdesprerowanego,żeby kulę kupioną za 100zł sprzeadał za 20-30zł! Powodzenia w poszukiwaniu naiwnych ludzi. I mnie proszę kultury nie uczyć,bo samemu wypadałoby zernać na swoje predyspozycje!
odpowiedz na poziomie dziecka z podstawowki
ludziom to sie chyba wydaje ze kupia cos,zuzyja,a pozniej sprzedadza 10zl taniej niz kupili
dobrzes jej przgadala kobitko
aa no i swietne prezenty dostalas

Cytat:
Napisane przez saaraa_lub Pokaż wiadomość
Ja teraz myślę nad kupnem ale to oczywiscie na przyszłosć jakiegoś pchacza.Mamy starszaków polecacie/odradzacie coś?
mialam pytac co to pchacz,ale polukalam w linki,dla mnie to tez zdebne
(moj biedny dziec ma wyrodna matke co mu zabawek nie kupuje )

Cytat:
chyba mojej tesciowce tez zostawie stope w razie co

Cytat:

jaaa nie moge,ale ludzie maja w glowach na.srane

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 12:35   #3402
glamourous
Zakorzenienie

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Sonia miala taka zebre znaczy to cos innego bylo bo nie z fp a chyba z vtech
ale faktycznie duzo miejsca a wcale sie tym wiele nie bawila
Stary 2012-07-24, 12:36   #3403
princessskaa
Wtajemniczenie

Lecimy na spacerek Mamusie, miłego dnia
Stary 2012-07-24, 13:06   #3404
olka1610
Rozeznanie

Witam
Dzięki dziewczyny za wsparcie . Kurcze chciałabym tak olać tą sprawę i dalej pisac żeby nie dac satysfakcji tej osobie ale nie wiem czy bede umiala z taką świadomością że ktoś to czyta, opowiada swoim znajomym itp. Chyba że same takie dzieciowe sprawy typu jedzenie, kupki ale to tez tak dziwnie pilnować się żeby czasem czegoś bardziej prywatnego nie napisac
Dziś z ej złości wysprzątałam cale mieszkanko łącznie z praniem firanek, zmianę pościeli itp więc są też jakies pozytywy tej sytuacji

princ- ja nie wiem co niektórzy ludzie mają w głowach? Ja kiedyś też na tabli poprosiłam babkę o dodatkowe bardziej wyraźne zdjęcia wózka no i jak się okazało byl w bardzo złym stanie to później wysłała do mnie z 10 maili że ona ma inne zajęcia niż tylko na tablicy siedzieć i że ją oszukałam bo mialam kupić i niepotrzebnie zdjęcia robiła

goldi - o matko święta to co o mnie rozpowiadają to w takim razie pikuś

dziewczyny powiedzcie mi czy jest jakaś opcja żeby napisać coś co nie każdy będzie mógł zobaczyć? oprócz klubu bo ja nie klubowa. Chciałam się Was poradzić w kwestii tego podglądacza bo nie mam kogo, tż nic nie mówiłam bo on porywczy człowiek
olka1610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 13:11   #3405
glamourous
Zakorzenienie

tylko klub...albo zmienic nicka i udawac ze to nie ty mielismy juz pare razy przypadki podczytywaczy...a to eksy, tesciowe, mamy, kolezanki...zenada jednym slowem

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Ola jeszcze troche sie poudzielasz i do klubu dostaniesz zaproszenie wlasnie ze wzgledu na roznych podczytywaczy nie przyjmujemy do klubu od razu
Stary 2012-07-24, 13:20   #3406
olka1610
Rozeznanie

glam a gdybym napisała do której z Was pw, a później któraś to zamieści w klubie, jak któraś dziewczyna będzie chciała coś poradzić to też napsize w klubie a później np jedna z Was wysle mi odpowiedzi an pw ? Zamotałam wiem . Trochę mi już przeszedł nerw ale nie popuszczę bo gdyby to tylko o mnie chodzilo to pal licho ale ten człowiek czepil sie nawet mojego dziecka
Stary 2012-07-24, 13:54   #3407
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
Wiolqn zajrzalam na Twojego kulinarnego bloga!!! Dzis zrobie budyn mlodemu z jagodami a mm mozna zagotowac? ponoc traci swoje wlasciwosci

właśnie z tego co ja wiem to mm nie wolno zagotowywac bo traci właściwości itd.
Plotka super hehehhe
Cytat:
ja kocham drewniane zabawki i wiem, że małemu kupię takie, tylko czy on też je tak pokocha jak ja hehehe

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość

[/COLOR]Sonia miala taka zebre znaczy to cos innego bylo bo nie z fp a chyba z vtech
ale faktycznie duzo miejsca a wcale sie tym wiele nie bawila
mi sie też wydaję że to tylko na chwilę i dziecko się nudzi, to coś tak podobne do konia na biegunach, znam wiele dzieci, ze wlasnie to tylko na chwile, szkoda kaski mi sie wydaje

Cytat:
Napisane przez olka1610 Pokaż wiadomość

dziewczyny powiedzcie mi czy jest jakaś opcja żeby napisać coś co nie każdy będzie mógł zobaczyć? oprócz klubu bo ja nie klubowa. Chciałam się Was poradzić w kwestii tego podglądacza bo nie mam kogo, tż nic nie mówiłam bo on porywczy człowiek
tylko klub.....

