|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
Cytat:
Nie mam problemów z paznokciami, jak dla mnie te lakiery są beznadziejne, dla mnie strata pieniędzy. Kolory rzeczywiście fajne Ciekawa jestem jakie są jakościowo te droższe lakiery.
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Macie szczęście z tymi kombinowanymi zamówieniami - ja zawsze gdy coś próbuję przekombinować odstaję info z BOK że moje zamówienie nie zostanie zrealizowane - powołują się na regulamin.
Z ciekawostek - dla fanek płukanki malinowej do włosów znalazłam polski odpowiednik firmy Marion. Bez sls i parabenów. Zbiera same dobre opinie na kwc. Cena - w granicach 7-9 zł za butelkę - więc dużo taniej niż w YR. Sama będę polować
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koooniecznie ![]()
|
|
|
|
|
#214 |
|
Konto usunięte
|
rybko, nie twierdzę, że problem masz.
tylko z tą trwałością na różnych paznokciach jest bardzo różnie. tak jest ze wszystkimi lakierami, nie tylko tymi z yr. tylko o to mi chodziło. te lakiery YR rzadko mnie kuszą przez kolory. zawsze mają jakąś perłę. ![]() wydawało mi się, że gdzieś czytałam o serii Marion i że można ją znaleźć w Naturach. ale ręki nie dam uciąć. |
|
|
|
#215 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kusi mnie ta baza , którą pokazywała Inez. Natomiast lakier do frencha ( ten niby utwardzający ) daje ładny efekt, ale raz trzyma się tydzien, a raz 3 dni ![]() EDIT : Umbro, własnie te nowe maluszki niemal wszystkie ( chyba poza jasnym różem i bielą ) są kremowe. Te dawne małe lakiery YR chyba wszystkie miały perłę, teraz na szczęście jest lepiej. Ze swojej strony szczególnie polecam turkus i elektryzujący fiolet, o ile oczywiscie dopuszczasz takie kolory
Edytowane przez Miss Hepburn Czas edycji: 2012-07-24 o 13:27 |
|
|
|
|
#216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej pachnie obłędnie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mają świetne kolory i bardzo wygodnie się nimi maluje paznokcie. Fakt, że są dosyć miękkie w porównaniu z np. Inglotem i dość łatwo się ścierają od twardych butów, ale mam teraz na stopach od tygodnia czerwoną pomarańczę i jest ok. W końcu latem śmigam w sandałkach, a nie w glanach z blachą Jednak jak już skończę buteleczkę, to poszukam podobnego koloru w Inglocie, bo akurat ten mi się bardzo spodobał na stopach i za szybko wychodzi, a Inglot ma większe butelki. Z YR mam jeszcze porzeczkę, fuksję i turkus, ale te zostawiam do okazjonalnego malowania łapek - dla mnie jest cudem, ze potrafię dokonać całościowej operacji malowania paznokci u rąk w 5 minut przed wyjściem z domu ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Ale zawsze może być jakaś wyjątkowa okazja, co nie? Mam tak samo
|
|
|
|
|
#219 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bazę polecam, szybko wysycha, jest bezbarwna, nie zmienia właściwości lakieru właściwego (koloru itp.). ładnie przedłuża trwałość mani. |
|
|
|
|
#220 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem, obecne maluchy są fajniejsze niz poprzednia wersja, ale wiadomo, trzeba przetestować. To czekam na Twoją opinię ![]() Kusicietymi zamówieniami, aż nabrałam ochoty na zakupy
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie te lakiery się nie sprawdziły i nie kupię ich ponownie. Jak widać u każdego sprawdzają się inaczej, za 9,90 można przetestować
![]() Rzeczywiście, maseczka peel-off oczyszczająca wolniej zastyga podczas wilgoci!
|
#222 |
|
Konto usunięte
|
czy czek na pielęgnację ciała zadziała na kremy i żel do rąk?
przepraszam, jeśli to głupie pytanie, ale czasem mylę się co do tych kategorii w YR.
|
|
|
|
#223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
YR tak mnie rozpieściło, że nie przywykłam płacić normalnej ceny za cokolwiek ![]() Jak jest z trwałością tej wody Moment de Bonheur? Widziałam skany katalogu dla członków klubu Orchidea.. Można jakoś wstąpić do tego klubu? Podoba mi się oferta z So Elixir, ale nie mam pojęcia czy mogę z niej skorzystać ..
|
|
|
|
|
#224 |
|
Konto usunięte
|
możesz skorzystać, to oferta dla stałych klientów. nazwali to tak, nie wiadomo czemu.
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaś 20.06.2015 06.09.2014 Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2012-07-24 o 14:41 |
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#227 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A, nie idziwię Ci się, pamiętam co było ze zmywaczem - to według nich akcesoria, tak ? Rybko, no jasne W KWC ktoś juz oceniał i tez skrytykował te lakiery, ale u mnie jest super, więc piszę ![]() 9,9 to faktycznie nieduzo, jak na YR, ale z drugiej strony można za to kupić niezły lakier Catrice ( pewnie ze dwa razy większy ), więc kazdy musi sam rozwazyc. Co do lakierów z CN, czytałam opinie, że są jakościowo dobre, ale pewnie zalezy to od koloru, no i od " szczęścia ". Bo w sumie lakiery to jednak dość specyficzne produkty.
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy nieodpowiednie przechowywanie i lakier może być do kitu. U mnie w sklepie YR wszystkie małe lakiery są rozwarstwione
|
|
#229 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odnośnie czeku na pielęgnacje ciała, to można na niego peeling do stóp kupić? Peeling do stóp jest jako przykład na czeku na dowolny kosmetyk i już nie wiem sama
![]() Wczoraj dotarła do mnie paczuszka a już intensywnie myślę nad kolejną Aktualnie zachwycam się balsamem do ust kokosowym ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
|
|
#230 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja mama jej używa i z tego co mi mówiła to jedna z trwalszych w jej karierze. To dość mocny zapach i powinien się trzymać długo. Na mnie niestety perfumy prawie żadne nie utrzymują się powyżej 4 godzin i muszę "poprawiać".
|
|
#231 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dzięki za upewnienie mnie. ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Wronia, tak jak napisała Miss, żel chłodzący do stóp jest pokazany na czeku z pielęgnacją ciała, więc bez problemu i peeling przejdzie. |
|
|
|
|
#232 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety nie wiem jak z trwałością tej wody , nie miałam (oprócz próbki-miniaturki ..ale nie pamiętam już zapachu )1.wejdź na stronę: http://vpci.yves-rocher.com/VPCIYR/s....do?country=PL 2.podaj nr oferty : pyb7ra10 (to jest ta z wodą So elixir )3.wpisz swój nr klienta 4. zamawiasz za pomocą blankietu ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
odnośnie paczki mam tak samo ![]() którym balsamem kokosowym?;> słoiczek czy sztyft? ja mam te w sztyfcie zapach ładny,fajny na ustach
|
||
|
|
|
#233 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muszę wypróbować ten peeling skoro tak go zachwalacie ![]() Cytat:
Wkurza mnie trochę to dziubanie w nim paluchem, ale mu to wybaczę
|
|
#234 |
|
Konto usunięte
|
jak dla mnie ten peeling jest przereklamowany, no ale skądś się musiało wziąć tyle pochlebnych opinii.
|
|
|
|
#235 |
|
Zakorzenienie
|
Te peeling dobrze zdziera, ale ja głównie kocham go za zapach
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też te czeki w ten sposób wykorzystałam ![]() Też tak mam Ale teraz przez 2 tygodnie jestem z dala od jakiegokolwiek YR, więc pokus mam mniej No chyba, że tak jak w DE, będzie oferta z gratisową MdB
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() Ćwiczę od czasu do czasu Spełniam swoje małe marzenia Edytowane przez simone2010 Czas edycji: 2012-07-24 o 15:51 |
|
|
|
|
#237 |
|
Konto usunięte
|
ja polecam peeling do stóp Biedronki, jest w stałej ofercie. kosztuje nie więcej niż 5zł.
|
|
|
|
#238 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do peelingu do stóp, chyba zależy od potrzeb, czy go docenimy czy nie. Np. ktoś, kto ma problemy z rogowaceniem, pewnie tak, a ktoś, kto jak ja, nie ma takiego problemu, chyba może sobie darować. U siebie nie widzę różnicy czy stosuję peeling do stóp czy nie ![]() Za to krem juz jest mi niezbędny. Non stop maluję paznokcie u stóp i mam przesuszone skórki, tak że ten intensywnie nawilżajacy z YR jest bardzo pomocny. Z tym, że to dla mnie raczej taki " lekki " krem, na lato. Im częściej tu zaglądam, tym większą ochotę mam , żeby coś zamówić. A oliwka Monoi juz do połowy zużyta, więc pretekst jest
|
|
#239 |
|
Konto usunięte
|
o tak, sole też mają fajne. ja lubię pomarańczową.
aż chyba kupię jakiś inny wariant jutro.
|
|
|
|
#240 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

06.09.2014 
koooniecznie

przepraszam, jeśli to głupie pytanie, ale czasem mylę się co do tych kategorii w YR.

niech Twój TŻ kupuje Ci nowe wody
)
Ale teraz przez 2 tygodnie jestem z dala od jakiegokolwiek YR, więc pokus mam mniej