Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-26, 11:31   #3601
jagata
Wtajemniczenie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
jagata - nie przeczę, że tak może być, ale tego już nie przeskoczysz a nie jest u Ciebie przypadkiem tak, że jak odbierasz listy, to podajesz tylko nr pełnomocnictwa? u mnie na poczcie babki tylko każą się podpisać i wpisać numer - nikt tego nie sprawdza w istocie
zazwyczaj wygląda to tak:
Pani z okienka: nie mogę Pani wydać przesyłki z urzędu miasta bo nie ma Pani przy sobie upoważnienia. Proszę przyjść z upoważnieniem.
Wracam z upoważnieniem i kładę je przed okienkiem a Pani: proszę o dowód osobisty i proszę podać kim Pani jest dla adresata?
Ja: córką
Nigdy mi z upoważnienia nie spisały żadnego numeru i żadna nie wzięła do ręki upoważnienia by je przeczytać. Ale dopóki na dowodzie i na kopercie pojawiało się to samo nazwisko, to było spoko. Natomiast teraz obawiam się, że mogą ode mnie żądać upoważnienia a tam jest inne nazwisko niż na dowodzie i niewiadomo czy pokazanie aktu wystarczy.
Poproszę rodziców by zapytali się znajomego notariusza muszę to zmieniać czy nie.
Stary 2012-07-26, 11:33   #3602
nena1984
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
a mnie 2300 i się spokojnie pytam za co im się należą takie kwoty za 2 kartki formatu a4
no kochana, jeszcze kilka lat temu notariusze mieli tylko uregulowane stawki minimalne - czyli ile mogą wziąć najmniej, teraz na szczęście mają limity ale maksymalne. W latach 90 - to był złoty zawód.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:34   #3603
kindziulindzia
Zakorzenienie

mnie jeszcze czeka podatek za wieczyste użytkowanie gruntu i od nieruchomości nic tylko kupować grunty, mieszkania no po☠☠☠ało ich wszystkich, podatki sratki i wszystko zrzucone na bary szaraka
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:37   #3604
(kicia)
Zakorzenienie

Pisze z telefonu więc wybaczcie że trochę bez osobowo

Co do fotek w necie są one na blogu i fb fotografów więc już tam są publiczne z wizażu je później skasuje ale np mnie nikt nigdy nie pytał o takie rzeczy a już na kilku stronach znalazłam foty ze ślubów znajomych rodziny gdzie jestem. Starałam się wybrać takie zdjęcia żeby mało kogo dało się rozpoznać a świadkowie nie mają nic przeciwko.

bukiet w czasie mszy trzymalam aż do włożenia obrączek w czasie przysięgi kościelny kazał mi trzymać żeby ładnie wyglądało

błogosławieństwo my staliśmy ze względu że i tak dużo miejsca z suknia zajmowałam a powiedzieliśmy tylko że prosimy o błogosławieństwo na nową drogę życia

fotograf wyniesie nas 2550zł a teraz biorą ok 3tys za ten pakiet

paznokcie uzupełniałam ale nie jestem zadowolona bo uzupełniła mi bezbarwnym i widać jak się kończy ten różowy żel :/po plenerze pomaluje sobie je na jakiś kolor
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:37   #3605
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
No niestety licza sobie za wszystko Mnie to i tak najbardziej luzuje podatek uzależniony od wartości zakupionej nieruchomości. Choroba, nie dość, że płacisz kupę kasy, w większości przypadków z kredytu, to jeszcze ten podatek Niedługo to już będa podatki od podatów