Cytat:
glam a gdybym napisała do której z Was pw, a później któraś to zamieści w klubie, jak któraś dziewczyna będzie chciała coś poradzić to też napsize w klubie a później np jedna z Was wysle mi odpowiedzi an pw ? Zamotałam wiem . Trochę mi już przeszedł nerw ale nie popuszczę bo gdyby to tylko o mnie chodzilo to pal licho ale ten człowiek czepil sie nawet mojego dziecka
w sumie nie jest to zły pomysł.....

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Obiadek zjedzony, idziemy na spacerek
Stary 2012-07-24, 15:10   #3408
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

Witamy
U was też tak cudownie gorąco?? SUper pogoda, zwłaszcza ze nad morze w czwartek jedziemy.
Mam pytanko, mała dostała krostek tylko na pleckach, pojedyńcze. Co to moze być nic nowego nie wprowadzałam, piorę nadal w tym samym, to nie potówki, bo wczoraj było kilka krostek dziś wiecej. Nie wiem może to być reakcja na zwiększoną dawkę glutenu?? Bo od dwóch dni podaje małej większą dawkę (6g). NA pewno bede obserwować, ale moze ktoś ma jakiś pomysł? W zeszłym tygodniu miałyśmy 3dniówke wiec to na pewnio nie to./

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 15:16   #3409
muffinka90
Zakorzenienie

hej kobity, doczytalam, ale jakos nie mam mocy pisac, bylam z mlodym na zakupach w ten skwar, ja sie ugotowalam, a on siedzial jak gosc pod parasolem bo oczywiscie jak na zlosc wszystko sie konczy razem, i mleko i pieluchy i chusteczki...

Cytat:
Napisane przez saaraa_lub Pokaż wiadomość
Ja teraz myślę nad kupnem ale to oczywiscie na przyszłosć jakiegoś pchacza.Mamy starszaków polecacie/odradzacie coś?
http://allegro.pl/fisher-price-playz...499179861.html

z czystym sumieniem polece ci ten sprzet, mamuski sis ma dla dzieciakow, od 6 lat uzywany, obijany, ''oskakany'', gra, jezdzi, dziala bez zarzutu, mlody jak sie do niego dorwal, to pol dnia nie odchodzil, teraz stoi u rodzicow i czeka az przyjedziemy

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:

a tz rozglada sie za praca w trojmiescie, czy my nigdy nie zagrzejemy miejsca gdzies na dluzej? Do szczecina przyjechalismy w ciemno, z mapa w reku, nie znajac nikogo, udalo sie i jest dobrze, ale teraz z malym dzieckiem boje sie takich akcji

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 15:17   #3410
kasia_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
ok, dzieki dziewczyny dzieki za uspokojenie, nastepnym razem jak nie bede mogla zasnac tez potluke glowa w sciane, moze pomoze

a tak w ogole to mamuska napedzila mi tu stracha, po tym jak przyjechala popilnowac mlodego na to wesele i zobaczyla co wyprawia kazala mi isc do pediatry
syn kolezanki tak robił ale byl juz troszke starszy, lekarz kazal zabezpieczać glowke (podlożyć poduszke albo coś) i nie zwracać uwagi - samo przeszlo

saaraa_lub mała mojej kuzynki też pluła mm, a cycem juz karmić kuzynk nie mogła bo jej pokarm zanikł;/kazali sprobowac wlasnie mleko normalne krowie, po dziecko pić jeszcze musi

princ Ty i te Twoje koszmary to tżtowi sie takie powinny śnic

wariateczka a może Ty z ta wagą to sie do lekarza wybierze? tarczyca te sprawy? przy nadczynności to sie tak chudnie bardzo.
albo tasiemca masz
przepraszam głupi zart
czesc wszystkim
doczytuje was dalej
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 15:17   #3411
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
mlody siedzial na czyms takim w przychodni, ale jakos szalu nie bylo, moze jeszcze nie dorosl

