Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-24, 13:09   #4681
Nikita...
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Gold

jakaś dziś jestem nie w humorze
Ja jakos tez jestem dzisiaj dziwna, i non stop mam ochote na cos slodkiego

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Ruda Śląska - niedaleko Katowic.

Tego nie mogę zrobić bo bez leków mój organizm wariuje. Tyję, dostaję takiego tradziku na twarzy, że już dwa razy byłam z tego powodu szpitalu no i potworne bóle głowy.
Ja sie urodzilam i wychowalam w Rudzie Slaskiej.
A jakie leki musisz brac, ze bez nich twoj organizm wariuje? Ja tez mam tradzik co w moim wieku nie jest normalne ale nie biore zadnych lekow.

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 13:13   #4682
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Ruda Śląska - niedaleko Katowic.
Ooo, Tomalinko, nawet nie wiedziałam, że jesteśmy prawie 'sąsiadkami'

A do kogo Ty chodzisz?
Kochana, to gdybyś była chętna, mogę Ci polecić mojego lekarza. On zajmuje się w 99% kobietami w ciąży i tymi, które mają problemy z zajściem. Z tego co wiem, często z sukcesem.

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 13:17   #4683
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
super pomocnik

Ja mialam mate rainforest i jak dla mnie bombaW ogole rzeczy FP godne polecenia, tylko szkoda,z e sa w takiej cenie
ja matę miałam z canpola akurat i mam ją nadal, a jakbym nie miała to też rainforesta bym kupiła ja też FP polecam, mają super edukacyjne zabawki dobrze, ze mam po synku jeszcze od siostry wezmę sobie gąsienicę gawędziarkę mały najchętniej właśnie tymi zabawkami z fp się bawi - teraz ciuchcie od ponad roku na tapecie z Tomka, właśnie z FP, wytrzymałe to strasznie, inne zabawki już dawno by w koszu wylądowały, a te FP nic im się nie dzieje...ale fakt - cena powala

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

właśnie doszła karuzelka tż będzie musiał ją na prąd przerobić, bo ponoć te FP strasznie baterie żrą szkoda, ze nie mam w domu żadnych baterii bo bym spróbowała jak gra

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 13:21   #4684
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Melduję, że dziś zamówiliśmy mapke u geodety. Więc kolejna formalność za nami

super,

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Acha jeszcze chcialam napisac co do chrzcin, bo ostatnio sie orientowalam, ze sa w 1 niedziele podczas mszy i w 3 niedziele po mszy i tak sobie myslalam najpierw, ze jak po mszy to nie chce ale czytajac wasze wypowiedzi, to jednak zmienilam zdanie dla takiego maluszka to i tak bedzie stresujace, a po mszy to szybko pojdzie i nie bede musiala calej mszy z malutkim w kosciele siedziec
Jak dobrze Was miec
i bardzo dobrze
u nas chrzty sa z taka skrocona (moze z 15 minut )msza i uwazam ze bylo w sam raz,

Cytat:
Napisane przez xmonikax27 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
z góry przepraszam że nie doczytam Was ale mam mega doła Majka marudna a ja zastanawiam się czy dam sobie radę z dwójką małych dzieci jestem jedynaczką i z dziećmi zawsze miałam mało do czynienia, pierwszy raz jak urodziłam i z jednej strony bardzo pragnę drugiego dziecka a z drugiej bardzo się boje ;( czy dam radę, mąż jezdzi w delegacje, ja zostaje sama z Majką
niepewnosc zawsze bedzie, sami musicie zdecydowac, ja tez sie obawiam ale fakt meza mam w domu to nieco inaczej,

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
też mi sie podobała ta karuzelka, jednak wzięłam tę rainforest, bo już przy synku miałam na nią ochotęa, że teściowa kasę dała no to kupiłam teraz nie mam większych wydatków z małą związanych już, więc mogłam kaskę na nią przeznaczyć
a o to mój mały pomagier tatusia, z chęcią skręcał leżaczek dla siostry i jeszcze chętniej go testował hehehe
oo ludzie, super

umowilam sie do lekarza, ide w poniedzialek
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 13:50   #4685
xmonikax27
Raczkowanie

Cytat:
zabki?
Daj smecte
no właśnie nie wiem czy ząbki też tak podejrzewam, miesiace temu miała badania moczu i krwi i wszystko ok.
xmonikax27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 13:57   #4686
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Ja sie urodzilam i wychowalam w Rudzie Slaskiej.
A jakie leki musisz brac, ze bez nich twoj organizm wariuje? Ja tez mam tradzik co w moim wieku nie jest normalne ale nie biore zadnych lekow.
1. Wiem, wiem, że jesteś Rudzianką z fb
2. wiesz co nie ma na to złotej rady ale póki co jak dostaję luteinę na wywołanie okresu to i cykl mam regularny i póki co żadnego trądziku ani bólu głowy nie mam.

Cytat:
Ooo, Tomalinko, nawet nie wiedziałam, że jesteśmy prawie 'sąsiadkami'

A do kogo Ty chodzisz?
Kochana, to gdybyś była chętna, mogę Ci polecić mojego lekarza. On zajmuje się w 99% kobietami w ciąży i tymi, które mają problemy z zajściem. Z tego co wiem, często z sukcesem.
A skąd jestes?

No a którego lekarza polecasz? No ja się właśnie zastanawiam do kogo pójść. Póki co chodziłam do dr Bednarskiej-Czerwińskiej bo ona jest też endokrynologiem. Ale co idę na wizytę to czuję się bardziej zniesmaczona bo ona nie ma w ogóle czasu dla pacjentek.
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 14:00   #4687
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
A skąd jestes?

No a którego lekarza polecasz? No ja się właśnie zastanawiam do kogo pójść. Póki co chodziłam do dr Bednarskiej-Czerwińskiej bo ona jest też endokrynologiem. Ale co idę na wizytę to czuję się bardziej zniesmaczona bo ona nie ma w ogóle czasu dla pacjentek.
Tomalinko, ja jestem z okolic Katowic (siemianowice śl.), a lekarza polecam dr Świtałę, przyjmuje w Katowicach.

Nie mam Cię na fb

Hania

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-24, 14:00   #4688
Malensstfo
Zakorzenienie

Gold trzymam kciuki, żeby wam się udało...a może jednak @ nie przyjdzie?

Byłam z mamą na targu warzywnym, myślałam, że od gorąca padnę trupem tam...a od mieszanki zapachów to już nie powiem co mi się robiło...huh...
Kupiłyśmy ogóreczki, cebulkę i ziemniaczki, i będziemy niedługo robić ogóraski do słoiczków
Bylyśmy też na chwilę u mojej chrzestnej, to posiedziałyśmy...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 14:03   #4689
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Tomalinko, ja jestem z okolic Katowic (siemianowice śl.), a lekarza polecam dr Świtałę, przyjmuje w Katowicach.

Nie mam Cię na fb
No ale widzisz Twój kulinarny profil mam w ulubionych

Edytowane przez tomalinka
Czas edycji: 2012-07-24 o 14:08
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 14:05   #4690
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
No ale widzisz Twój kulinarny profil mam w ulubionych
ola u.
Ooo... i już się znamy

Hania

Stary 2012-07-24, 14:05   #4691
Malensstfo
Zakorzenienie

Dobra...idę szorować ogórasy ...całe 2 worki!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-24, 14:08   #4692
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Monia o kurcze...

bao tez mam karuzlekę rainforest Majka jest w nia wpatrzona jak nie wiem. Dzięki temu, ze kolorki ma żywe a nie pastelowe. Pomocnik super

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 14:16   #4693
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
1. Wiem, wiem, że jesteś Rudzianką z fb
2. wiesz co nie ma na to złotej rady ale póki co jak dostaję luteinę na wywołanie okresu to i cykl mam regularny i póki co żadnego trądziku ani bólu głowy nie mam.
Aaa rozumiem. Niom, Rudzianka, dokladniej z Kochlowic. A ty?

