Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-26, 15:58   #451
karinka124
Wtajemniczenie

Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV

Cytat:
Napisane przez dittella Pokaż wiadomość
Ponawiam pytanie,
czy z tej oferty

nr1 oferta dla przyjaciółki : PYB1MM05 (dla osoby zapraszającej WYBRANY PREZENT Z KATALOGU oprócz 53698 za zam.pow.19zł) a dla osoby zaproszonej zestaw 3 toreb podróżnych w paski(za zam.pow.19zl) + niespodzianka o wartości 75zł za zam.pow.39zł.

Czy w sumie zamówienie ma wyjść 20 zł + 9,95 wysyłka? I kto składa zamówienie? Ja czy przyjaciółka?
Czy przyjaciółką może być Tż - ten sam adres?

Przepraszam może za trywialne pytania, ale jeszcze nie zamawiałam z wysyłkowej. Zależy mi na prezencie w postaci zapachu MdB.

A WIĘC TAK:

1.z tego blankietu zamawia Twoja osoba zaproszona

2.Jeśli zamówi coś na min.19zł to Ty wybierasz sobie dowolny kosmetyk(który bd w jej paczce)

3.Ty dostajesz wybrany produkt a ona zestaw toreb

4.Jeśli jej zamówienie przekroczy 39zł to dostanie gratis niespodziankę o wartości 75zł

5. Jeśli jej zamówienie przekracza 70 zł to wysyłkę ma gratis, a jeśli nie to płaci 9,95

6.Przy zamówieniu poniżej 20zł dodatkowa opłata 9,90

7.ADRES OSOBY ZAPROSZONEJ POWINIEN BYĆ INNY NIŻ OSOBY ZAPRASZAJĄCEJ
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 16:03   #452
rybkaa90
Zakorzenienie

Mam jeden kupon na 100zł i zastanawiam się co kupić Chciałabym wypróbować kosmetyki, których wcześniej nie miałam, ale również potrzebuję kilku rzeczy.

Zastanawiam się nad serią Pure System, głównie chodzi mi o żel i tonik, polecacie? A krem? Obawiam się wysuszenia i buraka na twarzy.
Może wezmę jakiś podkład, ale nie wiem który ma najlepsze krycie (z myślą o zimie)?

Tak sobie myślę, że ta stówa to jednocześnie dużo i mało W sumie jak tak przeglądam www to chciałabym wszystko! A jak panuje nad sobą, to nie wiem co wybrać!
Straszne zamieszanie z tymi gruponami, oby regulamin był interpretowany na korzyść dla klienta.
Głowa mnie rozbolała od myślenia nad tym gruponem, żeby go dobrze wykorzystać

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2012-07-26 o 16:06
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 16:05   #453
2016070150903
Konto usunięte

rybko, lubię tonik witaminowy Bourjois, fajnie odświeża. słyszałam dobre opinie o toniku Melisa Uroda, do dostania w Naturze.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 16:10   #454
Miss Hepburn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Mam jeden kupon na 100zł i zastanawiam się co kupić Chciałabym wypróbować kosmetyki, których wcześniej nie miałam, ale również potrzebuję kilku rzeczy.

Zastanawiam się nad serią Pure System, głównie chodzi mi o żel i tonik, polecacie? A krem? Obawiam się wysuszenia i buraka na twarzy.
Może wezmę jakiś podkład, ale nie wiem który ma najlepsze krycie (z myślą o zimie)?

Tak sobie myślę, że ta stówa to jednocześnie dużo i mało W sumie jak tak przeglądam www to chciałabym wszystko! A jak panuje nad sobą, to nie wiem co wybrać!
Straszne zamieszanie z tymi gruponami, oby regulamin był interpretowany na korzyść dla klienta.
Głowa mnie rozbolała od myślenia nad tym gruponem, żeby go dobrze wykorzystać
Wiadomo, każda skora jest inna, ta seria jest naprawdę delikatna i dobra do skóry wrażliwej ( nie mówię o hiper wrażliwej ). Zużyłam żel, 2 kremy, kończę tonik i z grouponami na pewno zrobię zapasy tej serii.
Zel peelinguje, jest przyjemny, ale wolałabym mieć do wyboru także wersję bez drobin.
Tonik ma postać żelu, cudownie odświeża i zarazem koi buzię, nigdy mnie nie wysuszył czy podrażnił.
Krem ma bardzo lekką konsystencję, łądnie nawilża. Wydaje mi się, że pory są mniej widoczne. Z działaniem matującym trochę gorzej, ale źle nie jest.

Teraz, kiedy moja skóra wróciła do normy, ja wracam do Pure System

Miss Hepburn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 16:10   #455
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
rybko, lubię tonik witaminowy Bourjois, fajnie odświeża. słyszałam dobre opinie o toniku Melisa Uroda, do dostania w Naturze.

Również słyszałam wiele dobrego o tym toniku Melisa, taniutki jest!
Chciałabym wypróbować jakiś tonik z YR, ale nie wiem który bedzie odpowiedni. Miałam wodę do demakijażu Pure Bulet- efekt buraka i płyn micelarny z serii herbacianej- wysyp czerwonych plam na twarzy. Chyba wezmę ten tonik http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/...onik_lagodzacy nigdy go nie miałam, ale przeszkadza mi ten wielki otwór!

06.09.2014
Stary 2012-07-26, 16:11   #456
ana172
Raczkowanie

Z tym sumowaniem książeczek czekowych to wydaje mi się że chodzi o to, że nie można zrealizować z 4 ksiażeczek czek na 3 zele JDM i odebrac wode w prezencie. To musza byc 4 czeki z jednej ksiazeczki. Kiedys mi tak pani w sklepie tlumaczylam, bo nie wszystkie czeki mi odpowiadaly i np chcialam 2 razy jeden wykorzystac
ana172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 16:29   #457
alexanne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fragari Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myslicie o tym cieniu do powiek + eyelinerze? Na KWC ma tylko jedną opinię ale ostatnio oglądałam je w sklepie i strasznie mnie kusi nefryt Używa go któraś z Was? Wiecie jak jest z jego trwałością?

http://www.yves-rocher.com.pl/makija...plus_eye_liner
Ja dostałam jako gratis do zamówienia z oferty urodzinowej ten produkt w kolorze Kamień Księżycowy. Do tej pory próbowałam go tylko jako liner, kreseczkę udało mi się namalować piękną (mimo, że początkowo końcówka wydawała mi się dziwna i wielka) i kolor był dość intensywny, trzymał się też dzielnie cały dzień, ale w warunkach domowych, nie wiem, jak sprawdzi się w warunkach bardziej "bojowych" Sprawdzałam na ręce i dość łatwo się ściera, na pewno nie ma takiej trwałości jak klasyczne eyelinery.
alexanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 16:33   #458
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:

Chciałabym wypróbować jakiś tonik z YR, ale nie wiem który bedzie odpowiedni. Miałam wodę do demakijażu Pure Bulet- efekt buraka i płyn micelarny z serii herbacianej- wysyp czerwonych plam na twarzy. Chyba wezmę ten tonik http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/...onik_lagodzacy nigdy go nie miałam, ale przeszkadza mi ten wielki otwór!

Polecam tonik z nowej serii Hydra :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...hydratant.html

Mam cerę wrażliwą i alergiczną - u mnie super koi. łagodzi i nawilża.
Na pewno go kupię i to 2 szt. na grupona.
Zastanawiam się co kupić - widzę że ceny w sklepie online a w sklepie stacjonarnym się różnią.
W tamtym roku tak było że na akcję z kuponami podnieśli minimalnie ceny (o kilka zł.) . Zastanawiam się czy w tym roku też będzie taka akcja cenowa

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 16:41   #459
kittymint
Raczkowanie

Cytat:

Mi bardzo odpowiada ten z nowej serii Hydra - mam cerę wrażliwą i dobrze sobie radzi Miałam wcześniej ten z Sebo - taki klejący glut i czerwona buzia za to z tej serii żel do buzi jest bardzo dobry
kittymint jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 17:29   #460
rudy_kot
Wtajemniczenie

Byłam dzisiaj w YR z ulotką, mieli jeszcze okulary, nie mieli za to już toreb, ale w zamian dostałam żel pod prysznic waniliowy.

Kupiłam sobie kurację wyszczuplająco-liftingującą 14 dni, bo czytałam o niej super opinie, a niestety mimo swej chudości mam bardzo niejędrne uda i pupę plus cellulit, a mazidła mi zawsze ją ładnie napinały.

Oprócz tego delikatnie brązujące mleczko do ciała i antyperspirant o zapachu lotosu.

W sierpniu pojadę z grouponem i książeczkami i będę szaleć
Stary 2012-07-26, 18:02   #461
Miss Hepburn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rudy_kot Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w YR z ulotką, mieli jeszcze okulary, nie mieli za to już toreb, ale w zamian dostałam żel pod prysznic waniliowy.

Kupiłam sobie kurację wyszczuplająco-liftingującą 14 dni, bo czytałam o niej super opinie, a niestety mimo swej chudości mam bardzo niejędrne uda i pupę plus cellulit, a mazidła mi zawsze ją ładnie napinały.

Oprócz tego delikatnie brązujące mleczko do ciała i antyperspirant o zapachu lotosu.

W sierpniu pojadę z grouponem i książeczkami i będę szaleć
Bardzo proszę o realcję " na gorąco " , kiedy zaczniesz stosować, bo mam zamiar kupić ją z grouponem.
Mam dokładnie ten sam problem. Ważę 51 kg przy 166 cm wzrostu, więc jak na 30-latkę i matkę to niedużo, ale co z tego, jak jestem galaretą. Zwłaszcza uda
Też czytałam jej bdb opinie w KWC, ale będę ogromnei wdzięczna za Twoją opinię

Stary 2012-07-26, 18:09   #462
rybkaa90
Zakorzenienie

Dziękuję
Zdecydowałam się na tonik Hydra, wezmę dwa za jeden. Mam mleczko z tej serii i dobrze się spisuje, nie uczuliło mnie.

06.09.2014
Stary 2012-07-26, 19:03   #463
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Hepburn Pokaż wiadomość
Bardzo proszę o realcję " na gorąco " , kiedy zaczniesz stosować, bo mam zamiar kupić ją z grouponem.
Mam dokładnie ten sam problem. Ważę 51 kg przy 166 cm wzrostu, więc jak na 30-latkę i matkę to niedużo, ale co z tego, jak jestem galaretą. Zwłaszcza uda
Też czytałam jej bdb opinie w KWC, ale będę ogromnei wdzięczna za Twoją opinię
Ważę mniej więcej tyle co ty a jestem nieco niższa- 164.
Cellulit wykończyłam za pomocą elancyl offensive cellulite- stosowałam 3 miesiące czyli 3 opakowania. Naprawdę pomogło. Teraz jest nawet lepszy dermokosmetyk z tej serii- bodajże Elancyl Slim czy coś takiego. Możliwe,że jeszcze skuteczniejszy.
No i siłownia- bez siłowni pewnie nie byłoby efektu. Trenowałam 3-4 razy w tygodniu przez 3 miesiące po 2 godziny. 1 godzina kardio, 1 godzina ćwiczeń siłowych.
Jeśli masz "galaretkę" to polecam trening siłowy bo masz po prostu mało tkanki mięśniowej.

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Dodam jeszcze, że właśnie kończę 5 lub 6 opakowanie tego pudru matującego z lusterkiem

Kończy mi się tonik, szukam jakiegoś zamiennika. Użyłam dzisiaj pierwszy raz ogórkowego z TBS i strasznie mnie uczulił- skóra czerwona jak burak, ogień! Szukam czegoś łagodnego, odświeżającego ale nie ściągającego.
Ja jestem obecnie zachwycona micelem AA z serii nawilżanie.
Odchodzę od demakijażu z YR bo aqua vegetal mnie podrażnia- alkohol, SLS a seria Active Sensitive jest fajna ale za droga i mało wydajna.
Gorąco polecam AA- około 17 zł za 250 ml niemal każdego produktu z ich różnych serii. A micel nabyłam z 7 zł w promocji w Superpharm przy zakupach powyżej 30 zł.

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Napisane przez kittymint Pokaż wiadomość
Mi bardzo odpowiada ten z nowej serii Hydra - mam cerę wrażliwą i dobrze sobie radzi Miałam wcześniej ten z Sebo - taki klejący glut i czerwona buzia za to z tej serii żel do buzi jest bardzo dobry
Mnie ten tonik szczypie w oczy i podrażnia naczynka.
Ma alkohol w składzie. Co prawda jako konserwant ale jednak.
Odradzam osobom o cerze naczynkowej.
Już lepsze jest mleczko i tonik 2 w 1 z serii z rumiankiem.

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
ja też chciałabym już na zakupy.

z czeków na pewno chcę:
*płyn dwufazowy z bławatkiem
*szampon I love my planet, ewentualnie Hamamelis, ten tańszy za 12,90 (teraz używam tego za 16,90 i nie bardzo mi podpasował)
*lakier z tych maluszków, ewentualnie coś innego
*żel do rąk

z kuponem Urody chcę kupić:
*Neonaturę Cocoon
*kredkę czarną
Umbra jaką kredkę czarną chcesz kupić?
Tę wykręcaną? Pytam bo mam ją na zbyciu. Właśnie miałam ochotę na targowisko wstawić bo u mnie jako jedyna z tych kredek ta się nie sprawdziła- na moich powiekach trudno się nią rysuje.
Jeśli to ją chcesz kupić to chętnie oddam moją w dobre ręce.
Nowa, otwarta w lipcu tego roku, użyta 2 razy. Upały spędziła w lodówce.

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Jednak Wam pozazdrościłam.
Przespałam się z wiedzą o gruponach, moich potrzebach i o marzeniach mojego TŻ'ta o nowej kierownicy do roweru. Podliczyłam i zdecydowałam, że będę bezwzględna.
Zrezygnuję z odbioru zamówień z wysyłkowej.
Zamiast tego uzbroiłam się w grupon i zniżkę z Urody (strona 98 gdyby ktoś na szybko szukał w sklepie)
Jednak czytanie tego wątku jest bardzo sensowne.
A nadwyżka z moich planowanych zakupów pójdzie na kierownicę dla TŻ'ta.
Już kupiłam mu nową oponę i cieszył się jak dziecko.
Kurcze dla przyjemności sprawienia mu przyjemności mogę nie odbierać nawet złożonego już zamówienia i kombinować ze zniżkami.
No ale YR samo się o to prosiło wysyłając do stałych klientek tak słabą ofertę wysyłkową na sierpień.
MissChievousTess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 19:16   #464
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 19:17   #465
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Jak dla mnie jest za mało odświeżający (bardzo odpowiada mi Pure System z YR), ale moja mama go uwielbia. Jest łagodny, nie ma po nim uczucia ściągnięcia i zużyła już chyba 4 butelki . Także co osoba to opinia
Dla mnie jest ok, ale nie przemawia do mnie jego glutowata konsystencja

Cytat:
Napisane przez Wronia3 Pokaż wiadomość
Im więcej czytam tym więcej wątpliwości mam
Dobrze rozumiem, że mogę za 1 paragon zapłacić 2 gruponami [na tym paragonie będą rzeczy z czeków i produkty z zielonymi kropami] i pokazując ulotkę z sierpnia będe mieć podwojone pieczątki [czyli 9x2=18 przy droższym gruponie]??
Tak, ale na 1 paragonie możesz wykorzystać 1 książeczkę czekową. 2 książeczki = 2 paragony. Przynajmniej w teorii...

Cytat:
Napisane przez kittymint Pokaż wiadomość
Słyszałam, że ma się pojawić kulka bez aluminium co to w praktyce oznacza ? Jaka jest faktyczna różnica ?
Podobno aluminium może powodować różne choroby, m.in. raka piersi. Ale chyba nie zostało to udowodnione. Z tym, że czytałam, że takie dezodoranty w ogóle nie tamują wydzielania potu.

Cytat:
Zastanawiam się nad serią Pure System, głównie chodzi mi o żel i tonik, polecacie?
Ja mam z tej serii tonik i jest fajny, dobrze odświeża. Ale tak jak już pisałam wcześniej, jego glutowata konsystencja mi się nie podoba, dlatego do niego już nie wrócę. No i na minus jest fakt, że ma alkohol na drugim miejscu - choć go nie czuć. Miałam też dawno (tzn. jak się ta seria pojawiła ) saszetkową maseczkę i była fajna. Na KWC żel ma najlepsze opinie, średnia 4.26.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 19:25   #466
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-07-26, 19:34   #467
Wronia3
Wtajemniczenie

Neyra masz na gg
Stary 2012-07-26, 20:03   #468
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-07-26, 20:15   #469
Miss Hepburn
Rozeznanie

MissChievousTess, na pewno w dużej mierze masz rację, ale nie uściśliłam , bo nie mam galaretowatych całych ud, a ich wewnętrzną stronę .Jeśli chodzi o masę mieśniową , faktycznie, od półtora roku tylko spaceruję ( szybko marsz i dość dużo ), ale wcześniej przez ponad 10 lat bardzo regularnie ( 3-7 razy w tygodniu ) ćwiczyłam ( min. pilates , który fajnie wzmacnia mięśnie ) .Teraz na pewno straciłam sporo masy mięśniowej ( choć na nogach i ramionach wciąż coś tam widać ), ale wtedy gdy byłam w topowej formie, galaretka po wewnętrznej stronie ud także była
To trochę wygląda jak problem z " gęstością skóry " ( na takiej zasadzie, jak komuś z wiekiem robi się " drugi podbródek " ).
Bardzo dziękuję za rady i rekomendację Elancyl Przyjrzę mu się.
Raz mialam żel myjący z tej linii i bardzo przeszkadzał mi ziołowy zapach, czy inne kosmetyki też tak pachną ?

Stary 2012-07-26, 20:38   #470
_Koniczynka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Dobrze że mój TŻ cały dzień w pracy i nie widzi, bo wątpię czy uznałby to za normę
Stary 2012-07-26, 20:56   #471
MissChievousTess
Zakorzenienie

wewnętrzna strona to mięśnie przywodziciele, często najszybciej wiotczejące u kobiet bo mało ich używamy.
Na to dobre są ćwiczenia baletowe- np. demi pile i ćwiczenia z tzw. agrafką- taką sprężyną do ściskania.
To raczej nie problem z gęstością skóry bo to jeszcze nie ten wiek i nie ten moment- jeśli jesteś młodą mamą masz raczej produkcję kolagenu na wysokich obrotach.
To po prostu słaby mięsień i więcej tkanki tłuszczowej niż mięśniowej.
Pilates jakoś bardzo nie wzmacnia mięśnie więc pewnie masz mało tkanki mięśniowej. Ja przed siłownią też miałam mało bo typowo siłowo trenowałam krótko a inne sporty , które uprawiałam nie rozbudowują mocno tkanki mięśniowej ( narty, kolarstwo górskie, wspinaczka, pływanie, sporty walki).
Do tej pory byłam smukła, szczupła i zwinna ale mięśni nie miałam bardzo rozbudowanych. Dlatego np. miałam lekki cellulit na udach. Teraz trenuję typowo siłowo i widzę dużą różnicę. Poza tym niedawno odkryłam atlasy anatomiczne dla kobiet i zaczynam nieco inaczej patrzeć na trening siłowy, który do tej pory nie był moją ulubioną formą wysiłku.
Pewnie więcej informacji udzieliłaby ci na temat kondycji Twoich ud LadyKala , ja mogę tylko powiedzieć, że gorąco polecam ci siłownię.
Co do elancylu- tak cała seria pachnie ziołowo ale serum delikatniej niż żel pod prysznic. Zapach szybko się ulatnia.

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez _Koniczynka_ Pokaż wiadomość
Dobrze że mój TŻ cały dzień w pracy i nie widzi, bo wątpię czy uznałby to za normę
Pewnie nie. Ale mężczyźni wszelkie zainteresowanie kosmetykami uważają za przesadę. Dla mojego taty każdy kto używa czegoś więcej niż mydło to wariat.
A wątek wart uwagi bo można się od dziewczyn dowiedzieć jak sprytnie i korzystnie zrobić zakupy. Gdyby nie forum ja wydałabym teraz 140 zł a tak wydam niecałe 100 zł i kupię 2 razy więcej. I mój TŻ też na tym skorzysta.
Cóż ten wątek jest od tego, żeby być "świadomym konsumentem".
Przynajmniej ja to tak widzę.
Gdyby nie Wy nie wiedziałabym o promocji z Urody.
A tak się dowiedziałam.
A listę zakupów będę robić z TŻ'tem bo pewnie podpowie mi najkorzystniejszą kombinację rabatów z czeków i kuponu z Urody bo z matmy jest lepszy niż ja. Narazie mam na liście 2 must have i 2 zachcianki.
Zobaczymy co z tego wyjdzie.
A co do facetów i norm- ja mam bilans stanu posiadania i zapotrzebowania w excelu i to przekonuje mojego partnera, że jeszcze nie zwariowałam i jak najbardziej racjonalnie kalkuluję.
Słabość mam tylko do perfum ale i tak nie mam ich aż tak dużo, żeby można to uznać za jakąś manię.

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Miss Hepburn, może to by ci się przydało?
http://dedalus.pl/p/20/12808/idealna...poradniki.html
Stary 2012-07-26, 21:41   #472
Miss Hepburn
Rozeznanie

MissChievousTess, bardzo, bardzo Ci dziękuję za tak wyczerpującą odpowiedź
Widzisz, a ja żyłam w przekonaniu, ze pilates wzmacnia, ale może to chodziło tylko o mięsnie w okolicy kręgosłupa ( przepraszam za mało profesjonalne okreslenie ), które poprawiają postawę.
Widzisz, masz szczęście, że jesteś smukła, ja przez lata nie byłam tak smukla jak bym chciała, choc byłam dośc wysportowana ( siatków, pływanie itp. ). Po ciąży bardzo poprawiła mi się figura ( musiałam kilka m-cy leżec, straciłam sporo mięsni pewnie przez to, a i proporcje sylwetki mam inne niż kiedyś ) i teraz nie chcę tego stracić. Wiem, głupie podejście
Co do zapachu Elancylu, nie przypadł mi do gustu, ale dla urody można przecierpieć. Jeszcze raz, serdecznie dziękuję za pomoc

A w temacie zakupów i TŻów, mój małż sam mnie zachęca, o czym bym mu nie powiedziała, zawsze jest " super ", więc niestety muszę się sama pilnować i nie zawsze wychodzi

Dziewczyny, mam pytanie odn. grouponów. Czy w zakładce " moje konto.moje zamówienia " macie dostępne do podglądu/wydruku Wasze groupony ? Moje wczoraj oglądałam, a dziś nie mogę , o co chodzi ?

Stary 2012-07-26, 21:47   #473
MissChievousTess
Zakorzenienie

Miss Hepburn, po 31 lipca przesyłają ten grupon na maila.
W zakładce moje oferty pokazuje się tylko, że dokonałaś zakupu tej oferty ale nie ma tam jak zwykle gruponu do podglądu i wydruku.
Nie wiem dlaczego ale przesyłają go na Twój adres e-mail, który podałaś przy rejestracji.
Stary 2012-07-26, 21:52   #474
Miss Hepburn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Miss Hepburn, po 31 lipca przesyłają ten grupon na maila.
W zakładce moje oferty pokazuje się tylko, że dokonałaś zakupu tej oferty ale nie ma tam jak zwykle gruponu do podglądu i wydruku.
Nie wiem dlaczego ale przesyłają go na Twój adres e-mail, który podałaś przy rejestracji.
Tak , tak, wiem, ale wystraszyłam się, bo wczoraj go podglądałam, a dziś się nie dało. Dziękuję
Chyba panikuję, bo nie mogę doczekac się zakupów
Czy to się leczy ?
Czy inne firmy lubicie tak bardzo jak YR ( w sensie " lojalności " ) ?

Edytowane przez Miss Hepburn
Czas edycji: 2012-07-26 o 22:03
Stary 2012-07-26, 21:59   #475
MissChievousTess
Zakorzenienie

Co do TŻ' tów i zakupów to ja się pilnuję i pilnuję domowego budżetu bo mój TŻ ma lekką rękę do finansów i drogie zachcianki- sprzęty komputerowe, sprzęt rowerowy, odzież sportowa.
Kiedyś byłam bardziej swobodna jeśli chodzi o wydatki a teraz mam jednak dużo bardziej odpowiedzialne podejście do pieniędzy.
I sumie to oboje sobie czasem wybijamy z głowy przesadny entuzjazm zakupowy ale z drugiej strony nie odmawiamy sobie wszelkich przyjemności bo w końcu życie warto przeżyć a nie wiecznie odkładać na później.
Umiem oszczędzać i żyć skromnie ale nie czuję potrzeby udowadniać tego wszystkim na około 24 godziny na dobę każdego dnia roku.
Lubię harmonię i umiar. Jak zaspokaja się swoje potrzeby bez popadania w przesadę to właśnie dla mnie to taki stan wewnętrznej nirwany i życia w zgodzie z samym sobą.
A co do YR- lubię tą firmę bo nie robi krzywdy naturze ani moje wrażliwej skórze. Nawet teraz (atak alergii) mam na twarzy podkład w pudrze i dzięki temu i wyglądam lepiej i skóra ładniej się goi. Pod tym względem YR sprawdziło się u mnie lepiej niż podkłady mineralne z domieszkami metali bo mam alergię na metale i jedynie czyste składniki roślinne mi nie szkodzą. I w sumie to jeden z powodów mojej wierności marce.
Obsesji na punkcie żadnej firmy nie mam ale zaufać mogę tylko kilku firmom bo do tej pory nie wyrządziły krzywdy mojej skórze.
A w końcu mam tą skórę jedną na całe życie.
Ostatnio chciałam sięgnąć po polskie kosmetyki i zainteresowała mnie Dermika ale ceny mnie odstraszyły.
Dlatego wolę AA Oceanic i YR.
Stary 2012-07-26, 22:32   #476
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-07-26, 22:32   #477
rybkaa90
Zakorzenienie

Czy któraś z Was używała tego koncentratu http://www.yves-rocher.com.pl/koncentrat_nawilzajacy Ciekawi mnie jego działanie, chętnie dowiedziałabym się co kryję się za jego składem, z góry dziękuję za odpowiedź.

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2012-07-26 o 22:41
Stary 2012-07-26, 22:35   #478
Miss Hepburn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ale z tej oferty YR ? Bo wydaje mi się, że chyba nikt nie dostał ( poprawcie mnie, jeśli się mylę ).
Czytałam, ze są różne oferty, czasem otrzymuje się od razu po zakupie, czasem, gdy oferta dobiega końca i tak ponoć jest w tym przypadku

EDIT : MissChievousTess, mój TŻ jest nieco " odrealniony " ( jak to informatyk - pasjonat ;-) ), więc ja też jestem domową księgową. Nie lubię za dużo kupować, bo poczucie winy psuje mi radość z zakupu, więc często rezygnuję właśnie dlatego.
W YR chyba lubię tą całą zabawę w promocje, zniżki i okazje, ale nade wszystko, odpowiada mi jakość ich kosmetyków i to od lat. Polityka firmy też ma znaczenie

Edytowane przez Miss Hepburn
Czas edycji: 2012-07-26 o 22:39
Stary 2012-07-26, 22:39   #479
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Hepburn Pokaż wiadomość
Ale z tej oferty YR ? Bo wydaje mi się, że chyba nikt nie dostał ( poprawcie mnie, jeśli się mylę ).
Czytałam, ze są różne oferty, czasem otrzymuje się od razu po zakupie, czasem, gdy oferta dobiega końca i tak ponoć jest w tym przypadku

Również nie dostałam kuponu na maila i tak się zestresowałam, że zadzwoniłam na infolinię zapytać co z moim kuponem Dowiedziałam się, ze kupon będzie dostępny od momentu mozliwości realizacji.

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2012-07-26 o 22:40
Stary 2012-07-26, 22:43   #480
fragari
Raczkowanie

Ja dostałam na maila jednego. A kupiłam dwa w odstępie mniej więcej 10 godzin.
fragari jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości