filmiki urodowe cz. VI - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-24, 17:20   #4561
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba
Dot.: filmiki urodowe cz. VI

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
Rany, robiłam wszystko tak, jak pani Tanaka mówiła i pokazywała
Istnieją chyba trzy wyjścia:
1. Jestem mystrzynią masażu
2. Mam bardzo napuchniętą twarz, a Wy macie idealną(no cóż, ja na parwdę mam b. okrągłą twarz z dużą ilością tłuszczu na policzkach )
3. Masaż wcale mi nie podziałał, a mi się wszystko wydawało i przyśniło

A tak na serio, to robiłam wszystkie ruchy baaaardzo powoli, naśladowałam modelkę z filmu pani Tanaka i słuchałam wszelkich wskazówek. Stosowałam dość duży nacisk, ale taki, że nie czułam bólu ani nie było mi niewygodnie Dziś wieczorem zrobię kolejne podejście do niego, a przedtem wyoglądam każdy milimetr kwadratowy mojej cery, żeby potem zauważyć ewentualne zmiany

Z tego co pamiętam, napoczątku bloga Cukier podpisywała się jako Shilpa, i tak wyświetlała się np. w komentarzach
Spróbuję wieczorem może muszę się bardziej przyłożyć.
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 17:27   #4562
hikari91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pannaleksandra Pokaż wiadomość
Nie wierzę. Jak Pigeons napisała, że o polecanym przez Agabil sprzedawcy, dodałam komentarz pod odpowiedzią Cukru, że 70zł to nabijanie ludzi w butelkę i że właśnie Agabil poleca kupować na ebay u sprawdzonego sprzedawcy za tyle i tyle. To było jakieś 2-3 godziny temu, szybko działa dziewczyna, bo komentarz już nie istnieje.
widziałam Twój komentarz kurde coraz bardziej nie podoba mi się jej zachowanie... do tej pory wydawała mi się ok :/

hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 17:31   #4563
Justyna.kociaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Glossybox u Zmalowanej i LittleStar. Niby nie reklama, ale reklama.
Zmalowana usuwa komentarze i wyłączyła możliwość oceny filmiku, nie zrobiła natomiast tego Marzena. Efekt - 125 głosów na plus/329 gł. na nie Wnioski nasuwają się same...

27.09.2014r.
Justyna.kociaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 17:56   #4564
201610310857
Konto usunięte

Widziałyście na fejsie, co siostra Marzeny dodala na RGP koncie?
"RGP: Serce mi péka jak widzé jakie komentarze zbiera Marzenka pod swoim ostatnim filmikiem, szczególnie w dniu swoich urodzin. Chyba niektórzy traktujá wszystko zbyt powaznie, to wszystko jest tylko zabawa - nie zarabiamny na was pieniedzy dziewczyny i nic wam zlego nie robimy. Prosze was o zwykla ludzka wyrozumialosc... i zyczenia dla LitlleStar1987. Wszystkiego naj naj najslodszego Marzus!!!! Kocham Cié xxx"

LOL
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 17:56   #4565
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Justyna.kociaczek Pokaż wiadomość
Zmalowana usuwa komentarze i wyłączyła możliwość oceny filmiku, nie zrobiła natomiast tego Marzena. Efekt - 125 głosów na plus/329 gł. na nie Wnioski nasuwają się same...
Marzena również usuwa komentarze np. mój usunęła i zablokowała mnie zresztą podobnie jak Zmalowana zaraz po niej pod ostatnimi filmikami. Pierwszy raz zostałam zablokowana na yt, ale bardziej mnie to rozśmieszyło niż rozzłościło. Nie obraziłam nikogo, po prostu trzeba pisać same miłe komentarze. Widziałam, że inne osoby też zablokowały.

Edit: Edeldredzia - to było do przewidzenia, że zaraz będzie reakcja RGP
Moniczorek - to by tłumaczyło ich inicjatywę

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2012-07-24 o 18:20
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 18:03   #4566
201610310857
Konto usunięte

Jezus, ja to tak nienawidze RGP, nienawidzę.

jakąś awersje mam do niej, po tym, jak pod którymś filmikiem, gdzie byla wytapetowana, zwrócilam jej uwagę, że ma za dużo makijażu, a ona stwierdziła, że ma sam krem, a ewidentnie odznaczała jej się szyja, loll
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-24, 18:18   #4567
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
O co chodzi z tą Shilpą? Ma takie przezwisko?
Nick z wizażu.
Stary 2012-07-25, 00:44   #4568
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Jezus, ja to tak nienawidze RGP, nienawidzę.

jakąś awersje mam do niej, po tym, jak pod którymś filmikiem, gdzie byla wytapetowana, zwrócilam jej uwagę, że ma za dużo makijażu, a ona stwierdziła, że ma sam krem, a ewidentnie odznaczała jej się szyja, loll
Kim jest RGP, bo nie kojarzę Możecie rozwinąć ten skrót, to sobie odnajdę jej filmiki i obejrzę
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 00:48   #4569
lush_lover
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Kim jest RGP, bo nie kojarzę Możecie rozwinąć ten skrót, to sobie odnajdę jej filmiki i obejrzę
RockGlamPrincess
lush_lover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 01:57   #4570
baboo
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?v=sVTRX...eature=g-all-u
to już jest przesada. ciekawe czy usunie filmik.

baboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 04:20   #4571
pannaleksandra
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baboo Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=sVTRX...eature=g-all-u
to już jest przesada. ciekawe czy usunie filmik.
Nie sądzę, straciłaby pewnie kasę.

A tak poza tym śmieszne jest dla mnie mówienie, że nienawidzi się kogoś, z kim nigdy się nie rozmawiało i nie miało "realnego" kontaktu.
pannaleksandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 06:59   #4572
Shilpa
Rozeznanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Shilpa

Cytat:
O co chodzi z tą Shilpą? Ma takie przezwisko?

edit:

Nie wierzę. Jak Pigeons napisała, że o polecanym przez Agabil sprzedawcy, dodałam komentarz pod odpowiedzią Cukru, że 70zł to nabijanie ludzi w butelkę i że właśnie Agabil poleca kupować na ebay u sprawdzonego sprzedawcy za tyle i tyle. To było jakieś 2-3 godziny temu, szybko działa dziewczyna, bo komentarz już nie istnieje.
Dziewczyny, dzięki za miłe słowa, jak i za słowa krytyki - wizyty na wizażu zawsze dają dużo do myślenia.

Co do zachwalania kosmetyków, które sprzedaje - to chyba naturalne, przecież nie będę nikomu oferować kosmetyku, który się nie sprawdził ;D Taki zresztą zawsze był mój pomysł na mój sklepik - tylko kosmetyki, które sama na sobie przetestowałam i które mi się spodobały. A to, że dla niektórych się nie sprawdzają, to chyba naturalne, każdy jest inny i nie zawsze dany kosmetyk się na nim sprawdzi. Mi raz koleżanka poleciła tonik do twarzy za równowartość moich tygodniowych zakupów i okazał się klapą - ale nie gnałam potem do koleżanki, aby ją oskalpować ;p Choć przyznam, że po tamtym toniku do jej rekomendacji podchodzę z rezerwą .

Co do usuwania komentarzy polecających innych sprzedawców/sklepy/itd/ postarajcie się trochę mnie zrozumieć. Nie jest mi miło, kiedy moja praca jest używana do promowania osób trzecich, które potem się bogacą za pośrednictwem tego co ja robię. Po drugie mówienie "krem BB kosztuje 43 PLN" jest dla mnie swego rodzaju dezinformacją. Są setki rodzajów kremów BB w przeróżnych przedziałach cenowych, a jednocześnie rynek kremów BB najeżony jest podróbkami, które niekoniecznie są bezpieczne dla skóry. Dlatego wolałabym, aby promowanie kupowania jak najtaniej odbywało się gdzie indziej..

Po trzecie, mam przykre doświadczenia z takimi "rekomendacjami". Kiedyś nawet się cieszyłam, że dziewczyny polecają sobie "sprawdzonych" sprzedawców allegro, dopóki się nie zorientowałam że kilka takich "rekomendacji" było wykonanych przez samych sprzedawców. Nie mówiąc o sprzedawcach allegro którzy dodatkowo kradną zdjęcia i opisy z mojego bloga, aby zarabiać, a Allegro umywa ręce (oczywiście każe mi się odczepić, jeśli zgłaszam, że ktoś wykorzystuje mój wizerunek bez mojej zgody)...

Co do moich negatywnych reakcji na komentarze o kulturze Azji, to jest mi czasami przykro, że filmiki, które w moim zamiarze miały służyć przedstawieniu innej kultury czy innych sposobów życia, w efekcie służą jako paliwo do umacniania stereotypów, jak np. "zachowujesz się jak Azjatka", tak jakby te miliardy kobiet mieszkające na tym kontynencie wszystkie były takie same . Nikt nie lubi być wrzucany do jednego worka z innymi, dlatego tak samo jak niemiło jest usłyszeć "wszystkie Polki się opalają w solarium", tak samo niemiłe jest "wszystkie Azjatki się wybielają", itp. Z drugie strony, może sama trochę to napędzam, bo wypowiadając się używam skrótów myślowych i uogólnień, aby do każdej wypowiedzi nie musieć robić 15 minutowej dygresji. Cóż, i tak źle, i tak niedobrze
Stary 2012-07-25, 09:03   #4573
isabelka00
Wtajemniczenie

u zmalowanej tag "Moje sekrety":
http://www.youtube.com/watch?v=7BFtrmWNPVY

rozwaliła mnie sekretem: pochodzę z biednej rodziny....
Stary 2012-07-25, 09:35   #4574
bubus900
Zakorzenienie

callmeblodnii chyba przesadziła, zaczynaja mnie wkurzać te sponsorowane filmy, no ileż można....
Stary 2012-07-25, 09:43   #4575
KolorowaJa
Raczkowanie

Rzeczywiście niezbyt to fajne...Ale postaw się na jej miejscu i wszystkich tych reklamujących dziewczyn. Nie chciałabyś takich korzyści dla siebie?
KolorowaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 09:57   #4576
bubus900
Zakorzenienie

Wiesz co, zastanowiłabym się i to poważnie. Z jednej strony, wiadomo, że to fajnie, ale z drugiej, takie dziewczyny tracą na wiarygodności, więc chyba bym się nie zgodziła.
Stary 2012-07-25, 09:57   #4577
Shilpa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KolorowaJa Pokaż wiadomość
Rzeczywiście niezbyt to fajne...Ale postaw się na jej miejscu i wszystkich tych reklamujących dziewczyn. Nie chciałabyś takich korzyści dla siebie?
Byloby mi milo, ale zreozumialabym, gdyby kto inny taki komentarz usunal
Stary 2012-07-25, 10:12   #4578
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shilpa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dzięki za miłe słowa, jak i za słowa krytyki - wizyty na wizażu zawsze dają dużo do myślenia.

Co do zachwalania kosmetyków, które sprzedaje - to chyba naturalne, przecież nie będę nikomu oferować kosmetyku, który się nie sprawdził ;D Taki zresztą zawsze był mój pomysł na mój sklepik - tylko kosmetyki, które sama na sobie przetestowałam i które mi się spodobały. A to, że dla niektórych się nie sprawdzają, to chyba naturalne, każdy jest inny i nie zawsze dany kosmetyk się na nim sprawdzi. Mi raz koleżanka poleciła tonik do twarzy za równowartość moich tygodniowych zakupów i okazał się klapą - ale nie gnałam potem do koleżanki, aby ją oskalpować ;p Choć przyznam, że po tamtym toniku do jej rekomendacji podchodzę z rezerwą .

Co do usuwania komentarzy polecających innych sprzedawców/sklepy/itd/ postarajcie się trochę mnie zrozumieć. Nie jest mi miło, kiedy moja praca jest używana do promowania osób trzecich, które potem się bogacą za pośrednictwem tego co ja robię. Po drugie mówienie "krem BB kosztuje 43 PLN" jest dla mnie swego rodzaju dezinformacją. Są setki rodzajów kremów BB w przeróżnych przedziałach cenowych, a jednocześnie rynek kremów BB najeżony jest podróbkami, które niekoniecznie są bezpieczne dla skóry. Dlatego wolałabym, aby promowanie kupowania jak najtaniej odbywało się gdzie indziej..

Po trzecie, mam przykre doświadczenia z takimi "rekomendacjami". Kiedyś nawet się cieszyłam, że dziewczyny polecają sobie "sprawdzonych" sprzedawców allegro, dopóki się nie zorientowałam że kilka takich "rekomendacji" było wykonanych przez samych sprzedawców. Nie mówiąc o sprzedawcach allegro którzy dodatkowo kradną zdjęcia i opisy z mojego bloga, aby zarabiać, a Allegro umywa ręce (oczywiście każe mi się odczepić, jeśli zgłaszam, że ktoś wykorzystuje mój wizerunek bez mojej zgody)...

Co do moich negatywnych reakcji na komentarze o kulturze Azji, to jest mi czasami przykro, że filmiki, które w moim zamiarze miały służyć przedstawieniu innej kultury czy innych sposobów życia, w efekcie służą jako paliwo do umacniania stereotypów, jak np. "zachowujesz się jak Azjatka", tak jakby te miliardy kobiet mieszkające na tym kontynencie wszystkie były takie same . Nikt nie lubi być wrzucany do jednego worka z innymi, dlatego tak samo jak niemiło jest usłyszeć "wszystkie Polki się opalają w solarium", tak samo niemiłe jest "wszystkie Azjatki się wybielają", itp. Z drugie strony, może sama trochę to napędzam, bo wypowiadając się używam skrótów myślowych i uogólnień, aby do każdej wypowiedzi nie musieć robić 15 minutowej dygresji. Cóż, i tak źle, i tak niedobrze
Cukrze, ja Ci powiem tak od serca, że przez swoją sklepową działalność tracisz sympatię widzów. Wybacz, ostre słowa, ale wygląda to jak dzika zachłanność z Twojej strony, a moderowanie komentarzy nt, gdzie można zdobyć tańszy krem BB jest no delikatnie mówiąc nieeleganckie. Rozumiem, że prowadzisz sklep i chcesz mieć odpowiednie obroty, ale może powinnaś wybrać inną grupę docelową, bo dla przeciętnej, młodej dziewczyny, ceny, jakie sobie życzysz są po prostu kosmiczne. Sama kupiłam sobie mishę PC na ebey (z polecenia innej youtubowiczki) i mam oryginał i zapłaciłam nieco ponad 50 złotych. Zastanów się, czy pazerność, bo inaczej tego wybacz, ale nie można nazwać, jest warta Twojej wiarygodności. To co robisz, jest czystą manipulacją widzem - "mieszkam w Singapurze, więc moje kremy BB są lepsze od innych sprzedających, bo one pochodzą z niewiadomego źródła", tylko, że inni sprzedawcy ściągają to też z Azji . Widać faktycznie, że swoją wiedzę marketingowo-prową żywo wprowadzasz na swój kanał, jak i do sklepu, ale spokojnie, widz to widzi i mu się to nie podoba. Przepraszam za ostrość tonu, ale jestem przynajmniej szczera.
Stary 2012-07-25, 10:24   #4579
alkaxy
biegam dla Zabawy

Cukrze, chciałam właściwie to samo napisać co bubus 900. Te ceny są naprawde przesadzone - sprzedawcy na ebay też zarabiają na pewno, a jednak mają dużo niższe ceny. Też razi mnie to ciągłe wmawanie, że na ebay są podróbki. Ok, są, ale łatwo znaleźć oryginał. Szkoda psuć atmosferę wokół ciekawego kanału

Edytowane przez alkaxy
Czas edycji: 2012-07-25 o 10:26
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 10:32   #4580
hikari91
Zadomowienie

Shilpa ja już chyba wszystko co miałam do powiedzenia to powiedziałam. Również uważam, że w Twoim sklepiku jest za drogo, ale przecież to Twój biznes, jeśli znajdujesz klientów no to why not. ;] Ale sama dobrze wiesz, że 70 zł za grzybkowego skinfood nie jest ceną niską, tym bardziej, że na gmarket jest on za 12$ (+ przesyłka)... więc ja osobiście nie wierzę, że za takie ceny na ebayu są podróby. Jasne, na pewno można się naciąć jeśli kupuje się u niesprawdzonego sprzedawcy. Ludzie myślą, że jak chcą BB to muszą wywalić na niego 100 zł, bo jak kupią taniej to na bank jest to podróba. -.- Nie lubię takiego mydlenia oczu :/

Edytowane przez hikari91
Czas edycji: 2012-07-25 o 10:33
Stary 2012-07-25, 10:41   #4581
bubus900
Zakorzenienie

No właśnie, o mydlenie oczu i manipulację tu się rozchodzi. Dobry, oryginalny krem BB można kupić również w przystępnej cenie, po co oszukiwać widza i wmawiać mu, że 'jeżeli nie kupisz u mnie, to trafisz na podróbki"? Tak się nie robi, bo jest to najzwyczajniej nieuczciwe. Wkurza mnie, Cukrze, że manipulujesz swoimi widzami, to jest sorry, ale podłe. Ogląda Cię setka młodziutkich dziewczyn, dla których jesteś wzorem i one będą wydawać niepotrzebnie kasę, bo będą słuchać 'azjatyckigo guru', zamiast kupić gdzie indziej za mniejszą kasę. Poważnie zastanów się nad swoją działalnością jako marketingowca, bo o ile Twoje metody sprawdzają się stricte w Twojej pracy zawodowej, to na gruncie prywatnym mocno tracisz. Mnie bardzo zniesmaczył fakt, że wykorzystujesz wiedzę zawodową, aby zbijać biznes na youtubowiczkach. Naprawdę, tak źle Ci płacą, że musisz posuwać się do powiedzmy sobie szczerze kłamstw? Nie sądzę. Więcej pokory życzę, bo to, co wyprawiasz jest niedopuszczalne. I mnie osobiście do siebie bardzo zraziłaś.
Stary 2012-07-25, 10:46   #4582
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
callmeblodnii chyba przesadziła, zaczynaja mnie wkurzać te sponsorowane filmy, no ileż można....
Zwłaszcza jak jest to robienie kasy, bo konsekwencji w swoim działaniu nie ma żadnych...
http://www.youtube.com/watch?v=Xs817RsqqlA
Od 1:03.
Stary 2012-07-25, 10:49   #4583
hikari91
Zadomowienie

Ja na początku myślałam sobie, że super pomysł z tym sklepikiem, bo w końcu większość osób ma ciężki dostęp do tych kosmetyków i myślałam, że będą w naprawdę przystępnych cenach. No ale niestety mocno się zawiodłam. Już na allegro jest taniej ale przecież tam też podróby
Cytat:
Ogląda Cię setka młodziutkich dziewczyn, dla których jesteś wzorem i one będą wydawać niepotrzebnie kasę, bo będą słuchać 'azjatyckigo guru', zamiast kupić gdzie indziej za mniejszą kasę
Właśnie...rozumiem, że każdy chce sobie zarobić ale chyba są jakieś granice... Zakupy w sklepiku robią Twoje widzki i odrobina szczerości chyba się należy... Mówię co myślę ale z drugiej strony mnie to nie dotyczy, bo ja tam zakupów nie robię i raczej nie zamierzam. Bloga czytam i czytać będę, bo jest świetny, tak samo jak kanał na yt. Ale sprawa sklepiku trochę mnie razi.

Edytowane przez hikari91
Czas edycji: 2012-07-25 o 10:52
Stary 2012-07-25, 11:17   #4584
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Zwłaszcza jak jest to robienie kasy, bo konsekwencji w swoim działaniu nie ma żadnych...
jest w 100% wiarygodna
od tych kosmetyków niektórym się w główkach przewraca i zatracają siebie
mniej kosmetyków więcej rozumu!
Stary 2012-07-25, 11:17   #4585
Shilpa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hikari91 Pokaż wiadomość
Shilpa ja już chyba wszystko co miałam do powiedzenia to powiedziałam. Również uważam, że w Twoim sklepiku jest za drogo, ale przecież to Twój biznes, jeśli znajdujesz klientów no to why not. ;] Ale sama dobrze wiesz, że 70 zł za grzybkowego skinfood nie jest ceną niską, tym bardziej, że na gmarket jest on za 12$ (+ przesyłka)... więc ja osobiście nie wierzę, że za takie ceny na ebayu są podróby. Jasne, na pewno można się naciąć jeśli kupuje się u niesprawdzonego sprzedawcy. Ludzie myślą, że jak chcą BB to muszą wywalić na niego 100 zł, bo jak kupią taniej to na bank jest to podróba. -.- Nie lubię takiego mydlenia oczu :/
Zgadzam się z Toba, wysoka cena nie znaczy oryginal - oryginalność wynika ze źródła. W Singapurze w sklepie grzybkowy Skin Food kosztuje 65 SGD, czyli prawie 180 PLN :P W internetowym sklepie producenta można kupić za 12,900 krw, czyli koło 40 PLN. Ale do tego dochodzi koszt wysyłki i prowadzenia biznesu (podatki, cła). Ciężko mi uwierzyć, że możliwym jest przetransportowanie tego produktu przez pół świata za różnowartość kilku złotych... Więc dlatego do takiego sprzedawcy podchodziłabym krytycznie.

Wiem, ze wiele osob mysli, ze Azjatycki Bazar zarabia niewiadomo jakie pieniadze, ale poniewaz jest to malenki biznes, nie mam mozliwosci stania sie dystrubutorem, wiec nie moge kupowac ilosci hurtowych bezposrednio od producentow. Za miast tego, kupuje w zwyklych sklepach, czyli ponosze marze sklepowa. Mogłabym kupować w hurtowniach internetowych niewiadomego pochodzenia i sprzedawać po niskich cenach, ale wole znieść wasza krytykę i podejrzenia, ale mieć 100% pewności, ze to co jest na Bazarze nie ma grama ryzyka dla kupującego.
Stary 2012-07-25, 11:34   #4586
bubus900
Zakorzenienie

Nie chodzi o to, że azjatyckibazar zarabia niewiadomo ile, ale o to, że azjatyckibazar kombinuje i manipuluje.
Stary 2012-07-25, 12:00   #4587
alkaxy
biegam dla Zabawy

I znowu, że gdzie indziej "niewiadomego pochodzenia". EOT z mojej strony, widocznie nie zrozumiłaś tego co piszemy.

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
O lol, ale wytropiłaś
I w ogóle ten film o wodzie jest dziwny, ciągle mówi, że schudła, bo piła wodę, ale w sumie nie mogła jeść przez ząb. No więc jak jest w końcu
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 12:16   #4588
Pigeons
Zadomowienie

Wow jaka szybka odpowiedź AzjatyckiegoCukru, dobry pijar trzeba przyznać.

Wydaje mi się, że dziewczyny powiedziały już wszystko. Nawet nie chodzi o ceny ale o manipulowanie ludźmi. Skoro Azjatycki Bazar nie ma szans na przebicie pod względem cenowym to zaczyna się kombinowanie jak przekonać ludzi do zakupu po bardzo zawyżonych cenach. A to, że podróby, a to, że się nie da taniej...

Dla mnie jednak bardziej wiarygodne będą opinie osób takich jak Agabil czy innych wizażanek robiących zakupy na ebayu niż właściciela konkurencyjnego biznesu.

Bardzo lubię Twój kanał ale wydaje mi się, że to promowanie na siłę sprzedawanych przez siebie produktów na dobre Ci nie wyjdzie.
Jakbym nie znała cen i kupiła jakiś krem BB u Ciebie a później zobaczyła ile on kosztuje na ebay to bym się nieźle wkurzyła.
Pigeons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 12:20   #4589
bubus900
Zakorzenienie

Ciekawa jestem tylko, czemu AzjatyckiCukrze nie chcesz ustosunkować się do moich wypowiedzi?
Stary 2012-07-25, 13:00   #4590
201605170931
Konto usunięte

znacie ten kanał? http://www.youtube.com/user/CinthiaTruong/videos ma świetne filmiki dotyczące fryzur
201605170931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości