I znów wątek zapisujemy od nowa, łącząc wszystkie PMki z Tarnowa! - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-25, 18:56   #2491
Soul89
Zadomowienie

Dot.: I znów wątek zapisujemy od nowa, łącząc wszystkie PMki z Tarnowa!

zaaabcia: Jejciuu jaki ten Domino kochaniutkiii i ma boską koszulę

Gratuluję 3 rocznicy

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 19:29   #2492
shy angel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Witajcie

Wszystkiego najlepszego dla nowych zonek

My dzisiaj mamy 3 rocznice slubu ... Czas leci ...

A Domino sobie rosnie Jutro bedzie mial juz 6tyg , Nasze serduszko kochane

Słodkie dzieciątko Życzę dużo, dużo miłości na każdy dzień
Stary 2012-07-25, 19:39   #2493
lea22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nowa8686 Pokaż wiadomość
Witam

Ja w końcu mam chwile, żeby napisać. W dniu ślubu od rana byłam tak zdenerwowana jak chyba nigdy w życiu, opisać się nie da zaczynając od początku to z fryzjera i kosmetyczki jestem zadowolona, wszystko do rana się trzymało
Kościół był bardzo ładnie ubrany, goście bardzo chwalili.
Na lokal nie mogę powiedzieć złego słowa. Jedzenia bardzo dużo, pyszne... goście naprawde tak chwalili, że aż miło. Ludziom sie wrecz wydawało że tego jedzenia jest za dużo hehe. Stół wiejski pyszny naprawde, wyroby pierwsza klasa. Kelnerzy tak mili, uwijali sie tak, że szok. Ciągle pytali nas jak i gości czy czegoś nie potrzeba.
Naprawdę jestem zadowolona, ale zmęczenie na koniec jest masakryczne
a i jeszcze kwiaciarnia SZEPT polecam mega. Dodam zdj jedno bo wiadome od fotografa nie mamy jeszcze, będzie widać bukiet mój. DLa świadkowej też cudnie był zrobiony.
Ślicznie wyglądałaś - fryzurka, sukienka, biżuteria wszystko piękne i ten bukiet taki oryginalny! super!

Cytat:
Witajcie

Boże, jaki słodki...
lea22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 20:11   #2494
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
zaaabcia: Jejciuu jaki ten Domino kochaniutkiii i ma boską koszulę

Gratuluję 3 rocznicy
Dziekuje No moj maly kawaler musi sie prezentowac

Cytat:
Napisane przez shy angel Pokaż wiadomość
Słodkie dzieciątko Życzę dużo, dużo miłości na każdy dzień
Dziekuje bardzo

Cytat:
Napisane przez lea22 Pokaż wiadomość

Boże, jaki słodki...

A wydaje sie jak bym co dopiero pisala na tym watku o wszystkich przygotowaniach ...

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 20:35   #2495
nowa8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lea22 Pokaż wiadomość
Ślicznie wyglądałaś - fryzurka, sukienka, biżuteria wszystko piękne i ten bukiet taki oryginalny! super

dziękuje bardzo

31.10.2014 Majunia nasz Skarb

8.05. Pierwsze kopniaczki

Fasolinka
nowa8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-25, 20:56   #2496
asia_28w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona7777 Pokaż wiadomość
Moj maz przeszedl caly tarnow w poniedzialek przed slubem i nic nie znalazl na siebie hehhe 5 dni do slubu a on garniaka nie mial pojechalam z nim we wtorek do krakowa i po 2 godzinach mial juz wszystko
Widzę, że miałaś ślub w mojej parafiiCzy mogłabyś pokazać jakieś zdjęcia z przystrojenia kościoła?Sami przystrajaliście czy kogoś wynajęliście?
asia_28w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 08:17   #2497
olgaaa3
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie

Kochany rośnij rodzicom zdrowo i szczęśliwie

Mój Tż jest bardzo szczupły, nie było szans, żebyśmy znaleźli dla niego koszule w normalnym sklepie ponieważ wszystkie za duże, a garnitur ma super slim i koszula też musiała być taliowana... i ma szyta na miarę w Tarnowie w doraton, więc jakby ktoś miał z tym problem to można tak rozwiązać szyjąc na miarę My za 1.5 tyg...
hmm w ogóle się nie stresujemy z Tż czy to jest normalne dziewczyny?

