Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-26, 21:13   #811
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Dziewczyny kiedy implant sie przekrecic moze? Xiagle mysle ze moj mi sie przekrecil bo jest mniejszy od lewego kiedy to moze sie przytrafic i jak to wyglada?

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 21:42   #812
MILENKA2012
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

No to ja już nic pisać o swoim stanie lepiej nie będę bo aż mi głupio i szkoda mi strasznie Kasikk i Tashy że tak cierpią a ja przed chwilą miałam znajomych którzy wpadli niezapowiedziani na kawę, trzy godziny siedzieli i nawet się nie zorientowali że coś ze mną nie tak
Dzisiaj mnie blizny tak jakby gilgoczą i swędzą jakby zaczęły się goić ale mam zaklejone plastrem więc nawet ich nie widziałam bo do pierwszej kontroli mam nie tykać tych plastrów
Dzisiaj wyrzuciłam do śmieci wszystkie silikonowe wypychacze staników i gąbczaste wkładki i poczułam się fantastycznie
Nie wiem czy to normalne ale ja boję się ich dotykać, brałam prysznic i nie byłam w stanie ich umyć paraliżował mnie lęk że coś mi się tam poprzesuwa może następnym razem się odważę
Stary 2012-07-26, 22:08   #813
gwendolinka
Zadomowienie

Kasik pisz jak bedziesz

Sif ja hardcorowiec? trochę może...ale nie za bardzo... troche jestem freak ale nie za dużo...

milenko czy możesz zmienić swój podpis? bo ignorujesz ustalenia na wątku, każda z nas zmieniła podpis ale Ty oczywiście musisz ignorować nasze prośby. Na pewno Dr KASPRZYK jest wdzięczny za reklamę ale takiej klasy specjalista nie potrzebuje tego typu podkreśleń . Jego sława go wyprzedza Jak napiszesz T.K to każdy bedzie wiedział!

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dziewczyny kiedy po raz pierwszy wyszlyscie po op zdomu??u mnie ju z dzis mija 4 doba ale przez ta bolaca prawa piers nie czuje sie na silach w dodatku taki upal
Ja sie obijałam ogólnie to za duzo nie wychodzilam z domu przez pierwsze dwa tygodnie... do sciagniecia szwow to chyba tylko raz bylam poza domem na krotki spacer.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 22:48   #814
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AsieK8705 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ratunku!
Załamałam się, wymierzyłam się właśnie...i oto co wyszło...

170 cm -wzrost
81cm w biuście (ale to przed okresem;])
70cm pod biustem
94cm w biodrach
56 kg waga

Masakra jaką mam dysproporcje w biodrach
Wiem, że mi tak urosły od kiedy zaczęłam brać tabletki anty.
Znacie jakieś ćwiczenia, albo sposoby na zrzucenie tego tyłka i udzisk....

Kiedyś to ważyłam nie więcej niż 50 kg a teraz...
Ale nie chcę odstawić tabletek, bo wiadomo...
załamka
przy wzroście 170 Twoja waga i wymiary bioder nie wskazują na jakikolwiek objaw otyłości, chyba że się pomyliłaś i masz 150cm wzrostu?

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dziękuję za zainteresowanie . Korinko, no właśnie to takie wrażenie, jakby coś przeskoczyło, ale nic takiego nie robiłam, nie nadwyrężyłam, ćwiczenia też mi nie w głowie 1,5 tyg. po operacji. Jak nic nie robię, to ból ustaje, ale dziś trochę pomogłam mężowi przy obiadku i już lewą ręką jadłam, bo prawej nie byłam w stanie unieść . Może przejdzie, Olivka też pisze, że ma podobnie, więc może tak się zdarzyć
z tego co opisujesz to wygląda to poważnie, może warto się umówić do lekarza? Tzn. jeśli dziewczyny miały podobnie i jest to objaw uboczny operacji i samo przechodzi to ok ale tak naprawdę czy któraś miała taki sam objaw? Może to wogóle nie jest związane z zabiegiem?

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
a na ile srodkow przeciwbolowych sobi edziennie pozwaalayscie??mowie o takich normalncy typu ibum czy nurofen forte bo chce go zaczac brac...ketonalu nie mam zreszta nie dziala na mnie....po jakim czasie moge sie spodziewac ze bol zniknie wiec ze u kazdego inaczej no ale tak mniej wiecej

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

kiedy same umylyscie glowe??
kasikkk to tak etapami po pierwszych 5 dniach jest już lepiej po tygodniu jeszcze lepiej a po 2 to już prawie luksus w porównaniu z pierwszym dniem Cierpliwości, z głową nie pamiętam dokładnie ale ze 3-4 razy mył mi mąż wiec sama umyłam gdzieś po 1,5 tyg. chociaż miałam ambicje sama umyć w 4 dobie ale mnie gwen naprostowała A na dłuższy spacer poza dom wyszłam chyba w 10dobie i to też powoluśku. Wcześniej oczywiście wychodziłam bo jechałam do kontroli do lekarza ale musiałam i nie było w tym przyjemności I przypominam, że ja byłam z tych"bezbólowych" ale mimo, że nie cierpiałam to wielu rzeczy nie mogłam długo robić bo ciągnęło i tak jakby zakres ruchu i wysięgu się zmniejszył

