Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-25, 00:02   #3241
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

3 dni! Nie śpię, bo robię serduszka do dekoracji sali, szukam cytatów do albumu dla rodziców i padam ze zmęczenia... Tyle wczoraj (bo już po 0.00), że jestem z siebie dumna, ale na myśl ile jeszcze rzeczy przede mną...
Chatko: dziękuję A Twój TŻ na pewno padnie jak Cię zobaczy
Audrey: fajnie się czyta posty i relacje małżeńskie tak radosne i pełne miłości
kingsof: to nie ciąża, a jeśli masz się tak denerwować to zrób test - najgorsze 3 minuty czekania na wynik, ale za to wiedza bezcenna

Reszty nie mam sił komentować, bo znów nowy dzień i nowe rzeczy do ogarnięcia, a ja nie ogarniam
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 00:11   #3242
Dancing_Lady
Raczkowanie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Postawisz tablice i numery stolikow bez winietek. Goscie beda przypisani do danego stolika ale miejsca sobie wybiora sami. U nas tak bylo, bo chcialam zeby siedzieli w grupkach w ktorych sie znaja, ale nie chcialam ingerowac kto ma kolo siedziec. Goscie byli zachwyceni ze siedza w towarzystwie osob ktore znaja ale ze nie musza siedziec na konkretnie przydzielonym miescu. Uwazam ze to super rozwiazanie, wiec zupelnie nie powinnas sie martwic tymi winietkami. No oczywiscie pod warunkiem ze nie masz jednego laczonego stolu bo wtedy goscie moga sie pogubic
No właśnie mam 1 stół, co prawda w literę E, ale i tak jak postawię tablicę, to myślę, że może być problem. Chociaż... może wcale nie będzie tak źle, zobaczymy, na razie staram się być dobrej myśli

Jutro ostatni dzień w pracy W końcu, bo atmosfera jakaś nerwowa jest ostatnio.

Jejku, jeszcze tyle do załatwienia...
Środa: paznokcie u stóp, spowiedź, szukanie butów dla mamy.
Czwartek: paznokcie u rąk, kosmetyczka, przymiarka i odbiór sukni ślubnej, wizyta u księdza, oddanie kartek ze spowiedzi, dogadanie szczegółów ceremonii + ofiara.
Piątek: spotkanie z kamerzystą/fotografem, dogadanie szczegółów, spotkanie z zespołem, przekazanie utworów muzycznych potrzebnych na wesele, wybranie zabaw na oczepiny, kupno owoców, zawiezienie napojów, wódki i innych dupereli na salę, ustawienie winietek, menu, próba generalna pierwszego tańca
Sobota: zaczynamy !
Nie wiem tylko czy o czymś nie zapomniałam

Czy przed nałożeniem obrączki mężowi, całowałyście ją lub będziecie to robić ? Widziałam u kolegi na ślubie, że żona pocałowała obrączkę dla niego, a on pocałował obrączkę już na jej palcu. To się normalnie praktykuje, czy to takie odstępstwo ?

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 00:18   #3243
melod_y
Zakorzenienie

)
Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
No właśnie mam 1 stół, co prawda w literę E, ale i tak jak postawię tablicę, to myślę, że może być problem. Chociaż... może wcale nie będzie tak źle, zobaczymy, na razie staram się być dobrej myśli

Jutro ostatni dzień w pracy W końcu, bo atmosfera jakaś nerwowa jest ostatnio.

Jejku, jeszcze tyle do załatwienia...
Środa: paznokcie u stóp, spowiedź, szukanie butów dla mamy.
Czwartek: paznokcie u rąk, kosmetyczka, przymiarka i odbiór sukni ślubnej, wizyta u księdza, oddanie kartek ze spowiedzi, dogadanie szczegółów ceremonii + ofiara.
Piątek: spotkanie z kamerzystą/fotografem, dogadanie szczegółów, spotkanie z zespołem, przekazanie utworów muzycznych potrzebnych na wesele, wybranie zabaw na oczepiny, kupno owoców, zawiezienie napojów, wódki i innych dupereli na salę, ustawienie winietek, menu, próba generalna pierwszego tańca
Sobota: zaczynamy !
Nie wiem tylko czy o czymś nie zapomniałam

Czy przed nałożeniem obrączki mężowi, całowałyście ją lub będziecie to robić ? Widziałam u kolegi na ślubie, że żona pocałowała obrączkę dla niego, a on pocałował obrączkę już na jej palcu. To się normalnie praktykuje, czy to takie odstępstwo ?
a nie chcecie ich delikatnie od siebie oddzielic na łączeniach ---> I _ I _ I?
Wówczas nie byloby problemu z odnalezieniem stolikow

uciekam spaaaac
DObranoc

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 01:15   #3244
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Szukałam cytatów do albumu - znalazłam kilka takich, że siedzę i beczę Wzruszające to bardzo i mam nadzieję, że się rodzice ucieszą...

Dobranoc
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 01:16   #3245
chocolate muffin
Rozeznanie

Ja chcę na wakacje

Wykończę się psychicznie do 4... po dzisiejszym dniu mam dosyć. Poza masą jeżdżenia, rozwożenia kołocza, załatwiania różnych rzeczy i dużych problemów z remontem, miałam dzisiaj przymiarkę.
Nawet nie mogę powiedzieć że jestem zła, jest mi cholernie przykro bo miałam mieć piękną suknie a krawcowe odwaliły taką manianę że dzisiaj nie mogłam patrzeć na suknię Babka z salonu jest wściekła na krawcowe, ona jest naprawdę bardzo fajna i cały czas robi wszystko żebym była jak najbardziej zadowolona, a tu na 1,5 tygodnia przed ślubem takie coś. W piątek mam kolejną przymiarkę (już chyba 5-tą, czy 6-tą). I mam nadzieje że wszystko będzie dobrze bo się załamię

Kolejny raz odechciewa mi się wszystkiego. Dzisiaj aż mnie mdliło z nerwów.

Wybaczcie że wam nie odpiszę, przeleciałam posty na szybko. Nie załapałam się na zdjęcia..
Stary 2012-07-25, 07:00   #3246
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Kicia piękne zdjęcia

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 07:32   #3247
nuna2
Zakorzenienie

hej,. Ja za 10 minut spadam do pracy... kurde strasznie bym chcia.la z wami pogadać, to nie ma kiedy.... Bo jak sie co niektorych ludzi by spytało o rade odnośnie wesel to twierdzą, ze sie chwalą??:/;/

---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
nio to wrzucam dziś wrzucili przygotowania jutro ceremonia ależ nie mogę się doczekać a co powiedzieć pełnego materiału
nasza laska!!

ok spadam do pracy buziaki;*
Stary 2012-07-25, 07:46   #3248
Nattiv
Zakorzenienie

kicia Super fotki

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 08:06   #3249
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
na pewno będzie pięknie pamiętaj, że wiele też zależy od dodatków, także założysz ładne butki, weźmiesz do ręki bukiet i będziesz jak księżniczka

wklejam Wam moje zdjęcia sukienki na poprawiny. Są bardzo nieudolne, bo robione cyfrówką, w której padła bateria, a następnie telefonem, który jakościowo nie jest za fajny. Jak dorwę lepszy aparat to cyknę fajniejsze fotki
Sukienka ma kolor kości słoniowej - nie jest to śnieżnobiały kolor. Z tyłu ma dość mocne rozcięcie, ale podoba mi się to w sumie, dodaje takiej inności. Sukienka zakupiona w Mohito. Buty mam do niej nude.

jeszcze raz przepraszam Was za jakość zdjęć i zeza (nie wiem jakim cudem go zrobiłam, bo normalnie nie mam, przysięgam ;p )
Slicznie wygladasz sukienka bardzo fajna, ale na takiej figurze to lezy jak marzenie

Kiciu fotki z przygotowan super, czekamy na wiecej!

Nam sie niestety nie udal dzis plener, bo fotograf jechac do lekarza az do Zakopca i by nie zdarzyl wrocic odpowiednio szybko... ale to nawet lepiej bo wyskoczyla mi opryszczka a nie mialam juz baaaaardzo dawno, a Tz sobie reke pocharatal, wiec pieknie bysmy wygladali na fotkach plener dopiero za 2 tyg...
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 08:19   #3250
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
dziekuje za odpisanie

naczytalam sie juz na forach o tej wycieczce
ludzie ja chwala, pierwsze 4 dni masakra- tylko zwiedzanie - duuuzo chodzenia ale widoki niezapomniane natepne dni na plazy czas wolny

nigdy nie bylismy tam
chyba sie skusimy
bardzo sie napaliłam na nia!
O, też sobie zerknęłam na tą wycieczkę. Takie Włochy w pigułce fajnie to wygląda. My lubimy zwiedzać, ale lubimy zwiedzać np. poprzez picie kawy w kawiarnii w Wenecji i obserwowanie otoczenia, albo schodzenie z utartych tras....

Jedziemy już w sobotę

A poza tym, to mamy taki zapiernicz przed wyjazdem, że Was nawet przelecieć nie mam czasu. Widziałam relacje - super jak wszystko się pięknie udaje

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot

Edytowane przez ewuszkaaa
Czas edycji: 2012-07-25 o 08:21
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 08:25   #3251
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
O, też sobie zerknęłam na tą wycieczkę. Takie Włochy w pigułce fajnie to wygląda. My lubimy zwiedzać, ale lubimy zwiedzać np. poprzez picie kawy w kawiarnii w Wenecji i obserwowanie otoczenia, albo schodzenie z utartych tras....

Jedziemy już w sobotę

A poza tym, to mamy taki zapiernicz przed wyjazdem, że Was nawet przelecieć nie mam czasu. Widziałam relacje - super jak wszystko się pięknie udaje
wczoraj gadałam z tz, i jednak nie pojedziemy na wycieczke ta

tz powiedzial ze za droga i nie stac nas na nia.
zostaniemy w polsce a pozniej moze polecimy gdzies na wycieczke, np w pazdzierniku.

Ja dopiero wstałam, za godzinke mam byc juz w pracy :brzyda l:

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 08:33   #3252
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

zostaniemy w polsce a pozniej moze polecimy gdzies na wycieczke, np w pazdzierniku.

Znajdziecie inną Jest tyle miejsc do zwiedzania na świecie! Tylko uważajcie na zbyt niskie ceny! Lepiej jechać na parę dni mniej, a nie dać się okantować...

- George Elliot
Stary 2012-07-25, 08:34   #3253
kasia_kuku
Zakorzenienie

Kawunia i do pracy. Czasem nienawidzę swojego dnia, jedne dni całe przed komputerem a inne w takim biegu, że domu nie widzę...

Jutro jadę (od rodziców, gdzie siedzę teraz więcej z różnych względów) na tę przymiarkę sukni :troba: Boję się i sama nie wiem. I jeszcze ten nieszczęsny batman

No więc skoro jutro mnie nie będzie to ogłaszam dziś, że jutro będę mieć 400 DDŚ

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
3 dni! Nie śpię, bo robię serduszka do dekoracji sali, szukam cytatów do albumu dla rodziców i padam ze zmęczenia... Tyle wczoraj (bo już po 0.00), że jestem z siebie dumna, ale na myśl ile jeszcze rzeczy przede mną...
Chatko: dziękuję A Twój TŻ na pewno padnie jak Cię zobaczy
Audrey: fajnie się czyta posty i relacje małżeńskie tak radosne i pełne miłości
kingsof: to nie ciąża, a jeśli masz się tak denerwować to zrób test - najgorsze 3 minuty czekania na wynik, ale za to wiedza bezcenna

Reszty nie mam sił komentować, bo znów nowy dzień i nowe rzeczy do ogarnięcia, a ja nie ogarniam

Kochana, spokój, opanowanie, oszczędzaj się bo nam padniesz. Wszystko wyjdzie rewelacyjnie, jesteś przygotowania z wizażem na 150%!

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Ja chcę na wakacje

Wykończę się psychicznie do 4... po dzisiejszym dniu mam dosyć. Poza masą jeżdżenia, rozwożenia kołocza, załatwiania różnych rzeczy i dużych problemów z remontem, miałam dzisiaj przymiarkę.
Nawet nie mogę powiedzieć że jestem zła, jest mi cholernie przykro bo miałam mieć piękną suknie a krawcowe odwaliły taką manianę że dzisiaj nie mogłam patrzeć na suknię Babka z salonu jest wściekła na krawcowe, ona jest naprawdę bardzo fajna i cały czas robi wszystko żebym była jak najbardziej zadowolona, a tu na 1,5 tygodnia przed ślubem takie coś. W piątek mam kolejną przymiarkę (już chyba 5-tą, czy 6-tą). I mam nadzieje że wszystko będzie dobrze bo się załamię

Kolejny raz odechciewa mi się wszystkiego. Dzisiaj aż mnie mdliło z nerwów.

Wybaczcie że wam nie odpiszę, przeleciałam posty na szybko. Nie załapałam się na zdjęcia..
Kochana, bierzesz ślub w najpiękniejszą datę, więc wszystko będzie idealnie. Suknię poprawią, że wszystkim się wyrobicie!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 08:34   #3254
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cześć picze

sobotnie PM trzymam kciuki cycki do przodu i ogarniać najważniejsze sprawy
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 08:34   #3255
kobietkaaaaa
Rozeznanie

Kicia wyglądałaś booosko
kobietkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 08:36   #3256
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:

W październiku trafi Wam się na pewno równie fajna wycieczka

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-25, 08:37   #3257
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Nie nadrabiam z braku czasu. Wybaczcie.
3 dni do ślubu.
Suknia wisi na karniszu. Jest cudna
Biegnę zaraz do kosmetyczki na regulację brwi itd.
Potem do galerii bo tż nie ma koszuli jeszcze.
Szybkie pakowanko i jedziemy już do kielcowa szykować się na ślubik

Wdziałam tylko, że kilianna kupiła boską kiecę na poprawiny. Są w innych kolorach?

Nie wiem czy będę miała możliwość zajrzeć przed sobotą więc już teraz oficjalnie zapraszam każdą wizażankę, której będzie po drodze na nasz ślub w Kościele św. Wojciecha o 18. I proszę o mocne kciuki żebym z nerwów nie zemdlała, dała radę wybełkotać przysięgę i nie podarła sukni bo jest za☠☠☠iście obcisła i może puścić przy większym kroku

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 08:40   #3258
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
nio to wrzucam dziś wrzucili przygotowania jutro ceremonia ależ nie mogę się doczekać a co powiedzieć pełnego materiału
ale śliczne! no i powiem jeszcze raz, że cudownie wyglądałaś A suknia pasowała do Ciebie jak ulał !
Cytat:
i na koniec moja kieca
ooo moja suknia bedzie wisiala na karniszu na oknie i nie wiem czy firankę wieszać czy nie

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

... 3 ... !!!!

Dziś odbieram suknię, zaraz po nią jadę będzie wisieć na karniszu . jeeej
potem fryzjer i farbowanko a później jakieś pierdoły do załatwienia. aa i pazurki wieczorem

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 08:43   #3259
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

My to w tym roku nigdzie nie pojedziemy na wakacje
Tż zmienia swoją prace na nową i będzie problem z urlopem u niego
Ale za to będe mieć go w weekendy bo będzie robił trasy Litwa,Łotwa no ale co z tego jak w tygodniu go nie będzie
Wiem że musimy przecierpieć bo pracując normalnie po 8 h będzie nam ciężko wybudować dom a to nasz priorytet zaraz po ślubie
Życie jest straszne ale w przyszłym roku sobie odbijemy i napewno gdzieś polecimy
Stary 2012-07-25, 08:45   #3260
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Nie nadrabiam z braku czasu. Wybaczcie.
3 dni do ślubu.
Suknia wisi na karniszu. Jest cudna
Potem do galerii bo tż nie ma koszuli jeszcze.
Szybkie pakowanko i jedziemy już do kielcowa szykować się na ślubik

Wdziałam tylko, że kilianna kupiła boską kiecę na poprawiny. Są w innych kolorach?

Nie wiem czy będę miała możliwość zajrzeć przed sobotą więc już teraz oficjalnie zapraszam każdą wizażankę, której będzie po drodze na nasz ślub w Kościele św. Wojciecha o 18. I proszę o mocne kciuki żebym z nerwów nie zemdlała, dała radę wybełkotać przysięgę i nie podarła sukni bo jest za☠☠☠iście obcisła i może puścić przy większym kroku
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
ale śliczne! no i powiem jeszcze raz, że cudownie wyglądałaś A suknia pasowała do Ciebie jak ulał !

ooo moja suknia bedzie wisiala na karniszu na oknie i nie wiem czy firankę wieszać czy nie

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

... 3 ... !!!!

Dziś odbieram suknię, zaraz po nią jadę będzie wisieć na karniszu . jeeej
potem fryzjer i farbowanko a później jakieś pierdoły do załatwienia. aa i pazurki wieczorem
Dacie radę laski!!! To będzie Wasz najpiękniejszy dzień w życiu!

Miciu, zostaw firankę bo bez biała suknia za zdj za bardzo wyjdzie prześwietlona

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
My to w tym roku nigdzie nie pojedziemy na wakacje
Tż zmienia swoją prace na nową i będzie problem z urlopem u niego
Ale za to będe mieć go w weekendy bo będzie robił trasy Litwa,Łotwa no ale co z tego jak w tygodniu go nie będzie
Wiem że musimy przecierpieć bo pracując normalnie po 8 h będzie nam ciężko wybudować dom a to nasz priorytet zaraz po ślubie
Życie jest straszne ale w przyszłym roku sobie odbijemy i napewno gdzieś polecimy
Dokładnie, odbijecie sobie a najważniejsze, że TŻ będzie miał dobra nowa pracę

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-25, 08:46   #3261
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Znajdziecie inną Jest tyle miejsc do zwiedzania na świecie! Tylko uważajcie na zbyt niskie ceny! Lepiej jechać na parę dni mniej, a nie dać się okantować...
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
W październiku trafi Wam się na pewno równie fajna wycieczka

dzieki dziewczyny

Wy zawsze jakies ciepłe słówko rzucicie

poki co zostaniemy nad naszym morzem a potem na kilka dni w góry

tez bedzie fajnie, a polowy nie wydamy tego co na tych wycieczkach teraz. Pojeedziemy do Jantaru nad morze - tam gdzie rok temu tz mi sie oswiadczył

a teraz uciekam juz do pracy
dzisiaj ładna pogoda, moze sie poopalam jak wyjde z mala na podwórek

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 08:48   #3262
kobietkaaaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Właśnie mam pytanko, bo widzę, że większość PM robi hennę i regulacje w piątek, czwartek lub środę przed ślubem. Ja planowałam zrobić to w sobotę tydzień przed, bo przez te pierwsze dni jest bardzo mocna, no i troszkę podrażniona skóra. Mylę się czy nie ? Może powinno się robić jednak na świeżo. Farbowanie też robię na tydzień przed. To dobrze czy źle ?

Edytowane przez kobietkaaaaa
Czas edycji: 2012-07-25 o 08:57
Stary 2012-07-25, 08:55   #3263
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietkaaaaa Pokaż wiadomość
Właśnie mam pytanko, bo widzę, że większość PM robi hennę i regulacje w piątek, czwartek lub środę przed ślubem. Ja planowałam zrobić to w sobotę, bo przez te pierwsze dni jest bardzo mocna, no i troszkę podrażniona skóra. Mylę się czy nie ? Może powinno się robić jednak na świeżo. Farbowanie też robię na tydzień przed. To dobrze czy źle ?
Robiłam we czwartek, ale powiedziałam że chcę słabiej Kosmetyczka powinna mieć wyczucie.

- George Elliot
Stary 2012-07-25, 08:59   #3264
kobietkaaaaa
Rozeznanie

Cytat:
Robiłam we czwartek, ale powiedziałam że chcę słabiej Kosmetyczka powinna mieć wyczucie.
Ona ma wyczucie raczej, tylko ja strasznie jasna karnację Myślisz, że efekt byłby lepszy gdybym zrobiła hennę w czwartek ?
Stary 2012-07-25, 09:13   #3265
Nattiv
Zakorzenienie

Ja tam henny brwi nigdy nie robiłam i nie będę robić. Trochę sztucznie by u mnie wyglądały bardzo ciemne brwi do jaśniutkich włosów

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 09:31   #3266
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietkaaaaa Pokaż wiadomość
Ona ma wyczucie raczej, tylko ja strasznie jasna karnację Myślisz, że efekt byłby lepszy gdybym zrobiła hennę w czwartek ?
Ja jestem blondynką farbowaną i blada jestem, a zrobiła mi tak, że było w sam raz...

Jak nie jesteś pewna to zrób sobie wcześniej na próbę. To kosztuje zwykle maks 10zł. Ja na ślub robiłam pierwszy raz, a teraz robię często, bo brwi dodają twarzy wyrazu

- George Elliot
Stary 2012-07-25, 09:32   #3267
Madziuniusia
Zakorzenienie

cześć i czołem kluski z rosołem
melduję się od TŻ z domku:P nie chciało mi się wczoraj siedzieć samej w domu, więc pojechałam do TŻ i zostałam na noc:P ale u TŻ nie wchodzi w grę opcja spania razem powinnam jechać do domku pisać pracę ale tak mi sie nie chce...
Stary 2012-07-25, 09:33   #3268
kobietkaaaaa
Rozeznanie

Cytat:
Ja jestem blondynką farbowaną i blada jestem, a zrobiła mi tak, że było w sam raz...

Jak nie jesteś pewna to zrób sobie wcześniej na próbę. To kosztuje zwykle maks 10zł. Ja na ślub robiłam pierwszy raz, a teraz robię często, bo brwi dodają twarzy wyrazu
Ja kiedyś robiłam, ale chyba spróbuję jeszcze raz w dwóch wersjach.
Stary 2012-07-25, 09:49   #3269
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
cześć i czołem kluski z rosołem
melduję się od TŻ z domku:P nie chciało mi się wczoraj siedzieć samej w domu, więc pojechałam do TŻ i zostałam na noc:P ale u TŻ nie wchodzi w grę opcja spania razem powinnam jechać do domku pisać pracę ale tak mi sie nie chce...
No co ty?To jak wy śpicie u Tż?
Stary 2012-07-25, 09:55   #3270
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
No co ty?To jak wy śpicie u Tż?
pewnie "po Bożemu" każde na osobnym łóżku i w osobnych pokojach
Albo jak w Tristianie i Izoldzie -na jednym łóżku, ale z nagim mieczem między nimi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości