|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Trening Ewy Chodakowskiej
Cytat:
Zresztą ja to uwielbiam wszystko co słodkie A dziś 23 skalpel za mną i przyznam, że już mnie tak bardzo nie męczy, pot się już nie leje strumieniami, aczkolwiek nadal odczuwam, że te ćwiczenia działają ![]() Zrobiłam też 2 serie Tiffany na boczki, fajnie się to ćwiczy bo jakoś tak szybko czas leci.
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Killerrr zaliczony! Powiem wam, że były momenty, że sobie maszerowałam, ale zaraz potem się przyłączałam do podskoków. I oczywiście nie jestem w stanie zrobić wszystkich powtórzeń z Ewa w jej tempie Ale dotrwałam do końca! I lało się ze mnie jak nie wiem co! Kapało na podłoge. Kocham to uczucie,kiedy okazuje sie, ze jeszcze tylko ostatnia seria cwiczen i moge pasc na podloge
|
#4863 |
|
Raczkowanie
|
a ja ostatnio stoje w kolejce do kasy, przede mną laska o figurze jak marzenie i patrze wziela jablko, arbuz, banan, platki owsiane, wafle ryżowe i wode ;p a ja popatrzylam na swoje zakupy i od razu sie cofnełam i odlozylam pare rzeczy!
Takie patrzenie na kogos kto ma idealna figure jest dla mnie najlepszym motywatorem, tak samo zdjecia działaja ![]() ja mam na szafie powieszona kartke na ktorej wydrukowalam sobie swoje 4 zdjecia sprzed cwiczen i zdjecia takich laseczek to jak tylko spojrze to od razu mam checi do dzialania
|
|
|
|
#4864 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A masz już jakieś efekty ?Cytat:
![]() szkoda, że mi drukarka padła . Pozostaje mi zgrać sobie jakieś zdjęcie na telefon, najwyżej będę uważana za homo
|||
|
|
|
#4865 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
byłabym zadowolona z C ale są też pozytywy bo przynajmniej moje 66kg nie rozłożyło się równomiernie (ok 60% mam w cyckach xd) jednak MAŁE CYCKI WYMIATAJĄ I JA TEŻ CHCĘ JE MIEĆ ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4866 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
wolę już HH od tego.
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie zrobiłam kolaż z tych najfajniejszych zdjęć i ustawiłam na pulpicie
|
|
|
|
#4868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4869 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj się poddałam i nie ćwiczyłam nic
I w ostatnim czasie zamiast zdrowego odżywiania objadam się straszliwie
|
|
|
|
#4870 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale czuję, ze w końcu coś ruszy
|
|
#4871 |
|
Przyczajenie
|
jeeej widzę, że chyba tylko ja stanęłam w miejscu z ćwiczeniami Ewy
kurcze brakuje mi czasu.. jestem dopiero po 5 killerze :O
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikomu nie dogodzisz
|
|
#4873 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4874 |
|
Raczkowanie
|
Boziuu ale wy motywujecie! A ja dzisiaj tak zaszalałam, niestety nie z ćwiczeniami, a z jedzeniem
wstyd! co prawda skalpel i Tiffany zaliczone, ale jak widzę, że wy niektóre jesteście po 7, 10 killerach, a ja dopiero po trzech (co prawie przypłaciłam zatrzymaniem akcji serca przez tempo) to tak mi głupio, że aż mnie skręca.. Co do zdjęć z podanej strony, taak od jakiegoś czasu z niej korzystam i też mam pełno kolaży z laskami. Mój TŻ powiedział że oszalałam przy czym patrzył na mnie stanowczo zbyt podejrzliwie niż zwykle Gratuluję Wam laski wytrwałości ! jedziemy dalej z tym koksem! i życzę słodkich snów. ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- http://i.pinger.pl/pgr154/722d7dd90009728b4f359103/ nie uważacie, że trochę jej ucięło prawe (jej lewe) biodro?
|
|
|
|
#4875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po kilerze
![]() Od jutra robię skalpel do soboty. Ledwo żyję |
|
|
|
#4877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#4878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja musze slodycze odstawic, to juz bedzie gut ![]() Cytat:
Taaa... a powiem ci ze w podstawowce sie ze mnie smiali, ze mam male cycki Oka dziewczeta, spadam spać. Dobrej nocy i do zobaczenia jutro przy kolejnej dawce cwiczeń
|
|
#4879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też lubię ten moment pod koniec...
|
|
#4880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4881 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Wczoraj nic mi się nie chciało, za to dzisiaj wracam z nową energią Zabieram się dziś za skalpela, wieczorkiem będzie też rower ![]() Wczoraj zgrzeszyłam i wypiłam wieczorkiem piwko. Taką miałam dziką ochotę Dziś jeszcze torcik wszamam, ale od jutra koniec Wracam do zdrowego odżywiania Cytat:
Dobrze, że w ogóle zaczęłyśmy dbać o naszą aktywność fizyczną Ja noszę rozmiar "es", tendencji do tycia nie mam, ale chciałabym, żeby moje ciało było bardziej umięśnione Z tym niestety jest najgorzej ![]() Też kiedyś non stop znosiłam do domu jakieś słodycze, ale w ostatnim czasie jakoś mi przeszło i o dziwo tylko jeden dzień (max. dwa) w tygodniu sięgam po cosik słodkiego ![]() Cytat:
![]() Też uwielbiam to uczucie, kiedy wiem, że jeszcze chwilka, minutka i będzie koniec Nie wiem dlaczego, ale ja zawsze leżąc na ziemi po ćwiczeniach ziewam ![]() Cytat:
|
|
#4882 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
hej, na to sobie nie mozesz pozwalac, na dlugie przerwy, przestoje, wymawianie sie brakiem czasu, wiem co mowie, bo troche tych niby zrywow w zyciu mialam (jestem 30+) i wiem, ze to niczego dobrego nie wrozy, najwyzej krociutki epizod cwiczen w zyciu, ktorych efekty nie zdazysz zauwazyc, bo za szybko sie poddasz. Bedziesz teraz zapewniac, ze na pewno sie nie poddasz.........ale sie poddasz.....na pewno. Jesli nie masz silnej motywacji, "brak ci czasu", to znaczy, ze nie zajdziesz daleko. Ja juz to zrozumialam i postawilam na zdrowa i smukla sylwetke, zawzielam sie i cwicze 5 razy w tygodniu, z wielka przyjemnoscia, jedzdze z dziecmi rowerami, plywam, nie ma ze nie mam czasu, ze @, ze katarek. Nigdy nie ma zadnego usprawiedliwienia. Caluje, moze ten post cos Wam niezmotywowane babeczki da. Moja motywacja tez ma swoje inne silne zrodlo. Wyrwalam sie smierci. Dostalam druga szanse. |
|
|
|
|
#4883 |
|
Wtajemniczenie
|
Postanowiłam od dziś serio już wprowadzić dietę MŻ- mniej żreć
I koniecznie muszę przestać pić piwo, bo ciągle ktoś mnie wyciąga, a później mam wyrzuty sumienia, że brzuch będzie rósł i w ogóle
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzs robie chyba przerwe bo zakwasy nie daja zyc
|
|
|
|
#4885 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4886 |
|
Zakorzenienie
|
mi zawsze jest potem jeszcze gorzej
mysle co robic....
|
|
|
|
#4887 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja miałam wgrane na tapecie trzy(bo mam 3 pulpity w telefonie) różne zdjęcia Adriany Limy swego czasu i wszyscy sie mnie pytali czy to ja ![]() Cytat:
...a sama siedziała na kanapie Zaraz idę zrobić skalpelka bo w ogóle nie ćwiczyłam z Ewą w tym tygodniu, byłam tylko na fitnessie. Od dziś mam plan jeść mniej, bo chociaż nie jestem gruba ani nic z tych rzeczy to jak jem dużo to moj brzuch jest niewyjściowy. Pora z tym skończyc ;p
Dbam o włoski. Piję drożdze. Ćwiczę fitness i trening Ewy Chodakowskiej. Jestem wege. Edytowane przez fortepianistka Czas edycji: 2012-07-26 o 09:00 |
||
|
|
|
#4888 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
ja cwicze od 3 dni, i od 3 dni sie mecze z zakwasami :/ po treningu jeszcze gorzej nie moge chodzic
|
|
|
|
#4890 |
|
Zadomowienie
|
a ja dzisiaj jestem wkurzona!
od kilku dni omijałam wagę z daleka, bo nie waga, a cm się liczą. dzisiaj się złamałam i co?? i na wadze więcej! k***a, jem 5 posiłków dziennie, ćwiczę sumiennie, zmieniłam nawyki, bo dawniej jadłam śniadanie o 10-11, teraz do godz.9. jem po ćwiczeniach, dbam o rozkład czasowy posiłków i dupa blada z tego wychodzi. demotywuje mnie to jak cholera i już nie wiem co mam robić, żeby schudnąć
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

Zresztą ja to uwielbiam wszystko co słodkie
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Pozostaje mi zgrać sobie jakieś zdjęcie na telefon, najwyżej będę uważana za homo

byłabym zadowolona z C

kurcze brakuje mi czasu.. jestem dopiero po 5 killerze :O

co prawda skalpel i Tiffany zaliczone, ale jak widzę, że wy niektóre jesteście po 7, 10 killerach, a ja dopiero po trzech (co prawie przypłaciłam zatrzymaniem akcji serca przez tempo) to tak mi głupio, że aż mnie skręca..
jedziemy dalej z tym koksem! 

Z tym niestety jest najgorzej