|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cześć Dziewczyny
![]() Muszę się z Wami podzielić moimi pozytywnymi wrażeniami po użyciu dwustopniowego programu powiększająco-regenerującego usta (wcześniej pisałam, że nie zdążyłam wypróbować, bo odkupiła go moja szwagierka, ale byłam dzisiaj u niej, no i nie omieszkałam sprawdzić). Konsystencja kremowa, od razu po zastosowania usteczka były gładsze i skóra wokół ust też, wiadomo na efekty trzeba będzie poczekać, ale pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne. Jedyny minusik: wyczułam zapach miętki, ale bardzo bardzo delikatny. Na pewno kupię
|
|
|
|
#2882 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyżby avonowi udałosię wypuścić kolejny dobry kosmetyk?
|
|
|
|
|
#2883 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2884 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam pytanko klientka poprosła mne o zamówene różowego błyszczyka który będzie się ładnie błyszczał co mi poradzicie-oczywiśce z k03?
|
|
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nieśmiało zapytam się, co Avon-maniaczki sądzą o tuszu do kresek z serii Perfect Wear?
|
|
|
|
#2886 |
|
Raczkowanie
|
nigdy nie miałam, ale moja dobra klientka kupuje go regularnie. Mówi, że łatwo zrobić nim precyzyjną kreskę, no i że się nie rozmazuje
|
|
|
|
#2887 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2888 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2889 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla mnie troche za bardzo ale sie blyszczy ale ja nie lubie rózowych błyszczykow tylko o delikatnym odcieniu rózu jak cos albo glazewear ten roziskrzony glistening peach ? onjest dla mnie bardziej rozowy niż peach dla mnie pomaranczu tam wcale nie ma własnie tylko delikatny róż slicznie sie błyszczy i ma drobinki..a ten wczesniejszy bez drobinek... tylko ze oba teraz nie sa w przecenie hm a moze coś z tych z CT? ale ich to nie miałam..
|
|
|
|
|
#2890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nigdy nie zamawałambłyszczyków więc nawet nie wiem jak wyglądają i które to są
|
|
|
|
|
#2891 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ten pierwszy to BŁYSZCZYK DO UST EXTREME GLOSS - pale pink shine nie jest taki delikatny jak na fotce! a drugi to MIGOCZĄCY BŁYSZCZYK DO UST Z BROKATEM - Glistening peach - obydwa 26,90 zazwyczaj są za 17,90 ja mam obyda mogę wrzucić fotki jeśli tylko chcesz
|
|
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a co powiecie na ten krem z oferty z faktorem 15? Muszę sobie kupić jakiś krem z spf15 i tu właśnie jest okazja. Tylko czytałam że nie dobry
. Ale konkretnie ktos może się wypowiedzieć czy wogóle (tak wogóle ) się nie nadaje do tłustej skóry? Bo oczywiście bym go używała na dzień. Wprawdzie też nie lubię jak krem jest za lekki, nie wyczuwalny ale też nie lubię za tłustych. Wypowiecie się?
|
|
|
|
#2894 |
|
Zadomowienie
|
Chodzi o multi boost z oferty internetowej? Jeśli tak to mnie on podpasował swego czasu, kiedy miałam tłustawą cerę. Ale trzeba z nim uważać w sensie, nie kłaść za dużo i ze 20 min wcześniej przed makijażem, bo mimo wszystko nie jest jakiś bardzo lekki. Ale ogólnie całkiem przyzwoity
|
#2895 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, mam pytanie. Nie mam dostępu do akutalnego katalogu Avon'u (zresztą do żadnego) a chciałabym się dowiedzieć, czy jest w promocji tusz stylista albo kiedy będzie?
|
|
|
|
#2896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, żeby go zobaczyć, nie musisz się rejetrować ani logować na stronce... Pozdrawiam ![]() PS. Co do błyszczącego, różowego błyszczyka... Może kolorek ANGEL z CT? Ja go mam, jest słodziutki, daje lekki kolorek i dość długo się utrzymuje... Na pewno są jakieś bardziej błyszczące, ale ten nie jest zły
|
|
|
#2897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.
|
||
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do do wody individual z zamawianych 3 sztuk wod toaletowych przyjda wszystkie
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
oto zdjecie cienia BRonze
|
#2901 |
|
Wtajemniczenie
|
wiem ale Vanilka chciala z 03
|
|
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2903 |
|
Wtajemniczenie
|
wiem
ale to zalezy czy klientka Vanillki bedzie chciala czekac ale w 04 ma taniej dwa blyszczyki niż w 03 jeden wiec wiesz
|
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
Maricken - aha, dzięki
, a może ktoś jeszcze miał doświadczenia z tym kremem?
|
|
|
|
#2905 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! zawsze placilam za kosmetyki w COK a teraz nie mialam czasu jechac i zaplacilam przelewem internetowym. To byl piatek, do tej pory widze na stronie avonu, ze mam nie zaplacone. czy któras z Was placila kiedys przez internet i po jakim czasie pokazywala sie informacja, ze juz wplynely do nich pieniadze? Martwie, ze moze cos zle zrobilam i przelalam kase na jakies inne konto. Prosze Was o info
|
#2906 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak w ogóle to co sądzicie o tym tuszu (styliście )? Ja go chcę zamówić praktycznie tylko ze względu na kolor, nigdzie indziej ciemno-fioletowego tuszu nie widziałam a opinie na KWC są podzielone.
|
|
|
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spraw dokladnie nr konta na jaki wysłałaś ![]() Ja zawsze płacę przelewem, ale nigdy nie sprawdzam czy już doszło bo mam nr zapisany więc się nie martwię,że gdzie indziej pójdzie, a płacę w pare dni po otrzymaniu paczki więc, że dojdzie na czas też się nie martwię wię nie wiem ![]() Ale czasami trwa to kilka dni Tymbardziej w weekend |
|
|
|
|
#2908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziekuje za dodanie otuchy
|
|
#2909 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję ślicznie A jeszcze możesz pstryknąć pinky peach chcę porównać na Twoim zdjęciu i Anki odcień...i musze zdecydowac czy bronze czy pinky...Dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
#2910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zawsze wysyłam przez internet i jeśli np. : zapłacę w czwartek przed godz. 13-tą, to w piątek są już zaksięgowane w Avon-ie, jesli jednak po godz. 13-tej, to dopiero w poniedziałek. Nic się nie martw, wszystko jest ok. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.

czyżby avonowi udałosię wypuścić kolejny dobry kosmetyk?
co mi poradzicie-oczywiśce z k03?

ale ja nie lubie rózowych błyszczykow tylko o delikatnym odcieniu rózu jak cos 

.
Mam jasną cerę ale chce aby mieć efekt lekko przybrązowionej naturalnej opalenizny