Edytowane przez olgaaa3
Czas edycji: 2012-07-26 o 08:20
olgaaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 08:55   #2498
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olgaaa3 Pokaż wiadomość
Mój Tż jest bardzo szczupły, nie było szans, żebyśmy znaleźli dla niego koszule w normalnym sklepie ponieważ wszystkie za duże, a garnitur ma super slim i koszula też musiała być taliowana... i ma szyta na miarę w Tarnowie w doraton, więc jakby ktoś miał z tym problem to można tak rozwiązać szyjąc na miarę My za 1.5 tyg...
Może to cisza przed burzą My za 2,5 tyg. i ja już się stresuję ale jednocześnie bardzo jestem podekscytowana i szczęśliwa Mój TŻ ma taką stresującą pracę, że dla niego ślub to pikuś

Edytowane przez LaLoca
Czas edycji: 2012-07-26 o 09:00
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 09:55   #2499
Ona__88
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie

Jaki mały przystojniaczek,kiedy zleciało to 6 tyg dopiero pisałaś że urodziłaś, ale moja chrześnica prawie 9 miesięcy matko strasznie czas leci
Ona__88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 10:32   #2500
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie

synus przesliczny
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:20   #2501
nowa8686
Zakorzenienie

Cytat:
Kochany rośnij rodzicom zdrowo i szczęśliwie

My też się nie stresowaliśmy, do piątku przed ślubem było wszystko na lajcie bo w sumie tez zabiegani bylismy, a w sobote myslalam ze padne na zawał hehe

Fasolinka
Stary 2012-07-26, 11:37   #2502
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje wszystkim za zyczenia dopietro teraz mam chwilke wszystko swie udalo tak jak zaplanowalismy, nawet pogoda bylo troche niespodzianek o ktorych nie wiedzielismy ale w pozytywnym kontekscie teraz jestem z mezem w Niemczech ale jak tylko przyjade na chwile do Polski to wrzuce kilka foteczek
Czekamy na foteczki
Bardzo twarzowo Ci w takiej fryzurce na fotce
i widać że ładny delikatny makijaż miałaś

Cytat:
Napisane przez nowa8686 Pokaż wiadomość
To, że goście odmawiają to już norma, nam w dniu ślubu jeszcze nie przyszły 4 osoby. Ale naprawdę mieliśmy to już gdzieś.

A wesele w Niedomicach, to samo jest w Mikołajowicach.
Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
Jak byłam na weselu znajomej 2 lata temu, to u niej w dzień ślubu nie przyszły 3 albo 4 pary. Nawet nie raczyły poinformowac PM.. jak dla mnie to już jest naprawdę przegięcie i niegrzecznośc..
Bardzo przykra jest taka sytuacja,albo jak nagle okazuje sie że ktoś bez osoby towarzyszącej wyskoczył ni z gruszki ni z pietruszki.U nas tak się zdarzyło,szkoda że ludzie nie przejmują się że za te puste miejsca też trzeba zapłacić,a wystarczy jeden tel lub sms z informacją i po problemie.Nie pojmę jak można sie tak zachować

Cytat:
Witajcie

Gratulacje oczywiście czas po prostu gnaaa
Śliczny chłopiec,chyba do mamy bardziej podobny co?

Cytat:

Jeszcze przyjdzie na to czas...

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 14:31   #2503
iwona7777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia_28w Pokaż wiadomość
Widzę, że miałaś ślub w mojej parafiiCzy mogłabyś pokazać jakieś zdjęcia z przystrojenia kościoła?Sami przystrajaliście czy kogoś wynajęliście?
Kosciol przystrajala nam Pani Agnieszka z kwiaciarni SZEPT w piatek po wieczornej mszy swietej. Koscielny robil jakies problemy z tym ze nie mozna wszystkiego ustawic juz tak jak powinni byc (krzesla na srodku z klecznikami i dywan przez srodek) bo msza jest rano i by przeszkadzalo. Jako ze umowilam sie z ksiedzem proboszczem na spotkanie zeby wybrac modlitwe do mszy, pytalam sie o to o ktorej moze ktos przyjsc w sobote rano przed msza. Ksiadz proboszcz stwierdzil ze on nie widzi problemu zeby wszystko ustawic juz w piatek, bo na mszy bedzie z 12 osob. I jak on to ujal: przeciez widac ze kosciol jest przygotowany do slubu Wrzucam te fotki gdzie cos widac. Zdjecia samych dekoracji mam na telefonie, ale nie wzielam sobie kabla, wiec jak bede miala tylko okazje to je wrzuce

Jesli chodzi o gosci to nam tez bardzo duzo odmowilo. Zaprosilismy w sumie ok 130 osob a potwierdzilo 95. Z czego 1 osoba wogole nie przyszla a moj chrzestny ojciec przyszedl tylko do kosciola i zlozyl zyczenia, a potem pojechal do domu. A za wszystkie osoby trzebabylo zaplacic.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0311.jpg (115,8 KB, 108 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0453.jpg (113,6 KB, 119 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0531.jpg (105,8 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0541.jpg (128,1 KB, 129 załadowań)
iwona7777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 14:44   #2504
piska
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie

Straszny słodziak Kojarzę mniej więcej Wasze zdjęcia ślubne i chyba jednak do taty podobny Chociaż Wy też bardzo podobni do siebie, ale do ponoć dobrze, powinno się być podobnym do swojej drugiej połówki (taki zabobon gdzieś słyszałam)
Stary 2012-07-26, 15:34   #2505
asia_28w
Zakorzenienie

Cytat:
Kosciol przystrajala nam Pani Agnieszka z kwiaciarni SZEPT w piatek po wieczornej mszy swietej. Koscielny robil jakies problemy z tym ze nie mozna wszystkiego ustawic juz tak jak powinni byc (krzesla na srodku z klecznikami i dywan przez srodek) bo msza jest rano i by przeszkadzalo. Jako ze umowilam sie z ksiedzem proboszczem na spotkanie zeby wybrac modlitwe do mszy, pytalam sie o to o ktorej moze ktos przyjsc w sobote rano przed msza. Ksiadz proboszcz stwierdzil ze on nie widzi problemu zeby wszystko ustawic juz w piatek, bo na mszy bedzie z 12 osob. I jak on to ujal: przeciez widac ze kosciol jest przygotowany do slubu Wrzucam te fotki gdzie cos widac. Zdjecia samych dekoracji mam na telefonie, ale nie wzielam sobie kabla, wiec jak bede miala tylko okazje to je wrzuce

Jesli chodzi o gosci to nam tez bardzo duzo odmowilo. Zaprosilismy w sumie ok 130 osob a potwierdzilo 95. Z czego 1 osoba wogole nie przyszla a moj chrzestny ojciec przyszedl tylko do kosciola i zlozyl zyczenia, a potem pojechal do domu. A za wszystkie osoby trzebabylo zaplacic.
A czy takie rzeczy jak dywan i pokrowce na krzesła są z kościoła, czy właśnie kwiaciarnia je załatwia ? I jakbyś mogła napisać tutaj albo na prv jaka cena takiego przystrojenia kościoła przez kwiaciarke
Stary 2012-07-26, 16:18   #2506
iwona7777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia_28w Pokaż wiadomość
A czy takie rzeczy jak dywan i pokrowce na krzesła są z kościoła, czy właśnie kwiaciarnia je załatwia ? I jakbyś mogła napisać tutaj albo na prv jaka cena takiego przystrojenia kościoła przez kwiaciarke
Dywan jest w kosciele. Podobno maja tez jakies materialy na krzesla i kleczniki ale strasznie pomiete i trzeba samemu sobie prasowac. Slyszalam ze jedna dziewczyna zapacila koscielnemu za przystrojenie kosciola, kupila im kwiaty i tragicznie to wyszlo bo wogole nic nie bylo przystrojone. Jak ja przyszlam w piatek dom kosciola to tylko jakies bylejakie wstazki biale byly przywiazane. Stare zeschniete kwiaty na oltarzach. Najlepiej wziac sobie kogos do ubrania kosciola bo masz pewnosc ze bedzie tak jak chcesz

Nie wiem ile wyszlo za ubranie kosciola, bo mialam placone za wszystko. Wiem ze bukiet na glowny oltarz kosztowal 120 zl a na boczny 60 zl. W sumie za dwa bukiety slubne, 5 butonierek, bukiet na stol pary mlodej, ubranie auta, dwa bukiety na boczne oltarze, jeden duzy bukiet na oltarz glowny, przystrojenie lawek, krzesel i klecznikow wyszlo mi 1100zl
iwona7777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 17:02   #2507
Nutkaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Dywan jest w kosciele. Podobno maja tez jakies materialy na krzesla i kleczniki ale strasznie pomiete i trzeba samemu sobie prasowac. Slyszalam ze jedna dziewczyna zapacila koscielnemu za przystrojenie kosciola, kupila im kwiaty i tragicznie to wyszlo bo wogole nic nie bylo przystrojone. Jak ja przyszlam w piatek dom kosciola to tylko jakies bylejakie wstazki biale byly przywiazane. Stare zeschniete kwiaty na oltarzach. Najlepiej wziac sobie kogos do ubrania kosciola bo masz pewnosc ze bedzie tak jak chcesz

Nie wiem ile wyszlo za ubranie kosciola, bo mialam placone za wszystko. Wiem ze bukiet na glowny oltarz kosztowal 120 zl a na boczny 60 zl. W sumie za dwa bukiety slubne, 5 butonierek, bukiet na stol pary mlodej, ubranie auta, dwa bukiety na boczne oltarze, jeden duzy bukiet na oltarz glowny, przystrojenie lawek, krzesel i klecznikow wyszlo mi 1100zl
To w sumie dużo i nie dużo Grunt, że się podobało Kwiaciarnie zazwyczaj wołają więcej niż 'dekoratorskie firmy dojazdowe' , chociaż też reguły nie ma

ps. Śliczną miałaś suknię, bardzo podobną do mojej

Nasz Najszczęśliwszy Dzień 7.06.2012r.

Nasze Najdroższe Serduszko
MICHAŁEK 18.09.2013

Nutkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 20:07   #2508
bodzianka11
Raczkowanie

Czesc dziewczyny,
Przez dlugi, dlugi czas sie nie odzywalam, ale ze juz po moim slubie to postanowilam ze sie jednak odezwe i opisze moje przezycia, moze sie komus przyda przy przygotowaniach. Szczegolnie ze mi w poczatkowych fazach przygotowawczych to forum ogromnie pomoglo wiec mam nadzieje ze i ja komus pomoge.

Slub odbyl sie 30 czerwca w Kosciele Filipinow. Bylo cudownie, no moze poza upalem ktory dawal sie we znaki. Kosciol przystrajala nam tamtejsza siostra i chociaz to juz nie ta slynna na caly Tarnow bo ona przeniosla sie do Krzyza, to kosciol byl przystrojony przepieknie.

Samochod wypozyczylismy z Gorlic, piekny Rolls-Royce, http://www.supertraders.pl/wynajem-s...gorlice-o28065 zreszta firme bardzo polecam, nie zawiedli.

Wesele odbylo sie w Marionie i wszysko bylo super przygotowane, jedzenia bardzo duzo i pyszne, nikt napewno glodny nie wyszedl. A wlasnie na kilka dni przed slubem mnie tesciowa nastraszyla ze ktos tam ostatnio byl i jedzenie bylo zimne i goscie niezadowoleni byli wiec sie troszke balam, ale okazalo sie ze zupelnie niepotrzebnie. Ze trony lokalu wszystko bylo zorganizowane wzorowo.

