![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- a poza tym właśnie, uciekaj do łóżka ![]() ![]() mój bardzo romantyczny dziś Tż już dawno chrapie.. ![]()
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obu wszystko się wyjaśniło ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
klauduska wiadomo,że bez , ale np. ja czasem lubię tak się 'przebrać '
![]() ojjjjjjj chrapanie, jak ja to dobrze znam! jak załączy trrrrrraktorrrrrrrr i zaśnie przede mną to ... kaplica ![]()
#64 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie no, żartuję ![]() Z tego właśnie względu nie chodzę do gina w moim mieście, tylko w Opolu. Potrzebuję pomocy przy wejściu na fotel do badania (jeżdżę na wózku) i nie wyobrażam sobie iść z kimś innym, niż z TŻ-tem. A moja mama jest taka wrażliwa na plotki, że masakra ile by było gadania ![]() Najlepsze, że mam 23 lata, a się przejmuję jak małolata ![]() No to miłego wieczoru i dobranoc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie że postanowilas. znów pisać z nami ![]() Często Cię widziałam na wątku ale nic nie pisałas ![]()
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Ja jestem tutaj totalnie nowa, ale mam swojego TŻ 5 lat już
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Hmmm... Chyba tak jak myślę, wynika to z tego, że ostatnio w mym życiu niewiele się dzieje... ![]() ![]() Cytat:
![]() A w jakim mieście mieszkacie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Sunflower, u mnie się niby dzieje dużo ciekawego, a i tak ile czasu i miejsca poświęcam na pisanie o głupotach ;p Nie przejmuj się tylko pisz!
Witajcie nowe dziewczyny, nie nadążam za Wami! Co za zainteresowanie tematem, ile spamu naprodukowane w tak krótkim czasie ;D Tż dzis wspomniał, że dawno nie robiłam shoarmy, wiec może jutro zaszaleję i przygotuję mu z ryżem, żeby było bardziej lekkostrawne niż wersja z frytkami. ![]()
#70 |
Zakorzenienie
|
Sunflower skąd jesteś? bo wydaje mi się,że to moje rejony
![]()
#71 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że będziecie na swoim i życzliwie ZAZDRASZCZAM ![]() Cytat:
![]() Ja dziś przygotowałam swoją pierwszą cukinię faszerowaną. Dla mnie było przepyszne, tylko następnym razem nie dałabym sobie na wierzch sera żółtego, a TŻ-towi smakowało, ale powiedział, że nie przepada za cukinią na tyle, by jeść ją jako "główne danie" ![]() No i lipa. -------- A w ogóle jak przeczytałam, że mówiłyście o tej książce "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy", to sobie postanowiłam ściągnąć i z nadmiaru czasu poczytać. I wiecie co? Żałuję, że na początku związku naszego nie miałam jej w rękach... Bo oczywiście, niektóre... ba, nawet większość sytuacji tam opisanych należy traktować z przymrużeniem oka, ale przeczytałam o kilku sprawach, gdzie nieświadomie popełniłam duuuuży błąd i to w zasadzie nie do naprawienia. TŻ zachowuje się i myśli dokładnie tak, jak opisany jest efekt w książce przez autorkę ![]() No, to czytam dalej (TŻ pracuje, więc muszę się sobą zająć sama ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Od 4 lat Opole, a dom rodzinny mam blisko granicy z Czechami, Góry Opawskie i te sprawy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() JA tej książki nie czytałam, ale moj Tż to by mnie na rękach nosił gdyby nie moja waga;P Serio, jest tak zapatrzony we mnie... Nie wiem co we mnie widzi;P Bo często jestem dla niego po prostu niedobra. ;/ A on i tak mówi, ze jestem cudowna... Cukinię to ja jadam jako danie główne, ale jako kotlety ![]() ![]()
#73 |
Zakorzenienie
|
a ja kocham cukinię w każdej postaci
![]()
#74 |
Zakorzenienie
|
Melduję się!
![]() Jejjjjj ile naprodukowałyście! ![]() Witam nowe koleżanki ![]() Ja już po przeprowadzce ![]() ![]()
#75 | ||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
to Ty młodziutka jesteś, jak jeszcze szkoła średnia...Zazdraszaczam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Witamy, powiedz nam coś o sobie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
co to jest ZNO? ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
ja Ci odpisałam na poprzednim wątku ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
hej! wszystkiego najlepeszego!!! wczoraj było "Kingi" ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
GRATULUJĘ ROBOTY!! i kursu, super! ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
luz z redds'em, ja wczoraj zjadłam połowę chałki z dżemorem o 23 ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- wypisałam się stamtąd, bo jakoś mi ten wątek nie pasował ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |||||||
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
sun, jak Cie dawno nie widzialam!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- przeczytalam "pobrykac" ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
bedzie zwarty i gotowy ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
ja mam to samo:/ nie wiem, co mój we mnie widzi... ale z drugiej strony, chwilami sie zastanawiam, co ja widze w nim ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35499162]
noooo, to parapetowa! ![]() Zapraszam ![]() ![]() Jak tam studia?Zdecydowałaś się? ![]()
#78 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cFaniaczek.. ![]() Cytat:
![]() Faajnie ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Witam nowe koleżanki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
małe, ale własne ![]() właśnie kurcze, chyba mają wakacje, bo nikt nie odp na maile, ani nie odbiera telefonow:/ zła jestem!!! ale chyba się wybiorę, tylko muszę poznać koniecznie terminy zjazdów czy nie kolidują z moją pracą, bo na nich trzeba być ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35500457]małe, ale własne
![]() O tak! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#81 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mój TŻ wiem, że mnie kocha i te moje wady też, ale ostatnio ma taką manierę, że często (i z wzajemnością, choć mi się to szybciej przestało podobać i skończyłam z tym...) odpowiada na moje słowa, kiedy żartujemy (i nie tylko ;/) nazywając mnie "mendą"... ![]() Już mnie to męczy. Ostatnio mu o tym powiedział, a on na to, że ja też do niego tak mówiłam i że nie mam poczucia humoru... Tak samo chcę zrezygnować z przekleństwami... Takim zbyt potocznym językiem na co dzień. A z tym trudno, bo TŻ złapał nawyk... Cytat:
![]() Ale fajnie, ja pamiętam, że ostatnią przeprowadzką się stresowałam jak nie wiem, ale potem poczułam niesamowitą ulgę i choć nie jestem na swoim, poczułam się jakbym była, bo to ogromna przepaść w porównaniu do akademika ![]() U mnie też kwiatki, świeczki i takie tam to pierwsza sprawa ![]() A TŻ się śmiał, że nie rozpakowałam jeszcze ubrań i innych, a świeczki poukładane ![]() ----- Aaaale sobie dziś pofolgowałam ![]() Pospałam do 10.00, zjadłam na śniadanie bułeczkę w jajeczku na oliwie (zwykle bardziej zdrowo) i zaraz po tym kawusia z deserem budyniowym z bitą śmietaną Zotta (no dobra, nie byłam w stanie zjeść całego ![]() A teraz czeka pranie, sprzątanie, obiadek i ogarnięcie siebie - co by TŻ nie widział mnie po powrocie z pracy w stanie takiego artystycznego nieładu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do mendy..to mój TŻ usyszał to ode mnie wczoraj chyba naście razy ![]() ![]() Cytat:
![]() Dokładnie - ubrania leżą w worach ale półeczki ozdobione moimi kuferkami itp ![]() Cytat:
![]() ![]() A ten nieład to TŻtowi na pewno nie będzie przeszkadzać ![]()
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś na obiad tortille zrobię chyba. Dam dużo warzywek do środka - niech będzie zdrowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |||
Konto usunięte
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35502878]bo to on lepiej z rana wygląda
![]() Żebyś wiedziała ![]() Trochę jestem ostatnio zazdrosna. Ja zostaję w domu, podczas gdy mój TŻ idzie do pracy pachnący perfumami ode mnie, dobrze ubrany i w ogóle. Jak dla mnie jest mega pociągający wtedy ![]() A ja jak szara myszka zostaję w domu, śpię dłużej, chodzę w dresie i takie tam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A już myślałam, że tylko my do siebie tak uroczo się zwracamy ![]() Cytat:
![]() A w jakiej cenie się zamkniecie miesięcznie za czynsz i rachunki, jeśli można wiedzieć? Bo kawalerka tycia z tego co pamiętam ![]() Ech, jestem masochistką... już od dawna marzę o tym, by nie mieć czasu na takie wyspanie, nie mieć czasu zjeść porządnego śniadania, mieć o czym opowiadać TŻ-towi pod wieczór i czuć się spełniona. Tak było na dziennych... ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Mój też, szczególnie po wspólnie spędzonych chwilach ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam jeszcze dużo fasolki szparagowej od moich rodziców, także chyba sobie zaserwuję jako główne danie, a TŻ-towi jako sałatkę, do tego ugotuję kilka ziemniaków i odgrzeję mu mięcho ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
u mnie to samo. jak sobie nie przeklnę w domu, to jestem chora... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() ale tortillą nie pogardzę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;35503881]hihi
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- u mnie to samo. jak sobie nie przeklnę w domu, to jestem chora... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- u mnie wczorajsze placki po węgiersku ![]() ale tortillą nie pogardzę ![]() A choć, poczęstuję Cię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Czynsz plus opłata dla właściciela to 940zł. Do tego prąd, gaz wg zużycia i net. TV chyba nie weźmiemy. Za pokój 2os płaciliśmy 800zł plus prąd i gaz. Ja też ostatnio postanowiłam,że o siebie bardziej zadbam. I wymieniam powoli garderobę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.