|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Cytat:
Ja mam 9,5
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
No mozliwe... teraz to sobie "moge"... zobaczymy jak to bedzie. Dam jej rok. Jesli nie zgrubne to bede ja pomniejszac.
Dziwne jest to ze pierscionek zareczynowy leży dobrze, a obraczka troche spada... chyba ze juz wyolbrzymiam calkowicie
|
#3693 |
|
Zadomowienie
|
Mnie nie było pół dnia a Wy tyle napisałyście stron
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
uwaga RELACJA
Piątek 20 lipca Wstałam kolo 10 zaczełam ogarniać mieszkanie. Potem pojechalismy jeszcze z narzuconym po owoce. Nastepnie na sale. W miedzyczasie d weta z Lolka bo jesc nie chciala gdzie moja kochana psina zrobila mi cztery wielgachne szramy na dekolcie . Wieczorem zostałam zaproszona na odstresowujace mizianko do kosmetyczki J . wrocilam do domu kolo 20tej z dwiema ogromnymi porcjami frytek i golonką (cały dzien nic nie jedlismy ) Narzut dał się namowić na maseczkę i manicure . poszlismy spac kolo północy, usnełam od razuSobota 21 lipca Budzik zadzwonil o 6 rano a ja się wscieklam ze już musze wstawac :/ poszłam się wykąpac, w tym czasie Narzucony poszedł z Lolka na spacer. Po kapieli zadzwonilam do naszej Carmelowej zapytac jka pogoda, pochlipała mi do słuchawki że pada to jej powiedziałam ze ma spiac poslady i że na pewno się przejaśni J Zjadłam śniadanko. O 7 przyjechala moja siostra (świadkowa) zaczełam ja malować. O 8 przyjechała fryzjerka zaczeła czesać siostrę a ja zaczełam swój makijaż. O dziwo poszło jak z płatka, naprawde bardzo sparawnie. Potem do czesania siadłam ja, fryzura wyszła rewelacyjnie duzo lepiej niż na próbnej J . nadciagnela tesciowa fryzjerka ja czesała a ja w tym czasie mialam troszke relaksu dla siebie, - paliłam fajki na balkonie. Przyjechala mamunia, czesanko, ja w tym czasie machnelam tesciowa , potem machnełam Mamunie (ślicznie wygladała) i pojechalismy z Nrzuconym i fotografem na sale dekorowac słodki stół, wywalilam calą patere babeczeke i przepraszałam jak w amoku , pojechalismy odebrac bukiety i wszystkie kwiatowe gadzety (pomysl na podusię jest mój autorski) bukiet był piekny , podobno piałam z zachwytu na pół Kielc JWrocilismy skonczyłam makijaż, zjadłam kanapersy które przygotował Narzut walnełam 2 bomby i się zaczeło. Przyjechala mama z tesciowa zaczeły mnie ubierać, w miedzyczasie przyjechal kierowca, siostra wyskoczyla udekorowac auto o 15 mialo być błogosławienstwo. Moja mama zasunela z tekstem z kogla mogla: oj córus córuś a ja wiecie co zamiast się posikac ze smiechu to się uryczałam tak wiem jestem miekka dupa ![]() Wyjechalismy. Nasz kierowca miał maska hannibala lectera z milczenia owiec , zero bramek w drodze do urzedu upierdzielilam kiece bukietem, cale szczescie Jurek (kierowca) miał w pogotowiu chusteczki nawilzajace i zanim dojechalismy już kiece uprałam , dojechalismy (całe 2 km ) pokrecilam się pod urzedem jak bąk w tulipanie i się zaczełoUrzednik był swietny nie odbebnil wszystkiego na odwal się , cost tam napamknal po tym jak rpzeczytał nazwiska swiadkow (moja siostra i brat Narzuta) ze wszystko zostaje w rodzinie :d jak poszlismy podpisywac papiery to tak mi się rece trzesly ze zapytal czy mi bukiet potrzymac , ja ze bardzo chcetnie (podobno wygladal uroczo z tym bukieciorem) zapytal mnie czemu tak wszystko w kropeczki (nawet moje koleżanki się zorganizowaly i kazda miala wiekiego kropkowanego kwiata na bluzce) ja mu mowie ze lupie po prostu jak już poszlismy na miejsca to skwitowal to wszystko do mojego ju MĘŻA : no wesło pan będzie miał i w brecht. Potem kazał nam ise pocalowac no to tak się tylko musnelismy a on na to: eeeeeeeeeeee no mili panstwo co tak słabo J no i były brawa i ogolnie super. Wyszlismy, kolezanki przygotowaly tuby z płatkami obstrzelały nas było bardzo milo Przy życzeniach ja odbierałam koperty . Mój kumpel ze studiow mnie rozwalil bo się zapytal uwaga: czy teraz już mąż autoryzował dekolt ![]() Po zyczeniach pojechalismy na małą banieczke do jednego z pubow ![]() Dojechalismy na sale, było powitanie chlebem i solą, a my zamiast najpierw chleb i sol to od razu za wódke ciach , ja trafilam wode Toast był przy Love and Marriage J potem obiad pierwszy taniec , do „tonight” tiny turner, oczywiście nikt mi nie powiedzial zebym opuscila woalke , i na pierwszym tancu wygladam jak kretyn potem był tort (który mi się nie podobal) ale wszyscy byli zachwyceni :/ piosenka przy torcie "candy shop" the baseballs A pozniej to już poszlo , Letni Chamski Podryw się spoznil, przyjehcali niezle zbombieni jak MĄŻ wyszedł na parkiet (cały czas myslal ze będzie karaoke) to normalnie widzialam ze się wzruszył chłopaki się przygotowali i zagrali nawet jeden kawałek wiecej a piosenke PUPA troche przerobili , bo zagrali: hel olu wygladasz dzis super Marcin kocha patrzec na twą pupę,. Normalnie był czad staniki latały w powietrzu (prawie)Imprezka się konczyla kolo 5, jaa pod sam koniec tanczyłam na krzesle ![]() A żebyscie bardzo nie marudzily wstawiam jedno zdjecie z sesji
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2012-07-26 o 17:10 |
|
|
|
#3695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bedziesz musiala wymyslec jeszcze 6 stron bo ta promocja obejmuje min 40 stron
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
a i DZIĘKUJE ŚLICZNIE ZA ŻYCZENIA I KOMPLEMENTY
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
kawo super relacja
i piękna fota
|
#3699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Twój TŻ naprawdę będzie miał z Tobą wesoło Żadnej relacji nie czytałam z takim uśmiechem na twarzy. Wyglądałaś super
|
|
#3700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tam normalnie sie zaklada konto, zamawia i mozna placic przelewem czy jak? ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- kawa- wyglądałaś genialnie I relacja cudowna, bardzo wesoły mielsicie ten slub ![]() Zeby tak radosnie juz byla miedzy Wami zawsze
|
|
#3701 |
|
Zadomowienie
|
Kawa świetna relacja,bosko wyglądałaś!
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
patrzę a tu relacja!!!!
extra ![]() ![]() a jakie super zdjęcie!
|
|
#3703 |
|
Zadomowienie
|
Kawuniu - no co tu duzo pisac...zaje.biscie! Juz sobie wyobrazam ciebie krecaca sie sie jak bak w tulipanie
Faktycznie twoj mezulek bedzie mial z toba wesolo i tak trzymac No a fotka fulik wypasik i pomarudzimy mimo wszytsko CHCEMY WIECEJ!!!
|
|
|
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu sesja narzeczenska http://fabrykafajnychfot.pl/?p=4162
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Kawo, bąku Ty nasz tulipanowy
superek Wasze weselicho musiało mieć niezły klimat Kinowa fotka ekstra
|
|
|
|
#3706 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a Ty kiedy pochwalisz się nam fotami?
|
|
|
|
|
#3707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i z charakterkiem naprawde mistrzostwo a ta sciana z tle, genialna, dodaje jeszcze wiekszego pazura...ide sobie jeszcze raz popatrzec
|
|
|
|
|
#3708 |
|
Zadomowienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35528445]takiej relacji to tu jeszcze nie było
![]() a Ty kiedy pochwalisz się nam fotami? [/QUOTE]Ja dopiero jeszcze jadę w sierpniu na plener ![]() Jak narazie zdjęć brak :P
|
#3709 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do sciany to stary garaż był
|
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
16
![]() zbieram szczękę z podłogi!!rewelka! A skad Ty miałaś LCP na weselu?
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
napisalam maila troche sie potargowalam i przyjechali
|
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 9
no i zamiast tu relacjonować to znikła ![]() Cytat:
uśmiałam się a dekolt faktycznie do autoryzacji zdjęcia świetnie, wszystkie |
|
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Nenus co sie stało ?? bedzie dobrze nie smutaj
ja mam 14 ale pierscionek 11 bo obraczka ma 8 mm i dlatego musi byc duza
|
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
kawo Super relacja
wesoło się ją czyta ![]() Fotka ekstra
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
przygody to mam
facet wjechał mi w samochód autko stało pod sklepem a ja w sklepie wychodzę i widzę, ze stoi jakiś lump a on do mnie czy to moje auto i ze wjechał i bardzo przeprasza spisaliśmy umowe ja cała rozstrzęsiona zadzwoniła po tatę, mąż do racy nie bierze tel nic nikomu sie nie stało w tym miesiącu 3 raz autko w naprawie |
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Kochana będzie dobrze.
![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3720 |
|
Konto usunięte
|
idę się spić imieninkowo
![]() Nenka a za Was trzymam będzie dobrze, musi być! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

Narzut dał się namowić na maseczkę i manicure . poszlismy spac kolo północy, usnełam od razu

i piękna fota

I relacja cudowna, bardzo wesoły mielsicie ten slub 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
Kinowa fotka ekstra

będzie dobrze, musi być!