|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
plotki plotki
witam
chcialabym prosic o usuniecie, albo chociaz zamkniecie ponizszego tematu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=170266 uwazam iz nie na miejscu i niekulturalne jest rozmawianie tutaj o mnie. tym bardziej ze zadna z dziewczyn mnie nie zna. plotki takie powinny odbywac sie prywatnie,a nie na publicznym forum. dziekuje heartcore. |
|
|
|
|
#2 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: plotki plotki
Cytat:
Gdyby zdjęcia/informacje były elementem korespondencji prywatnej, mógłbym zareagować. Ale w tej sytuacji - dopóki wypowiedzi nie łamią regulaminu naszego forum - nic nie mogę zrobić. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
to w takim razie prosze o dopilnowanie aby posty w tym temacie ograniczaly sie do komentarzy nt. zdjec, a nie mojej osoby, bo ta jest wam nieznana w ogole.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
dziekuje bardzo
![]() pozdrawiam. |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
okreslanie tego jaka jestem jako zacofane i obrzydliwe nie jest chyba opinia na temat zdjecia...
ponadto chcialabym zwrocic uwage na to iz photoblog moj jest przeznaczony tylko i wylacznie dla osob pelnoletnich o czym informuje przed wejsciem na niego, jak rowniez zaznaczam jaka jest jego tematyka. nie wszystkie uzytkowniczki tego forumsa pelnoletnie, a wchodza na mojego photobloga. wiem o tym, bo czesc z nich do mnie napisala - a sa nad wyraz mlode. wklejenie linka na forum publiczne, na ktorym przebywaja osoby niepelnoletnie bez ostrzezenia jest nielegalne. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.