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Napisane przez tasha2 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ta implantacja pod oba miesnie to jak dla mnie totalny hardcore. Zle to chyba znosze. Zazdroszcze wam ze niektore przechodza to na takim luzie a ja mam taki niski prog boluMam podobne objawy jak Kasikkk, bole plecow (kupilam juz ketonal w zelu), jestem senna a jak wstaje zeby polazic to mecze sie szybko i wracam spac. Mecze sie tak juz i spie prawie non stop od 4 dni i prawie nic sie nie poprawia. Jak mialam pancerniaka zalozonego to nie moglam wziac takiego glebokiego oddechu bo bolalo cholernie, szczegolnie lewy teraz jak juz mam stanik to lepiej z oddychaniem ale ciagle kiepsko z podnoszeniem o wlasnych silach. Albo musi mnie mama wypychac do pionu a jak jest pracy i jestem sama w domu to spie na sofie rozkladanej co ma wysokosc ok 20 cm wiec nisko do ziemi i leze plackiem po czym zsuwam najpierw nogi i tylek a jak juz spadna na ziemie i leze wygieta jak paragraf to wtedy resztka sil zsuwam plecy jak juz siedze na tylku a plecy mam oparte o krawędz sofy to czekam pare minut az mi sie przestanie w glowie krecic i wstaje (akurat to dobre ze nogi mam mocne wiec jak juz siedze plecy/nogi pod katem 90 stopni) to wstaje bezproblemowo ale najgorzej to klate podniesc do pionu Ibuprom malo pomaga. Piersi rowniutenkie i ogromne ale na maxa opuchniete bo troche kwadratowe u samej gory i wydaja sie cholernie wysoko (az prawie pod pachami je czuje) ale z tego co sie orientowalam to powinny opasc z czasem i zmaleć. Jak to u Was dziewczyny bylo z tym opadaniem piersi i schodzeniem opuchlizny?
Kasiulekkk dzieki wielkie za wsparcie! Swietna z Ciebie dziewczyna i ciesze sie ,ze razem leżalysmy na pozabiegowej bo pewnie w samotności zniosłabym to jeszcze gorzej
tasha bierz coś przeciwbólowego a reszta objawów to jak u każdego, ja też pamiętam, że miałam stresa ogromnego jak mąż pojedzie na 2 dni w delegacje to jak ja wstane z łóżka - to było 6,7 dzień po - do spania układał mi poduchy tak na półsiedzącą ale i tak pomagał mi wstawać ojjj długo... jak pojechałam na zdjęcie szwów po 2 tyg. to z płaskiego lekarz pomagał mi wstać i się dziwił, że niby mnie nie boli a podnieść się nie mogę A Ty dajesz rade sama w 3 dniu Ale technikę super opracowałaś

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-26 o 22:33
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 22:55   #815
MILENKA2012
Raczkowanie

Dziewczyny wstawiłam fotkę w staniczku która daje jakiś pogląd co do wielkości a jutro będą golaski, zapraszam do albumu
Stary 2012-07-26, 23:05   #816
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejo

DZIEWCZYNKI TASHA I KASIKK.SERIO spokojnie kochane,piąta doba jest przełomowa a 2 tyg już w miarę,jak większość mówii na początku wydaje się że wszystko jest dziwne i że coś nie tak!!!wszystkie tak miałyśmy
ja w 10 dobie byłam w strefie kibica we WROCKUmiałam ochotę cycki na temblaku powiesić bo mi ciążyły ale ogólnie spoko,a przechodziłam to identkio JAK TY TASHA..jakbym siebie czytała,ja momentami nie mogłam się podnieść i siły zawołać tż żeby przyszedł...było ostro.ale barrrdzo podobnie jak typamiętaj ..szybko minie

ANIKA no weź..tuniki dla ciężarnych...ha ha...pewnie w twoim przypadku będzie tak że opuchlizna zejdzie i będzie git

JOAŚ WYsłałam Ci pw z moimi danymi

a i dziewczyny po...świeżynki..kurka mi ketonal pomagał dopiero od 5 doby ,wcześniej to nic nie działało z tych lżejszych..ja to do tyg brałam w nocy ketonal bo tak to się budziałam co godzinę

dzis się widziałam z koleżanką która nie ma piersi prawie,wiadomoi marzy o operacji ...pokazałam jej oczywiściewłaściwie to zdecydowana ale....ma problemy z krzepnięciem..mówi że wyniki ma zawsze w sumie na pograniczu!!!aczkolwiek przy operacji migdałów,przy operacji nogi i przy porodzie musieli jej przetaczać krew..yyyyczy któryś chirurg zdecyduje się na operację???coś mi się nie wydaje!!!chce ze mną jechać do Wrocka do mojego dr na konsultację,ale może niech lepiej zadzwoni czy co....
Stary 2012-07-26, 23:21   #817
jooasi
Wtajemniczenie

