|
|
#4921 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - część IX
Bardzo w tym stylu, ale ciekawsze, fikcyjne i bardziej poprawne językowo
![]() Pokłóciłam się z TŻem pierwszy raz od dawna, w dodatku o kompletny bzdet, z którego wyszła kłótnia o kasę... Mam ochotę wyć, sama nie wiem czy z wściekłości na niego i jego zarzuty czy ze smutku z tego samego powodu ![]() A tak poza tym... Z cyklu "Mądrość z seriali": "CSI Las Vegas" - pomaluj ukąszenie komara lakierem do paznokci - przestanie swędzieć. Nie wiem czemu, ale działa :P |
|
|
|
#4922 |
|
maszyna, nie człowiek
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35489994]Bardzo w tym stylu, ale ciekawsze, fikcyjne i bardziej poprawne językowo
![]() Pokłóciłam się z TŻem pierwszy raz od dawna, w dodatku o kompletny bzdet, z którego wyszła kłótnia o kasę... Mam ochotę wyć, sama nie wiem czy z wściekłości na niego i jego zarzuty czy ze smutku z tego samego powodu ![]() A tak poza tym... Z cyklu "Mądrość z seriali": "CSI Las Vegas" - pomaluj ukąszenie komara lakierem do paznokci - przestanie swędzieć. Nie wiem czemu, ale działa :P[/QUOTE] Jeśli w jego zarzutach było jakieś ziarno prawdy to wyciągnij wnioski na przyszłośc i nie denerwuj się, bo nie ma to największego sensu Zrób sobie SPA
|
#4923 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale SPA to dobry pomysł
|
|
|
|
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam taki, a nie inny charakter i nic nie poradzę na to, że tak już jest. To, jakie motywy mną kierują to tylko i wyłącznie moja sprawa. Ty masz prawo do własnych opinii, ale wyrażaj je w normalny sposób, a nie atakując wszystkich na prawo i lewo. Trochę ogłady. I to nie jest tylko i wyłącznie moja opinia. EOT, wygadałam się i tematu ciągnąć nie mam zamiaru.
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2012-07-24 o 19:16 |
|
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35490123]W jego pojmowaniu świata na pewno była to szczera prawda, ale akurat na kwestię kasy patrzymy zupełnie inaczej i jego zarzuty w ogóle do mnie nie przemawiają
![]() Ale SPA to dobry pomysł [/QUOTE]Orli, założę się, że i tak napiszesz do nas za godzinkę albo dwie, że już się pogodziliście i jesteś happy.
|
#4926 |
|
maszyna, nie człowiek
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35490123]W jego pojmowaniu świata na pewno była to szczera prawda, ale akurat na kwestię kasy patrzymy zupełnie inaczej i jego zarzuty w ogóle do mnie nie przemawiają
![]() Ale SPA to dobry pomysł [/QUOTE]Ja też zawsze jak się o cos posprzeczam, to choćbym nie wiem jak się zapierała przeżywam wszystko jak koniec świata... Ale po prostu nie ma sensu się dręczyć, bo złość piękności i zdrowiu szkodzi. Trust, enn, dajcież spokój Każda z was i nas ma wiele wad, Trust chciała się pochwalić linkiem, to się pochwaliła, enn, nie musisz wyciagać przy tej okazji przywłaszczania obrazków, co praktykuje wiele dziewczyn (w każdym razie żadnej to nie usprawiedliwia - żeby nie było, że popieram przestępstwo, bo dostanę bana na wizażu ). Dziewczyny, naprawdę nie ma sensu drzeć kotów ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Aha, Trust, bo doczytałam Twojego powyższego posta - sobie też zapodaj trochę ogłady , bo w tym poście to Ty atakujesz - pani, która każda grafikę ma własną śmie Ci coś wypominać, a phi, leczy kompleksy! No przeca to śmieszne...
|
#4927 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam co mi siedziało na wątrobie od dawna i już tematu ciągnąć nie będę
![]() Od paru dni jestem w bojowym nastroju, ale przejdzie mi
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2012-07-24 o 19:25 |
|
|
|
#4929 |
|
Konto usunięte
|
Enn, oby
![]() Zjadłam lody i już mi lepiej
|
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
NicRu, mnie nie drażni samo przywłaszczanie obrazków, bo się do tego przyzwyczaiłam. Drażni mnie zachowywanie się, jakby "moje" obrazki były najważniejsze. Tyle.
Faktycznie, nie powinnam była dzisiaj już nic pisać, miałam wystarczająco dużo szans, żeby zrozumieć, że jest to w tym wypadku zupełnie bezsensowne. Trust, możesz skakać z radości. Zakompleksiona, smutna laska, która ma problemy z agresją już nie będzie Cię bez najmniejszego powodu atakować w Internecie.
|
#4931 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Trust, że niby Twoja podwójna moralność i niemożnosć zwrócenia Ci na cokolwiek uwagi, bo przecież to Twoje poglądy i co komu do tego - Tobie uwagi się nie zwraca