A w ogóle to się już nie moge doczekać, kiedy odtsaniemy klucze do mieszkania, żebyśmy mogli zaczynać je wykanczać. Jak się pytałam kobitki, to powiedziała, że dopiero wtedy, jak juz będą zrobion odbiory techniczne, tylko, że ona niew iem, kiedy one maja być
podatek od podatku już istnieje
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:51   #3606
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
heheh jajeczna osttanio cicho siedzi, ni widu, ni słychu
Może coś większego szykuje
Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Wiecie gdzie byliśmy wczoraj, gdy już jest cisza nocna? U fotografa mamy fotki fotoksiążki dla nas i rodziców, ale Wam nie pokażę
Co to znaczy wam nie pokażę?? Już tu fotki wklejać, bo inaczej będzie
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
zaczynam panikować... praca licencjacka jak stała tak stoi.. zarówno u mnie jak i u TZ a na poczatku wrzesnia MUSIMY sie obronic... TŻ ma dzisiaj pisać, ja dopiero jutro wieczorem dam radę. W sobotę znowu latamy z zaproszeniami, w niedzielę musimy coś ruszyć bo od poniedziałku TŻ ma drugie zmiany = brak czasu na pisanie...
dacie radę, trzeba tylko spiąć zasiąść, spiąć poślady i pisać, trzymam
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Melduję poslusznie,ze siedzę w busie i jadę na te nieszczęsne przmymiarki. Mam tak podly humor dzis,poklocilam sie z ojcem i nie mam ochoty na nic,o.
zostaw zły humor za sobą, zresztą jak zaczniesz mierzyć to Ci przejdzie Pamiętaj o fotkach dla nas!

Ice, Nattiv, Karolina_83 wszystkiego naaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:54   #3607
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Heloł

Pojutrze będę żoną
Matko nie wiem w jakim stanie ja będę jak przyjdzie mi to napisać Ale póki co cieszę się Waszym szczęściem

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Mam już moje czekoladowe poduszki aż 5 na kanape i czekoladowe zasłony
Teraz musi Tż karnisz przykręcić bo do malowania odkręcił
Zabieram się teraz za sprzątanie no i muszę zrobić pudło na telegramy a zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać
U mnie cała klatka schodowa jest w remoncie. Mama wymyśliła, że musi być odświeżona, bo przecież będzie ją na zdjęciach widać. A tam trzeba było całe rusztowania ustawiać A etap z wybieraniem dodatków jest najprzyjemniejszy

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Melduję, że protokół spisany, na zapowiedzi dane Najlepszy był mój TŻ gdy ksiądz zadał jedno z pierwszych pytań : "Czy uznaje zasady moralności chrześcijańskiej? Rozumiecie pytanie?", na co mój szanowny Narzeczony odpowiada "yyy.. w sensie, że Bóg-honor-Ojczyzna??"

Brecht w jaki wpadł księżulek nie do opisania Z resztą my to samo Reszta protokołu już na szczęście bez wpadek, a na koniec nawet dostaliśmy po cukierku

Kupiliśmy też garnitur, ale tutaj niestety pojawia się lubiane przez nas tak słowo "TEŚCIOWA" przez co nie należało to do najprzyjemniejszych w żuciu sytuacji... Na szczęście postawiliśmy na swoim i mój przyszły mężulek prezentuje się tak: Do kupienia został nam pasek, spinki, koszule i bielizna

Dzisiaj w planach telefon do zaprzyjaźnionego organisty czy będzie mógł zagrać na naszym ślubie, a wieczorem spotkanie z przyjaciółką-świadkową
Dobry ten twój przyszły mąż I za zakupy

Cytat:
Dzień dobry.
Melduję poslusznie,ze siedzę w busie i jadę na te nieszczęsne przmymiarki. Mam tak podly humor dzis,poklocilam sie z ojcem i nie mam ochoty na nic,o.
Kasiu nie mów tak, bo żadna suknia nie będzie ci się podobać
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:55   #3608
(kicia)
Zakorzenienie

Nattiv Ice Karolinka wszystkiego najlepszego
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:57   #3609
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Haa tez sie ciesze
po serii badan i całym dniu tam spędzonym lekarz stwierdził, ze to z nerwów. Takze zalecenia takie, ze zero denerwowania mnie i mnóstwo relaksu
super wiadomość!

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Ja tym razem wybrałabym pierwszy.

Od dzisiaj jestem oficjalnie studentką studiów II stopnia
Odebrałam obrączki, był poprawiane. Kupiłyśmy mamie biżu. Trochę malowidełek. Między makijażem a ubieraniem sukni i przyjazdem tż-a muszę znaleźć 15 min. żeby mamę pomalować śmiesznie będzie

Cytat:
ha! wróciłam. z kolejnym kostiumem kąpielowym
Kuku mówiłaś, że na dół musisz kupować inny rozmiar niż na górę, to co powiesz na to - dziś kupiłam górę kostiumu r. 34 a dół 40??

tylko my mamy tak, że foto i video to była jedna firma i w umowie mamy napisane, że z jednej strony płacimy całość po weselu (co jest oczywiście super), ale z drugiej zarówno fotki jak i film przyjdą jednym pakietem do miesiąca czasu, co już takie fajne nie jest. I tak ciągle wiszę na telefonie z kamerzystą i co dzień daję mu nowe sugestie co do filmu, nie chcę go wkurzać jeszcze bardziej
A i do kamera-men zgodził się na zgranie nam surówki video na 4 płytach blueray bez dodatkowych opłat.
Co do pierścienia, to ja przełożyłam kilka dni wcześniej. Teraz niby obrączkę mam na jednej ręcę a pierścionek na drugiej i zastanawiam się, czy nie przełożyć tego wszystkiego na jeden palec

w Twoim przypadku to po prostu konieczność

Night Butterfly - super kolorki, czemu ja nie umiem się tak pomalować Zawsze, kiedy używam cieni w kolorze niebieskim/fioletowym, wyglądam jak woźna z PRLu

prezenty weselne - przeznaczyliśmy na wakacje, kompletne umeblowanie mieszkania (za wyjątkiem jednego pomieszczenia, gdzie będę miała gabinecik do pracy i nie chcę się spieszyć z wyborem byle jakich mebli) a reszta kasy poszła na lokatę. Pod koniec roku, kiedy będą wyprzedaże samochodów z rocznika 2012 niestety się jej pozbędziemy, ale nie mamy wyjścia - moja kaczuszka mimo że daje radę, wizualnie już mnie bardzo denerwuje a samochód Tż jest drogi w eksploatacji i niewygodny.

dziewczyny, na gruponie jest promocja na fotoksiążki z tej drukarni, z której zamwiała Lady http://www.groupon.pl/deals/cala-pol...0_0_207&a=1661
ja mam górę 42-44 a dół 34-36 mimo że moja zachodzi przy skręcie

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
kupiłam buciki z myślą, że to na ślub, do greckiej sukni. Bukiet planuje w takim samym kolorze. Co o nich myślicie???
fajne buciki ale bardziej mi na poprawiny pasują niż do kościoła

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
ja też nie przekładałam bo cały czas nosiłam na środkowym prawej ręki - od początku był za duży na serdeczny, a ja nie chciałam się z nim rozstawać

hmmm, ja jednak różyczki

hmmm, to mogą być zmiany chorobowe, mnie się zdarza mieć takie coś na karku blisko włosów i smaruję kremem z apteki...tylko żebym pamiętała tą nazwę....kurcze, coś na "Z"

zgadzam się co do butków...

a co do drinków....hmmm

ja uwielbiam wino (czerwone półwytrawne) z colą - pół na pół - naywa się to bambus popularne na bałkanach, białe winko z fantą i kawałkiem pomarańczy. To dla wielbicieli słabszych doznań, ale ostrożnie - pije się jak soczek

z mocniejszych alkoholi lubię żołądkowa gorzka + sprite + plasterki ogórka zielonego - niby wódka ze spritem, ale jednak inaczej

no a z ciekawie wyglądających oczywiście wspomniany blue curacao, czy grenadine dają super efekt, ten pierwszy do grejfruta drugi do pomarańczy

no niestety, wszystko zależy od umowy....

COŚ DLA DZIEWCZYN Z KOŁDRAMI 220x200
http://www.grouponshop.pl/ekskluzywn...ening-477.html

kupiliśmy z tż podobną ostatnio za 70zł

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Kupiłam silikonowy biustonosz. Wkładki. Nie wiem cholerka jak to nazwać, ale mam nadzieję, że wiecie o co chodzi i dziś zmierzyłam go z suknią i nie daje to takiego efektu o jakim marzyłam. Jestem zła Może jakoś źle je zakładam/przyklejam?! Już sama nie wiem. Czy któraś z was planuje w ogóle nie zakładać biustonosza? Poważnie się nad tym zastanawiam, ale boję się, że nie będzie mi wygodnie
nie wiem jak z tym cyckonoszem jest bo niby wygodnie jest bez jak masz czym oddychać, ale np. kuzynka tż nie miała biustonosza i gorse był za bardzo ściśnięty i biust się jej wylewał. wysyłam zdj. w załączniku to sama zobaczysz
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:58   #3610
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
no kochana, jeszcze kilka lat temu notariusze mieli tylko uregulowane stawki minimalne - czyli ile mogą wziąć najmniej, teraz na szczęście mają limity ale maksymalne. W latach 90 - to był złoty zawód.
Teraz też jest złoty. Stawki są absurdalnie wysokie, a praktycznie nikt poniżej maksimum nie bierze. My płaciliśmy ponad 3000zł i za co?
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 11:59   #3611
niusia_87
Zakorzenienie

nie zmieniłam nazwiska na fb/nk, nie dałam fot ślubnych; a jak ktoś jakoś się dowie lub zobaczy obrączkę i jeszcze, że ślub był w kwietniu, to myślą sobie, że w ciąży jestem
Stary 2012-07-26, 12:03   #3612
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
nie zmieniłam nazwiska na fb/nk, nie dałam fot ślubnych; a jak ktoś jakoś się dowie lub zobaczy obrączkę i jeszcze, że ślub był w kwietniu, to myślą sobie, że w ciąży jestem
Zignorowałaś mojego posta:P Gdzie te zdjęcia?
Stary 2012-07-26, 12:05   #3613
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Zignorowałaś mojego posta:P Gdzie te zdjęcia?
pisałam wczoraj, że mam limity na net, a neta mam z komórki, nie chce się pozbawić netu, zdjęcia wkleję na pocztę, jak dopadnę normalny necik :P
może dziś wieczorem
Stary 2012-07-26, 12:08   #3614
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
pisałam wczoraj, że mam limity na net, a neta mam z komórki, nie chce się pozbawić netu, zdjęcia wkleję na pocztę, jak dopadnę normalny necik :P
może dziś wieczorem
A faktycznie, sorki, nie skojarzyłam. No to czekam cierpliwie
Stary 2012-07-26, 12:10   #3615
Konto usunięte

Cytat:
Dzięki dziewczyny Też taka byłam, ale w stolycy się nauczyłam, jak dostałam na początku baty od życia

No to mam dla Was tytuł
Miotłą ciałka przed ślubem trzepiemy, Tżetom miłość co chwila ślubujemy
super tytuł

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
gadałyśmy dziś o przekladaniu pierścionka akurat dostałam przed chwilą fotę z momentu jak go przekładałam
fajnie to wygląda

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Cieszę się Najpierw wziął swojego kija i jeździł mi po dupsku w te i we wte. A potem brał miotełkę i mnie trzepał od dolu do góry I tak z resztą członków [moich]

Ach i och, jestem za

Cytat:
no to wrzucam mogła bym je oglądać godzinami

lady dziękuję
bosko wyglądacie nie mogę się na Ciebie napatrzeć

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
O kurcze przykro mi strasznie. Tez wczoraj miałam taki dzień, najpierw sprawa z orkiestrą, pozniej odmówiły nam dwie osoby, pozniej sie dowiedzielismy że teściowa ma problemy bo ktos obcy wszedł na podwórze i pies go ugzył który był przywiązany i teraz maja przez 2 tygodnie jakąs kontrolę z sanepidu koleśich straszy sądami.
a rodzice mieli tabliczkę na furtce że mają psa? i pies szczepienia ma? Jeśli te dwa warunki są spełnione to raczej nic Wam nie zrobią

Cytat:
kiciu piękne foty i piękni Wy

trzymać kciuki piczki bo dzisiaj podpisujemy akt notarialny wczoraj musieliśmy pobrać gotówkę z banku bo właścicielka zażyczyła sobie gotówkę i nie chcieli nam wypłacić jednorazowo całości i musieliśmy latać po 3 bankach no porażka wściekłam byłam na nich jak cholera bo najwięcej można było pobrać 20 000
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 12:17   #3616
niusia_87
Zakorzenienie

Trzeba skoczyć do sklepu, by coś upichcić mężulkowi, ale nie wiem...
Stary 2012-07-26, 12:18   #3617
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie przejmuj się tym, ludzie zawsze będą gadać. Grunt, że wy wiecie jak jest
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 12:30   #3618
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
mamy taka ksiege gosci:
Załącznik 4795433

bardzo nam sie podoba, ma ładne wykonczenie i jest grubasna:
Załącznik 4795434

wpadłam na pomysł ze powklejam tam zdjecia z wesela bo goscie pewnie połowy nie zapisza nawet

aaa i to moje wkretki perełki na ślub:
Załącznik 4795435

bransoletki do niej sama zrobiłam z perełek i kryształków svarowskiego

jutro mam pierwsza przymiarke sukni o 15
ładne

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Piękne

Mówiłam, że nic nie dostanę od Tż sam mi wczoraj wieczorem powiedział, że nie ma prezentu dla mnie teraz.
może coś kombinuje ale nie chce żebyś wiedziała

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Nattiv wszystkiego najlepszego

A ja dostałam ten kask ale od teściowej. TŻ poszedł po rozum do głowy, a potem do perfumerii. Kochanego mam męża.
i masz kask

Cytat:
heheh jajeczna osttanio cicho siedzi, ni widu, ni słychu

Ice, Nattiv, Karolina_83 wszystkiego naj naj naj
może szykuje kolejną sensację

Cytat:
dzwoniłam do mamuśki bo ma dziś imieniny i się okazało, że ojciec wyciągnął ją na łódkę na jezioro jestem w szoku bo ona panicznie się boi wody i to jeszcze w dodatku popłynęli sobie z właścicielem kampingu
dzieci nie ma w domu to szaleją

Cytat:

ha! czyżbyś wiedziała to z autopsji??
oj tak, mam kuzynkę i jak była malutka to była przesłodka, a teraz to bomba na nogacg

Cytat:
Dzień dobry.
będzie dobrze

Dzisiejszym pmkom które mają urodziny lub imieninki wszystkiego naj!!
Stary 2012-07-26, 12:34   #3619
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Piękne

Mówiłam, że nic nie dostanę od Tż sam mi wczoraj wieczorem powiedział, że nie ma prezentu dla mnie teraz.
Nie przejmuj się mój jest taki sam dlatego wybrałam już za niego

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Heloł

Pojutrze będę żoną

Plan na dziś:
iść do kancelarii kościoła ustalić szczegóły,
iść do hotelu zapytać o pare rzeczy
TŻ przyjeżdża
Małe zakupy w Rossmannie

Buziaki !!!
aaaaaaaaaaaaaaa

Wszystkiego najlepszego N I K

Poradnia zaliczona
Drzewko wydrukowane

Za tydzień jedziemy zamówić ciasta.
Dać sukienkę do skrócenia a zarazem mała przymiarka

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 12:41   #3620
paulinak18
Raczkowanie

Witam Was Drogie PM-ki i Żonki
Po prawie 3 dniach nadrabiania i ponad 100-stronach do przeczytania wreszcie jestem na bieżąco

Niestety nie wszystko mi zacytowało ale gratuluję wszystkich relacji pięknych i wzruszających

Solenizantkom i świeżo upieczonym Żonkom życzę wszystkiego co najlepsze przy boku ukochanych osób

A teraz to cu pozostało mi z cytowania:

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
ja tylko na chwile relacje napisze jutro było cudnie
Niesamowicie wyglądałaś Nie mogłabym sobie Ciebie wyobrazić w innej stylizacji

Cytat:
o to i one
Jak patrzę na te wszystkie fotki to ja już chcę być żoną mojego Tż-ta A Wy wyglądaliście zjawiskowo

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
A więc dzień dobry w 3 dniu małżeństwa

Zacznę Wam relację od piątku
Jak czytam Wasze relacje to mam aż ciarki Życzę wszystkiego najlepszego

Cytat:
na pewno będzie pięknie pamiętaj, że wiele też zależy od dodatków, także założysz ładne butki, weźmiesz do ręki bukiet i będziesz jak księżniczka

wklejam Wam moje zdjęcia sukienki na poprawiny. Są bardzo nieudolne, bo robione cyfrówką, w której padła bateria, a następnie telefonem, który jakościowo nie jest za fajny. Jak dorwę lepszy aparat to cyknę fajniejsze fotki
Sukienka ma kolor kości słoniowej - nie jest to śnieżnobiały kolor. Z tyłu ma dość mocne rozcięcie, ale podoba mi się to w sumie, dodaje takiej inności. Sukienka zakupiona w Mohito. Buty mam do niej nude.

jeszcze raz przepraszam Was za jakość zdjęć i zeza (nie wiem jakim cudem go zrobiłam, bo normalnie nie mam, przysięgam ;p )
Pięknie wyglądasz w tej sukience Ja sama mierzyłam właśnie w Mohito tylko pastelową żółtą z takim wycięciem

Cytat:
nio to wrzucam dziś wrzucili przygotowania jutro ceremonia ależ nie mogę się doczekać a co powiedzieć pełnego materiału

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
hEJO Kobietki make-up na dzis
Nie mogę się napatrzyć na Twoje makijaże W ogóle śliczne masz oczy

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ja poluje na promocje wlasnie tej drukarni ale nie wiem czy chce zamawiac przez grupon.. zreszta w zyciu nic tam nie zamawialam to tym bardziej jestem zielona w tym...
a oferta jest niesamowicie atrakcyjna...
Ja mam fotoksiążkę właśnie zamawianą na grouponie albo innym podobnym portalu i jestem bardzo zadowolona. Czekałam trochę dłużej bo nie 7 dni a chyba 21 na nią ale takie były warunki umowy więc naprawdę spisali się na medal

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35519198]
moja mami też wczoraj mi mói: to co zaraz po ślubie będziecie się starali o dziecko? a ja do niej : zapomnij, moje cycki jeszcze trochę chcą być jędrne [/QUOTE]

paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 12:59   #3621
melleczka
Zakorzenienie

Dziewczyny pamiętajcie, że opłata, którą uiszczacie u notariusza to nie jest jego wynagrodzenie Wynagrodzenie notariusza stanowi tylko niewielka część tej kwoty. W tym płacicie podatek, opłaty sądowe (które są naprawdę bardzo duże), taksę notarialną, opłaty za wypisy aktów notarialnych i wynagrodzenie notariusza. Wiem, bo przez 1,5 roku zajmowałam się aktami notarialnymi
Stary 2012-07-26, 13:02   #3622
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
To zrobię Wam dziś mały off :

Coś się stało z moją skórą. Mam jakieś dziwne miejsca, szczególnie na policzkach, gdzie są przesuszone? Wiecie co to może być? Znacie jakiś dobry krem nawilżający? Bo mój olay się nie sprawdza.
Polecam krem Cetapil
Cytat:

pytanie do dziewczyn, które mają/ mialy suknię bez ramiączek.

nie wiem, czy wyjaśnię dokładnie o co mi chodzi, ale postaram się.
czy dekolty waszych sukni były tak dopasowane, że jak ochyliłyście się trochę do tyłu, to one lekko odstawały od piersi i pach? Czy były idealnie dopasowane i nic Wam tam nie odstawało? Bo w mojej sukni jest tak, że jak stoję prosto, to dekolt ok się układa, ale jak odchylę się nieco do tyłu itp. to mi się dekolt tak odchyla, że robi się taka luka i brzydko to wygląda, nie wiem, czy wiecie o co mi chodzi? Zdaje mi się, że z tym nie da się nic zrobić. moze złą suknię wybrałam
Moja suknia byla dobrze dopasowana czasem az za bardzo ale jak człowiek sie odchyla do tyłu to proste że cycki się nieco "rozjeżdzają" na boki i widac mała lukę. Tak na prawde to tylko złudzenie ze zaraz wszyscy widza bo tylko ja zauważałam takie szczegóły. Chyba ze u Ciebie to dosc znaczaca luka
Stary 2012-07-26, 13:27   #3623
zakrecona82
Raczkowanie

Cytat:
bardzo ładne to bolerko, wydaje mi się, że będzie pasować.

gratulacje! i za studia, i za obrączki, i za biżu
superancko

ładne, ale nie pasują na ślub

no nie dziwię sie, że sie wkurzylas, ale jak macie umowę spisaną, to on musi się wywiazac albo znaleźć kogoś, kto zrobi to za niego. Tak mi się wydaje, bo ja mialam podobny problem z dekoratorem.

kuku jak zwykle mnie rozwala

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

pytanie do dziewczyn, które mają/ mialy suknię bez ramiączek.

nie wiem, czy wyjaśnię dokładnie o co mi chodzi, ale postaram się.
czy dekolty waszych sukni były tak dopasowane, że jak ochyliłyście się trochę do tyłu, to one lekko odstawały od piersi i pach? Czy były idealnie dopasowane i nic Wam tam nie odstawało? Bo w mojej sukni jest tak, że jak stoję prosto, to dekolt ok się układa, ale jak odchylę się nieco do tyłu itp. to mi się dekolt tak odchyla, że robi się taka luka i brzydko to wygląda, nie wiem, czy wiecie o co mi chodzi? Zdaje mi się, że z tym nie da się nic zrobić. moze złą suknię wybrałam
ja Ciebie bardzo dobrze rozumiemmam to samo i krawcowa mi zwęża pod pachami.Do tego push up i mam nadzieje,że będzie ok mam przyjść 7.08 to się okaże

25.03.2011
25.08.2012
zakrecona82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 13:30   #3624
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

ale mi sie nic nie chce robic

mam mega lenia

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 13:37   #3625
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
ale mi sie nic nie chce robic

mam mega lenia
Mam to samo, siedzę dziś i ściemniam, że coś robię, a efektów nie widać.
Ale chyba nie jesteśmy same, nawet tutaj nikomu się nie chce pisać
Stary 2012-07-26, 13:41   #3626
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

haha

ja wzielam mala do siebie o siedze na necie

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 13:42   #3627
paulinak18
Raczkowanie

Wczoraj zamówiłam dekorację na samochód wrzucam linka będzie w kolorze mojego ulubionego pomarańczu

http://allegro.pl/orchidea-serca-rat...509297461.html

Poza tym obiecałam kiedyś że napiszę jak tam było na kursie w Nowym Wiśniczu który zastępował 3 spotkania w poradni. Więc tak było o dziwo nawet całkiem nie najgorzej, chociaż jak na początku oglądaliśmy film to w pewnych momentach czułam się zażenowana
Ogólnie babka była bardzo spoko z 5 przewidzianych godzin siedzieliśmy TYLKO 4. Ludzi było naprawdę dużo, ale przez to nawet śmiesznie. Była taka jedna para: rozmawialiśmy właśnie o dniach niepłodnych i płodnych - kiedy są, jak obliczać a tu nagle Tż tej laski wyskakuje z pytanie:
- Ile razy w miesiącu są dni bezwzględnej niepłodności?
- To zależy od kobiety, od długości cyklu i różnych sytuacji.- Babka z poradni.
Laska siedzi cicho, a jej Tż dalej ciągnie:
- Czyli, że jeżeli cykl trwa 28 dni i w 14 dniu jest owulacja to pozostają tylko 4 dni bezwzględnej niepłodności.
- Trzeba mierzyć temperaturę, chyba że narzeczona przez ostatnie 12 miesięcy miała regularne cykle to z metody xxx (nie pamiętam dokładnie nazwy) daje nam to 4 dni niepłodne.- babka z poradni.
- Czyli, że jeżeli nie planujemy na razie dziecka to możemy się tylko 4 razy w miesiącu kochać?
Na to głos z sali:
- Chyba że 3 razy dziennie to wychodzi 12:cojest :
Wszyscy na sali rakli śmiechem, a biedna dziewczyna zrobiła sie tak czerwona, że aż mi jej szkoda było. Ja bym chyba mojego Tż-ta zabiła za coś takiego
Tak szczerze to nie było źle, TŻ bardzo się tym wszystkim interesował, aż byłam z niego dumna że wie o co kaman

Poza tym dzisiaj czeka nas jeszcze spotkanie z organistą i zakonnicą. Mam nadzieje że nie zaśpiewają sobie całej mojej wypłaty
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 13:42   #3628
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Dziewczyny lece do basenu a co tam wkońcu na urlopie jestem
Stary 2012-07-26, 13:43   #3629
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Mam to samo, siedzę dziś i ściemniam, że coś robię, a efektów nie widać.
Ale chyba nie jesteśmy same, nawet tutaj nikomu się nie chce pisać
u mnie tak samo...

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 13:45   #3630
bejb200
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
kosztowaly 650, ale w koncu zaplacilam chyba 600 z przesylka - kupowalam u Shuluv, ktora ma konto na allegro i sklep stacjonarny w Warszawie
Dzięki;-) dzięki! ja mam melisski takie płaskie do biegania do pracy i są mega wygodne.Chodzę w nich i w upały i w chłodniejsze dni. I dlatego zastanawiam się dlaczego obtarły cię Vivienki? też myslałam o takich na ślub, ale teraz mnie przestraszyłaś...:confuse d:
bejb200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości