|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II
Cytat:
mam tam weterynarza (tzn pies ma) i pracującego ojczulka hehe ![]() Ale wiesz, czasem tam podlecę po obiad, bo to tanio mają, nie najgorzej, a jakby mi się któregoś dnia nie chciało gotować, to też polecę na wynos i wcisnę TŻtowi
|
|
|
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech te kredyty...i co po teściu i spłacanym kredycie słuch zaginął? ... Ale dobrze, fajnie zobaczycie jak to jest na "swoim" no prawie swoim no ale razem Dotrzecie się jeszcze a TŻ jak szuka job? czy na razie odpoczywa? A Ty kochana masz umowę o pracę? O jakie słodkie - http://kwejk.pl/obrazek/1326927/suka...szympansa.html <3
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2012-07-25 o 12:21 |
|
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
No Hope to CZymam kciuki za oświadczyny
![]() Ja tu gdzie mieszkamy z tż (cały czas sobie tłumacze że chwilowo :P ) jakoś średnio lubię mieszkać może to dziwnie zabrzmi ale źle się tu czuje, tym bardziej teraz jak nie pracuje tż wychodzi na całe dnie do pracy i siedze sama jak palec.... dobija mnie to ![]() Jeszcze się z nim teraz pokłóciłam bo mieliśmy dziś iśc oglądać obrączki to on idzie do pracy wróci koło 16 posprzątamy w domu i pójdziemy (większośc jubilerów czynna do 17) ale dla niego wybieranie to jakieś pół godzinki, a najlepiej jakbym to zrobiła sama. ![]() Jeszcze taka pogoda szara dziś u nas.... Mnie dziś rozczuliło to zdjęcie poniżej.....
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2012-07-25 o 12:28 |
|
|
|
#3244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szuka szuka, ale to nie jest takie hop-siup. Mam jednak nadzieję, że się w końcu mu uda... Musi. No ja pracuję, także jestem w miarę zabezpieczona, świadczenia na dzidzię będę mieć nie muszę się martwić. Nawet jeśli z tym becikowym tak popieprzą to u nas dochód nie przekroczy tego progu. |
|
|
|
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde, że taki człowiek nie ma sumienia, zostawił rodzinę i kurde weź tu spłacaj tyle kasy... ;/ Znajdzie na pewno )Ja o becikowe się też nie martwię, dochód na pewno nie przekroczy progu, bo ja liczę jeszcze mamę i brata. ;]
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a uwierzcie to była kiedyś taka zgrana i super rodzina, że aż się wierzyć nie chce a ja mam jeszcze osobistą wojnę z samą sobą, że wtedy akurat, gdy to się stało, to nasze drogi z TŻtem na jakiś czas się rozeszły... I nie mogę sobie tego wybaczyć, że mnie nie było przy nim wtedy |
|
|
|
|
#3247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co Wy wszystkie z tą glukozą, ja tego tak źle nie wspominam ![]() gorsze rzeczy się piło Cytat:
też ostatnio za mną chodził i wszmałam w sosie szpinakowym z makaronem |
||
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
dziń dybry
![]() dziewczyny ja was podziwiam, że pracujecie, ja się tak fatalnie czuję, że w życiu bym nie wystała 12godz u mnie w robocie plus jeszcze dojazd, chociaż nie powiem, jak tak leżę w domu plackiem to aż człowiekowi się chce wrócić do ludzi, no ale Dzidzia ważniejsza ![]() Bokeh jak będę mogła w końcu wychodzić z łóżka to możemy się czasem spotkać na 'kawce', bo daleko nie ma, a ja też całe dnie siedzę w domu ![]() pogoda u nas fatalna, ale dla mnie to idealnie, że nie ma upałów, oby jak najdłużej
|
#3249 | |
|
Zakorzenienie
|
Wzięło mnie na goracy kubek
Wzięłam borowikowy, bo tak tu pisałyście ostatnio o borowikach. Kupiłam tez śledzika w śmietanie Uwielbiam śledzie, w ciąży dopiero dziś poczułam ochotę.---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() Niby mam pracę "biurową", ale czasem zdarzają się wyjścia do klientów, nieraz kilka pod rząd i mam chodzenia na 2-3 godziny (np. w te upały duże tak było). No i zapowiada mi się jeszcze pracująca sobota Nie w biurze, a służbowy wyjazd na imprezę, którą organizujemy
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2012-07-25 o 13:21 |
|
|
|
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja jestem za !
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam siedzącą. 10 godzin i uwierz do końca to kolorowe nie jest, tzn dla mnie, bo sklep medyczny to jednak nie jest spożywczak gdzie masz ruch, coś się dzieje, coś robisz i czas leci. Ale plus tego taki że mam czas dla Was
![]() Hosenko ja mam do Ciebie pytanie, z racji, że będziemy mieszkać rzut beretem od siebie. Mianowicie jak u Ciebie z internetem? Tzn łapie Ci miastówka, czy masz z jakiejś sieci konkretnej, hm? Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2012-07-25 o 13:28 |
|
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odebrałam wyniki - toxo nie mam i nie miałam, a grupę mam niestety minusową. :/ |
|
|
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
Lady a na kiedy Ty masz termin??? bo albo jestem slepa albo coś ale nie ma Cie chyba na liście?
|
#3254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o dziwo mi toxo też wyszła,że nigdy nie przechodziłam, szok normalnie bo ja surowe mięcho uwielbiam za to przechodziłam cytomegalie |
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się dziwię, że jej nie przechodziłam, bo od dzieciństwa przebywałam z kotami (kocham je całym sercem Dzięki za komplementy na temat sukni - jest taka, jaką sobie wymarzyłam, w dodatku kupiłam nową z salonu za 780zł (wyprzedaż, licytacja na allegro). Jest cudna, leży jak ulał, tylko trochę za długa, bo na 175cm + buty 15cm, a ja mam 168cm.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-07-25 o 13:42 |
|
|
|
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ha ale wyszpiegowałam
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
a ja Cię chciałam pocieszyć, że ślepa nie jesteś, a przez to zaczęłam mieć wątpliwości do własnych oczu
|
|
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też będę brac kościelny za rok.... chyba już kupię sukienke najchudszą jaką się da
|
|
#3261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie praca fajna była, chętnie bym wróciła, ale niestety nie ma szans. Umowa mi się kończy, bo byłam na zastępstwie także po urodzeniu Maluszka trzeba będzie znowu zacząć czegoś szukać. Brrrr, nawet o tym nie myślę bo mnie aż ciarki przechodzą. No i gdyby było bezpiecznie w mojej pracy to mogłabym cały czas pracować bo czuję się na tyle dobrze, że dałabym radę. W ogóle coś mi się humor zepsuł dzisiaj. Kurczę, że to wszystko z tą pracą i pieniędzmi musi być takie pokopane |
|
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
ale z was szpiegi :P no nie ma mnie, nie ma
![]() ja mam termin na 17 stycznia ![]() Bokeh pracowałam w Forum w Gliwicach ![]() z Biedry podobno są genialne łazanki, mąż je kupuje niemal hurtowo, na patelnię i sru, się smażą ![]() Dziewczyny, małż mój właśnie mi napisał, że dostał premię - ponad 2tys mamy na pralkę i oszczędnościówki nie musimy ruszać
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wygląda teraz bardzo niełądnie a co do brzucha - to tak jak już pisałam 6 kg mi zostało po ciąży i wszystko w brzuchu i boczkach :/ dlatego też teraz mam już taki brzuchol ![]() no ale tak to jest jak sie bimba na siebie i dmucha tylko na dziecko :/ Po tej ciąży MUSZĘ pomyśleć wreszcie o sobie i wziąść się za swoj wygląd
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
bokeh ale kup sobie na zamek, ja kupowałam prawie rok przed i wiązaną i niestety przytyło mi się, przez co nie wyglądałam już w niej "delikatnie i dziewczęco" a jak hipopotam
spać nie mogłam aż w końcu na 3,5 tyg przed ślubem dobrałam idealną do mojej aktualnej figury
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Sienkiewicza czasem łapał nam darmowy net, ale straaaasznie wolno chodził, więc i tak korzystaliśmy z Blue Conecta. Wydaje mi się, że będziesz mieszkała dwa kroki od pracy Elmii
|
|
#3267 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
poszłam sobie do kosmetyczki, zrobiła mi nóżki, delikatny zabieg na twarz i od razu poczułam się lepiej ![]() Cytat:
i jeszcze brakuje mi krwistego steku ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3268 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny czy któraś z Was jeździ teraz na rowerze? Oczywiście zapytam swojego gina we wtorek, ale ciekawa jestem co na ten temat myślicie? |
||
|
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też będę musiała w bloku wywiad zrobić jak tam inni z tym stoją ![]() a nie kojarzę, ale możliwe
|
|
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2012-07-25 o 13:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

Dotrzecie się jeszcze

a uwierzcie to była kiedyś taka zgrana i super rodzina, że aż się wierzyć nie chce 

Wzięłam borowikowy, bo tak tu pisałyście ostatnio o borowikach. Kupiłam tez śledzika w śmietanie 

mamy na pralkę i oszczędnościówki nie musimy ruszać
i jeszcze brakuje mi krwistego steku