|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Cytat:
|
|
#902 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Praline- odważne zestawienia kolorystyczne, bardzo w stylu lat 60-tych (zwłaszcza sukienka taka w stylu op-art). Modnie, z wyprzedzeniem już na nowy sezon. Nie mój styl ale wyglądasz bardzo fajnie i najważniejsze, że się dobrze w tym czujesz. |
||
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz sie robi szefie:P http://img179.imageshack.us/img179/7...3mediumfk9.jpg http://img112.imageshack.us/my.php?i...1mediumcg4.jpg http://img442.imageshack.us/img442/4...4mediumzv3.jpg ![]() ![]() kijowe sa i w ogole ale to przez moj aparat ![]()
|
|
|
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz racje tylko ja z jedna kolezanka mialysmy krotsze spodnicze i to w innym stylu niz pozostałe. Ale swietnie sie czulam w tej kiecce dzieki dziewczyny za wszelkie rady Anies a tobie szczegolnie za polecenie kiecki![]()
|
|
|
|
|
#906 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ysz.GIF Na studniówce mojej siostry (30-letniej) takie strój to był hit... Mi się to kojarzy ze "starymi babami" na weselu - bez urazy .
|
|
|
|
|
#907 |
|
Wtajemniczenie
|
Na mojej studniówce (7 lat temu) spódnice i gorsety już były passé. Dziewczyny zakładały taki zestaw w ostateczności. Nie sądziłam, że jeszcze cieszą się taką popularnością.
|
#908 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
Wszystko do siebie pasowalo. Tez sobie nie wyobrazalam ze gorsety+spodnice sa jeszcze modne . Wyroznialas sie i to pozytywnie
|
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Atoska, bardzo ładnie wygladałaś, przynajmniej wyróżniałas się z tłumu, pozytywnie oczywiście.
Ewka.mnk ja również miałam studniówkę 7 lat temu (jak ten czas ucieka) ale u mnie było na odwrót, bo wtedy to dopiero spódnice+gorsety zaczeły się pojawiać na studniówkach
|
|
|
|
#910 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Dawno mnie nie bylo, a wszystko przez pisanie pracy mgr :P widze, ze watek caly czas sie rozrasta
Bardzo mi sie to podoba ![]() ziolkobella bardzo podobaja mi sie twoje zestawy, ale tak definitywnie jestem zachwycona nr 3 i 5 cudne babessa również świetne zestawy, a szczegolnie numery 3 i 4 ![]() dorkaaa rozwalilas mnie strojem ![]() ![]() chyba w tak rewelacyjnym stroju lepiej sie gotuje? Az mnie naszla ochota na pizze praline jak dla mnie to za odważne zestawy, bo nie lubie mini, ale wygladasz w nich swietnie...szczegolnie pasek jest piekny ![]() czarownicagosia muchy muchy muchy caly zestaw bardzo mi sie podoba ![]() Atoska, bardzo oryginalna sukienka, swietna! szczegolnie ze dalej dziewczyny nosza gorsety. Niedlugo postaram sie wkleic zdjecie/-a w mojej sukience na bal magistralny (hmm....jakos staro to brzmi). Mam nadzieje na szczere opinie
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie
Zamieszcza 3 zdjęcia ze studniówek znajomych. Zamazałam twarze, jakby sobie nie życzyli upubliczniania na forum . 1 i 2 - rok 2003 3 - rok 2005 Niestety zdjęć na forum nie da się dołączyć . Coś to nasze forum sypie się ostatnio. http://img67.imageshack.us/my.php?image=dsc00252jw9.jpg http://img71.imageshack.us/my.php?im...niowka7nt6.jpg http://img156.imageshack.us/my.php?i...sc06978me0.jpg Karo - modne nie są, ale niestety społeczeństwo tego nie rozumie.
|
#912 |
|
Raczkowanie
|
anies przeraza mnie to...wszystko na jedno kopyto. Nigdy mi sie to nie podobalo; na swojej studniowce nawet nie mialam gorsetu, mimo ze minelo juz od tamtej pory 5 lat
|
#913 | |
|
|
Cytat:
![]() 20032004-2020 tez ??no i wlasnie to mnie martwi, ze z roku na rok na studniowkach bedzie coraz wiecej gorsetow, a sama ich nienawidze kiedy wreszcie ludzie zobacza ze jest wiele ladnych sukienek.Anies pamietam Twoja kreakcje studniowkowa slicznie wygladalas i przelamalas standart tej imprezy Sama juz mam kilka upatrzonych w koncu to za rok ale na pewno bede Cie prosila o pomoc ![]() Agus jak tam dylemat co do butow EMu,zdecydowalas sie czy bierzesz ??Ja poprzez nwatek powaznie sie zaczelam zastanawiac nad nimi. Wiem ze nie sa ladne, ale cieple wiec nie wiem juz
|
|
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Innych sukienek w sklepach w okolicy nie było! A i taki zestaw ładny i oryginalny nie był dostępny w B-B (więc swoją kupiłam w Krakowie ) A jeśli się jakaś trafiła to była supetandetna Jak dla starej pani na wesele 15 wnuka Teraz już na pewno bym nie ubrałą gorsetu i spódnicy, ale wtedy bardzo mi się to podobało
|
|
|
|
|
#915 |
|
Rozeznanie
|
ojej gorsety! rzeczywiscie ani to modne ani ladne jak dla mnie
niestety na studniowkach, czy weselach pelno dziewczyn w takiej kombinacji gorset + spodnica. moja studniowka za rok i mam nadzieje, ze do tego czasu cos sie zmieni w tym kierunku i ze co druga panna nie bedzie w takiej kreacji a nawet jesli to sama nie poddam sie takiej ''fali'' oczywiscie tez poprosze was droge wizazanki o pomoc w doborze jakiejs wymarzonej ale do tego jeszcze mi troche czasu zostaloAtoska musze powiedziec, wlasciwie powtorzyc po dziewczynach ze wygladalas slicznie tak kobieco, subtelnie, inaczej naprawde strzal w 10 |
|
|
|
#916 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a moim zdaniem to nie żadna tragedia, że dziewczyny noszą gorsety. O gustach się nie dyskutuje Bardziej by mnie przerażało, gdyby wszystkie były dobrze ubrane, to byłby dopiero kataklizm! Wtedy już nikt by się nie wyróżniał. Niektóre gorsety są bardzo ładne. Wg mnie białe gorsety to także tandeta, ale jeśli jest skromny, ładnie dobrany, to czemu nie? Ja widzę inny problem studniówkowy. "sru" z gorsetami, przerażają mnie kolory!!! Czerwień, biel, zieleń, błękit, wyglądają moim zdaniem niestosownie. Studniówka to studniówka, ja miałam w 2005 roku i na 20 dziewczyn tylko jedna miała białą górę, reszta była ubrana na czarno bądź w innych ciemnych kolorach. Wyglądało to bardzo stosownie i elegancko. W naszej szkole tego wymagano, czemu się wcale nie dziwię Nie wiem kiedy weszła moda na zielone, niebieskie lub białe sukienki studniówkowe.....
|
|||
|
|
|
#917 |
|
Zadomowienie
|
Zestawik w zieleni, nie koniecznie wszystko naraz.
|
|
|
|
#918 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jasny spódnik z kolei jest baaardzo krotki i chyba az taka odwazna to nie jestem![]() Jak mam ciemne rajstopy(kryte) to dlugosc taka jak na 1 foto jakos mi nieprzeszkadza. Jeszcze raz dziekuje za mile slowa. Cytat:
Nie ma sprawy Atosko ![]() Elegancko i z klasa wygladalas na studniowce! Podoba mi sie taki styl, sama na swojej mialam prosta czarna sukienke bez ramiaczek za kolano z delikatna wstazeczka pod biustem. Nie znosze tych gorsetow podobnie jak Anies...brrr Jeszcze raz gratuluje dobrego wyboru ubranka! Tak na marginesie coż to za pan z 1 fotki? ![]() Cytat:
Co do Twoich fotek- popros kogos aby w dzien(przy jak najlepszym oswietleniu) popstrykal Ci kilka-wcale nie wychodza takie zle! ja np mam motorole, ktora nie robi oszalamiajacych zdjatek, ale przy dobrych warunkach da sie zrobic calkiem niezle! Eire oj nie przesadzaj ze swietnie hyhy ![]() Tak sobie wlasnie mysle a propos tych dlugosci...jestem dosc niska 166cm i jak one maja taka dlugosc u mnie to ciekawe jakby ta np jasna spodniczka wygladala na pani o wzroscie 170-175
|
||||
|
|
|
#919 | |
|
|
Cytat:
i dobrze, bo gdybym wszystkim podobalo sie to samo byloby nudno![]() a co do kolorow chyvba musze sie z Toba nie zgodzic -bo wg mnie dobrze ze dziewczyny maja inne koloroy niz czarne.Wiadomo ze czarny jest elegancki i klasyczny ale nie wszystkim pasuje- np.sama wiem ze nie wybiore czarnej sukienki(studniowke mam za rok ) bo jestem szczupla i mnie jeszcze bardziej wyszczupliloby a tego nie chce. jeli kolor jest stonowany i dobrany do okazji to czemu nie ?mi osobiscie podoba sie czarna ladna sukienka,ale niestety nie dla mnie. ewentualnie ladna sliwka,zlota, braz,czerwona..? zobaczymy za rok
|
|
|
|
|
#920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
masz rację, w czerni można się nie czuć. Jednak odpowiednio dobrana czarna sukienka nie powinna wyszczuplać - ja na przykład jestem chudzina i miałam czarną - wyglądałam dobrze ![]() A te kolory to raczej tradycja niż moje zdanie choć tą tradycję popieram i staję za nią murem!! pozdrawiam
|
|
|
|
|
#921 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz, dla mnie wszystko co jest przed kolano to mini Milky_quartz zgadzam sie z Toba w kwestii kolorow. Owszem czarny to klasyka i kazdy ciemniejszy też ładnie sie prezentuje, ale dla mnie to takze tandeta, kiedy laska ubiera srebrna, zlota, zielona lub niebieska....ale podobno o gustach sie nie dyskutuje Ale chyba lepiej najpierw sprawe przedyskutowac czy narazac się na uczypliwe uwagi i ironiczne usmieszki
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Coś ode mnie:
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
|
#924 |
|
Raczkowanie
|
anies
widze tu inspiracje kolorem czerwonym chyba nie musze uzywac slow, zeby pokazac jak bardzo podobaja mi sie te zestawy Aczkolwiek ten pierwszy zdecydowanie bardziej podoba mi sie z kozaczkami. Bardzo podoba mi sie czarny zakiet...cudo! Mam podobny z H&M, ale ciut sie rozni Aha....i spodnica...jak dla mnie rewelacja! Nawet czerwona, poniewaz wnosi troche zycia w ciemne zestawy, ale sprobowalam wyobrazic sobie szara spodnice i wydaje mi sie sie, ze tez bedzie rewelacyjnie i.... zakochalam sie w tych kozaczkach! mimo iz nie przepadam za kozakami na obcasie te mnie powalily. Moge spytac skad i za ile sa? calosc na 5+ P.S. Moja sukienka na bal magistralny tez jest plisowana taki zbieg okolicznosci Tak szybko zaczelam odpisywac, ze nie zauwazylam drugiego postu :P a w nim najbardziej podoba mi sie zestaw ostatni (wcale nie taki zwykly) bo fajnie mi sie komponuje ten musztardowy z zakietem...miodzio Gdzie i za ile ten musztardowy long z kokardka? Bo jest sliczny!
|
#925 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak bedziesz chciala pozbyc sie tej czerwonej spodniczki, daj znac Najbardziej podobaja mi sie te zestawy: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1170011698 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1170011478 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1170011762 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1170011698 Z kopertowka dobry pomysl, ale ta wydaje mi sie jakas wielgachna ![]() EDIT: Kozaczki beżowe są swietne |
|
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziekuje dziewczyny na wszelkie ciepłe słowa
![]() ![]() Jest mi baardzo miło ))Co do sprawy kolorów to gdybym szła na jeszcze jakaś studniówkę to napewno ubrałabym sukienkę w kolorze czerwonym ![]() .. Moim zdaniem wszystko super wygladalo jak kazda miala inny kolor. Moja kolezanka byla ubrana w sliczna zieloną sukienkę z czarnymi delikatnymi kwiatuszkami.Przepiękna!: )Co prawda jedna dziewczyna byla ubrana w czerwoną, obcisłą, tandetną, dyskotekową sukienke, do tego mocne czarne oczy, czerwona opaska w brokatowe gwiazdki i czerwone buty co wygladalo okropnie.Ale tak dziewczyna to akurat taka szkolna barbie :lol2: szok ![]() Praline Pan na fotce to mój TŻ anies ah http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1170012047http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1170011762 miodzio **
|
|
|
|
#927 | |
|
|
Cytat:
![]() chyba nie musze juz mowic- Ty to masz styl swietne zestawy kazdy mi sie podoba ![]() powiedz mi skad zakiety i skad te swietne kozaki na obcasie ?
|
|
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Eire, dziękuję pięknie.
Również nie przepadam za kozakami na obcasie, w ogóle za obcasami, ale te mają w środku futerko, więc są ciepłe. Niezbyt często w nich chodzę . Spódnica też mi się podoba, ale ten kolor...nie umiem się przekonać, żeby wyjść w niej na ulicę. Pokaż koniecznie tą sukienkę, strasznie jestem ciekawa, bo bardzo poodbają mi się plisy Musztardowy long jest z Bershki, kosztował 19 zł, przecena . Stellios, jest wielgachna, ale u mnie mniejsza nie wchodzi w grę. Nic bym do niej nie zmieściła. Cieszę sie, że podobaja się zestawy .Atoska, kolor faktycznie miodzio Karo, też merci. Żakiet brązowy kupiony w Vero Modzie, jest z Only, cena 69,99 zł. Czarny jest z H&M, kosztował 99 zł, przecena ze 199 zł. Kozaki nie mam pojęcia skąd, bo mam je z wymiany.
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
Anies-wieki Cie nie bylo
najbardziej do gustu przypadly mi te zestawy:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1170011698 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1170011984 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1170012047 |
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
ANies skad ta torba? Chyba wczesniej ja juz gdzies widzialam u ciebie i mozliwe, ze o nia pytałam
i cena
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

((((((
(a raczej wygladam jak wygladam

).
Anies a tobie szczegolnie za polecenie kiecki

. Wyroznialas sie i to pozytywnie

Innych sukienek w sklepach w okolicy nie było! A i taki zestaw ładny i oryginalny nie był dostępny w B-B (więc swoją kupiłam w Krakowie