|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: a przed maturą studniówka
Na sali można było spotkać wszystkie kolory tęczy
|
#3032 |
|
Zadomowienie
|
boszenka69 dokładnie sukienki były baaardzo różnorodne, a moi rodzice tak sie przejmoweali że kupiłam sukienke ecru- mówili że najlepiej czarna albo bordowa. Na szczęście przystało na moim
![]() MOja 100dniówka już albo dopeiro za tydzień. Wađciwie to ju wszystko mam. Sukienka ecru, torebka w takim dziwnym odcieniu hmm jakby właściwie smaa neiwiem i buty kremowe na czubku z brylancikami. Włosy już pofarbowałam wczoraj na ciemny brąz ze złotymi pasemkami. Na solarium mam karnet 80 minut z czego wykorzystałam 30 (3 razy po 10 min). Mam zamair iść jeszcze w pon, środę i piątek po 15 min. Biżuteria złota: wisiorek złoty z kwiatuszkami, w środku zielone brylanciki, to samo na kolczykach- złote z zielonym brylancikiem przy zapięciu z przodu i branzoletka złota z zielonymi brylancikami. Makijaż mam zamair zrobić złoty- tzn oczy pomalowane na złoto z odcieniem brązu, czarna kredka. Usta- błyszczyk koloru łososiowego (ale bardzo delikatny, bo już oczy będę intensywniej pokreślone). No i w sobote przed pójściem zrobię zdjęcie i wstaswie to same ocenicie. A i chciałam powiedzieć że wszystkie dziewcyzny prześlicznie wyglądały na swoich 100dniówkach. Bardzo mi się podobała sukienka Hawrodyki. Buśka dziewczyny |
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, to samo pomyślałam. U mnie tak nie było
Dlatego ja się bardzo wyróżniałam![]() Ślicznie Ci w tej sukience, fiolet bardzo Ci pasuje
|
#3034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dobrze czuję się w tym kolorze, tym bardziej, że tylko jedna panna oprócz mnie miała kieckę w tym kolorze
|
|
#3035 |
|
Zadomowienie
|
boszenka69 fajne zdjęcia, nie pamiętam czy już się zachwycałam Twoją sukienką, ale jakby co, to z chęcią uczynię to raz jeszcze
Piękny kolor, ciekawy i bardzo fajny krój, po prostu cudeńko
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
Heheh dziękuję
Nie komplementujcie mnie tak, bo będę potem niedobra
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
no dziewczyny..
to jestem free.... zostalismy przyjaciolmi.. ale ja nie jestem gotowa na cos takiego.. musze ochlonac, dojsc do siebie.. wlasnie wrocilam i pierwsze co zrobilam to spakowalam do kartonu wszystko co przywoluje wspomnienia...
|
#3038 |
|
Rozeznanie
|
ja juz po studniowce hehehe zabawa byla boska, bawilam sie z moim tz do ostatniej piosenki i jeszce nm bylo malo
nogi mi odpadaja dzisiaj hehehposzlam do fryzjera i wyszlam i sie rozwylam tak wygladalam!!!!zamiast lekkich fal mialam afro!!!!i musialam w domu wszystko poprawiac w efekcie sie spoznilismy troszke....
|
|
|
|
#3039 |
|
luckygirl
|
Witam moje Wizażanki
![]() Otóż 100dniówka była bardzo sympatyczna.Zostałam nazwana Księżniczką Wytańczyłam się,wybawiłam się,naśmiałam się,było bardzo miło.Trochę przynudzali muzyką,ale spoko loko ![]() Fotograf i kamerzysta ciągle za mną łazili A fotograf gdzie bym nie usiadła to robił mi zdjęciaApropo zdjęć to pokaże je Wamjak wrócę do domu i będę miała kabelek,bo obecnie jestem na tygodniowych feriach w górach ;( I tęsknię do TŻta...Mojer oczyt są takspuchniętę,że hejjj w ogóle...Ale damy rade! I właśnie pokaże Wam foty jak wrócę do domku,albo może ktoś mi jakieś w międzyczasie prześle ![]() ![]() ![]() PS.Ale mi się na tej klawiaturze niewygodnie pisze:/ |
|
|
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
a moja studniowka byla taka sobie....... myslalam,ze bedzie duzo lepiej
|
|
|
|
#3041 | ||
|
... choć nie Westwood
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! [cóż za wstęp...........
Zabiję, zabiję moją rodzicielkę..! Kupiła wczoraj balsam brązujący, rozmsarowała mi... i co? budzę się w nocy, spoglądam w lustro i mało co zawału nie dostałam jestem cała w plamach! Dopiero potem zauwazylam, ze kupiła dla cery śniadej, ja mam jasną, porcelanową... Są jakieś sposoby, żeby to zniknęło?! -------- Cytat:
Cienie to Inglot MATRIX, takie potrójne Cytat:
|
|
|
#3042 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
slyszalam tez o 'wywabianiu' takich plam sokiem z cytryny ale czy skutkuje to nie wiem bo nigdy nie probowalam
|
|
#3043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
Vivienne ja też słyszałam o kwasku cytrynowym
|
#3045 |
|
Wtajemniczenie
|
ogladajac MTV widzialam, ze jakas murzynka a raczej mulatka kupowała sobie krem wybielający ;p
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiadomo, w ramach rozsądku ![]() Vivienne, fakt, że jesteś Panią Lato ;P O ja głupia^^ Pisałam tak, bo ja maluję się różem w ciepłym odcieniu i akurat wtedy o tym myślałam <lol2> Ale fakt, faktem, róż w kolorze różu jest dla Ciebie idealny ;P
|
|
#3047 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kasiaaa178, Petit_Papillon to fajno, że się fajnie bawiłyście czekamy na zdjęcia![]() Cytat:
|
|
|
#3048 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Ale mamnadzieje,że znajdziesz chłopaka godnego siebie,który będzie wobec Ciebie szczery i nie będzie czekał aż Ty jako pierwsza wyciągniesz rękę,aby pomóc związkowi,bo tak naprawdę to facet ma się o Ciebie starać!!!
|
|
|
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewuszki..
bedzie ciezko, ale trzeba zapomniec.. wlasnie mi kumpel powiedzial ze spotkalo mnie to za moje dobre serduszko.. ale to serduszko nadal go kocha..fuck..! musze sobie czyms zajac czas.. chyab wreszcie zapisze sie na silke, fitnes itd.. i moze wszystko przejele na papier(czyt zaczne sie uczyc.. )teraz musze isc sie wykapac i polozyc z masa lodu na oczach... bo jutro pierwszy dzien do szkoly.. ale nawet w szkole wspomnienia-to tam sie poznalismy..i te durne zdjecia i film ze studniowki...
|
#3050 |
|
Raczkowanie
|
Oj dlugo mnie tu nie było,wszystko przez ten przeklety net:P Ale powrocił i ja tez jestem
Jakos przebrnelam przez ten 1000 postow ktore stworzylyscie w ciagu tych 2 tygodni:P Moja studniowka dokladnie za dwa tygodnie...ehh.... w tym tygodniu bede miala sukienkę, mam nadzieje ze bedzie taka jaką chcę A i w sobote kupilam sobie butki nareszcie, jutro zrobie fotke i sie pochwale Mam straszny dylemat z wlosami, no nie mam pojecia co zrobic:/ Chyba jak juz bede miala sukienke to zaczne dopasowywać fryzurke metoda prob i bledow Jutro chyba w koncu zacznę chodzić na solarkę,jakos nie moglam sie dotad zmobilizowac:/ Myslicie ze jakbym wychodzila jakies 25 minut to byloby cos widac? Slicznie wygladalyscie wszystkie Ale widzialam na niektorych fotkach ze inne dziewczyny z waszych studniowek czesto nie potrafily ze smakiem wybrac sukienek czy dodatkow...No coz, nie kazdy ma ten dar:P Hawrodytka juz pewnie nudno ci tak sluchac tych komplementow ale naprawde bardzo mi sie podobalo jak wygladalas, fryzurka po prostu boska - szczegolnie to widac na tej fotce z profilu Boszenka mialas sukienke w takim samym kolorze jak ja..Boze,jak ja uwielbiam fiolety I na dodatek mialas kwiatka we wloskach - cudo Tez o tym myslalam, ale nie mam pojecia gdzie mozna kupic takie rzeczy? Gdzie ty kupilas swojego?
|
|
|
|
#3051 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3052 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3053 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki Cisowianka
nie , nie nudzi mi sie wcale sluchanie komplementow, heheh ;] Moj TZ mi ostatnio nie slodzi takze jak sie naslucham od was to az mi lepiej.Lemonka, przykro mi,ale lepiej tak nizbys miala byc dalej oszukiwana.Znajdziesz lepszego, przystojniejszego, madrzejszego tylu chlopow fajnych na tym swiecie, nie ma co rozpaczac po tym jednym, niech zaluje ze stracil taka sliczna i madra dziewczyne..Boszenka ja ciebie zabije!!!normalnie, cala niedziele czekalamna te zdjecia. A ze TŻ siedzial u mnie do 21, to nie zalapalam sie juz na te twoje zdjecia, no ja sie zabije!! Buuuu... wklej jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz... Atsenka thx ![]() Petit, milego feriowania Vivienne, ja tez slyszalam, ze kwasek cytrynowy rozjasnia, ale ile w tym prawdy to nie wiem. Moze zrob jakis peeling i na nowo sie nasmaruj Edytowane przez hawrodytka Czas edycji: 2007-01-28 o 21:56 |
|
|
|
#3054 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3055 |
|
Wtajemniczenie
|
moja studniowka tez była super
wrociłam do domu o 7![]() załącze 2 zdjątka fryzury i troszke widac tyłu mojej sukienki a jak dostane od partnera( a własnie moze sie teraz skompromituje laski ale mozecie mi wyjasnić pełną nazwe tego skrotu tż,jak widzicie jestem tu nowa i nie zabardzo sie jescze orientuje w waszym sloganie
|
|
|
|
#3056 |
|
Wtajemniczenie
|
TŻ- towarzysz zycia... fryzura sliczna i jzu widze,ze sukienka tez musiala byc sliczna! niemoge sie jzu doczekac zdjec
|
|
|
|
#3057 |
|
Raczkowanie
|
Oj ładna na pewno
Jaki to kolorek: fiolet czy jakis brązik? Czekamy na fotki Dziewczyny mam taką prosbe, moze pomoglybyscie mi wymyslic jakies miejsce na czolowke? Mielismy jechac na kulig ale ten idiota kamerzysta powiedział ze na takim mrozie cos mu sie moze ze sprzetem stać i teraz zostalismy z niczym:/ |
|
|
|
#3058 |
|
Wtajemniczenie
|
nie mam pojecia jak ci doradzic z ta czolowka
myczolowke dopiero bedziemy krecic. Chyba zwalimy od Divine i bedziemy wychodzic po kolei z malucha
|
|
|
|
#3059 |
|
Raczkowanie
|
My tez mamy taki motyw z samochodem na poczatku jak wysiadamy ( tylko ze to jest specyficzne auto naszej wychowy z ktorym wiaze sie pare historii:P), potem proba poloneza... no i jeszcze cos bysie przydalo... pewnie skonczy sie na tym jak pojdziemy gdzies grac w bilarda czy cos rownie nudnego:/
|
|
|
|
#3060 |
|
Wtajemniczenie
|
qRcze, a moj biedny komputer zalapal jakiegos wirusa, niech to szlag.. ale jeszcze jakos w miare chodzi wiec damy rade...
Cisowianka, nie wiem co ci jeszcze doradzic z ta czolowka ale chyba był taki watek na plotkowym zapoczatkowany przez Divine, sprawdz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.

jestem cała w plamach!