Ogromnie polecam rowniez nasz zespol, Kamaband http://kamaband.pl/ byli cudowni. O to nam wlasnie chodzilo, prawdziwy, zywy zespol, slychac gitary, slychac perkusje, wokalista (a nawet chwilami dwoch) tez swietni a dodatkowo strasznie fajni z nich goscie i widac ze granie im sprawia wielka przyjemnosc. Ludzie bawili sie swietnie, nie bylo disco-polowych brzmien (a jak juz grali piosenki disco-polo to wlasnie w fajnym, troszke rockowym wydaniu).

Sukienke kupowalam na targowej w salonie Hermago i rowniez bylam bardzo zadowolona. Wszystko bylo tak jak sie umawialysmy, pelny profesjonalizm, mila obsluga i ceny nie zwalaja z nog. Polecam.

Z fotografem, Slawkiem Gubala http://gubala.pl/ bardzo fajnie sie wspolpracowalo. Na zdjecia poczekamy pewnie jeszcze dlugo bo nie mamy narazie czasu na plener wiec jeszcze nie moge ocenic efektu, ale sadzac po pracach ktore juz widzielismy raczej nie bedziemy zawiedzeni. Z kamery zrezygnowalismy bo juz srodkow by nam zabraklo ale wcale nie zalujemy, jesli zdjecia beda dobrze zrobione to wystarcza.

Na pierwszyl tancu zatanczylismy walca angielskiego. Bylismy na dwoch prywatnych spotkaniach z panem w Honoracie i bardzo, bardzo go polecamy. Nie chcielismy sie uczyc jakiegos skomplikowanego ukladu rodem z tanca z gwiazdami, chcielismy poprostu zatanczyc prosty, spokojny uklad zeby nie dreptac w kolku i super nas do tego przygotowal i widac ze bardzo staral sie zeby to mialo rece i nogi i zebysmy sie czuli w tancu swobodnie. No poprostu super.

Reasumujac, to byl poprostu cudowny i piekny dzien. Wszystko sie nam pieknie udalo, nikt nie zawalil, a ja to chyba poza 3 momentami kiedy sie wzruszylam i prawie poplakalam, to mialam non stop usmiech od ucha do ucha na twarzy. Stresu nie bylo prawie wogole. Pojawil sie dopiero jak juz stalismy pod kosciolem. No poprostu kazdej zycze zeby byla tak zadowolona ze wszystkiego w tym najwazniejszym w zyciu dniu. Jesli macie jakies szczegolowe pytania odnosnie czegos to chetnie odpowiem. Dzieki dziewczyny za wszelka pomoc i zycze powodzenia w waszych przygotowaniach. Oby dla Was to tez byl tak cudowny dzien

Na koniec kilka zdjec jesli ktos zainteresowany
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_7091.jpg (113,6 KB, 150 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_7111.jpg (96,3 KB, 141 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_7098.jpg (98,4 KB, 153 załadowań)
bodzianka11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 02:33   #2509
wolf85
Raczkowanie

bodzianka11 Ale super slicznie wygladaliscie ! Bardzo sie ciesze ze wszystko sie udało,a z zespołem to podniosłas mnie na duchu,mam zamiar wziac Kama band,ale miałam kilka watpliwosci,po wpisach dziewczynek,ale ostatecznie zdecyduje sie jak ich na zywo wysłucham!Duzo miłosci na Nowej drodze zycia!!!
wolf85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 13:30   #2510
anioleczeq
Raczkowanie

Pięknie wyglądaliście dużo szczęścia a z kamery my też zrezygnowaliśmy
anioleczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 14:58   #2511
inesitka
Raczkowanie

bodzianka11 wyglądałaś po prostu rewelacyjnie. Gratuluję udanego dnia

Razem od 7.02.2005
Zaręczeni od 2.01.2010
Nasz ślub 9.07.2011
inesitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 15:30   #2512
famfulka
Raczkowanie

My też z kamery zrezygnowaliśmy
Ale powiem Wam że 18 już nie tak daleko, goście wogóle nie potwierdzają przybycia, obrączek nie mamy dalej, bo nam źle zamówili i poszły do zrobienia od nowa, nic o nich nie słychać.
Także "same dobre rzeczy".
Zaczynam się bać tego wszystkiego
famfulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 15:37   #2513
emotikona
Raczkowanie

Witam dziewczyny!
Mój ślub już za 3 tygodnie i potrzebuję Waszej wiedzy/pomocy. Czy jest gdzieś w Tarnowie jakieś stoisko, kwiaciarnia cokolwiek z usługą pakowania prezentów??
Potrzebuję zapakować prezenty dla rodziców i chciałabym, żeby to wyglądało jak najbardziej elegancko.

Alternatywą, którą biorę pod uwagę jest kupno gotowych pudełek do pakowania prezentów, ale też nie mam pojęcia gdzie się udać w tym celu....
emotikona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 15:55   #2514
niu882
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emotikona Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny!
Mój ślub już za 3 tygodnie i potrzebuję Waszej wiedzy/pomocy. Czy jest gdzieś w Tarnowie jakieś stoisko, kwiaciarnia cokolwiek z usługą pakowania prezentów??
Potrzebuję zapakować prezenty dla rodziców i chciałabym, żeby to wyglądało jak najbardziej elegancko.

Alternatywą, którą biorę pod uwagę jest kupno gotowych pudełek do pakowania prezentów, ale też nie mam pojęcia gdzie się udać w tym celu....
W Świcie na drugim piętrze jest takie stoisko z upominkami i tam można zapakować prezenty, ewentualnie w Zenicie w kwiaciarni też to robią

Razem: 20.07.2007
Zaręczeni: 2.06.2011
Ślubujemy: 20.07.2013

http://www.suwaczek.pl/cache/a318fbb152.png
niu882 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 19:24   #2515
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez famfulka Pokaż wiadomość
My też z kamery zrezygnowaliśmy
Ale powiem Wam że 18 już nie tak daleko, goście wogóle nie potwierdzają przybycia, obrączek nie mamy dalej, bo nam źle zamówili i poszły do zrobienia od nowa, nic o nich nie słychać.
Także "same dobre rzeczy".
Zaczynam się bać tego wszystkiego
My też nie mamy kamerzysty zbędny fundator stresu...
Nam też nie wszyscy potwierdzili, a ślub 11.08 ! po weekendzie będę dzwonić do tych, którzy są niepewni, bo reszta pewnie uważa, że jak przyjdzie to nie musi dzwonić.
Mam pytanie ile kosztował Was organista? cennik naszego ściął mnie z nóg i jestem ciekawa, czy w innych tarnowskich parafiach jest podobnie.
Stary 2012-07-27, 23:04   #2516
nowa8686
Zakorzenienie

u nas 150 ale organistka która pięknie śpiewa

Fasolinka
Stary 2012-07-27, 23:59   #2517
Kingunia87
Raczkowanie

Jak się Wam podoba moja nowa koncepcja na fryzurę ślubną? Jestem właśnie po jedniej z próbnych i jest to tylko "prowizorka"bez lakieru itp...załączam zdjęcia i czekam na opinie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjecie(1).jpg (13,1 KB, 109 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjecie(2).jpg (15,4 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjecie(3).jpg (11,7 KB, 111 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjecie(4).jpg (12,1 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjecie(5).jpg (14,6 KB, 95 załadowań)
Kingunia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 09:34   #2518
asia_28w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kingunia87 Pokaż wiadomość
Jak się Wam podoba moja nowa koncepcja na fryzurę ślubną? Jestem właśnie po jedniej z próbnych i jest to tylko "prowizorka"bez lakieru itp...załączam zdjęcia i czekam na opinie
Podoba mi sięChociaż ja bym te włoski z przodu też zebrała do tyłu, na gładko.
Stary 2012-07-28, 09:39   #2519
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:

Podoba mi sie a będziesz ogólnie mieć dodatki czerwone ?
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-28, 13:12   #2520
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładnanie zbierałabym tej grzywki, bo tak jest elegancko, ale jak już Tobie jest lepiej. Ja bym się źle czuła i też mam tak puszczoną grzywkę na czoło, a nawet bardziej.
Ten kwiatek to taki nie specjalny Ci powiem... będziesz miała welon?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości