|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35537651]A ja się czaję na taką serię, zakochałam się
![]() http://allegro.pl/listing.php/search...nokio+mi%C5%9B to jest firma Pinokio, seria MIŚ, piękne, prawda? A dla dziewczynek typowo (bo wg mnie Miś jest unisex) jest takie: http://allegro.pl/listing.php/search...category=89313 seria Paulina Ale drogie wszystko :/ Na półśpioszki się skuszę i body jakieś.[/QUOTE] Pinokio w groszki są piękne oj kusisz
|
#3602 |
|
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35537651]A ja się czaję na taką serię, zakochałam się
![]() http://allegro.pl/listing.php/search...nokio+mi%C5%9B to jest firma Pinokio, seria MIŚ, piękne, prawda? A dla dziewczynek typowo (bo wg mnie Miś jest unisex) jest takie: http://allegro.pl/listing.php/search...category=89313 seria Paulina Ale drogie wszystko :/ Na półśpioszki się skuszę i body jakieś.[/QUOTE] Przesliczne dodam sobie do ulubionych i jak już będę wiedziała czy chłopak czy dziewczyna to zaszaleję
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mnie wczoraj wieczorem ciągnęło w pachwinach, że usnąć nie mogłam ... Dziś od rana to samo. KIlka dni temu się uspokoiło i teraz znowu mnei męczy.
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
ja dziś mam urwanie głowy więc pewnie jutro, albo wieczorem będzie mnie czekać masa nadrabiania ![]() rano poszłam na badania, na przyszły tydzień zapiszę się do ginki |
|
|
|
#3605 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj koło 1-3 w nocy spać nie mogłam i oczywiście jak zwykle myślałam co zjem na obiad hehe. Już któraś noc taka
|
#3606 |
|
Konto usunięte
|
Sylwietta, do końca 18tygodnia jest 4 miesiąc.
|
|
|
|
#3607 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze się pochwalę, wczoraj przyszła moja paczka z kosmetykami jestem baaaaardzo zadowolona w końcu myję głowę i mi szampon nie śmierdzia
http://bioekodrogeria.pl/pl/p/Skin-B...ala-gratis/314
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, a ja ostatnimi czasy na śniadanie jem tylko płatki z mlekiem i zawsze niedługo po tym, w pracy mnie już ciśnie na kibel
|
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od ok miesiąca nadal na sniadanie jedynie zapiekanka
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem, na co mam ochotę, bo jeszcze nie jadłam...
Zapiekanka brzmi nieźle, ale to był mój wczorajszy obiad, nie mogę ciągle jeść tego samego... Kurczę.
|
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
hehe wczoraj jadłam właśne tosty na śniadanie i myślałam o Tobie
![]() a dziś jeszcze nie jadlam zaraz padnę z głodu TZ pojechał do piekarni dziś w nocy kiepsko mi się spało, budziłam się co chwilę bo strasznie duszno mi było hehe a dopiero najgorsze nocki przed nami, pamietam,że jak pod koniec ciazy to spac wogole nie moglam ![]() macie problem z dziąsłami? bo mi krwawią okropnie- bylam ostatnio u stomatologa kamien ściągnąć i poczułąm mega ulge, niby mniej krwawiły, teraz kupilam szczoteczkę soft ale dzis znowu krew czytalam o pascie meridiol na dziąsła,że ponoć rewelacja ale po niej podobno zęby żółkną jak u nutrii cholera a ja mam takie białe perełki,że mi szkoda ![]() macie jakieś sposoby? |
|
|
|
#3612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pierwszy raz od podstawówki kupiłam Kangusy i z ciepłym mlekiem jem, albo takim leciutko podgrzewanym ![]() i w ogóle ostatnio miałam przed zaśnięciem fazę na ciepło mleko z miodem
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35537810]Sylwietta, do końca 18tygodnia jest 4 miesiąc.[/QUOTE]
Dzięki troszkę się w tym gubię ![]()
|
|
|
|
#3615 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wygooglowałam ten żel nazywał się - Sachol żel
Wymiankowy Edytowane przez nazeczona Czas edycji: 2012-07-27 o 09:42 |
|
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie z nudów podpatrzyłam w tamten wątek. Dyskusja skończona, a te dalej dogadują i jadą po nas. Najlepsze, że jak tam znalazły się mądre kobiety o zdaniu takim jak marsi i swoich przykładach, to na ich wypowiedzi nawet nie zareagowały
Powiedzcie mi... Pani Jasiowa nie była początkowo w naszym wątku
|
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz najczęściej ser żłóty i szyneczka jak tylko robię kanapkę, czasami jak mnie zapach zaleci to pomidorek z cebulką posypany pieprzem ziołowym i odrobinką soli- zestaw standard na sniadani, przekąskę i kolację |
|
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Na przekrwienie dziąseł, rutinoscorbin 3x 2 tabletki do tego wapno i po kilku dniach przechodzi. Zalecenie mojego lekarza ginekologa.
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
a i czasami jako na miękko
|
|
|
|
#3620 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie ma się co zmuszać do jedzenia, bo to może odnieść odwrotny skutek, na pewno w końcu złapiesz apetyt, organizm i dzidziuś sam się będzie domagał, także spokojnie. Staraj się wyszukiwać jedzenia które Ci smakuje, noi nie robić zbyt długich przerw w jedzeniu. Ja tak jak pisałam nie mam kłopotów z jedzeniem, bo bom apetyt, ale też muszę teraz zwrócić większą uwagę na to co jem, bo morfologię mam kiepską, choć czuję się dobrze. ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Ruskie powiadasz Ja w zeszłym tygodniu zrobiłam 50 ruskich pierogów i mam zamrożone, jak mi się nie chce nic gotować to wyciągam na szybki obiad i już. Choć dzisiaj chyba będą u mnie placki ziemniaczane z surówką.---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
, mi lekarz mówił, ale na siłę się nie da
|
|
#3621 | |
|
Zakorzenienie
|
ja elmex używam już od lat
ale ten meridiol podobno jest typowo na dziąsła łykam rutinoscorbin ale i tak czytałam,że w tym okresie wiele kobiet ma problem z krwawieniem dziąseł ![]() Cytat:
a mleko i miód to właśnie czyste węgle ![]() zresztą sposób naszych babć na błogi sen znasz takie powiedzenie, nie ruszaj gówna bo śmierdzi? to pewnie częśc wychodzi z takiego założenia i żąłuje,że i ja tak nie zrobiłam biedna Lady wiem,że przeżywa temat dlatego trzeba już zamknąć ten temat |
|
|
|
|
#3622 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
![]() http://allegro.pl/listing.php/search...nokio+mi%C5%9B to jest firma Pinokio, seria MIŚ, piękne, prawda? A dla dziewczynek typowo (bo wg mnie Miś jest unisex) jest takie: http://allegro.pl/listing.php/search...category=89313 seria Paulina Ale drogie wszystko :/ Na półśpioszki się skuszę i body jakieś.[/QUOTE] Szaja ale ładne! Idealnie w moim guście! |
|
|
|
#3624 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, idę zbierać maliny, potem mam trochę pracy koło domu, także zaglądne później. Buziaczki Wam posyłam w ten piękny dzień
![]() Jeszcze dziś i jutro z Wami popiszę. W niedzielę jedziemy z mężem nad morze na 10 dni. Nie będę mieć przez ten czas dostępu do netu i już się boję jak ja Was po tak długim czasie nadrobię, ale jakoś dam radę ![]() Pewnie jak wrócę 10 sierpnia to już będzie III część wątku, jestem tego pewna
|
#3625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzisiaj u mnie placek po węgiersku ![]() u mnie waga pod koniec 3mca minus 0,5 kg, teraz ważę się każdego dnia i taka się utrzymuje, mój gin zadowolony, tym bardziej, że jak już pisałam w 1 ciąży było 27kg na plusie - jak sobie teraz pomyślę, to nie mogę uwierzyć o tyle dobrze, że wszystko co dodatkowe straciłam w 2 miesiące
|
|
#3626 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3627 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ale że dużo cukru to nie jem.. ajjj pycha mniam mniam mniam Cytat:
miałam kupić wagę, ale stwierdziłam że raz w miesiącu wystarczy, znam siebie, pewnie bym wchodziła w domu na nią co chwile.. mmmm piękny dzionek...
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
mi też waga albo spada, albo stoi w miejscu
a jem więcej niż widzę ![]() ale miałam okropnego klienta!!! |
|
|
|
#3629 |
|
Zadomowienie
|
|
#3630 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
Przyznam się, że pierwszy raz w życiu udzielam się na jakimkolwiek forum, więc jestem totalnie "zielona" w tym Jestem w 11 tygodniu ciąży, termin porodu wypada mi 13 lutego (choć wcześniej była mowa o 17 lutym). Ja w przeciwieństwie do koleżanek nie potrafię się cieszyć tą nowiną, chociaż naprawdę się staram, mam 27 lat, kochającego męża, cudnego psiaka, a jednak nie potrafię... Mama nadzieję, że może to forum mi choć troszkę pomoże. Pozdrawiam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

oj kusisz 
ja dziś mam urwanie głowy więc pewnie jutro, albo wieczorem będzie mnie czekać masa nadrabiania 

myślę że to będzie sprawiedliwe. Było wiele dziewczyn które były wpisane na listę, a nie odzywają się w ogóle, więc to bez sensu. 100postów i jesteście wpisane