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Gold trzymam kciuki, żeby wam się udało...a może jednak @ nie przyjdzie?

Byłam z mamą na targu warzywnym, myślałam, że od gorąca padnę trupem tam...a od mieszanki zapachów to już nie powiem co mi się robiło...huh...
Kupiłyśmy ogóreczki, cebulkę i ziemniaczki, i będziemy niedługo robić ogóraski do słoiczków
Bylyśmy też na chwilę u mojej chrzestnej, to posiedziałyśmy...
To kiedy im mowicie???

Stary 2012-07-24, 14:26   #4694
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kasiux,
Cytat:
Strong twoj TZ ma teraz wolne od jutra?
A jak dziadkowie?Dumni ze swojego wnuczka sa?
Mój TŻ miał wolny cały tydzień zeszły bo po porodzie nie był w stanie iść do pracy, a potem już nas musiał odwiedzać no i odebrać a od wczoraj normalnie pracuje, na tacierzyński jeszcze nie wiemy kiedy pójdzie.
a dziadkowie bardzo dumni, wszyscy się cieszą

Żabciu,
Cytat:
kochana nie powinnas karmic piersia jaj ci sutki krwawia zeby Kamilkowi nie zaszkodzila ta krew ....
właśnie przestałam nią karmić żeby mu nie zaskodzić, ale cóż że pokarm się zbierał i robiły się grudy, zadzwoniłam do położnej i kazała mi normalnie karmić bo przecież mi się zlogi zrobią i będzie po piersiach.
znów rozbieżność opinii.

Monika, Żabcia
Cytat:
położna w szpitalu mnie opierniczyła jak nie przystawiałam małej do piersi bo mi krwawiły :/ powiedziała że mam przystawiać chyba że naprawdę bardzo mocno krwawią :/
ja mam pokrwawione, popękane. krew mi ciurkiem nie leci.

Blonde,
Cytat:
Strong polozne Ci nie pokazywały?Nie przystawialy?
jejku niewiem jak Ci pomoc, tez sie meczylam na poczatku,a le mi nie krwawily tylko mialam mocno pogryzione bo tez zle przystawialam...u mnie tak z tydz nauki bylo i poczatkowo karmilam mieszanie...1 karmienie mm kolejne piers itd. Az przestaly mnie sutki bolec i mogłam swobodnie karmic...mimo ze maly dostał mm nie odrzucil piersi, wiec to tez nie jest regula...
Badz dzielna i skontaktuj sie z polozna
nie, nikt mi nie pokazywał jak przystawiać, ale teraz się staram tak jak mi natalia pisała małego układać i czasem się udaje bezboleśnie. Mam nadzieję że też już nie długo moje piersi będą się cieszyć na widok rozdziawionej buzi maluszka

madziu,
Cytat:
Może kup sobie te nakładki na sutki??
mam nakładki i mały przez nie piję, mam też muszle laktacyjne żeby sutek oddychał.

a co do domku, to mi się on podoba ale chodziło mi o to że JA bym szukała czegoś innego no wiesz o co mi chodzi... że moim ideałem jest coś innego

Agnusek, Nikita, Gucia jak tylko moje balony mleczne się uspokoją to tak jak obiecałam zaczynam ćwiczyć z wami teraz nie mogę bo by mi przy podskoku się mleko wylewało

Onyks, Maleństwo
Cytat:
Gdzieś się naczytałam, że mięty nie można w ciąży, ale to chyba bzdura...
Ostatnio też piłam
mięta jako że jest ziołem nie powinna być nadmiernie spożywana w ciąży i należy o tym powiadomić lekarza.
Ale ja dwa razy w ciąży wypiłam bo miałam ból w żołądku. tak jak mówisz Maleństwo, nie dajmy się zwariować

Aaby, z opisu widzę że weekend super udany a ten opis śniadanka i dobrze że nic nie podliczasz należało wam się

Cytat:
Ej ej, jakie szybciej! Kupiliśmy Durexy po drodze Jestem czujna - choć ten mój mąż zaczyna mnie przerażać
I dziękuję za życzenia
jesteś okropna ! mąż chciał poszaleć a ty poleciałaś do apteki?!

Gucia, jak już znajomi na każdym kroku chwalą twój wygląd to tylko bić wielkie brawa ale Ty serio nad tym pracujesz

Martynko, ładna sukienka.

Mrowinko, Gucia, mi we Wrocławiu wyspa słodowa jak sobie w nocy z TŻ tam pod mostem siedzieliśmy

madzia, i na kiedy planujecie chrzciny? robicie w końcu w lokalu?

już doczytałam my jednak zdecydowaliśmy się na catering w domu.

Nikita,
Cytat:
I pisalam Wam juz, ze jedziemy na rafty na weekend? Na poludnie Czech. Pogoda ma byc ujowa wiec bedzie duuuuzo grzanca.
co to?

Bika, ale się obłowiłaś tymi ciuszkami dla Emilki kiedy zaczynasz prasowanie?

Tynkusia, magnez rzeczywiście jest bardzo ważny

Blonde, ale super te ciuszki co kupiłaś, i jak tanio

Maleństwo, no no Twoja mama wyraźnie coś czuje w powietrzu

Tomalinko, przykro mi że na wizycie nie było dobrych wieści.

Bao, u nas jest zasada (przynajmniej ze strony rodziny mojej mamy) że chrzestny to taki ktoś kto dziecku rączkę podniesie jakby mu zwisała z becika. A nie ktoś kto ma hojny potrfel.

Butter, bao
Cytat:
1000?? zł? Absurd.
Ja zostałam chrzestną będąc jeszcze na studiach. Nie pracowałam...i kupiłam na chrzciny symboliczny prezent (biżuterię), pamiątkę i zabawkę i co? i nikt nie miał pretensji.
To chyba nie o pieniądze chodzi w byciu chrzestną...a np. o to, że jak trzeba się zająć małą, to ja jako chrzestna chętnie to robię, zabieram do kina, na plac zabaw, na rower, rolki, nauczyłam ją jeździć na łyżwach, chodzę z nią na basen, wybieram bajki, które ogląda, zabieram na lody i na sale zabaw, uczę pisać i czytać literki i układam puzzle. I to chyba właśnie o to w tym chodzi, a świadczą o tym rysunki i laurki na mojej lodówce z tekstami 'Ciociu kochana kocham Cię bardzo'
zgadzam się.

Stripi gratuluję tego 9 tygodnia

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Nadrobiłam Was, przepraszam że tak po łebkach...
u nas wszystko ok, chcemy iść dziś na spacerek, ale właśnie nie wiem kiedy mały zechce cycusia, i czy już nie będzie za chłodno.

Dziś maluszek był bardzo aktywny bo od 9 do 13:30 wcale nie spał tylko co chwile cycuś i gadać do niego trzebabyło

przepraszam że nie nadrabiam k. ale najzwyczajniej nie mam czasu.
Stary 2012-07-24, 14:26   #4695
Nikita...
Zakorzenienie

Strong,

czeeesc!!!

Rafty to takie szerokie, dmuchane kajaki hihi.
Wklejam link, zjedz sobie na dol stronki i zobaczysz raft.

http://www.klokoci.cz/pujcovna-lodi-...l#jizera-rafty

Stary 2012-07-24, 14:27   #4696
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

fajne bardzo Nikita to Wam miło czas zleci
Stary 2012-07-24, 14:33   #4697
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Żabciu, właśnie przestałam nią karmić żeby mu nie zaskodzić, ale cóż że pokarm się zbierał i robiły się grudy, zadzwoniłam do położnej i kazała mi normalnie karmić bo przecież mi się zlogi zrobią i będzie po piersiach.
znów rozbieżność opinii.

Blonde, nie, nikt mi nie pokazywał jak przystawiać, ale teraz się staram tak jak mi natalia pisała małego układać i czasem się udaje bezboleśnie. Mam nadzieję że też już nie długo moje piersi będą się cieszyć na widok rozdziawionej buzi maluszka

Blonde, ale super te ciuszki co kupiłaś, i jak tanio

[/COLOR]Nadrobiłam Was, przepraszam że tak po łebkach...
u nas wszystko ok, chcemy iść dziś na spacerek, ale właśnie nie wiem kiedy mały zechce cycusia, i czy już nie będzie za chłodno.

Dziś maluszek był bardzo aktywny bo od 9 do 13:30 wcale nie spał tylko co chwile cycuś i gadać do niego trzebabyło

przepraszam że nie nadrabiam k. ale najzwyczajniej nie mam czasu.
nie przestawaj w zadnym wypadku...jak juz to odciagaj laktatorem by poczuc ulge i wylewaj by maly z krwia nie piłale nie przestawaj, bo dostaniesz jakiegos zapalenia

Szkoda,ze nikt Ci nie pokazał, nie powinno tak byc
Niewiem jak tam w Pl ale w UK sa poradnie laktacyjne i spotkania, polozne pokazuja jak karmic, jak dbac o piersiw razie problemow, jak przykąłdac maluszka itp.Szkoda naparwde

Dziekuje za slowo o ubrankach

I jestem pełna podziwu ze tyle nadrobilas
Super,ze u Was w porzadku
Stary 2012-07-24, 15:00   #4698
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Strong jeszcze się za pranie nie zabrałam a co dopiero za prasowanie......
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 15:10   #4699
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Mrowinko patrzyłam na Twój wykres i dziś wygląda na to, że owu może być dopiero
Możliwe, dlatego zaznaczyłam początek fazy lutealnej - tylko mnie dziwi, że dopiero teraz, bo to 18. d.c., a ja mam zazwyczaj cykle 25-dniowe. Jak się cykl wydłuży, to mi wypadnie @ na wizytę u lekarza

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Ale dzisiaj źle spałam, budziłam sie kilka razy, z rana test i pusto. Tylko kontrolka. Czyli 40 dni. Chyba dzisiaj zrobię sobie kapiel i napiję sie wina ... na odstresowanie
Ale dzięki za kciuki... My się nie staraliśmy w tym cyklu więc nie ma żalu, ale wkurza mnie to że nie wiem o co chodzi z moim cyklem...
Szkoda. Oby @ szybko przyszła i będziecie mogli działać.

Cytat:
Tego nie mogę zrobić bo bez leków mój organizm wariuje. Tyję, dostaję takiego tradziku na twarzy, że już dwa razy byłam z tego powodu szpitalu no i potworne bóle głowy.
No ale na pewno pójdę do drugiego lekarza i zobaczymy
Może inny lekarz coś poradzi. Powodzenia

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Mrowinko, Gucia, mi we Wrocławiu wyspa słodowa jak sobie w nocy z TŻ tam pod mostem siedzieliśmy
Musiało być romantycznie
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 15:18   #4700
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
To kiedy im mowicie???
W czwartek powiemy..będzie mi łatwiej "zdychać"

Strong
Stary 2012-07-24, 15:20   #4701
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Malensstfo;35487180[B
]W czwartek powiemy..będzie mi łatwiej "zdychać" [/B]

Strong
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 15:21   #4702
gochaa_p
Zakorzenienie

hej!

ja jak zawsze mam tył na wątku - teraz to już nawet nie da się tego nadrobić :/ Ale pamiętam o Was!!!!!

Tż jest do niedzieli więc korzystam dalej :P

U nas ok, cały dzień praktycznie siedzimy w domku naszym i skubiemy co by się najpóźniej w październiku wprowadzić. Dzidzia rośnie, kolejna wizyta dopiero 10 sierpnia bo mój gin nadal na urlopie. Wojtuś szaleje jak zawsze, pomaga tacie murowac ogrodzenie :P Dziś musiałam go przed drzemką z cementu skubać

Pozdrawiam gorąco
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 15:25   #4703
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

macie ochote na lody waniliowe z bananem
4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."
martynka1916 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-24, 15:30   #4704
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
No coooo
Stary 2012-07-24, 15:45   #4705
gold-fish
Zakorzenienie

Mój mąż ostatnio zapakował nam lodówkę lodami po brzegi 2 opakowania bakaliowych Koral i 2 opakowania wielkich Manhatanów (mój ulubieniec: czekoladowo-karmelowo-orzeszkowe i jego jabłko-wisnia - bo były w promocji) łącznie 4,5 l lodów w lodówce

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 15:50   #4706
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

Cytat:
Mój mąż ostatnio zapakował nam lodówkę lodami po brzegi 2 opakowania bakaliowych Koral i 2 opakowania wielkich Manhatanów (mój ulubieniec: czekoladowo-karmelowo-orzeszkowe i jego jabłko-wisnia - bo były w promocji) łącznie 4,5 l lodów w lodówce

ja mam tylko waniliowe kurcze tak sie na niego wkurzylam ze szkoda gadac... a wstyd pisac.... ech dobrze ze pojechal do kumpla na robote... i wiecie co mi po calej awanturze powiedzial :ze on dzis ze mna nie ma ochoty gadac.... a dobrze wie ze ja mialam racje.. no ale coz urzadze go jak wroci posciele u synka w pokoju i tam pojde spac....
4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."
Stary 2012-07-24, 15:55   #4707
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martynka1916 Pokaż wiadomość
ja mam tylko waniliowe kurcze tak sie na niego wkurzylam ze szkoda gadac... a wstyd pisac.... ech dobrze ze pojechal do kumpla na robote... i wiecie co mi po calej awanturze powiedzial :ze on dzis ze mna nie ma ochoty gadac.... a dobrze wie ze ja mialam racje.. no ale coz urzadze go jak wroci posciele u synka w pokoju i tam pojde spac....
a nie lepiej pogadac na spokojnie niz sie boczyc

mam dzis zebranie w pracy

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Stary 2012-07-24, 15:57   #4708
xmonikax27
Raczkowanie

dziewczyny ja już dzis się zegnam bo głowa mi pęka
do juterka
xmonikax27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 15:58   #4709
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

Cytat:
a nie lepiej pogadac na spokojnie niz sie boczyc

mam dzis zebranie w pracy

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

probowalam... ale sprobuje wieczorem jak wroci..... eh co ja sie z nim mam...... jutro jeszcze Tesciowa sie zapowiedziala na kawe:P Dziewczyny widzialyscie jaka mam sukienke na wesele... podpowiedzcie mi jaka torebke do niej?kurcze bo nie mam, mam czarna ale taka zwykla wiec nie wiem czy bedzie pasowała.....
4.06.2013 Wiktoria

Edytowane przez martynka1916
Czas edycji: 2012-07-24 o 16:14
Stary 2012-07-24, 17:04   #4710
Amani
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny,

Przepraszam, ze was nie cytuje, czytam co piszecie w miare na biezaco, ale kompletnie nie mam glowy do niczego ostatnio i nie moge sie na niczym skupic. Mam spore problemy rodzinne i spore z TZem... poki co jestesmy razem, ale niewiadomo jak to bedzie musze to sobie wszystko poukladac, wybaczcie

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości