Ślubujące w 2012 - część II - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-24, 21:32   #2041
Wika28
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Wika - Bardzo naturalnie i kobieco - czekam na więcej zdjęć cały czas byłaś w bolerku?
Ja mam tak jednorazowo na noc, bo duże zmiany w sklepie robimy i padło na mnie tym razem.

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Tutaj tłumaczyłam Wesolej jak wkleić zdjęcia przez imgur.com - a więc zacytuję siebie

jest np stronka imgur.com... wybierasz zdjęcie i przeciągasz tam do ramki, albo naciskasz "computer" tam wskazujesz to zdjęcie (tzn zaznaczasz je) "otwórz". Jak chcesz więcej zdjęć to zaraz poniżej masz żeby zaznaczyć, że "group images into an album" wtedy będziesz mogła mieć wszystkie zdjęcia w jednym albumie. Po wybraniu wszystkich zdjęć wciśnij "start upload" i pojawi ci się gotowy album
Nastepnie jak skopiuj ten link na górze i wklej do nas na forum, bedziemy wówczas mogły sobie przeglądac dany album
Malgoś, dziękuję popracuję jutro z tą stronką, może mi się uda a bolerka nawet nie zdążyłam zdjąć, tyle się cały czas działo i tak szybko się to skończyło sesję w plenerze planuję bez bolerka
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 21:33   #2042
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Dziewczyny winna Wam jestem zdjecia z mojego ślubu,

bardzo ładnie i naturalnie wyglądałaś, fryzurka też fajna Dawaj fotki do klubu to popatrzymy
Stary 2012-07-24, 22:27   #2043
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość

My mamy potwierdzenie do 1 września (nie wiem czy nie za długo przed ślubem - jest 29.09) i jak na razie prawie wszyscy którzy dostali - 9 zaproszeń - potwierdzili obecność! jedyni niepotwierdzeni to moi rodzice...

-
My niestety nie dostaliśmy potwierdzeń od wszystkich, TŻ niby mówi że to jego rodzina to przecież przyjdą ale mówię mu żeby dzwonił.. no i czekam Dlatego cieszę się że datę dalismy na potwierdzenie wcześniejszą, mamy czas wszystkich ponaglić z potwierdzeniem.

Co do rodziców.. dziwne że oni wam nie potwierdzili

Cytat:

fajna ta sukienka! obejrzałam sobie inne ich sukienki - ciekawe wzory, ale chyba bym miała wątpliwości przed kupieniem sukienki przez Allegro...
Dziękuję Wiesz co ja na allegro też się troche boje ale niestety w sklepach nic nie ma a nie chce żeby któraś z dziewczyn np. przyszła w takiej samej Poza tym wszystkie rzeczy zakupione przez internet można oddać w ciągu 10dni więc tylko ryzykuję kosztami przesyłki..

Babka mi napisała że może mi ściągną mój rozmiar Czekam jeszcze na info. Jak będzie to ją biorę bo taka jestem niezdecydowana co do tej sukienki na poprawiny że masakra

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Ale sie cieszę że ne mam poprawin bo mam jeden kłopot z głowy "(sukienka) ta linka super, ale krótkawa troche (chyba że jesteś nizsza niz modelka to będzie ok)

Co do wrażen z wczorajszej przymiarki to nie mam zdjęć bo nawet nie wycągłam apaatu z torebki (nie było nic widać oprócz jakimis kawałkami podszewki zszytymi i pospinanymi szpilkami ) na następnej zrobie zdjęcia ale jestem zadowolona bo panie powiedziały ze welon gratis niezależnie od jego długości (nawet 5m). I stąd pytanie do PM które miały długi welon, na ile metrów miałyście? Bo ja nie mogę się zdecydować...
Ja mam 173 (modelka pewnie z 180). Ale ja właśnie chciałam krótką. Lubie swoje nogi a w dzień slubu nie będzie ich widać. To się chociaż na poprawinach "pochwalę" hehehhe

Cytat:
piękne! kurcze, chyba pierwsze złote które mi się podobają

ojej... powiększyć to chyba nie, ale pewna nie jestem...
A ja słyszałam że powiększyć zawsze można - za to gorzej ze zmniejszeniem Podobno rozciągnąć zawsze można tylko tak jak dziewczyny pisały może zmienić troszkę kształt.

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Czyli otrzymaliście już taką zgodę jak my wczoraj

dziewczyny dobrze że jesteście wy i ten wizaż./ Strasznie się ostatnio dołuje jak czytam że gdzieś wyjeżdżacie macie urlopy, czy pieczecie 3bita dla TZta. Ja z racji zmiany pracy nie za bardzo mogę sobie pozwolić na dłuższy urlop, ponadto dni wolne wole zostawic na czas przed i po ślubie. Czuję się coraz bardziej zmęczona siedzenie w biurze i ganianiem z klientami... ech
tak bym chciała gdzieś wyjechać,. zostawic szarą rzeczywistość za sobą, odpocząć, pobyć z TŻtem marzenieeee
Dobrze że chociaż nie ma szefowej to mogę do was zajrzeć
Jak to przeczytałam to tak jakbym ja sama pisała Mam tak samo jak Ty więc się nie przejmuj - nie jesteś sama Z tym że ja pracuje prawie dwa lata i też nie mogę sobie pozwolić na dłuższy urlop bo nie ma mnie kto zastąpić .

Marzy mi się urlop... udało mi się wziąć dwa dni 16 i 17.08 i jedziemy na 5 dni nad polskie morze . Już się nie mogę doczekać

A podróż poślubna mooooooże w październiku.. jak mi dadzą urlop
Stary 2012-07-24, 22:33   #2044
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
A ja słyszałam że powiększyć zawsze można - za to gorzej ze zmniejszeniem Podobno rozciągnąć zawsze można tylko tak jak dziewczyny pisały może zmienić troszkę kształt.
zależy od obrączki i wzoru... nie zawsze tą samą obrączkę można powiększyć lub pomniejszyć... czasem tylko jedno z tych
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 01:10   #2045
Neave
Raczkowanie

Cytat:
Malgos a ja zawsze marzyłam o pracy na nocki - z tego powodu, że śpioch jestem, ale mój najlepszy sen to od 5 rano do 11 więc wstawanie o 7 do pracy to dla mnie barbarzyństwo

Dziewczyny winna Wam jestem zdjecia z mojego ślubu, ale sprawa wygląda tak - tutaj, tak publicznie nie chcę ich wklejac a w klubie niestety, nie umiem czekałam aż będę mogła przystąpić do klubu, ale okazuje się - nie po raz pierwszy zresztą - że jeśli chodzi o sprawy informatyczne to jestem kompletny ignorant Może mój małżonek coś wykombinuje, jak przyjedzie i jakoś rozgryziemy tę picasse czy "cuś tam" wtedy pochwalę się zdjęciami z sesji w plenerze, która - mam nadzieję - już niedługo będzie. Na razie pokazuję tylko suknię, trochę fryzury, bukiet. Suknia - Gala Maia przerabiana jednak, bo nie chciałam trenu i tak dużego dekoltu, fryzura miała być na jeden bok, ale fryzjerka nie zdążyła jej dopracować i wyszło tak a bukiet nie mógł być inny jak tylko frezje - z powodów osobistych i wielkiego sentymentu do tych kwiatów
piękna suknia - ciekawe te rękawy i bukiet jaki cudny!

a ja się dzisiaj dowiedziałam, że ludzie którzy wynajmują od nas mieszkanie (to do którego się wprowadzimy za jakiś miesiąc) chcą je oddać w niedzielę, a nie we wtorek jak wcześniej o tym rozmawialiśmy.... no i nie wiem co robić, bo mieliśmy jechać z TŻtem i maluchem do Wrocławia wręczyć zaproszenia mojemu chrzestnemu i jego synowi, którego chcemy na ojca chrzestnego... no i nie bardzo wiem co z tym fantem zrobić... każdy inny weekend nam odpada, bo to jedyny kiedy moja kuzynka nas przenocuje i powozi po rodzinie samochodem... no i nie wiem co robić...
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 07:16   #2046
niki19
Zadomowienie

Witajcie

Cytat:
brawo! to już tylko protokół wam został?

dzięki , protokół juz załatwiony ,została nam jeszcze poradnia

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
za dokumenty
Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny

Cytat:
Dziewczyny winna Wam jestem zdjecia z mojego ślubu, ale sprawa wygląda tak - tutaj, tak publicznie nie chcę ich wklejac a w klubie niestety, nie umiem czekałam aż będę mogła przystąpić do klubu, ale okazuje się - nie po raz pierwszy zresztą - że jeśli chodzi o sprawy informatyczne to jestem kompletny ignorant Może mój małżonek coś wykombinuje, jak przyjedzie i jakoś rozgryziemy tę picasse czy "cuś tam" wtedy pochwalę się zdjęciami z sesji w plenerze, która - mam nadzieję - już niedługo będzie. Na razie pokazuję tylko suknię, trochę fryzury, bukiet. Suknia - Gala Maia przerabiana jednak, bo nie chciałam trenu i tak dużego dekoltu, fryzura miała być na jeden bok, ale fryzjerka nie zdążyła jej dopracować i wyszło tak a bukiet nie mógł być inny jak tylko frezje - z powodów osobistych i wielkiego sentymentu do tych kwiatów
ślicznie zgadzam się z dziewczynami ,tak naturalnie ,, bardzo mi się podoba

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 08:04   #2047
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
a ja się dzisiaj dowiedziałam, że ludzie którzy wynajmują od nas mieszkanie (to do którego się wprowadzimy za jakiś miesiąc) chcą je oddać w niedzielę, a nie we wtorek jak wcześniej o tym rozmawialiśmy.... no i nie wiem co robić, bo mieliśmy jechać z TŻtem i maluchem do Wrocławia wręczyć zaproszenia mojemu chrzestnemu i jego synowi, którego chcemy na ojca chrzestnego... no i nie bardzo wiem co z tym fantem zrobić... każdy inny weekend nam odpada, bo to jedyny kiedy moja kuzynka nas przenocuje i powozi po rodzinie samochodem... no i nie wiem co robić...

umawialiście się na wtorek to niech oddadzą we wtorek. Masz sowoje plany i to ważne i powinni to zrozumieć. Pogadaj z nimi i powiedz jaka jest sytuacja
Stary 2012-07-25, 08:10   #2048
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:

Pradip
- 11 sierpnia mam kolejną przymiarkę i od razu krawcowe zapowiedziały mi że sobie trochę postoje bo będą cała wierzchnia warstwę sukni na mnie upinać A Ty już mierzyłaś długi welon do sukienki swojej? Myślałam dla siebie o welonie na 2,5 albo 3m (ja mam 172cm) do kościoła i drugim krótkim na przebranie do zabawy na weselu
Jeszcze nie mierzyłam długiego welonu dopiero sobie krawcowa zapisała że o takim myślę tylko że ja sporo niższa jestem i wątpię żeby to ładnie wyglądało Ja też będę musiała robić za manekin bo mam dużo drapowań na sukni a krawcowa nie ma takiego małego stojaka
Cytat:
Ekstra rękawy i śliczny bukiet bardzo ładnie wyglądałaś i tak delikatnie i niewinnie
Cytat:
My niestety nie dostaliśmy potwierdzeń od wszystkich, TŻ niby mówi że to jego rodzina to przecież przyjdą ale mówię mu żeby dzwonił.. no i czekam Dlatego cieszę się że datę dalismy na potwierdzenie wcześniejszą, mamy czas wszystkich ponaglić z potwierdzeniem.

Babka mi napisała że może mi ściągną mój rozmiar Czekam jeszcze na info. Jak będzie to ją biorę bo taka jestem niezdecydowana co do tej sukienki na poprawiny że masakra
U mnie też na razie nikt nie dzwoni ale mój Tż w przeciwieństwie do Twojego mówi że jego rodzina nie przyjdzie
Super że ściągną Twój rozmiar sukienki
Cytat:
A kiedy byście wracali z Wrocławia? Ja bym raczej pojechała i z lokatorami umówiła się na poniedziałek
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 08:54   #2049
Luzia
Zakorzenienie

Wika28, pięknie wyglądałaś, tak naturalnie.

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 09:03   #2050
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładnie i naturalnie wyglądałaś, fryzurka też fajna Dawaj fotki do klubu to popatrzymy
Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Witajcie
ślicznie zgadzam się z dziewczynami ,tak naturalnie ,, bardzo mi się podoba
Cytat:
Ekstra rękawy i śliczny bukiet bardzo ładnie wyglądałaś i tak delikatnie i niewinnie
Cytat:
piękna suknia - ciekawe te rękawy i bukiet jaki cudny!

Dziękuję Dziewczyny za miłe słowa
Neave, ja bym jechała zaproszenia rozwozić a ludziom od mieszkania trzeba powiedzieć, że niedziela absolutnie nie Niech zaproponują coś innego - jak będziesz mogła, to się umówisz. W końcu to oni zmieniają termin a Ty masz swoje ważne plany

Cytat:
Cytat:
U mnie też na razie nikt nie dzwoni ale mój Tż w przeciwieństwie do Twojego mówi że jego rodzina nie przyjdzie
Widzę, że to nagminne, że ludzie nie potwierdzają. Ja też jeszcze 2 tygodnie przed ślubem do kilku Zaproszonych dzwoniłam
Stary 2012-07-25, 09:07   #2051
engi111
Raczkowanie

dziewczynki zostało mi 2 tygodnie do slubu zaczynam się stresować co noc mam sny wesele - dzisiejszy to TZ z moim tatem totale upojenie alkoholowe przez co nie było oczepin ani podziękowania dla rodziców, strach pomysleć jakie będe miała stresy 3 dni przed .....

Wczoraj zakupiłam bieliznę, staniczek, stringi pas do pończoch i pończochy ( Pani w sklepie rewelacja pierwszy raz trafiła na taką obsługę ) a dziś ide na przymiarkę sukni takze jutro wrzuce zdjęcia !!!!!

Wczoraj zaliczyliśmy lekcję tańca, nie uczymy się jakiegoś układu chielismy poprosto podszkolić 2 na 1 . Mój TZ umie tańczyć oboje dajemy rade ale jak się wczoraj okazło technicznie to daleko odbiega od 2 na 1 a zawsze wszyscy nam móili na weslech ze fajnie tańczymy razem

http://s2.suwaczek.com/20120811650113.png
engi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 09:11   #2052
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Wika28, pięknie wyglądałaś, tak naturalnie.
Dziękuje Bardzo się cieszę, że tak uważacie, bo chciałam naturalnie i skromnie i właściwie to cały czas toczyłam walkę ze wszystkimi, którzy mi doradzali Postawiłam na swoim, jedynie koronek na sukni nie dało się uniknąć, bo nie było sposobu na pomniejszenie dekoltu, no i z fryzury nie byłam do końca zadowolona - wyszła za bardzo "strojna", próbna była delikatniejsza, ale niech tam

---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

Cytat:
Napisane przez engi111 Pokaż wiadomość
dziewczynki zostało mi 2 tygodnie do slubu zaczynam się stresować co noc mam sny wesele - dzisiejszy to TZ z moim tatem totale upojenie alkoholowe przez co nie było oczepin ani podziękowania dla rodziców, strach pomysleć jakie będe miała stresy 3 dni przed .....

Wczoraj zakupiłam bieliznę, staniczek, stringi pas do pończoch i pończochy ( Pani w sklepie rewelacja pierwszy raz trafiła na taką obsługę ) a dziś ide na przymiarkę sukni takze jutro wrzuce zdjęcia !!!!!

Wczoraj zaliczyliśmy lekcję tańca, nie uczymy się jakiegoś układu chielismy poprosto podszkolić 2 na 1 . Mój TZ umie tańczyć oboje dajemy rade ale jak się wczoraj okazło technicznie to daleko odbiega od 2 na 1 a zawsze wszyscy nam móili na weslech ze fajnie tańczymy razem
Ale Ci zazdroszczę chciałabym to jednak jeszcze raz przeżyć od nowa, to taki fajny czas
Stary 2012-07-25, 09:57   #2053
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

no finiszujesz już Kochana gdzie kupowałaś bieliznę, że tka dobra obsługa? Pokaż staniczek No i oczywiście czekamy na foty z przymiarki
Stary 2012-07-25, 13:28   #2054
magnusia
Zakorzenienie

al etu dzisiaj cicho...
Stary 2012-07-25, 13:46   #2055
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
al etu dzisiaj cicho...
Straszna cisza aż nie mam co robić siedząc w pracy
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 13:47   #2056
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:

Ja mam 173 (modelka pewnie z 180). Ale ja właśnie chciałam krótką. Lubie swoje nogi a w dzień slubu nie będzie ich widać. To się chociaż na poprawinach "pochwalę" hehehhe
No to super na pewno będziesz w niej wyglądać extra jak zakupisz to pokaż jak wygląda na Tobie

Cytat:

To już kilka dni... matko jak to leci Chyba sie już doczekać nie możesz... za udane zakupy, pokaż nowe nabytki i czekamy na zdjecia z przymiarki

Wika28- wyglądałaś cudnie! Bardzo spodobało mi sie Twoje bolerko... jeszcze takiego nie widziałam a wygląda pięknie, tak elegancko Czekamy na więcej zdjec w klubie

No i dziś zaczęliśmy remont sypialni... Dopiero początek a mi sie juz nie chce ;P ale żyję myślą że zmieni sie na lepsze i bedzie ładnie powiedzcie mi jakie zasłony i firanki pasują do koloru ścian w kolorze krem + jasna brzoskwinia? Meble mam w kolorze wiśnia primawera z black red white: http://brw.com.pl/pl/kolekcja/10-Sypialnia/88-Fantazja (jednolity kolor, bez kremowych frontów). Błagam o sugestie i rady

Szczęśliwa żonka

Edytowane przez katie99kasia
Czas edycji: 2012-07-25 o 13:52
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 14:03   #2057
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
No i dziś zaczęliśmy remont sypialni... Dopiero początek a mi sie juz nie chce ;P ale żyję myślą że zmieni sie na lepsze i bedzie ładnie powiedzcie mi jakie zasłony i firanki pasują do koloru ścian w kolorze krem + jasna brzoskwinia? Meble mam w kolorze wiśnia primawera z black red white: http://brw.com.pl/pl/kolekcja/10-Sypialnia/88-Fantazja (jednolity kolor, bez kremowych frontów). Błagam o sugestie i rady

ściany masz jasne, meble ciemne, hmm...
a masz może jakiś kolor dodatków typu poduszki, pierdołki itp? Bo może w takim kolorze jak dodatki? Ja lubię kontrasty więc osobiści postawiłabym na jakiś akcent dość mocny- np ostra pomarańcz
Stary 2012-07-25, 14:24   #2058
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
ściany masz jasne, meble ciemne, hmm...
a masz może jakiś kolor dodatków typu poduszki, pierdołki itp? Bo może w takim kolorze jak dodatki? Ja lubię kontrasty więc osobiści postawiłabym na jakiś akcent dość mocny- np ostra pomarańcz
Właśnie nie mam żadnych dodatków bo je to jakoś skompletować z zasłonami... pomysłów brak. Może faktycznie postawię na kolor choć za soczystym pomarańczem nie przepadam

Szczęśliwa żonka

Edytowane przez katie99kasia
Czas edycji: 2012-07-25 o 14:25
Stary 2012-07-25, 14:29   #2059
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie nie mam żadnych dodatków bo je to jakoś skompletować z zasłonami... pomysłów brak. Może faktycznie postawię na kolor choć za soczystym pomarańczem nie przepadam
no to jakis inny turkusik, fiolecik, mocna zieleń
Stary 2012-07-25, 14:35   #2060
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
no to jakis inny turkusik, fiolecik, mocna zieleń
Turkus? To mi się podoba jakiś punkt zahaczenia byłby... dobra myśl magnusiu

Szczęśliwa żonka
Stary 2012-07-25, 14:50   #2061
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:

Ale malutko
Ja jak do tej pory miałam tylko 1 ślubny sen ale takiego jak Ty to bym mieć nie chciała... Wczoraj jak byliśmy u kamerzystów to zaproponowali nam plener w poniedziałek i Tż stwierdził ze nie ma mowy bo on będzie ledwo żywy po poprawinach ciekawa jestem tylko z kim on ma zamiar tak balować tego drugiego dnia skoro raczej nikogo nie będzie?
Pokaż co kupiłaś i gdzie na takie miłe panie trafiłaś?

Magnusia
i co prześlesz mi jakieś zdjęcie makijażu i fryzurki?
Stary 2012-07-25, 14:55   #2062
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Magnusia i co prześlesz mi jakieś zdjęcie makijażu i fryzurki?
tak, tak tylko pewnie dzis późno wieczorkiem albo niestety dopiero jutro
Wczoraj wpadłam do domu na moment a dziś te z będę późni- eh ta robota
Stary 2012-07-25, 16:07   #2063
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
tak, tak tylko pewnie dzis późno wieczorkiem albo niestety dopiero jutro
Wczoraj wpadłam do domu na moment a dziś te z będę późni- eh ta robota
Ok fajnie że pamiętasz
Stary 2012-07-25, 16:20   #2064
Malgos_12
Zakorzenienie

Pradip - ja miałam welon do ziemi, a mam niecałe 160cm... moja szwagierka też nie wyższa, a miała 3 metrowy, więc wzrost tu w niczym nie przeszkadza, jak ci się taki podoba to bierz

Katie - a może ceglany czerwony? albo brąz...
Jak mieszkałam w domu to przeżyłam remont chyba każdego pomieszczenia, a teraz rodzice robią od początku, bo te pierwsze wyremontowane pomieszczenia już są stare - dom = wieczny remont

Engii - czekamy na zdjęcia

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-07-25 o 19:30
Stary 2012-07-25, 20:06   #2065
katushka
Raczkowanie

GG do katushka Wyślij wiadomość przez MSN do katushka

Hej dziewczyny!
Daaaawnooo mnie tu nie było Ja już jestem PO Załączam kilka zdjęć. Relacji nie napiszę bo mimo iż to był jeden z piękniejszych dni w moim życiu to drugi raz już bym nie chciała go mieć Za dużo stresu jak dla mnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P7142754.jpg (110,0 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7142768.jpg (37,9 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7142773.jpg (72,3 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7142797.jpg (111,7 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7153027.jpg (80,7 KB, 68 załadowań)

14. 07. 2012
katushka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 20:10   #2066
Malgos_12
Zakorzenienie

Kathuska - byłaś piękną panną młodą! Fajnie, że wrzuciłaś zdjęcia
Stary 2012-07-25, 21:08   #2067
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:

Wika28- wyglądałaś cudnie! Bardzo spodobało mi sie Twoje bolerko... jeszcze takiego nie widziałam a wygląda pięknie, tak elegancko Czekamy na więcej zdjec w klubie
Dziękuję próbuję kombinować ze stronką, którą mi wczoraj Malgoś poleciła, ale w pracy mam mało czasu a w domu kiepski komputer, który mi się zawiesza Może jutro Szef będzie łaskawy i uda mi się fotki wrzucić

Cytat:
Napisane przez katushka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Daaaawnooo mnie tu nie było Ja już jestem PO Załączam kilka zdjęć. Relacji nie napiszę bo mimo iż to był jeden z piękniejszych dni w moim życiu to drugi raz już bym nie chciała go mieć Za dużo stresu jak dla mnie
Slicznie a za miesiąc będziesz chciała jeszcze raz to przeżyć, zobaczysz Ja przed ślubem omijałam szerokim łukiem restaurację, w której mieliśmy obiad, bo powodowała ogromny stres. Myślałam, ze taki uraz mi zostanie. A teraz gdy wybieramy się z Mężem na spacer, to idziemy do parku i siadamy naprzeciwko restauracji, by sobie popatrzec i powspominać, jakie to wszystko było miłe i piekne
Stary 2012-07-25, 21:40   #2068
Neave
Raczkowanie

Cytat:
A kiedy byście wracali z Wrocławia? Ja bym raczej pojechała i z lokatorami umówiła się na poniedziałek
plan mieliśmy taki by pojechać w sobotę, a wrócić w poniedziałek... dzisiaj wykonałam kilka telefonów i albo wyjeżdżają na wakacje, albo nie odbierają, więc na razie wychodzi że oprócz tej kuzynki od nocowania wszystkich innych prawdopodobnie nie będzie w mieście... jeszcze spróbuję jutro rano... odnośnie wyjazdu, uznaliśmy że najwyżej malucha nie weźmiemy, pojedziemy w sobotę, wrócimy w niedzielę po południu (jest taki bus) a malucha zostawimy dziadkom. kurcze, nie wiem czy tak jechać kompletnie w ciemno... adresy wiem że mam na pewno aktualne, a numery telefonów wychodzą mi dzisiaj niektóre nieaktualne (chociaż 1 udało mi się uaktualnić po telefonie na ten stary ) ogólnie TŻ stwierdził że cykor jestem, bo wolę jechać w ciemno niż wszystkich najpierw wydzwonić...

chcieliśmy dzisiaj protokół zaliczyć, ale się nie udało, bo dotarliśmy do kancelarii na 17.30 i ksiądz stwierdził, że na protokół to już za mało czasu chociaż kancelaria do 18 czynna... więc pewnie jutro trzeba będzie się tam wybrać znowu...
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 21:47   #2069
Malgos_12
Zakorzenienie

Neave - z protokołem to schodzi około godzinki... zależy jak ksiądz szybko pisze hahah... u nas nie było żadnych zbędnych pytań, ale czasem się ksiądz troszkę rozgada ....
Stary 2012-07-25, 21:51   #2070
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Pradip - ja miałam welon do ziemi, a mam niecałe 160cm... moja szwagierka też nie wyższa, a miała 3 metrowy, więc wzrost tu w niczym nie przeszkadza, jak ci się taki podoba to bierz
Ja mam jakieś 162cm + 10cm obcas. Czy mi się podoba? Jeszcze nie wiem ale Tż sobie zażyczył wiec rozważam taką opcję do kościoła i na plener
Cytat:
Napisane przez katushka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Super Świetne to zdjecie w płatkach róż
Napisz nam coś wiece... My uwielbiamy relacje tak samo jak zdjęcia... Czym się denerwowałaś? co nam doradzisz?
Cytat:
Dziękuję próbuję kombinować ze stronką, którą mi wczoraj Malgoś poleciła, ale w pracy mam mało czasu a w domu kiepski komputer, który mi się zawiesza Może jutro Szef będzie łaskawy i uda mi się fotki wrzucić
Trzymamy kciuki za łaskawość szefa
Cytat:
plan mieliśmy taki by pojechać w sobotę, a wrócić w poniedziałek... dzisiaj wykonałam kilka telefonów i albo wyjeżdżają na wakacje, albo nie odbierają, więc na razie wychodzi że oprócz tej kuzynki od nocowania wszystkich innych prawdopodobnie nie będzie w mieście... jeszcze spróbuję jutro rano... odnośnie wyjazdu, uznaliśmy że najwyżej malucha nie weźmiemy, pojedziemy w sobotę, wrócimy w niedzielę po południu (jest taki bus) a malucha zostawimy dziadkom. kurcze, nie wiem czy tak jechać kompletnie w ciemno... adresy wiem że mam na pewno aktualne, a numery telefonów wychodzą mi dzisiaj niektóre nieaktualne (chociaż 1 udało mi się uaktualnić po telefonie na ten stary ) ogólnie TŻ stwierdził że cykor jestem, bo wolę jechać w ciemno niż wszystkich najpierw wydzwonić..
W ciemno to trochę strach jechać tyle kilometrów bo właśnie można nikogo nie zastać. Popróbuj jeszcze podzwonić
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości