|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
ech, popsuła mi humor ta suknia, ale Blu poprawiła tym bambusem a dokladnie na czym to polegało, normalnie wziął jakąś miotełkę i Cię nią okładał?
|
||||
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Dzięki dziewczyny
Też taka byłam, ale w stolycy się nauczyłam, jak dostałam na początku baty od życia ![]() No to mam dla Was tytuł Miotłą ciałka przed ślubem trzepiemy, Tżetom miłość co chwila ślubujemy
![]()
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam jedno zdjecie Vivienek od fotografa a obtarcia mam w tym miejscu gdzie strzalki W ogole fotograf mial ze mna urwanie glowy, bo najpierw powiedzialam mu ze ma pamietac o butach, bo sa piekne. Pozniej mu powiedzialam, zeby przypadkiem na zdjeciach nie bylo butow, bo mam brzydkie Wiec ok. 22 jak juz mialam baleriny to sam podszed do mnie i pyta "to teraz fotografujemy buty czy nie?"
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
gadałyśmy dziś o przekladaniu pierścionka akurat dostałam przed chwilą fotę z momentu jak go przekładałam
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-07-29 o 22:22 |
|
|
|
#3485 |
|
Konto usunięte
|
śliczne butki
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- kiciu b schudłas .tak jest przynajmniej na tych zdj.brawo!!! ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- kicia a ścięłaś włosy? |
|
|
|
#3486 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że mi się podoba![]() Cytat:
Ale jak się dopasowywał do Twoich wymagań
|
|
#3487 |
|
Konto usunięte
|
ja też mam pomysł na tytuł
Kolejne pmki ubierają obrączki a pozostałe zacierają rączki |
|
|
|
#3488 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Kicia: pięknie
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Mam nadzieję,że jak dożyję ślubu to też na wlasnym będę tak promiennie wyglądać...
|
#3490 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w ogóle się później parę osób pytało jaki miałam stanik ze tak mi biust eksponował, a ja miałam tylko miseczki wszyte w suknię przynajmniej mnie nic nie uwierało ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3491 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ale na zdjeciach prezentuja sie cudnie nie ma co
|
|
|
|
|
#3492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w piątek mam plener a w środę obetnę włosy ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Maz sobie gdzies pojechal... i ciagle go nie ma...
a ja wczesniej jak bylam na zakupach to nakrzyczalam na niego, ze nie moze do mnie co chwile dzwonic i pytac kiedy wracam bo nie wiem kiedy wracam I teraz pewnie bierze mnie na przetrzymanie, kiedy zadzwonie i zapytam gdzie jest i kiedy wraca okropny lobuz!!!!!!!!!!!!!
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję za opinię w sprawie tych silikonów.Chyba najbardziej i definitywnie odstraszył mnie fakt, że zsuwają się podczas ciepła. Chyba w ogóle zrezygnuję z biustonosza. Niech w ten wyjątkowy dzień i one mają coś z życia i bimbają do woli
![]() ![]()
|
|
|
|
#3495 |
|
Raczkowanie
|
hejoh:d
|
#3496 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny! masakra!
dziś wymieniali u mnie w bloku liczniki wody (obowiązkowa wymiana). Przyszło dwóch gości do wymiany i okazało się, że mam chujowy dostęp do liczników i niestety ale w łazience muszą poszerzyć dziurę bo tam ręka się ledwo mieści a co dopiero ręka z kluczem. Wyjścia nie miałam i powiedziałam - skuwać. Pan podreptał po jakieś urządzenie a ja zabrałam wszystko by się nie zakurzyło. No, ale to jeszcze nic. Jak już był dostęp do licznika, to okazało się, że tam są dwa zawory do dopływu wody (nie wiem jakim cudem) i jeden nie został zamknięty.... jak trysnęło wodą na całą łazienkę. Gościu zawołał swego kompana i we dwóhc próbowali zakręcić. Ale nic nei dawało, to jeden probował dalej a drugi pobiegl do szefa by zakręcić wodę w pionie...Stałam jak wryta i pomyślałam - na 100% zalałam sąsiadkę (☠☠☠☠a mać!).. W końcu udało się zakręcić, ale tak kilka minut lała się woda po ścianach i wokół odpływów... facet wylazł z wanny i cały się trząsł i wygladał tak jakby zaraz miał zawału dostać... w międzyczasie w mieszkaniu pojawiło się z 5 chłopa i wszyscy do łazienki chcieli wejść i zobaczyć co się dzieje... nei wiem jaki cudem, ale przyszedł kieorwnik działu technicznego ze spółdzielni i kazał chłopom wymienić zawory (bo sie okazało, że jeden nie zadziałał jak powinien) i poszedł do sąsiadki piętro niżej powiedzieć co się stało i, że to nie była moja wina. Wymienili liczniki, jutro mają powymieniać zawory a ja zostałam z mokrą łazienką (pewnie woda poszła pod podłogę ) i zalaną sąsiadką... Po dwóch godzinach po ich wizycie przyszła do mnie Pani z 2 piętra (mieszkam na 5), ze jej się woda po ścianie leje. Powiedziałam, że u mnie była awaria, ale z jakieś 2 godziny temu i u mnie na pewno teraz nic nie cieknie... ale pomyślałam sobie, że w tym czasie jak miałam wodospad w łazience, to po pionie mogło dużo popłynąć i chyba Panowie zalali łazienki w pionie od 5 piętra w dół... No i mam mokrą łazienkę z dupną dziurą w ścianie i stałam się wrogiem sąsiadów niższych pięter (jak ja z domu będę wychodzić? ![]() a na koniec rozmawiałam z mamą przez telefon i okazuje się, że ma słabe wyniki
Edytowane przez jagata Czas edycji: 2012-07-25 o 22:43 |
|
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3498 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cieszę się Najpierw wziął swojego kija i jeździł mi po dupsku w te i we wte. A potem brał miotełkę i mnie trzepał od dolu do góry I tak z resztą członków [moich]![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3499 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
No to dajesz!
![]() Wpadam jak po ogień, bo ostatnio wiele się dzieje... Nie nadrobię raczej
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie ręka boli
Chyba mi żyła przeskoczyła od tych cięzkich nożyczek ale winetki zrobioneNa winetkach dla nas jest Pan\Pani Młoda a dla rodziców zrobiłam "Tata Pana Młodego" "Mama Pani Młodej"celowo nie użyłam określenia "Ojciec" "Matka" ![]() Morelka to straszna sytuacja z tym zespolem
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Kiciu, ogladam w kolko Twoje foty na fb i napatrzec sie nie moge
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie po kosztach. Koleżanka chce rozkręcić biznes i potrzebuje portfolio
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
no to wrzucam na poczte mogła bym je oglądać godzinami
lady dziękuję
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-07-29 o 22:24 |
|
|
|
#3506 |
|
Zakorzenienie
|
zaniemówiłam
Wyglądaliście tak pieknie, i tak cudowne sa te zdjecia ze trudno okreslic co konkretnie sie czuje patrzac na Was Bije od Was jakies wewnetrzne cieplo, nie wiem sama jak to nazwac... ![]() Mialas piekny makijaz, i jak to dobrze ze nie spielas tych wlosow w koka! Te loczki jednak sa ladniejesze i genialny efekt wystrzelonych paltkow !
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3509 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za znalezienie kogoś do kościoła i żeby ten poważniejszy koleś stanął na wysokości zadaniaJuż? Rozumiem, że jakieś krzesełka robisz czy coś, ale personalizacja później. Ślub mamy tego samego dnia, my jeszcze wszystkich gości nie zaprosiliśmy, nie mówiąc o potwierdzeniu, więc za winietki się zdecydowanie jeszcze nie zabieram (nie lubię robić na marne) Cytat:
miałam kilka razy na weselu i stwierdzam, że piersi jakoś specjalnie nie utrzymują, są chyba tylko po to, żeby sutków nie było widać, spod sukienki, pod którą stanika nie ma bata założyć. Ale miałam je na weselu, na którym był upał i mi się ni tyci nie zsunęły.Kiciu No i że tub u Ciebie dały mega efekt
|
|
|
#3510 | |||
|
Zadomowienie
|
Dziś zrobiliśmy winietki i zawieszki na wódkę, byliśmy też po kartkę, że wisiały zapowiedzi no i do spowiedzi - uciekliśmy z kościoła, bo ksiądz-frajer-sk**wiel wrzeszczał na cały kościół na kobietę za to, że z mężem stosują prezerwatywę i nie chcą mieć więcej dzieci bo mają 2 i ciężko w domu! Bardzo żałuję, że nie podeszłam do niego i mu nie zacytowałam fragmentu Pisma Św z ew. wg św. Mateusza który mówi, że Bóg jest miłosierny i że wszystkie grzechy zostaną odpuszczone... Cały czas słyszę w uszach:"Idź precz kobieto!" Byliśmy też w moim kościele oddać to coś z zapowiedzi i padłam: wymiana rur na całej ulicy i jedne wielkie wykopki ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Plan na jutro: - spowiedź - zrobić albumy dla rodziców - 14.00: kosmetyczka a tam depilacja nóg i bikini, pedicure (chyba wolę zrobić sama), henna na rzęsy, makijaż próbny - fryzjer i fryzura próbna - wizyta u babci i cioci TŻa, bo chcą Nam dać prezent. Chyba wsio, nie ogarniam nadal... TŻ mi chrapie obok i mi się źle pisze Dobranoc |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.

] i bambusowy. Wytrzepał mnie miotłą z bambusa i to by było na tyle
bedzie dobrze
a dokladnie na czym to polegało, normalnie wziął jakąś miotełkę i Cię nią okładał?

Też taka byłam, ale w stolycy się nauczyłam, jak dostałam na początku baty od życia 

Co nie zmienia faktu, że mi się podoba

a ja wczesniej jak bylam na zakupach to nakrzyczalam na niego, ze nie moze do mnie co chwile dzwonic i pytac kiedy wracam bo nie wiem kiedy wracam
okropny lobuz!!!!!!!!!!!!!
Jak już był dostęp do licznika, to okazało się, że tam są dwa zawory do dopływu wody (nie wiem jakim cudem) i jeden nie został zamknięty.... jak trysnęło wodą na całą łazienkę. Gościu zawołał swego kompana i we dwóhc próbowali zakręcić. Ale nic nei dawało, to jeden probował dalej a drugi pobiegl do szefa by zakręcić wodę w pionie...
) i zalaną sąsiadką...
kupiłam buciki 
Chyba mi żyła przeskoczyła od tych cięzkich nożyczek ale winetki zrobione
za znalezienie kogoś do kościoła i żeby ten poważniejszy koleś stanął na wysokości zadania