Anika gdybyś miała uczulenie na silikon wiedziałabyś o tym już dawno bo znajduje sie w wielu rzeczach z którymi bliski kontakt mamy, więc spokojnie, rózne wysypki i krostki są częste po operacjach, ja miałam cały dekold równo zsypany.
ramię podejrzewam nie ma związku z operacją, kiedyś też tak miałam, nie wiem z czego i długo trzymało bo do lekarza nie poszłam. coś przeskoczyło albo jakieś napięcie mięśniowe bo człowiek spina jedne mięśnie żeby inne odciązyć gdy boli.

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Klaudek już się znamy tak myślałam że własnie ten profil jest Twój ale na zdjęciu malutka byłaś a wszystkie inne dane zablokowane dla nieznajomych

koleżanka niech dzwoni, ewentualnie maila napisze, nie ma co jechać i się rozczarować niepotrzebnie. może mają jakieś sposoby na takie sytuacje, tylko niech mówi jak na spowiedzi.
Stary 2012-07-26, 23:27   #818
Agatau88
Zakorzenienie

Hej

Kurdeee od 3 dni jem slodycze:/imieniny ojca, znajomego, dzis siostry ciotecznej-ciasto -lody-ciasto

OLIWKA
jejku bo dostaniesz jakie przekrecenie implantu! Panikara jestes! nic Ci sie nie przekreci. Ścisniete są to są małe! Skora musi puscic myslisz ze to tak od razu?poczekasz sobie na to kilka tygodni! ale sie doczekasz i beda wielkie! dlatego cierpliwosci!!! zobacz ILE JA CZEKAM a dopiero cos tam sie u mnie zmienia. Niech MYA czy JOASI Ci powie jak u mnie to idzie...10 mcy a tu dopiero cos cos...
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-26, 23:35   #819
jooasi
Wtajemniczenie

Oliwko a TY chyba na głowie nie stawałaś to skąd takie przypusczenie, nie wygłupiaj się jak tak zgnieciony tkankami implant miałby się przekręcić???? toż on nie ma możliwości żadnego ruchu one teraz dopuki nie osiągną ostatecznego rozmiaru będą krzywuskami bo jeden może się szybciej wybijać albo mięsnie nierówno puszczać. u Ciebie jest wielka praca do wykonania, ze wględu na mocną jędrną skóre, podobna sytuacja była u Toni tylko dużo cierpliwości Ci życzę , pogody ducha i uśmiechu. nie bądź taką pesymistką, wiem, że Ci ciężko ale spróbuj pozytywne myślenie włączyć
Stary 2012-07-27, 01:14   #820
tonia87
Rozeznanie

Was chyba pogrzało z tym pisaniem

odpiszę trochę po czasie

Cytat:
Napisane przez tasha2 Pokaż wiadomość
My z Kasilkiem tez bedziemy mialy blizniacze u pani dr dzisiaj
chodziło mi o to, że obie mają jedną pierś 500 drugą 450 (chyba tak to było) i miały operację tego samego dnia u tego samego lekarza więc wygląda jakby były w komplecie

Cytat:
gratuluję zakupu śliczna! czekamy na fotki z przymierzalni
i uważaj, żeby tam jej babeczki nie dawały do mierzenia innym, bo Ci mogą zniszczyć jeszcze przez ten rok... moja koleżanka miała taką przygodę właśnie :/ jej suknia nadal służyła za model do sprzedaży...
potem z niej zrezygnowała...
o kurde to nawet nie pomyślałam, że tak mogą zrobić..

dzisiaj w robocie ściągałam karton z lekami z górnej półki i mi spadł trochę na cycuszka... i bolało i bałam się, że mi coś pękło

i w ogóle to do dupy trochę, bo prawdopodobnie nie przedłużą mi umowy i pracuję tylko do wtorku.... nie wiem co z ratami za kredyt... chyba będę jakieś masaże erotyczne robić, żeby mieć pieniądze tylko nie wiem co na to mój TŻ

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ----------

a tak w ogóle to miło mi, że podoba Wam się moja sukienka na razie nie pojadę tam robić zdjęć bo nie mam nastroju do tego jakoś..
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 07:57   #821
AsieK8705
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
przy wzroście 170 Twoja waga i wymiary bioder nie wskazują na jakikolwiek objaw otyłości, chyba że się pomyliłaś i masz 150cm wzrostu?[COLOR=Silver]
Ależ krzyczycie! Zaraz dostanę pałą jeszcze
Nic mi się nie pomyliło
Po prostu ciężko to w cm zobrazować, ale uwierzcie mi, że dysproporcja jest duża i widoczna...
Ale już cisza nie będę narzekać. Poczekam na nowe cycki które wyrównają te biodra

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
Was chyba pogrzało z tym pisaniem

o kurde to nawet nie pomyślałam, że tak mogą zrobić..

i w ogóle to do dupy trochę, bo prawdopodobnie nie przedłużą mi umowy i pracuję tylko do wtorku.... nie wiem co z ratami za kredyt... chyba będę jakieś masaże erotyczne robić, żeby mieć pieniądze tylko nie wiem co na to mój TŻ

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ----------

a tak w ogóle to miło mi, że podoba Wam się moja sukienka na razie nie pojadę tam robić zdjęć bo nie mam nastroju do tego jakoś..
Ale to przecież nie jest rutynowe zachowanie Pań z salonu. Może tak nie zrobią Nie chciałam Cię przestraszyć, tylko napisać co się przytrafiło mojej znajomej, żebyś była przezorniejsza niż ona

A co do rat kredytu to na pewno coś się da wymyślić Nowa praca znajdzie się szybciutko i to niekoniecznie taka erotyczno-masażowa chyba, że tak swojego TŻ będziesz masować i wtedy na peeeewno Ci pomoże!

Miłego dnia Kochane

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!

Edytowane przez AsieK8705
Czas edycji: 2012-07-27 o 07:58
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 08:04   #822
madziullasz
Raczkowanie

Asiek u mnie ok.Staram się jak najwięcej odpoczywać,póki mam męża w domu=) jeszcze tydzień.Staram się odstawić przeciw bólowe,bo żołądek mi siadł.Strasznie mni boli i jest jak balon.Myje się sama,tylko przy głowie potrzebuje pomocy.Dziś w nocy o 3 się zlamalam i wzięłam nurogen. Za dnia jest super ale w nocy bolą. :'(
Stary 2012-07-27, 08:15   #823
anika75
Zadomowienie

Witam
Cytat:
z tego co opisujesz to wygląda to poważnie, może warto się umówić do lekarza? Tzn. jeśli dziewczyny miały podobnie i jest to objaw uboczny operacji i samo przechodzi to ok ale tak naprawdę czy któraś miała taki sam objaw? Może to wogóle nie jest związane z zabiegiem?

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Anika gdybyś miała uczulenie na silikon wiedziałabyś o tym już dawno bo znajduje sie w wielu rzeczach z którymi bliski kontakt mamy, więc spokojnie, rózne wysypki i krostki są częste po operacjach, ja miałam cały dekold równo zsypany.
ramię podejrzewam nie ma związku z operacją, kiedyś też tak miałam, nie wiem z czego i długo trzymało bo do lekarza nie poszłam. coś przeskoczyło albo jakieś napięcie mięśniowe bo człowiek spina jedne mięśnie żeby inne odciązyć gdy boli.
Dziękuję za troskę .
Opiszę Wam sytuację, która może mieć związek z tą moją bolącą ręką. Dziewczyna, która leżała ze mną zapytała mnie po operacji, czy miałam jakąś deskę pod plecami. Ja - że nie, nie miałam. Ona na to, że gdy kładła się na stół, jedna z pielęgniarek powiedziała "pamiętajcie o desce, bo wtedy zapomnieliśmy" , no i jej tę deskę włożyły.
Co to za tajemnicze deska i czy ona może mieć wpływ na mój ból stawu a być może i siniaki

Joasi, masz rację z tym silikonem, ale durna baba ze mnie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
dzisiaj w robocie ściągałam karton z lekami z górnej półki i mi spadł trochę na cycuszka... i bolało i bałam się, że mi coś pękło

Toniu, no lipa z tą pracą, ale jako masażystka na pewno coś znajdziesz. Nie myślałaś o tym, by ogłosić się (internet, lokalne gazety, ulotki) i jeździć do klientów do domów? Nie chodzi mi o ten erotyczny . Do mojego teścia przyjeżdża od kilku lat masażysta i zarabia właśnie w taki sposób, że pracuje sam na siebie. I teściowa przy okazji się podkłada, ja się kilka razy dałam namówić, mąż, szwagier, szwagierka i jeszcze z pół rodziny....On wykonuje masaż rehabilitacyjny i mówił kiedyś, że ma naprawdę dużo klientów
Stary 2012-07-27, 08:21   #824
madziullasz
Raczkowanie

Kasiczku u mnie wczoraj minął tydzień i wieczorkiem z dzieciczkami nad rzekę skoczyliśmy na godzinkę.Ja oczywiście tylko stupli liczyłam.