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-07-24, 15:20   #3412
kasia_aa
Zadomowienie

robie na obiad zapiekanke, 15 min juz grzeje sie piekarnik, a ja juz głodna, myśle sobie ze może juz bedzie dobra (choć miała sie robic niby pol godz), patrze a zapiekanka w lodówce

osioł osioł!
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 15:23   #3413
muffinka90
Zakorzenienie

zmysl ale zazdroszcze tego morza

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

dzieki jeszcze raz za odpowiedzi, uspokoilyscie mnie

Cytat:
Napisane przez kasia_aa Pokaż wiadomość
robie na obiad zapiekanke, 15 min juz grzeje sie piekarnik, a ja juz głodna, myśle sobie ze może juz bedzie dobra (choć miała sie robic niby pol godz), patrze a zapiekanka w lodówce

osioł osioł!
buahahahah

przypomnialo mi sie jak kiedys rodzice odbierali nas z lotniska z gdanska, 3h do domu, w polowie drogi dzwonia do brata, zeby kurczaka do pieczenia wstawil, zajezdzamy glodni, slina cieknie, piekarnik chodziiii, zagladamy a kurczaka w srodku nie ma

lece bo glutek wstal papapa

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-07-24, 15:39   #3414
princessskaa
Wtajemniczenie

Wróciłyśmy ze spaceru. Jak zwykle zaszłyśmy się schłodzić do ciuszka i kupiłam małej za całe 4zł super kostkę - a to nos piszczy, a to ucho szeleści, jak się kostką porusza to coś brzęczy Każda str ma inne zwierzątko Muszę ją tylko wyprać Kilka fotek:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1734.jpg (208,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1735.jpg (167,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1736.jpg (180,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1737.jpg (201,7 KB, 10 załadowań)
Stary 2012-07-24, 15:56   #3415
owieczka86
Zadomowienie

Witam
Dawno mnie nie było ale to dlatego że Filipek raczkujena całeugo,ruszając wszystko czego nie powinien czyli kontaktów,kabli szafek szuflad firanki itp muszę mieć go cały czas na oku.na rękach nie chce siedzieć w wózku też nie,tylko na podłodzbye. b,y siedział czasem nie mam jak iść do łazienki bo nie wiadomo bo zrobi.na noc dajemy mu mm tz daje ode mnie nie chce -wie że mam cycki;-)budzi się w nocy raz ale cyca nie daje przytulam daje smoka i śpi,a cycusia dostaje rano
Znowu mamy gorąco,może gdzieś na weekend pojedziemy:-D
Gratuluję wszystkich postępów Waszych dzieci ząbków itd
Postaram się zaglądać częściej.
A i przepraszam ale nie nadrobie tego co napisałyście...
Czekam na tzta i jak młody wstanie na spacer idziemy:-D
Buziaki:-*

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Wróciłyśmy ze spaceru. Jak zwykle zaszłyśmy się schłodzić do ciuszka i kupiłam małej za całe 4zł super kostkę - a to nos piszczy, a to ucho szeleści, jak się kostką porusza to coś brzęczy Każda str ma inne zwierzątko Muszę ją tylko wyprać Kilka fotek:
Ekstra ta zabawka
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 16:04   #3416
princessskaa
Wtajemniczenie

Owieczko moja jest pomiędzy pełzaniem,a raczkowaniem, ale też nie można jej z oka spuścić na dłużej, bo zaraz przy kablu majstruje. Taki etap - wszystko, co nie wolno, jest najbardziej interesujące
Stary 2012-07-24, 16:07   #3417
owieczka86
Zadomowienie

Cytat:
Owieczko moja jest pomiędzy pełzaniem,a raczkowaniem, ale też nie można jej z oka spuścić na dłużej, bo zaraz przy kablu majstruje. Taki etap - wszystko, co nie wolno, jest najbardziej interesujące
Aż się boję pomyśleć co to będzie jak zacznie chodzić ;-)hehe
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 16:13   #3418
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Aż się boję pomyśleć co to będzie jak zacznie chodzić ;-)hehe
No i ja wolę o tym nie myśleć

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Niunia szykuje się do drugiej drzemki. Jak uśnie "bo najpierw wala się po łóżeczku) to w spokoju wypiję kawusię

Edytowane przez princessskaa
Czas edycji: 2012-07-24 o 16:21
Stary 2012-07-24, 16:20   #3419
olka1610
Rozeznanie

Cytat:
Super ta kostka. Moja mama kupiła kiedys małej taką matę edukcyjną tez w ciuszku za 5 zł i lepiej się sprawdziła niż Rainforest Fishera .

A dziewczyny stwierdziłam że nie będę Wam zawracac głowy, nie warto. po prostu olewam tego podglądacza i już, jak nie ma swojeo życia to niech sobie czyta proszę bardzo :P.

My po spacerze, mała spała i teraz raczej do wieczora już się nie zanosi na drzemkę więc idę się bawić z nią . Dziś muszę ją pochwalić nawet grzeczna jest
Do wieczorka
Stary 2012-07-24, 16:23   #3420
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
A dziewczyny stwierdziłam że nie będę Wam zawracac głowy, nie warto. po prostu olewam tego podglądacza i już, jak nie ma swojeo życia to niech sobie czyta proszę bardzo :P.
Jestem z Ciebie dumna

a ty PODGLĄDACZU jesteś żenujący Chcesz coś ciekawego zobaczyć? To proszę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości