|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam przyjaciółki, ale nie takiej internetowej, takiej prawdziwej :)
Cytat:
ja mam dzis jeszcze doła,bo znowu pokłóciłam się z chłopakiem,nikt nie chce wyjść na dwór albo gdziekolwiek i siedzę sama i się wręcz "kurzę" :/ Koleżanka jedna zakochana i tylko facet jej w głowie, druga pracuje ,trzecia coś tam.. i tak każdy. Niedługo zapomnę,że jestem optymistką ,która uwielbia eskapady,szybkie wyjazdy, brak siedzenia w domu i robienie cokolwiek ALE POZA DOMEM. Śliczna pogoda,a ja co ? ![]() Siedzę w domu i próboję sprzątać.A dziewczyna w moim wieku powinna być pełna energii.. ZARAZ się rozpłaczę;(
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3573 |
Raczkowanie
|
Z tymi chłopami to chyba jakaś epidemia ostatnio
![]() A ja? Chciałabym sobie tymczasem odreagować w Chorzowskim miasteczku wesołym i nikt nie chce ze mna jechac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3574 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ja jestem duszą towarzystwa,uwielbiam COŚ robić.A nie tylko siedzieć i zbijać..wiadomo co. Przecież to okropna nuda.Rozumiem jak ktoś ma prace w domu.Ale nie trybię jak z własnych chęci można siedziec w chałupie.. NIE TRYBIĘ. Brakuje mi znajomych ,którzy z dnia na dzień mnie gdzieś zabiorą, czasem jest coś nieplanowanego, że wręcz się 'zajaram". Jak napisałam jednej osobie- to straszne ,że dzisiaj świat skupia się wokół : 1. 'Misiów' 2.pracy 3. niczego ciekawego. Katastrofa :/ Ja miałam swoje hobby,z niektórych powodów musiałam z nich zrezygnowac,ale teraz czuję się jakbym była jakaś trędowata,a każdy kto wstawia zdjęcia na fejsa miał takie udane i wspaniałe życie. A ja myślę- co jest nie tak,gdzie zrobiłam błąd?Czemu to ja siedzę i zazdroszczę ludziom zamiast po prostu iść do przodu i żyć? Tragedia. Ja chętnie wydam te 100 złotych by iść i coś robić,ale NIE MA LUDZI..szkoda,że bliżej nie mieszkasz Wawki .. ![]() co do facetow,to sie czasem zastanawiam czy nie lepiej być sobie samemu.Ja ostatnio pomieszkuje u chłopaka i jest chyba coraz gorzej.On woli ogladac co innego,ja co innego,awantruje suię o kompa- W sensie ja- ze ciągle na nim siedzi.I tylko pstryka po jakichś pierdołach.. Jakoś wcześniej tego nie zauważyłam..? Jak nie wejdzie na jakąś tam grę to chyba umrze po prostu.Widze to po jego zachowaniu. A ja z kolei wolę na dwór, na jakiś wypad.. Chyba wszyscy faceci dziś są zainteresowani jedynie tanią rozrywką.. Nie ma mężczyzn co pchają dziewczyny pod namiot w góry,albo nawet ciągną je gdzieś na dwór,żeby pospacerować,pozwiedzać.. tylko dom dom i dom.. Tragedia....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3575 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() btw... Radom nie jest daleko od Wawy ^^ ileż ludzi dzieńw dzień pokonuje ta trasę jadąc do pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3576 |
Zakorzenienie
|
Aż tak daleko nie jest
![]() Ja z powodu braku chwilowo pracy nie mam kolejnych zysków ![]() Co do faceta- Ok , fajnie,ale tez trzeba wiedzieć kiedy odpoczywać.Nie non stop coś nowego, spontan.Też miałam taką dobrą kolezankę co na spontanie grubo żyła i długo.. Niestety uwazam,że aż taka zabawa na dłuższą metę też jest męcząca.Trzeba wiedzieć kiedy coś zastopować,kiedy odpocząć a kiedy coś porobić,niekoniecznie aktywnego aż tak np spacer w ładną pogodę. Ja też mam sporo fochów,ale no cóż.. nie lubię komputera ..( jak to musi brzmieć,.jak siedze na wizazu ;D?)po prostu mam go dosyć,jak on się dosiada do niego to aż mnie trzęsie.. Bo tylko to (mam wrażenie) się liczy.I on ma pretensje,że ja mam itd.. i o byle co w sumie też sa afery. No ja pamiętam,że opuścił coś w drugim pokoju.Patrzę pare dni temu na perfumy,obtarte.Jestem przekonana że to on.Kolejna afera.. Bo on twierdzi,że nie.A kto inny?kot?Nie wejdzie tam..A ja wiem,że on ma sklerozę... i także tego:/ Wogóle proponuję się na PW przenieść,bo zasmiecamy wątek ![]()
![]() |
![]() |
#3577 |
Zadomowienie
|
Jakie zaśmiecanie wątku? Przecież właśnie o to chodzi, żeby rozmawiać i nawiązywać znajomości, a później, kto wie, może przyjaźnie?
![]() ![]() Co do facetów to ja od 3 miesięcy jestem sama i nie mogę się nacieszyć. Wiem, to chyba brzmi okropnie, co? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3578 |
Zakorzenienie
|
Agusia a Ty skąd
![]() ![]() ![]() ale w gronie np damsko damskim ![]()
![]() |
![]() |
#3579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do facetów to nie każdy lubi tanią rozrywkę i wieczne siedzenie przed kompem...mój taki nie jest ciągnie mnie na spacery, lubi wyjazdy jednak narazie tylko planujemy, bo musimy poczekać do naszych wypłat ![]() ale co z tego facet facetem, ale przecież nie mogę się ograniczać do samego kontaktu z nim, zawsze miałam kilka koleżanek ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3580 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wielka szkoda, że nie jesteście z Olsztyna...
![]()
![]() |
#3581 | ||
Zadomowienie
|
obecnie tuż pod Krakowem sobie pomieszkuję
![]() Cytat:
![]() A co do zazdrośników też jednego takiego miałam, ale szybko podziękowałam. Co gorsza gdy byłam nastolatką przypałętał się jeden taki do mnie, miał chyba jakieś manie prześladowcze. Teraz jak to wspominam to się śmieje, ale wtedy o zgrozo.. Czasem jak gdzieś wychodziłam to się rozglądałam czy przypadkiem gdzieś się nie czai Cytat:
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, się nie żałuje (A. Sapkowski) Edytowane przez riave Czas edycji: 2012-07-25 o 14:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3582 |
Zakorzenienie
|
ehh ta odległość
![]()
![]() |
![]() |
#3583 |
Zadomowienie
|
Clemence Jam z zadupia
![]() ![]() ![]() rave No to mam daleko trochę do Ciebie ![]() ![]()
![]() |
#3584 |
Wtajemniczenie
|
Tak siedzę i czytam i kurczę każda ma ten sam problem: się chce, a się nie ma z kim. A każda z innego końca Polski:/
Może spróbujmy wymyślić, co można samej robić poza domem? Np. przejść się do biblioteki, pójść na rower ![]() I chwalmy się swoimi sposobami na nudę bo nie wierzę, że siedzicie bezmyślnie przed monitorami ![]()
![]() |
#3585 |
Zakorzenienie
|
Do wszystkich :
![]() ![]() bo np warszawski wątek strasznie zamarł,napisalam tam wiadomość ,dziewczyny mnie ominęły i pisały sobie dalej.. ja się poczułam urażona i niestety.. Bo w sumie ile mam wiadomości pisać?troche to bezsensu ![]() Najbardziej mnie denerwuje,że właśnie powstają takie wątki i nikt nie stara się ich przejrzeć w poszukiwaniu jakiejś osoby.Tylko wpisują się i nici.. Ja napisałam do tylu osób.. Warto właśnie byłoby się odezwać.. bo tak każdy się wpisuje.. i czeka :P I niestety wątki umierają ![]() I dalej każdy samotnie gdzieś się tam tli. Ja już dawno stwsierdziłam,że warto mieć znajomych. Teraz mieszkam w środowisku strasznie ignoranckim,chamskim i myślącym egoistycznie o sobie.Niestety.Obawiam się,że takich osób wokół mnie nie ma,którzy tak bez żadnych podtekstów chcą się zaznajomić.Ja nawet sąsiadów nie znam, albo są jacyś dziwni.Może nawet psychiczni.. Cxzasami sama myślę,czy tylko ja nie zwariowałam? straszna paranoja.. widzę,że coraz więcej osób wariuje ,choruje psychicznie.Wg mnie to jest spowodowane tym,że ludzie gonią za kilkoma rzmeczami które wcześniej wymieniłam,jest wyścig szczurów i jednak nieświadomie człowiek z tego powodu strasznie cierpi i jest mu smutno.Bo jaka radość ma sens ,jezeli się przeżywa wszystko w samotności?Ból można.Ale każdy sukces chce się z kimś opić,komuś pochwalić... Niestety ja jestem przyjacielska,a gdzies te znajomości się posypały,tymbardziej jest mi smutno ,bo lubię nieprzewidziane wyjazdy.Nawet coś zaplanowanego,ale żeby WYJŚĆ. Prawda- jak mówi riave czasami fajnie wyskoczyć na cos,o czym się nie wie.A nie siedzieć w domu i czekać niewiadomo na co.. Niestety ciężka sprawa.Dzisiejszy świat nie jest nastawiony na przyjaciol a na znajomości,które się jedynie wykorzystuje do krótkich i prostych celów... Agusia- No to jest kawałek ![]() nellady- chyba z każdego powodu ktoś szuka znajomych,żeby się nie ograniczać do nawet 1 przyjaciółki. Ja stwierdzam,że za bardzo się czasami narzucam.. :P ale co zrobić,pragnę kontaktu usilnie to staram się kogoś poznać ,chcę żeby coś z tego było,naljepiej szybko! a tak się nie powinno :P
<3 Edytowane przez Clemence Czas edycji: 2012-07-25 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3587 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Spójrzcie, ile dziewczyn zakłada wątki, że poszukuję przyjaciół, ile osób się w tych wątkach wypowiada... Czy to nie jest trochę smutne? ![]()
![]() |
![]() |
#3588 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moje sposoby na samotne spędzanie czasu: dużo czytam, jeżdżę na rowerze i obczajam przystojniaków także jeżdżących na rowerach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3589 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo zazwyczaj ludzie odchodzą z błahych powodów..a potem sobie przypominają,że a kurczę nie ma z kim wyjść.. To jest tragiczne. Gonisz za facetem,karierą i innymi pierdołami. A potem Ci się przypomina,że jak stracisz prace i faceta to czegoś brakuje.. voila! Brakuje przyjaciolki z którą sie przeżywa wszystko. I mi nie jest smutno z tego powodu.Ja nawet negatywnie się nastawiam do tego,a wręcz bojowo.Bo jakby ktoś chciał,to by chociaż walczyl a nie wykorzystywał bestialsko innych! to wręcz nie w porządku !!! Ale wiesz, właśnie powinnaś postawić na swoim.Nie chce wyjść? no to się odsuwasz jak widzisz,że wystawia Cię kolejny raz.. bo to wręcz żal żeby coś takiego robić innym! Nieludzkie.. a dziś wręcz normalne:/ ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
Ja też tak miałam a końcowo stwierdziłam,ze wolę być sama niż biegać za kimś.Jaka to znajomość gdy musisz wszystkich przesuwać na odpowiednie miejsca? bo oni nie wiedzą,ze Ty też potrzebujesz żeby oni z Tobą wyszli na Twoich warunkach? akurat.. ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
I to mnie dziwi.Nie napisze się do nikogo ,to po co się tu przychodzi?Wpisac i pozdro?Trochę chyba to nie tak działa.Przynajmniej ja to odbieram tak,że mogę zobaczyć z kim będę nadawała na tych samych falach.. a widzę,że wpisujesz się i czekasz. I nie działa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3590 |
Raczkowanie
|
Zapomniałam się zareklamować
![]() Jestem w Gliwic, mam 24 lata. Chwilowo mam dużo wolnego czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3591 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]()
![]() |
#3592 |
Raczkowanie
|
Myślę, że w tym wątku właśnie chodzi o znalezienie kogoś, dzięki komu można odpocząć od kompa. Wyjśc razem, pogadać, odetchnąć świeżym powietrzem. A nie tylko siedzieć i stukać w klawiature. Internetowe przyjaźnie łatwo zawierać i podtrzymywać, ale te realne to już inna bajka. To trochę jak substytut.
Edytowane przez Villayla Czas edycji: 2012-07-26 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=agusia814;35513114]Skąd ja to znam... I wtedy jest mi strasznie przykro :/ Bo ja jestem taka, że mimo, że ktoś wiele razy zrobił mnie w balona to i tak wybaczam i dalej się przyjaźnię, pomagam, kiedy trzeba... więc często ludzie po prostu mnie wykorzystują, a jak już nic ode mnie nie chcą to nagle znikają
![]() Spójrzcie, ile dziewczyn zakłada wątki, że poszukuję przyjaciół, ile osób się w tych wątkach wypowiada... Czy to nie jest trochę smutne? ![]() to znaczy mnie jak robi ktoś nagminnie w balona to zrywam znajomość no i właśnie kumpela zrobila mi przykrość z ktora imprezowalam itp i kontakt się urwał i co sama zostałam... ![]() to jest smutne, a ludzi takich coraz więcej bo dobry, normalny człowiek ma dzisiaj pod górkę, dziś w większości przypadków liczy się kasa, znajomość, mało bezinteresowności, większość ludzi goni za pieniądzem i przyjaźni się z tymi, z którymi się opłaca, którzy mogą mu coś dać, pokazać się ![]() ehh szkoda, że nie jesteście z Bydgoszczy;(
![]() |
![]() |
#3595 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agusia814 Czas edycji: 2012-07-26 o 13:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3597 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=agusia814;35513114]Skąd ja to znam... I wtedy jest mi strasznie przykro :/ Bo ja jestem taka, że mimo, że ktoś wiele razy zrobił mnie w balona to i tak wybaczam i dalej się przyjaźnię, pomagam, kiedy trzeba... więc często ludzie po prostu mnie wykorzystują, a jak już nic ode mnie nie chcą to nagle znikają
![]() Spójrzcie, ile dziewczyn zakłada wątki, że poszukuję przyjaciół, ile osób się w tych wątkach wypowiada... Czy to nie jest trochę smutne? ![]() Widzę, że wiele dziewczyn czuje się tutaj podobnie. Jak ktoś coś chce ode mnie - ja staram się zawsze czy czas ustawić tak, żeby móc, no nie ma możliwości, że nie, jeśli ja chce coś od moich znajomych nagle nikt nie ma czasu, albo jakieś tanie wymówki ![]() Ja zaczęłam przeglądać wątki o poszukiwaniu znajomych po tym jak uświadomiłam sobie ile tracę przez moich "znajomych"... Całość polega raczej na podkreślaniu co ma jedna od drugiej lepsze. Potrzebowałam przysłowiowego kopa w dupę od życia, żeby to zauważyć. Ale teraz jestem już bogatsza o doświadczenie i chcę to zmienić, to znaczy przestać odkładać życie na później. A do tego jak wiadomo, przydałaby się jakaś zwariowana Wizażanka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3598 |
Zakorzenienie
|
Ja się zastanawiam tylko czy rzeczywiście dziewczyny z tego watku ,które przeglądają go wezmą się za pisanie.
Bo można biadolić zawsze ![]() Prawda?A Tymczasem jak mówiłam,wszyscy się wpisują i na tym to polega,że nie ma odpowiednich wyników..i ludzie wracają...
![]() |
![]() |
#3599 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W ogóle bardzo dużo jest prawdy w tym, co piszecie..
![]() |
![]() |
#3600 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() wiekszosc pewnie czeka na pierwszy ruch od drugiej osoby, albo po kilku zdawkowych wiadomosci milczenie, lub odleglosc, a czy to ma az tak wielkie znaczenie. Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2012-07-28 o 10:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.