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

stUpki moczyłam.
Stary 2012-07-27, 08:30   #825
TUSIA325
Raczkowanie

Witam
Dziewczyny- po jakim czasie chodziłyście bez stanika? I kiedy pierwsze opalanie - na Słońcu - czy w solarium - zaliczyłyście? Nie mam kogo zapytać bo mój lekarz jest na urlopie, jak wyczułam brzeg implantu i się wystraszyłam pojechałam do innego kliniki niż byłam operowana- bo mają przerwę techniczną:/ - i Dr Mazan powiedział, że mogę wszystko.... ale on mnie nie operował i do końca zaufania nie mam....
Jak było z Wami? Kiedy pierwszy raz się opalałyście? Wyszłyście bez staniczka?
Stary 2012-07-27, 08:45   #826
AsieK8705
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Witam

Dziękuję za troskę .
Opiszę Wam sytuację, która może mieć związek z tą moją bolącą ręką. Dziewczyna, która leżała ze mną zapytała mnie po operacji, czy miałam jakąś deskę pod plecami. Ja - że nie, nie miałam. Ona na to, że gdy kładła się na stół, jedna z pielęgniarek powiedziała "pamiętajcie o desce, bo wtedy zapomnieliśmy" , no i jej tę deskę włożyły.
Co to za tajemnicze deska i czy ona może mieć wpływ na mój ból stawu a być może i siniaki

Toniu, no lipa z tą pracą, ale jako masażystka na pewno coś znajdziesz. Nie myślałaś o tym, by ogłosić się (internet, lokalne gazety, ulotki) i jeździć do klientów do domów? Nie chodzi mi o ten erotyczny . Do mojego teścia przyjeżdża od kilku lat masażysta i zarabia właśnie w taki sposób, że pracuje sam na siebie. I teściowa przy okazji się podkłada, ja się kilka razy dałam namówić, mąż, szwagier, szwagierka i jeszcze z pół rodziny....On wykonuje masaż rehabilitacyjny i mówił kiedyś, że ma naprawdę dużo klientów
To nieźle z tą deską... myślicie, że coś podkładają??
A opisywała Ci tamta dziewczyna co to za deska??
i czy miała ją wzdłuż pleców czy jak??

Sorki, że to napiszę, ale mi określenie deska bardziej przypomina takie jak ja pacjentki, które będą się kładły na ten stół niż sam przedmiot który ma w jakiś sposób "pomóc"(?) : hahaha:
hihihi

Aaaaaaaa Toniu to ja nie wiedziałam, że jesteś masażystką Myślałam, że tak sobie żartujesz z tym masażem-erotico
Anika ma rację z tym, że można sobie nieźle dorobić na wizytach prywatnych, ja sama bym chętnie zgłosiła się na masaż pleców... bo od kilku dni siedzieć prosto nie mogę Mam nadzieję, że szybciutko znajdziesz nową (dobrze płatną! ) pracę!

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Asiek u mnie ok.Staram się jak najwięcej odpoczywać,póki mam męża w domu=) jeszcze tydzień.Staram się odstawić przeciw bólowe,bo żołądek mi siadł.Strasznie mni boli i jest jak balon.Myje się sama,tylko przy głowie potrzebuje pomocy.Dziś w nocy o 3 się zlamalam i wzięłam nurogen. Za dnia jest super ale w nocy bolą. :'(
No to super Szkoda tylko, że ten żołądek Cię tak boli
Ale na pewno będzie lepiej i lepiej... a potem to jak reszta dziewczyn nie będziesz prawie pamiętać tego bólu Tylko będziesz się cieszyć nowymi cyckami!!

Czas edycji: 2012-07-27 o 08:48
Stary 2012-07-27, 09:23   #827
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Ależ krzyczycie! Zaraz dostanę pałą jeszcze
Nic mi się nie pomyliło
Po prostu ciężko to w cm zobrazować, ale uwierzcie mi, że dysproporcja jest duża i widoczna...
Ale już cisza nie będę narzekać. Poczekam na nowe cycki które wyrównają te biodra
aaa bo my baby to takie krytyczne wobec siebie i zamiast cieszyć się życiem to marnujemy czas na kompleksy, Asiek ja mam 164cm wzrostu waże 62 kg i nie robię z tego tragedii ale tylko dlatego, że mam już dużo lat i jak patrze wstecz to poprostu żal...w wieku lat 20 ważyłam 55kg ale czułam się wówczas grubas ponad grubasy, oczywiście wielki tyłek oooogromne uda, no napewno grubsza niż teraz i naprawdę szkoda mi tego całego czasu, który poświęciłam na zamartwianie się jaka jestem gruba, unikanie fajnych ciuchów jakieś idiotyczne diety, które i tak niczego nie zmieniały 2kg zrzuciłam zaprzestawałam diety 2 wskakiwało i tak w kółko. Zamiast cieszyć się tym co mam to kombinowałam, potrafiłam kupić sobie za małe spodnie z założeniem, że za chwilę schudnę a wtedy takie czasy, że 1 spodnie na rok to luksus dla mnie był oczywiście nie schudłam i ogromny żal do siebie, na własne życzenie się umniejszałam, a jak czytam, że Ty przy wzroście 170 uważasz, że waga 56 jest za duża to w głowe zachodze jak Ty chciałabyś wyglądać? Jak szkielet? Bez tyłka? Chcesz się pozbawić tego co najfajniejsze w kobiecie? Echhh....my baby

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-27 o 09:31
Stary 2012-07-27, 09:31   #828
Agatau88
Zakorzenienie

Hej

odnosnie chodzenia bez stanika ja w sumie jakos pozno,ale pewnie na mnie teraz psy bedziecie wieszać, ALE juz pisałam kiedys ze ja traktuje mój biust bardzo uzytkowo i naprawdę nie chucham na niego i nie dmucham. Zdaje sobie sprawe ze pewnie wymienie implanty za jakis czas. I jak chcę chodze bez stanika. Teraz latem szczegolnie.
Biust ma mi sprawiać przyjemność po to go robiłam a nie po to zeby w staniku latac cały czas.
Ja robiłam we wrzesniu wiec w sumie zaczelam bez chodzic pozno bo gdzies tak maj tego roku. Ale teraz juz prawie caly czas latam bez jak tak cieplo.
Wietrze cycki
I nie martwie sie co bedzie-nie opadną zaraz a jak opadną to zrobie raz jeszcze. A ze biust robiony szybko nie opada to jakos sie nie martwie.
Stary 2012-07-27, 09:31   #829
AsieK8705
Raczkowanie

Cytat:
aaa bo my baby to takie krytyczne wobec siebie i zamiast cieszyć się życiem to marnujemy czas na kompleksy, Asiek ja mam 164cm wzrostu waże 62 kg i nie robię z tego tragedii ale tylko dlatego, że mam już dużo lat i jak patrze wstecz to poprostu żal...w wieku lat 20 ważyłam 55kg ale czułam się wówczas grubas ponad grubasy, oczywiście wielki tyłek oooogromne uda, no napewno grubsza niż teraz i naprawdę szkoda mi tego całego czasu, który poświęciłam na zamartwianie się jaka jestem gruba, unikanie fajnych ciuchów jakieś idiotyczne diety, które i tak niczego nie zmieniały 2kg zrzuciłam zaprzestawałam diety 2 wskakiwało i tak w kółko. Zamiast cieszyć się tym co mam to kombinowałam, a jak czytam, że Ty przy wzroście 170 uważasz, że waga 56 jest za duża to w głowe zachodze jak Ty chciałabyś wyglądać? Jak szkielet? Bez tyłka? Chcesz się pozbawić tego co najfajniejsze w kobiecie? Echhh....my baby
Nie chcę być szkieletem, ale też nie chciałam mieć sterczących na bok jak balerony udzisk :brzyda l:
No ale muszę Ci powiedzieć, że masz rację
Zwłaszcza co do tego, że bardziej to chyba same sobie wkręcamy, niż inni nas faktycznie postrzegają ;]
No nic chyba pora się zaprzyjaźnić z tyłkiem i biodrami
W końcu BEYONCE też ma na czym siedzieć

Jeszcze żebym tylko miała CZYM oddychać i będzie extra!
Buziak

No i chyba przydało by się nauczyć chodzić w szpilach;D bo wtedy nogi są dłuższe i chyba smuklejsze! nowe zadanie przede mną zatem. Zobaczymy czy się nie zabiję przy okazji...

Czas edycji: 2012-07-27 o 09:39
Stary 2012-07-27, 09:36   #830
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Ty przy wzroście 170 uważasz, że waga 56 jest za duża to w głowe zachodze jak Ty chciałabyś wyglądać? Jak szkielet? Bez tyłka? Chcesz się pozbawić tego co najfajniejsze w kobiecie? Echhh....my baby
taka waga przy takim wzroscie to jest bardzo niska
Ja jak schudlam nabralam chlopiecych ksztaltow...pupa spadla, biodra. ehh nie dogodzi:/ a teraz mam straszne wyrzuty bo ostatnie dni sie goszczę
imieniny imieniny imieniny od kilku dni impreza ciasta lody...
buuuu!
Stary 2012-07-27, 09:41   #831
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Hej

odnosnie chodzenia bez stanika ja w sumie jakos pozno,ale pewnie na mnie teraz psy bedziecie wieszać, ALE juz pisałam kiedys ze ja traktuje mój biust bardzo uzytkowo i naprawdę nie chucham na niego i nie dmucham. Zdaje sobie sprawe ze pewnie wymienie implanty za jakis czas. I jak chcę chodze bez stanika. Teraz latem szczegolnie.
Biust ma mi sprawiać przyjemność po to go robiłam a nie po to zeby w staniku latac cały czas.
Ja robiłam we wrzesniu wiec w sumie zaczelam bez chodzic pozno bo gdzies tak maj tego roku. Ale teraz juz prawie caly czas latam bez jak tak cieplo.
Wietrze cycki
I nie martwie sie co bedzie-nie opadną zaraz a jak opadną to zrobie raz jeszcze. A ze biust robiony szybko nie opada to jakos sie nie martwie.
Agatko,
to mamy takie samo podejście do biustu
W domu śmigam bez staniczka cały czas często z domu wychodzę bez niego... zwłaszcza teraz, latem i w ciąży ... śpię zawsze bez żadnego sportowca
I będę nieskromna... piersi nie opadają i prezentują się świetnie

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-27, 09:44   #832
AsieK8705
Raczkowanie

Cytat:
taka waga przy takim wzroscie to jest bardzo niska
Ja jak schudlam nabralam chlopiecych ksztaltow...pupa spadla, biodra. ehh nie dogodzi:/ a teraz mam straszne wyrzuty bo ostatnie dni sie goszczę
imieniny imieniny imieniny od kilku dni impreza ciasta lody...
buuuu!
Ja też nie chciałabym wyglądać jak chłopak, ale to mi nie grozi z moim dupskiem
Chociaż w sumie od pasa w górę to można i by się pomylić
Jak zakładam koszulkę mojego TŻ bez stanika to wyglądam jak chłopiec

A ja od kilku dni mam ochotę na takie właśnie ciacho jakieś pyyyyszne!
Zazdroszczę aż tych pyszności!
chyba dzisiaj sobie w końcu na nie pozwolę a co!

Stary 2012-07-27, 09:51   #833
jooasi
Wtajemniczenie

Anika kurde nie mam pojęcia co to za deska, może Mya bedzie wiedziała. a pytałaś doktorki o te siniaki na bokach bo one faktycznie takie dziwne, w takiej odległości od cycków w życiu nie widziałam

Asiek dzięki za przemiłe komentarze. ja mam podobne proporcje 169 i 94 w biodrekach tylko waże więcej bo 59kg ale zapewniam Cie, że nowe cycuszki bioderka zrównoważą i już gruszeczką nie będziesz

Tusia moje pierwsze wyjście bez stanika po 6mc a nie opalałam się jeszcze ani razu, dopiero w sierpniu słonko zalicze. najszybciej bez staniczka można frygać po 3mc.
Stary 2012-07-27, 10:01   #834
AsieK8705
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Asiek dzięki za przemiłe komentarze. ja mam podobne proporcje 169 i 94 w biodrekach tylko waże więcej bo 59kg ale zapewniam Cie, że nowe cycuszki bioderka zrównoważą i już gruszeczką nie będziesz
No mam nadzieję, że nie będę już gruchą!

Kurde ja to bym mogła cały dzień w tym Twoim albumie siedzieć i te cycki oglądać, no strasznie mi się podobają!!

Zakochałam się w nich chyba...

Stary 2012-07-27, 10:02   #835
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Hej
Wietrze cycki
Wiesz co ale ja przed zrobieniem biustu pytałam lekarza, czy będę mogła chodzić bez i powiedział, że jak już wszystko się wygoi to jak najbardziej tak i szczerze mówiąc tak się nastawiłam i tak jak Ty zamierzam się nim cieszyć i generalnie trzymać go na wolości

Tusia pytałam teraz na kontroli o opalanie i w biustonoszu można się opalać natomiast toples absolutnie nie ze względu na blizny. Blizny chyba najwcześniej po 6 miesiącach można opalać. A w biustonoszach mam chodzić min. 3 m-ce, a później to dopytam

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-27 o 10:24
Stary 2012-07-27, 10:04   #836
jooasi
Wtajemniczenie

Agatka i Twoim piersiakom służy to chodzenie bez stanika, może stąd te zmiany w nich Ty masz je wysoko i bez tego przewieszenia dolnego więc nawet jak ciut opadną to tylko na korzyść będzie ale jak zauważyłaś zaczęłaś śmigać bez dopiero z dojrzałymi piersiakami, ja też teraz chodzę bez staniora bo po to cycki robiłam, ale niech nie robią tego świeżynki 1-2 miesięczne, cierpliwości dziewczyny
Stary 2012-07-27, 10:19   #837
Agatau88
Zakorzenienie

Oczywiscie bo tez podejscie to biustu kazda ma inne wiec ja wyrazam swoje, ale po 1 2 mcach to i ja nie latalam
JOASI wlasnie moze i Ty masz racje wiesz nawet nie pomyslalam o tym cholercia noo rzeczywiscie ostatnio takie upały ze nie sposob latac w staniku

Zapraszam za kilka min do albumu potrzebuje rady
Stary 2012-07-27, 10:23   #838
tasha2
Raczkowanie

Klaudeczkka mialas racje. Chyba sie jakis cud zdarzyl tej nocy. 5 ta doba a ja w porownaniu z wczoraj czuje sie lepiej o 200% Zmusiłam sie wczoraj zeby zjeśc dobry obiad i ciepłą zupę na kolację + multiwitaminę i rutinoscorbin bo stwierdziłam, że ta narkoza i zastrzyki pewnie strasznie wyjałowiły mi organizm. Mama nasmarowała mi plecy ketonalem z żelu i położyła na płasko, lyknęłam 2 ibupromy w kapsułkach żelowych i dzisiaj czuje sie świetnie!!! Nadal dosyć bolą cycuchy i zaczęło trochę podszczypywać w lewusku tam gdzie mam opatrunki i musze sie zsuwać z sofy metodą żmiji zygzakowatej bo podniesienie klaty do pionu jednorazowym zrywem jest niemożliwe ale jestem strasznie energiczna a ból piersi też jest też mniejszy. Wczoraj w nocy zawziełam się i rozćwiczylam lewą pache (w stylu głównie podnoszenie ręki do pionu wzdłóż ciała tak jak Hitler pozdrawiał po kilka serii i juz obie ręce moge podnieśc ponad głowę. Sama zrobilam sobie śniadanko i się umyłam prysznicem od pasa w dół Ogoliłam sobie pachy bo mialam juz zarost 4 dniowy a to juz naprawde oznaka, że mi sie poprawiło jak o takich bzdurach myślę Nawet mnie podkusiło żeby sobie głowę sama umyć ale stwierdziłam że nie bedę szarżowac jak jestem sama w domu bo to w końcu dopiero 5 ta doba i po co ryzykować i porywać sie z motyką na Słońce Jedynie ta opuchlizna z piersi nie schodzi, są osadzone dość wysoko, twarde i wogóle nie mam w nich czucia ale to pewnie normalne w tak wczesnym etapie.
Dzięki wielki za wszelkie słowa wsparcia. Dla mnie ta 5ta doba jest rzeczwiscie magiczna

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejo

DZIEWCZYNKI TASHA I KASIKK.SERIO spokojnie kochane,piąta doba jest przełomowa a 2 tyg już w miarę,jak większość mówii na początku wydaje się że wszystko jest dziwne i że coś nie tak!!!wszystkie tak miałyśmy
ja w 10 dobie byłam w strefie kibica we WROCKUmiałam ochotę cycki na temblaku powiesić bo mi ciążyły ale ogólnie spoko,a przechodziłam to identkio JAK TY TASHA..jakbym siebie czytała,ja momentami nie mogłam się podnieść i siły zawołać tż żeby przyszedł...było ostro.ale barrrdzo podobnie jak typamiętaj ..szybko minie

ANIKA no weź..tuniki dla ciężarnych...ha ha...pewnie w twoim przypadku będzie tak że opuchlizna zejdzie i będzie git

JOAŚ WYsłałam Ci pw z moimi danymi

a i dziewczyny po...świeżynki..kurka mi ketonal pomagał dopiero od 5 doby ,wcześniej to nic nie działało z tych lżejszych..ja to do tyg brałam w nocy ketonal bo tak to się budziałam co godzinę

dzis się widziałam z koleżanką która nie ma piersi prawie,wiadomoi marzy o operacji ...pokazałam jej oczywiściewłaściwie to zdecydowana ale....ma problemy z krzepnięciem..mówi że wyniki ma zawsze w sumie na pograniczu!!!aczkolwiek przy operacji migdałów,przy operacji nogi i przy porodzie musieli jej przetaczać krew..yyyyczy któryś chirurg zdecyduje się na operację???coś mi się nie wydaje!!!chce ze mną jechać do Wrocka do mojego dr na konsultację,ale może niech lepiej zadzwoni czy co....
Stary 2012-07-27, 10:24   #839
Agatau88
Zakorzenienie

Juz problem objasnilam w albumie
Stary 2012-07-27, 10:31   #840
belseno
Zadomowienie

Dziewczyny zaczęłam blizny smarować żelem silikonowym i podczas smarowania wyczułam coś kłującego, tak jakby mi końcówka niteczki wystawała. To jest bardzo cienkie i właściwie niewidoczne jedynie mocno wyczuwalne pod palcem. Próbowałam złapać pensetą i pociągnęłam delikatnie, trochę jakby krwi się pojawiło czy jakiegoś płynu ale bałam się pociągnąć mocniej bo nie mam tam czucia (blizna dookoła sutka) więc stwierdziłam, że silikonem smarować nie będę bo wychodzi na to, że blizna się jeszcze nie zasklepiła ale co ja mam z tym zrobić?

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości