|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Obiecałem... ;-) Zlo! Pytanie!
hihi a zanim poglaszcze
plizz plizz a poza tym - brak mi slow
|
|
#92 |
|
Gość
|
palomino napisał(a):
> hihi a zanim poglaszcze > > plizz plizz > > Hm... mówisz, że ładniej? Ja jako mało żubrzący facet się na tym nie znam > > a poza tym - brak mi slow |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Hm... mówisz, że ładniej? mowie > Ja jako mało żubrzący facet się na tym nie znam Nie musisz - od tego masz nas > A tak na serio, to przesunąłem to, ponieważ stopka zajmuje mniej miejsca, co ma znaczenie szczególnie przy ładowaniu całego (dłuuuugiego) wątku aa - no prosze - jak mogflam na to nie wpaść? no dobra - skoro to w szczytnym celu to odpuszcze > tylko nie zgub kapelusza jak sie bedziesz schylal hehehe
|
|
#94 |
|
Gość
|
palomino napisał(a):
> Nie musisz - od tego masz nas Przyniesiesz mi żubra? O jeeej... czym ja sobie... jestem zaszczycony... jak mi miło... jednak emancypacja jest super > aa - no prosze - jak mogflam na to nie wpaść? Stępiona przenikliwość? Nie uwierzę, to jakaś podpucha > > > tylko nie zgub kapelusza jak sie bedziesz schylal hehehe Jutro poćwiczymy zadzieranie ogonka do góry, żeby policja nie zaczepiała, a ino podniesieni na duchu widokiem zadartego i łuskowatego dowodu na dobre samopoczucie Smmmmok! |
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> ... jestem zaszczycony... jak mi miło... jednak emancypacja jest super to sie jeszcze okaze > > Stępiona przenikliwość? Nie uwierzę, to jakaś podpucha zgadza sie > > > > Jutro poćwiczymy zadzieranie ogonka do góry, żeby policja nie zaczepiała, ojeju - no patrzcie - dawniej to byly porządne samochody z wysokim zawieszeniem a teraz? > a ino podniesieni na duchu widokiem zadartego i łuskowatego dowodu na dobre samopoczucie > moge im pogrzechotac
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, a jednak białe tło posta, jak miło.
|
|
|
|
|
#97 |
|
Gość
|
To nie jest białe tło
to jest <font style="background: white">śnieżnobiałe tło które jednak trochę się odcina od białego prawda? |
|
|
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
Z jaśniejszym tłem posta od razu weselej się zrobiło na wizazu
Bardzo, bardzo ładnie |
|
|
|
|
#99 |
|
Gość
|
Komi napisał(a):
> Z jaśniejszym tłem posta od razu weselej się zrobiło na wizazu > Bardzo, bardzo ładnie Ciesze sie, ze przypadlo do gustu Mi tez sie podoba |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
zlosliwiec napisał(a):
> Superkomputer Buni już mi to zapamiętał i pewien jestem, że jeśli ośmielę się tego NIE zrobić, będzie mi to wypunktowane. Rozżarzonym żelazem, punkt po punkciku > hyhhhhhhhhhyyyyyyyyyyyyy. ..hyyyyyyyyyyyyyyy...oj, az mnie brzuch rozbolał, hiiiiiiiihiiiiiiii Kiedy mogę zacząć? Bu. Postrach Wiedźminów...eeee.... Adminów
|
|
#101 |
|
Podróżniczka
|
Witojcie
Toć człowieka na forum 2 tygodnie nie było a tu już takie zmiany JEST SUPER!!! |
|
|
|
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Re: Obiecałem... ;-) Zlo! Pytanie!
A mi się te loga podobają
![]() no to odświezyłam
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
To było takie duuuże odświeżenie, sprzed 3-4 lat
|
|
#104 |
|
Konto usunięte
|
hmm a tak z innej beczki, to może mozna byloby zaczarowac tak y tlo postow bylo bezowe ? taki mniejszy kotrast miedzy biela a czernia, oczka sie mniej mecza ot tak dla wizazanek uzaleznionych od wizazu, ktore godzinami tu przesiaduja
![]() PS. przepraszam, ze bez polskich znakow (ciezko sie czyta, wiem) ale przegladarka cos mi nawala ![]() Tak swoja droga to ciekawa jestem jak kiedy wygladal wizaz.pl ... |
|
|
|
|
#105 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.