? Zauważyłam (a tez wywalę co mi lezy na wątrobie, a co!), że jeśli już masz z kimś problem, to dlatego, że właśnie zwrócił Ci na coś uwagę. Każdy człowiek jest inny, ale obdzierając uwagi innych z ironii czy kiepskiego jezyka zamiast twierdzić, że każdy Cię atakuje, każdy niezadowolony na blogu to hejter, kórego trzeba olać, jak ktoś coś uzna za nie takie to dlatego, że leczy kompleksy... powinnas po prostu coś z tego wyciągnąć, a Ty fochasz się, oburzasz, zachowujesz jak wielka gloria. Jaka jesteś tacy są ludzie wobec Ciebie...Bez urazy, ale ja sytuację odbieram tak - chciałaś się pochwalić, że Twój - niewątpliwie udany makijaż - znów został gdzieś podlinkowany. Niestety użyłaś do tego niefortunnej emotki sugerującej twoje niezadowolenie z tego faktu, co enn odebrała jako "patrzcie, znów kradną mi fotkę" i tu pojawiła się celna, niestety, uwaga, ze takie coś od Twojej osoby jako biorącej cudze grafiki do nagłówków nie powinno wypływać. Ale skończyło się fochem z Twojej strony i wylaniem żalu, tego "co lezy Ci na wątrobie", bo jesteś jaka jesteś i "jakie motywy Tobą kierują to Twoja sprawa". Żeby nie było, to lecze teraz kompleks małego cyca ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35490349]Enn, oby ![]() Zjadłam lody i już mi lepiej [/QUOTE]Dobry pomysł Mam dziś kiepskawy humor bo się fatalnie czuję fizycznie (już którys raz zrobiło mi się słabo w trakcie... siedzenia - mam wybitnie złe krążenie ). Też chyba wieczorem sobie zafunduję lody Jeszcze tylko musze jakiś film/serial znaleźć do tego...
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2012-07-24 o 19:31 |
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam niską samoocenę i jesteśmy kwita
I to prawda, mam niską samoocenę i brak mi pewności siebie, więc moich motywów możecie szukać w tej kwestii. Ataki odbieram bardzo personalnie i przyjmuję je do siebie w mniejszej lub większej części. Chociaż konstruktywną krytyką nie gardzę i wyciągam z niej wnioski.Ale ok, teraz już wiem, że lepiej niczego tu nie linkować ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Ale wyciąganie przy każdej możliwej okazji sprawy kradzieży zdjęć/obrazków to już paranoja. Ja wiem, że źle zrobiłam, nikt mi nie musi o tym przypominać z częstotliwością 20-30x na wątek
|
#4933 |
|
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35490349]Enn, oby
![]() Zjadłam lody i już mi lepiej [/QUOTE]Wlasnie wyslalam mame po czekolade do sklepu, bo w przeciwnym razie czuje ze bedzie wojna z moim Tż... ![]() ![]()
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ dziś jestem padnięta! I to od samego rana. Miałam chwilę przebłysku na basenie, ale po wyjściu z wody od razu gorzej. Chyba zaraz pójdę spać
|
|
|
|
#4935 | |
|
Moderator
|
Cytat:
ja aż tak nie mam, ale tym razem było mi az niedobrze od nikotyny (wcześniej na imprezie zapaliłam jednego papierosa od koleżanki, generalnie od drugiego roku studiów raczej nie sięgałam po fajki, więc chyba od niego też mi było mdło - co mi tylko przypomniało dlaczego nie lubie palić...) bo się "napaliłam" biernie w tym klubie :/ brrrjestem! wczoraj oglądałam The Killing (ten hamerykański, drugi sezon). Chryste, czeka mnie chyba jednak ten remont kuchni, ja nie ogarniam... nie lubię tego wszystkiego, przeraża mnie w ogóle wymyslanie koncepcji... gr. Kupiłam dzisiaj Princess Peach z Catrice!!!
|
|
|
|
|
#4936 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Szczerze się przyznam, że czasem po powrocie z centrum też mam wrażenie, że przesiąkłam spalinami
|
#4937 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4938 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Zwykle staram się na to nawet nie patrzeć. Mieszkam na obrzeżach i czuję różnicę między powietrzem u mnie a powietrzem w centrum, a kiedy przekroczone są normy dla paskudztw w powietrzu to od razu mam straszne bóle głowy...
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Aż takie święto ? Różnie wyrażamy poglądy, ale nie zauważyłam, żeby były jakoś specjalnie rozbieżne
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
parę godzin mnie nie było i tylko jedna strona, toż to szok od jakiegoś czasu
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie przyjemny wieczór.. maseczka na twarzy, maska na włosach...
szkoda tylko, że jutro muszę wstać o 6
|
|
|
|
#4941 | ||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
), różnicy temperatur między osiedlem a centrum nie ma jakiejś wielkiej, ale powietrze jest diametralnie różne... Cytat:
. Ty i enn_ jesteście dość twarde w wyrażaniu swoich opinii .
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Ale będę tyłować na wątku... Jutro jadę się wpisać na studia, kupiłam różowy lakier
Coś się dzieje ![]() Ama, witaj w klubie :/
Edytowane przez kascysko Czas edycji: 2012-07-24 o 21:35 |
|
|
|
#4943 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
2. Wiadomo, każdy ma własne poglądy i nie musza się w 100% pokrywać z cudzymi Ale z tego co widzę w wielu kwestiach myślimy jednak podobnie
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, z OFICJALNEGO skrótu nazwy mojego wydziału śmieje się kraj
![]() A wcześniej był IChUJ
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

Zrób sobie SPA 

). Też chyba wieczorem sobie zafunduję lody 

Lush & China Glaze lover!
Coś się dzieje
おはよう!