![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Poszukuje podkladow (wszelkiego rodzaju i pojemności)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie wpadly mi w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Hej, szkoda ze pozno przeczytalam Twoj post. Ja wlasnie pozbylam sie testerków podkladow clinique. Ale mam jeszcze podklad Biotherm - delikatny aquasource teinte. Jest to raczej lekki krem niz podklad ktory ma na celu koloryzajce cery, nie maskuje, nie jest cieżki.. najlepszy na lato. Odcien Dore 03 - ciemniejszy od LRP 22 czy 21.
mam tez probke podkladu Clarinsa - ale ten do cery mieszanej. oriflame - nawilzajacy rimmel recover
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do cery mieszanej to odpada bo wiekszosc z takich podkkadow podkresla mi skorki Jesli chodzi o biotherm to jestem zainteresowana (na lato pewnie kolor moglby byc) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8241
oto on. Ja tez jestem blada i tez uzywalam LRP w odcieniach 22 i 21. Kolor Biothermu jest sporo ciemniejszy, ale latem nie sposób blado wygladac. Z opakowania 40 ml zostala na pewno połowa. dzis poloze go na stojąco na noc, wtedy caly splynie i zobacze ile dokladnie.
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co bys chciala w zamian? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Niestety, moj aparat przeszedł swoje.. obecnie w naprawie. Kolor na pewno ożywi.. po rozsmarowaniu na buzi, nie widac że jest ciemny. Masz piegi? u mnie on bardzo ładnie stapia sie z cerą i piegi malo widoczne, ale bez tapety.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
nie wiem co w zamian, to co masz w watku nie przyda mi sie, nie znam tego zapachu laurena ;(( masz moze cos innego, jakis inny zapaszek? Nie chce brac nic na sile, bo lubie ten krem, w nastepna niedziele wylatuje do Francji, a ilosc kg na pokladzie ograniczona.
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do tej francji to na dluzej czy jakos tak wylko z wizyta? Pytam bo zastanawialam sie jaktu kupic podklad Biotherm Light ![]() zapachy ostatnio moja mama mi "podkradla" wiec zostal tylko ten |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
![]() za ciuchy dziekuje... wlasnie selekcjonuje co brac a czego nie ![]() ![]()
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Noo,ale ja bardzo tez bym chciaBa za 1 zamachem te odzywke Gliss Kura. Co by jeszcze za nia..moze fajniutki cienik Lancome,oryginalny 100%,Silky Sheer Cream to Powder Eye Colour nr 203 Sunset,cien kremowopudrowy do nakladania palcami,w kolorze brazobezyku pieknie polyskujacego? Nie pozalujesz.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety matujacy odpada, szukam czegos do suchej skory z bardzo przesuszonymi miejscami a matujace tylko podkreslaja skorki (no przewaznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Ok..no więc-za odzywkę-proponuję 3 saszetkiLPR Toleriane mleczko do oczyszczania twarzy razem 6 ml+2 ml toleriane krem ochronny+3 sasz po 1,5 ml Vichy Capital soleil mleczko do ochrony twarzy z filtrem 60+1,5 ml Thermal fix 2+vichy podklad satynowy Ivory 1,5 ml. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pure Turquoise L.Lauren EDP i inne
interesuje cie cos z tego?
-próbka podkładu Lirene city matt- naturalny 1,5ml -próbka podkładu Soraya Lifting make up- naturalny- 2ml -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) -próbki vichy liposyne 7ml, vichy lipocure 7ml, Soraya Beauty Creator wyszczupl.ujędr. krem do ciała 7ml -Spa Energize body shaper producent:Loreal- żel wyszczuplający (prawie cały 200ml) -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Hej a nie masz czasem poza watkiem khola bo poszukuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.